itt vagyok, csak gyors bekukk, a férjem mikrós sütit rendelt, még jó, hogy gyorsan kész van, de azért sietek
szóval csak gyors, nika: én is nagyon rühellem a Ráczékat
nekem van egy "híres" rapper barátom, na ő is hasonló stílust képvisel, de csak játssza az eszét, amúgy egy tündérbogár (kicsike kis 2 méteres
), de tényleg ő írtó jófej csak így tudja eladni magát, hogy menőgyereket játszik. Na de ezek a Ráczék született ősbunkók
Lányok, köszönöm a dicséreteket, amúgy örülök, hogy nem dagadok nagyon, pont megtaláltam a régi kiskönyvemet, ilyenkor MArcinál már +10 kg-nál jártam
jó, nem is csináltam nagyon semmit, mert táppénzen voltam otthon és egész nap főztem meg ettem
virag, na én tényleg nagy hajfestékszakértő vagyok, kérdezz bátran.
Festettem én már mindennel, de a legeslegjobb a Wella Koleston, egy fokkal olcsóbb, de ugyanolyan szipiszupi (még a számuk is azonos, egy cég gyártja, egyik cimbim Wellánál dolgozik, ő okított így ki) szóval a Londa. De kizárólag fodrászcikkesnél vegyél Londát is, ne ilyen DM, Rossmann....stb. Szőkében a Loreal volt a legszebb, de barnában, világosbarn, sötétszőke árnyalatban a fent említettek. A Wella 2 ezer körül van, a Londa fele annyi. Az én színem most a 677, ez sötétszőke-csokibarna. Mondtam, olyat akarok mint a SZülifelikben a Gabinak, először 673 volt, de az kicsit vörösesebb. Minden őszt befog, én is nagyon őszülök. Szóval úgy van, ami 1-gyel kezdődik fekete, és ahogy nő a számozás felfelé világosodik a szín, pl 12-es platinaszőke. ami a 2. szám, az a színmélység, pl 0, natúr szín, 1 hamvas, 11 extra hamvas (pl szőkéknél szoktak fele natúrt, fele hamvasat, ne legyen sárga) 3 -arany, 4-réz, 5- gesztenye...stb találj ki egy színt és én megmondom milyet vegyél
de írd meg az eredeti színed is meg hogy mennyi az ősz arány.
na mit akartam még......ja kati, Milán büntijét már tegnap feloldottam, úgy sajnáltam, képes volt 2 órán keresztül sírni.....
nem fogad szót mostanában és úgy viselkedik, mint egy 2 éves......pl beviszem az egyetemre pénteken, nem köszön a tanáraimnak, mikor rászólok, akkor integet, mint egy kisbaba, meg pápá....nem néz körül mielőtt lelép a járdáról, majdnem elcsapja a kocsi, majd elmegyek vele boltba és hangosan odakiabál, hogy behugyozok, menjünk...alig égtem. De ezek után szépen elbeszélgettem vele, hogy nem szabad így viselkedni (tényleg eddig nem volt ilyen), erre szombat reggel anyám elvitte fodrászhoz, ott meg mikor félig le volt vágva a haja, elkezdte magáról letépni a ruhát, anyám fogta le, hogy le tudják vágni a haját....mint egy elmebajos, úgy őrjöngött. NA ezek után szépen bezártam a szobájába és a jó idő ellenére nem mehetett ki....soha nem kapott büntit, de ez nem állapot, de nagyon megbánta és úgy látom volt értelme, mert ma nagyon aranyos volt. Nem tudom, mi jött rá....talán az apja miatt.....(nemrég volt bírósági tárgyalásom vele, azóta nem állok vele szóba...minden okkal, de úgy látszik kénytelen leszek a gyerek miatt....)
na megyek, emrt le leszek szúrva, hogy hol a süti