Új privát üzeneted érkezett!

Nyáron Krizsa doki már felírt 3x1 500 adimetet. Azt kb. októberig szedtem, de tanár úr nem foglalkozott a nyári eredményemmel! Most is vittem a leletemet és rákérdeztem, hogy ez rendben van??? Nos nincs..
Szeretnék nagyon egészségesen elmenni azért az egy fagyis babánkért! Szeretném, ha minden rendben lenne!
Diétát azért küldhettek, ha tudtok : moncavon@t-online.hu

Köszi

Kép
avarka

amúgy én 500 meforállal kezdtem...de úgy hogy első héten csak 1x 500 volt... utána fokozatosan lett emelve 3x 500-ig... pár hét alatt.... így nem volt gond....
3 havi kontroll után, az inzulin szépen lement, de mivel ezek a hormonok egymásra is hatnak, a cukor emelkedett első körben valamennyit.. így felvitték az adagom 3x850-re.... ez hozta meg a sikert... ja és 3 hó után néztek TSH-t is (ami a teherbeeséshoz ugye elég fontos).... és 3,3-ról 2,3-ra ment le 3 hó met szedés alatt. Teherbeeséshez az 1 körüli érték a jó...
Utána már nem mentem el újabb kontrollra, mert pont jött Iza..de feltételezem, hogy meglett az az 1 körüli érték... :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

lukacsne: Barbus jól van, növesztett két fogat egyszerre, úgyhogy kicsit nyűgös volt. Bár náthás is volt, úgyhogy annyira nem tűnt fel a foga. A járással még csak próbálkozik, de mondjuk úgy nem könnyű, ha nem áll meg kapaszkodás nélkül nagyon. Mindegy, majd csak elindul. Méreteit most nem tudom, mert áprilisban megyünk legközelebb dokihoz az oltás miatt.

zsuzska: 8 baba! Ez igen. Remélem hamar meg lesz a fagyis beülti és kismama leszel te is.

avarka: Egyszerre 1500 mg met? Éjszakára? Én még ilyet nem is hallottam, de nehogy ezzel az adaggal kezd el, mert nagyon nem leszel jól. É először felezném a 750-est (bár nehéz lesz, nincs bevágás rajta), utána 1 egész. Én reggel és este szedtem 1-1 adagban. Hát nem tudom nem fogja-e nagyon lenyomni éjszakára a cukrodat. De ha ő így mondta biztos igaza van. Bocsi, de nem értetted félre? Bár most olvasom Ann válaszát, ezek szerint ennyit szokott adni. De ez akkor is durva. Én még 250 mg-mal kezdtem, mert nekem 500-as volt. Ehhez a retardhoz annyira nem értek.
vicky79
Budapest III. kerület

Na most egy kicsit elbizonytalanodtam.. :?
Tuti jól értettem, sőt a gyógyszerész is ráírta, hogy 1x2 db. Tanár úr azt mondta, hogy Ő azt szereti, ha este veszi be a páciens együtt a kettőt. Mondta azt is, hogy először egyet egyek, aztán majd ha megszokom kettőt, mert mehet tőle a hasam. De mikortól egyem a kettőt? A kontrol vv-re azt mondta, hogy ráér 6 hónap múlva, mert 3 hónap után fog hatni a gyogyó...

Na most aztán szépen vagyunk! Akkor hogy egyem?

Kép
avarka

Avarka: szerintem kérdezz rá egy hozzáértőnél!!!
semmiképp ne kísérletezz vele,nem tudom mennyire lenne veszélyes,de én inkább nem tenném :roll:
Vendég

avarka: Én akkor venném be a másodikat, mikor az elsőtől már nem vagy szarul. Érezni fogod. Én pl. a délit egyszerűen képtelen voltam megszokni, délutánra mindig szarul voltam tőle. Talán éjszaka nem érzi annyira az ember ezeket a rosszulléteket? Hát nem tudom. De ha egyértelműen 2-t mondott, akkor szedd úgy.
vicky79
Budapest III. kerület

Avarka..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Na ez homlok egyenest ellentétes azzal, amit az én endokrin nénim javasolt.. Az Ő utasítása ugyanis az volt, hogy napi szinten egyenletesen elosztva szedjem az adag elérésekor a meforált.... :shock: :shock: És ehhez hangsúlyozta még hogy az étkezések is hogy illeszkedjenek napi szinten, hogy "egyenletes" legyen a szervezet leterhelése.... vagy mi??

Mostmár tényleg amondó vagyok hogy konzultálj a Tűű dokival.... Ennek a területnek ő a legnevesebbje... megkockáztatom jobban "ért hozzá", mint a T.Úr!.. :shock:

andrea-1

Andi:
Mondjuk Én sem nagyon értettem a lényegét amit a biologus ma mondott,de most már úgy is mindegy,már el van döntve.Ha meg nem fog menni akkor úgy sem fogjuk erőltetni.
Eredeteileg is az volt a terv,ha ez a kőr sikertelen (mondjuk most már nem lényeges,mert el sem értünk a végére),akkor legközelebb csak összel fójtassuk.Most ezt végig csináljuk,ha nem sikerül,(de erre nem is nagyon gondolunk,mert fog),akkor marad az őszi beülti.Nem akarjuk,hogy az egész nyár a baba körül forogjon.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Lányok, én is ennyivel kezdtem Tanár Úrnál, esti 2x 750es merck. Semmi bajom nem volt tőle!!!!Nyugi...én azt gondolom, valamennyit csak ért hozzá.
Most, kb egy hónapja napi 3at szedek, reggel 1et és este 2őt, és még mindig semmi bajom nincs tőle.
Vendég

Zsuzska: Igen, koncentráljunk a húsvéti nyuszira akkor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ősszel más dolgotok lesz: összeszedni a bébinek a még megnem levő cuccokat... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi:
Úgy legyen!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Avarka, email ment. Szólj ha nem ért át.
franci

Bocsi, ezt sikerült 3-szor is elküldenie. :oops: Hülye ez a freemail. Bocsi mégegyszer.
franci

Eszterről valami hír???????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Nekem is fura, ennyire nagy mennyiség kezdésre. De szerintem ez a retard tabletta nem? POnt egy ismerősöm hívott tegnap, hogy K vmi M betűset írt fel neki és napi 2t kell szednie és azt mondta neki K hogy ne ijedjen meg de szarul lesz. Szóval én ezt nem értem. Miért nincs hozzászoktatás, mért kell esetlegesen kikészíteni az emésztőrendszert. Jó, Kahlan szerencsére kivétel volt. De mintha Miánál is ez lett volna, vagy rosszul emlékszem? Hogy elég szarul volt tőle, nem?
Avarka a gyógyszer mellé diéta és kardio mozgás valóban elengedhetetlen.
ann74

Megkaptam az emailt :lol: Köszönöm!

Igazából azt sem tudom, hogy mennyi szénhidrátot ehetek egy nap? .. és milyen megosztásban?

Kahlan! Huúú egy kis megnyugtatás.. Egyből nyomattad a kettőt vagy fokozatosan?

Mennyi idő után csináltatok kontrol vv-t?

Kép
avarka

Sziasztok Drágácskák!

Nagyon gyorsan tudtalak Benneteket átolvasni.

Én Merckformin 750 mg Retardot szedek napi 3-at. reggel 1 este 2

Tanár Úr ezt mondta és nekem nem is volt olyan magas az eredményem.

Zsuzska! Az Április szerencsés hónap :-) a május meg pláne :-) imádom. Gondoltam Rád sokat.

Eszterről még látom semmi hír.

Én jól vagyok fájdogál a hasam, ugy hogy nem hiszek el semmit. :-)
Rossz a közérzetem és néha szúr a petefészkem vagy valamim... ennyi

Igyekszem visszaolvasni rendesen Legyetek jók. puszi

Üdv!
Andi
kisborso

Kisborsó:
Nyugi,rendben van minden,kapaszkodik bent a babácskátok!!!
Mikor mész petezsák kukkucsra?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

jövő hét csütörtökön :-)

Addig megőszülök olyan lassan telnek a napok

Üdv!
Andi
kisborso

Eszternek csajok reggel írtam 7 után smst de szerintem akkor már az ojjektumban lehettek... még nem válaszolt.... De nem az a nem válaszolós fajta, úgyhogy türelem, fog Ő jelentkezni!!! :wink: :wink:
Addig is javaslom pakoljuk meg Neki a kórház udvarát pozitív energiákkal!!! Hadd vethessék bele Magukat, ha jönnek kifele!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Mikor kijöttem tanár úrtól én is küldtem neki sms-t, de nem reagált még! Biztos pihizik!

Kép
avarka

Kisborsó: nyugi, még jósokára lesz az, hogy érezni fogod a babát/babákat :) .... úgyhogy addig jópár hajfestésen átesel, ha az őszülésre koncentrálsz!!! :)
Heni kérdezett tegnap Felőled... Elújságoltam Neki a jó hírt!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Pihizz sokat és ne agyalj.... jövő hét csütörtökön minden a lehető legnagyobb rendben lesz!!! lehet már kis pulzálást is fogtok látni!!! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Egy gyors kérdés.
Inszemnél kötelező feküdni, vagy számítógép elött végzett feladat belefér?
franci

Kisborsó: gratulálok! Nagyon jó hír!

Franci: szerintem inszemnél egyáltalán nem kell feküdni, max. utána 1 órácskát. Ebből a szempontból tök olyan, mint a spontán. :-)
Neked lesz átjárhatóságid, ugye? Olyan az egész, mint egy jó erős menstruációs görcs.Nekem volt HSG-ém is a BMC-ben, meg ultrahangosom is egy drága magánrendelőben ... nem sok volt a különbség...

Zsuzska: nagyon sajnálom, teljesen át tudom érezni a helyzetedet!
Nekem ugye inszemet nem csináltak, és nekem is elég rosszul esett, amikor mondta a doki, h "szombat reggel kellene együttlenni, de inkább legyenek együtt már péntek este". Gondoltam: "akkor már nem lehetne megcsinálni péntek délben az inszemet???" Ha már ennyit fizettem meg nyomtam magam hormonokkal, akkor ne egy terminált legyen már, amiből már volt sok korábban...
Ahogy Kubu is mondta, a spermák 2-3 napig is képesek életben maradni...
De én is végül túltettem magam rajta, hiszem, hogy mindennek van jó oka, és ha így kellett alakulnia, akkor ezért leszek hálás és pozitív. :-)

Vikus: nekem S csinált egyszer inszemet, és nekem volt előtte UH.

Andi: fogyókúra meg szénhidrát szempontjából miért jobb, ha teljes kiőrlésű pékárut eszem? Tényleg működik? Mert akkor rögtön váltok! :-) (Azt tudom, hogy egészségesebb).

Kép
lujzici

Kisborsó:
Jövő csütörtökön én is megyek,úgy hogy talizunk!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Avarka, nálam ugyan ez van, IR K ügynök nekem is este 2x 750 írt fel.
Nagyon rosszul voltam tőle, pedig az elején az első héten csak 1 szemet szedtem és a 2. héttől kezdtem a 2x1-et, ami nagyon kiütött. Alul fölül ki jött belőlem minden, fel is kellett függeszteni a gyógyszer szedését, ez után ajánlotta K ügynök, hogy délben vegyem be az egyiket este meg a másikat. Nálam azért délben, nem reggel, mert Én reggel nem mindig tudok rendesen enni, és ez mellé a gyógyszer mellé kell, főleg hogy evés közben kell bevenni!

Azóta semmi gond nálam, bírom szedni!

Ja és azt mondta K, hogy a kontroll vérvételnek 1 éven belül semmi értelme, mert annyi kell legalább ahhoz, hogy az anyagcsere helyreálljon.

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Ann nagyon jól emlékszel, pedig jobb lenne elfelejteni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Lujzikám: Igen, működik... fogyózásnál is meg IR diétánál is különbséget teszünk gyors és lassú felszívódású ch-k között (érdemes rákeresni gugliba és elolvasni pár cikket)..... A tk kenyér pl. lassú felszívódású (néhol olvasható, hogy a közepesbe írják).

A lényeg, hogy ha lassú felszívódású ch-t eszel,akkor az nem nyomja fel a vércukorszintedet és nem indul be ezáltal a zsír raktározása.... ez nagyon leegyszerűsített magyarázat, de kb. ez a lényeg.

andrea-1

Lányok,egy icipici drukkot tegyetek félre nekem is légyszi mára!!
Tudjátok,paramami mindig izgul,hogy rendben legyen a pocaklakó...!
Az AFP-t is ma tudom meg,de elsősorban az érdekel,a baba jól van-e :)

köszi! :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Breki:
Máris mennek a drukkjaim!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Köszi Mia!
Akkor egy hétig egyet szedek esténként és utána kettőt. A papírja is azt mondja, hogy este kell bevenni és max. 3 db-t lehet.

Béku! Egy szekérre való drukkot küldök! :lol:

Kép
avarka

Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

CSajok!

Eszter most írt! Most jöttek el!! :) Minden tökéletes!! Nyárra várja vissza a dokija terhesgondozásra!!!! :)

andrea-1

Köszönöm!!!! :roll: :oops: :oops: :D
Vendég

Andi: köszi a hírt!!! :) Így én is szívesebben indulok el,hogy tudom,ott minden rendben ment ;) :D :D
Vendég

Sziasztok

A diétával kapcsolatban itt nagyon sok jó tipp van, és van étrend minta is!

http://www.fogyokura-blog.hu/?searchType=blog

A biciklivel kapcsolatban mégsem én voltam a béna, csak jobban be kellett állítani a váltót, kb fél perc volt és már tökéletes, csak várom, hogy elálljon az eső.
Vendég

Andi:
Köszi az Eszter infót!!!!

Eszter:
Örülök,hogy minden rendben van!!!Sok sok energiár küldök a folytatáshoz!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Béku!! Nagy drukkjaim mára paramami-társ!!!!! :) Minden rendben lesz Majácskával!!! :) REmélem doki is nézni fog és megnyugszol!!! :)

andrea-1

Andi: visszatérve az álomkórodra: nekem el se akar múlni...
pont ez a kritikus időszak,2-3 óra magasságában,amikor a szemem magától is lecsukódik,és legalább délután 5-6-ig nagyon erős a késztetés...

nem tudom,mikor múlik már el,mert így egész napos programra képtelen vagyok,vagy délelőtt vagyok talpon,vagy este :D :D :D

amúgy jól tetted,hogy aludtál egyet,nekem azt tanácsolták,hogy engedjek a csábításnak,a szervezet tudja,hogy mennyi pihenésre van szüksége,úgyhogy ha húz az ágy,akkor ne várasd! ;) :D :D :D
Vendég

Andi: köszi! :)

UH nem is kell,egy szívhang hallgatás tökéletesen megnyugtat ;)
az klassz volt a védőnőnél is,olyan megnyugtató volt meghallani hirtelen azt az erős zakatolást :D :D :D

igen,paramami vagyok,nem is tagadom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mivel itthon vagyok, jó hogy engedek... :) Holnap egész napos császkálás lesz mondjuk, már délelőtt nekiindulunk...... de fel leszek szerintem spannolva annyira, hogy nem lesz gond :) Max beülünk valahova egy kávéra :)

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
persze nekem is mindig a kritikus időszakban kell nekiindulnom dokihoz :D :D :D
Vendég

Avarka, szerintem is el kellene menni Tűű dokihoz.
Nálam 2x1 500mg volt és fél adaggal kellett kezdeni nagyon nagyon fokozatosan.
Ja még azt akartam írni, hogy emlékszem, írtad hogy nem ültél végig a vérvétel alatt. Viszont ez nem jó. :roll: Az IR vérvételnél nem lehet nagyon mozogni. 0 perces után le kell ülni egy székre olvasni és utána ismét vérvétel. Mivel ha mozog valaki már értékek lesznek. Ezért is mondták mindig a Mensmentisben, hogy vigyünk könyvet v. újságot olvasni.

Eszter, nagyon örülök, hogy minden ok!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody!

Ezt a leülös dolgot senki se mondta! A 60 perces után nem mentem sehova, ültem.. sőt majdnem aludtam!
Ezért is lett volna jó, ha szakértő figyelt volna erre a dologra és nem saját magamnak kellett volna rájönnöm és elintéznem ezt a vv-t. 2 éve járok a BMC-be, de soha fel sem merült, hogy megnézzék a terheléses cukromat és inzulinomat :?

Kép
avarka

Avarka: mostmár ne bosszankodj.... árt a szépségednek!!! :lol: :cry: :cry: :cry: :cry: Inkább előre tekints ... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Avarka, sajnos mivel nem kötelező vizsgálat ezért nem nézik, csak ha valakinek rossz a cukra.
Nekem sem mondta senki, hogy csináljunk ilyet. Ha nincs ez a fórum, lehet hogy a mai napig nincs babám. :?
És ők nőgyógyászok nem erre a betegségre álltak rá. Tehát, ha valami pici eltérés van irány endo-doki. Nekem az értékeimre azt mondta S, hogy tökéletes, rá 2 hétre a doki már azt hogy enyhe IR. És neki volt igaza, hiszen 8 hét után (met+diéta) 2 csíkos tesztem lett.
Tehát előre kell nézni és utánajárni a dolognak!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: a számból vetted ki a szót!!! Ha nincs ez a fórum nekem se lenne most baba a pocakban!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Alapértékek teljesen jók voltak, S-től mindig csak azt hallottam, hogy nálunk tökéletes minden... aztán valahogy mégse így volt... hála egy helyettesítésnek, kiderült a pco-m, mert addig nem is tudtam hogy egyáltalán olyanom van, nem, hogy mit jelent...... itt kérdezősködtem......aztán a lányok kiműveltek, hogy mi az és mi az az IR, az összefüggést ... ismeritek a sztorit, lassan már lerágott csont... :? :? :? Lényeg, hogy mentem mint a tank, hajtottam, kezeltettem és lett babánk... :) Más már nem számít számomra... emlegetni is csak azért érdemes, hogy az "újak" lássák és okuljanak és ha kell menjenek maszekba, mert sajna sokakat érint... :shock: :shock: :shock: :shock:
Én mindenkinek azt kívánom, hogy ez legyen a legfőbb ok a sikertelenségre, mert könnyen gatyába rázható!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Woody: az en noveremek Seatle-ben laknak, jo messze! igen, most majusban ok jonnek, probaljuk ugy idoziteni, hogy Nori szuletesekor itt legyenek, meglatjuk sikerul-e:)

Estrella: en is csak katalogus kepet tudok feltenni egyelore a babakocsirol, jelenleg a parom szuleinel van, majd hetvegen fogjuk "tuningolni", akkor majd keszitek rola kepeket is! nem volt konnyu dontes, de vegul is ez egy klasszikus dizajn, praktikusnak tunik most, persze majd a tenyleges hasznalat donti el, hogy bevaltja-e a hozza fuzott remenyeinket:)

Eszter: de jo, hogy minden rendben volt ma! ma mi is voltunk ma L-nel a korhazban, bar az uh-ot nem o csinalta, de utana megbeszeltuk az eredmenyet az irodajaban (lehet pont toled jott 9.30 korul), minden ertek rendben volt. szerettuk volna, ha megerositik, hogy kislanyunk lesz, de a korhazi uh nem az a hely, ahol ilyen kereseket teljesitik... majd bejelentkezunk egy 4D uh-ra vhova 1-2 het mulva!

Andi: de jo, ti holnap mentek mar 4D-re, majd irj, hogy milyen volt:)

Beku: neked mi volt ma?

Kép
oroszlán

Woody!
Persze, nem ők a hibásak! Én is ennek a fórumnak köszönhetem, hogy nyáron megnézettem és már akkor sem volt jó. Tudom, hogy annyi mindenre kell figyelniük...

Andikám!
Szépség... az már rég nem vagyok! Szóval annak már nem árt egy kis stressz :wink:

Kép
avarka

Upssz!
Laptetőt önzetlenül felajánlom a most akcióban lévőknek! Nekem most nincs szükségem rá!

Kép
avarka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?