Új privát üzeneted érkezett!

Barbcsi...hú,de kétségbeestél...ez csak egy székrekedés...
Én is keverve adom,és igyekszem 2-3 naponta adni olyant ami hajt(barack,spenót,szilva,sütőtök)hogy "kitisztuljon"mert almától,répától,banántól Tomi is nehezen kakil. Bencének új volt még ez a dolog,hogy úgy kell kjerőlködni..nehéz ügy,de majd alakul.
4kézlábhoz gratula,beírom.

Limo,Bercinek jobbulást.

Tünde nagyon el van tűnve
:roll: :roll:
Dia is...torna megy? Én most tervezem a bérletet..talán áprilistól,addigra lesz egy kis állóképességem..

Bekri???

Bévi neked nagyon örülök(h.irogatsz)
Lilinek Cytomegalovírusa van....??? Ircsi...?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.03.09 14:13-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nekünk vendégünk volt :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

de édesek!!!!!!!!!!!!!!!!! RÉKA PUSZILJA TOMIT!!!! CSODASZÉPEK!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

evilany

Sziasztok!

Elnézést kérek, megvagyunk, nagyon hosszú...
Van minden, jó is, rossz is...
Nem is tudom, kinek, mit írjak...
Csak ezt az oldalt néztem...

Barbcsi, Bálintomnak is előfordul hasonló. A gyümölcsöket már egész jól bírja, a zöldségekkel küzdelem van. Ha nagyon nem megy, akkor leállítom a szilárd kaját.

Melish, nekünk is teljesen borul a napirend, ha fáj az ínye. Szegények! Van, akit jobban megvisel, van, akit nem. Nekünk hónapok óta tart, és 6 és fél hónaposan bújt ki az első (és eleddig egyetlen) foga.

Bévi, nem tud valaki beajánlani titeket valami egészen klassz orvoshoz Debrecenben? Szörnyű a helyzet - nem megnyugtatásképpen, de itt a közelben is minden ilyen nehézkes, nyögvenyelős, lassú, időnként bénázós...

Réka és Tomi nagyon helyesek!

Napsugár, testvéredék pontosan merre laknak? Nekem te fényképeken nagyon ismerősnek tűntél, de mivel írtad, hogy Pesten éltek, meg Békésben vannak rokonok, nem kérdezősködtem.

Szép napot nektek!

bekri

sziasztok!

Évi nem tűntem el, csak eccerűen ha a gyerek ébren van, nem tudok leülni a gép elé, mert rögtön kiszúrja, és jön, és csimpaszkodik a nadrágomba... :shock: most beraktam a járókába... na meg nagyon rákaptam az olvasásra :arrow: a Tied után már kiolvastam egy másik könyvet is... :wink:

ma voltunk tanácsadáson: 72 cm és 8700 gramm 5 hét alatt 550 grammot gyarapodott (ez már jó az eddigi 800-1000-hez képest) és 1 cm-t nőtt... 7 hónapos és lassan egy egyéves méreteivel rendelkezik... :shock: remélem most már belassul... :lol: különben szúmós lesz a végén...vagy mi...

délután hatalmasat sétáltunk az egyik szomszéd csajszival és a 4 hetes babájával... felelevenítettük a szülést! olyan jó volt... aztán kérdezgetett, hogy én mit hogyan csináltam az elején... de olyan ködös... úristen, már most nem emlékszem!!!!! :shock: :shock: :shock:

Limo sajnálom a náthát!

Évi Tudtatok Ti is sétálni, vagy csak látogatót fogadtatok? nagggyon édesek együtt!!! :wink:

Barbcsi szokj hozzá, lesz még ilyen! kamillateát javasol az én orvosom, de ugye Ti nem teáztok, mert szopi van... próbáld a barackot és a szilvát...

Napsi akkor jó, remélem szombaton már nem felejtem el nézni... :oops: gratulálok a felálláshoz!!!!

Clárika részvétem! párod már tudja? közel álltak egymáshoz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gtunde75 2011.03.09 17:39-kor.

Kép
gtunde75

Clarika
Részvétem :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mares
Feltalálták már a mosogatást! Még a jócskán fertőző herpest sem lehet rendesen elmosogatott pohárral, evőeszközzel átadni!
Családod :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Claire
Joni érdekében szóltam az illetékes hivataloknál!!!! :wink:
(Chloe megkapta a régi billentyűtetet, azzal nagyon jól szórakozik... nem baj az sem, hogy nincs hozzá gép :oops: :lol: :wink: )
A régi telefonom is nagyon jó játék :wink:

Barbcsi
Az ember szervezete nem mindig egyformán reagál a dolgokra. Ha észrevetted, hogy Bence hasát fogja az alma, akkor ne adj neki olyan mennyiségben, vagy pl. barackkal keverve...
Neten meg nem kell mindent elolvasni!!!!!
Én volt, hogy kipiszkáltam egy kis kakirögöt... aztán utána már könnyebben jött... :oops:

Glicerin kúp
Vigyázni kell vele... helyi irritációt, gyulladást okozhat!!!!!

Bévi
Menjetek be a gyerekklinikára! 0-24 óráig, beutaló nélkül fogad betegeket a sűrgősségi osztály!
Gyerekhematológust nem tudok, a sebészekkel dolgoztam együtt....

Réka és Tomi együtt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

eszembe jutott még, hogy reggel is akartam írni, csak mire eljutottam odáig, már menni kellett...

Mares napirend az nálunk is gond... a délelőtti progikat nem tudom hogy tudnám megoldani, ugyanis Zoé 10-11 között eszik általában gyümit... ezt nem igazán tudom pl egy baba-mama klubban elintézni... :( (tudom, hogy van, aki ebből nem csinál ügyet...)
de ez se mindig így van, most pl reggel 7 helyett fél 9-kor kelt (12!!! órát aludt éjjel :shock: ), így az egész nap összes etetése csúszik... ma délben volt tízórai...
szóval nem lehet órát igazítani a gyerekhez....

Kép
gtunde75

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbabaÉn volt, hogy kipiszkáltam egy kis kakirögöt... aztán utána már könnyebben jött... :oops:

ilyent én is szoktam csinálni, ha úgy látom, hogy szükséges... vagy néha eccerűen elég, ha megmérem a lázát, és attól is beindul...

Kép
gtunde75

Én pont a kanalazást tudom könnyen megoldani a baba mama klubban(ha nem kikeverős,pl tejpép) de persze babától is függ.

Ircsi,Tomi is kapott régi telefont,elem nélküli távirányítót,gép nélküli billentyűt.. :lol: :lol:

Tündi,igen,volt egy nagy séta is,csak jött Rékus ebédideje és feljöttünk :)

evilany

A délutánunk egész könnyen telt. Ebéd után játék, fél4-kor meg el is aludt....ötkor ébredt. Na az én gyerekem pocaknapirendjét még a nátha sem borítja fel.....5 óra kongatnak az uzsiért. Valamelyik nap vettem ki a fürdővízből olyan nehéz volt, mondtam neki...szivacs vagy, és tán megszívtad magad vízzel, hogy ilyen nehéz vagy?
Na most körbepakoltam játékokkal, az egyiket vadul püföli, és fél szemmel sasolja a tévét.

Orrszívás: csak a gyámügy meg ne lássa! :oops: a feje fölé térdelek, a térdeimmel fogom le, hogy ne mozgassa a fejét....csak így megy....bár most az előbb kevésbé harcolt....vagy rájött, hogy ez mégis jó neki, vagy rájött, hogy én vagyok az erősebb!

Réka, Tomi aranyosak!!

Valószínű, ha csak csoda nem történik, a holnapi talit kihagyjuk.....pedig úgy vártam már.....a héten a boltoson kívül senkivel sem beszéltem :(
limo73

Limo,sajnálom...

Clarika,mégiscsak ott kell legyen az a kanál,seholse lelem..pihenőszék körül..?

Érdekes,nem tudok belépni a gmail fiókomba...a Tomifotsba igen,a babanetesbe igen csak a sajátomba nem..nem tetszik ez nekem...a blogom is azzal indul...hmmm...

evilany

Kép

Kicsit rágicsálni kellett a távirányítót...

Kép

A kedvenc alvóhely :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ez is nagyon jó!!!!!

http://bookline.hu/product/home!execute ... 16&type=22

És ez is...

http://bookline.hu/news/news.action?id=3045

Svédek már megfilmesítették... amerikai-változat most készül...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bettinyo, nagyon kis cuki Korinna. Jó nagy lány már!
Sajnálom a cukor eredményed, én is hó végén megyek IR-re a Mensmentisbe kíváncsi leszek mi lesz.

Clárika, részvétem:(

Évi, nagyon szépen ül már Tomi.

Ircsi, de édes Katus! És már ő is áll! Szuper!

Mares, szép nagylegény már Gergő is!

Claire, új kocsi… Szuper!
Kell is 6 gyereknek.

Melisch, Gratulálok a fogacskához!

Napsi, már Borisz is áll. Gratula!
Lehet, hogy csak neten, de megnézem a Babavilágot.
Nálam is egy fiatal lány volt, de elég különleges neve volt, lehet, hogy ő. És egy srác aki itt lakik a közelben.

Limo, Bercinek jobbulást!

Tünde, tényleg szép nagy már Zoé is.
Jó van, akkor nem csak nálam van, hogy akkor tudok jönni, ha a gyermek alszik. Ha fent van játszunk, ha meg odamegyek laptoppal a földre beindul a gépre és az egérre. Most apával van.

Barbcsi, ó nálunk ilyen kb. vagy 10x volt. (volt hogy éjjel felsírt a kaki miatt) Kezdődött amikor Sinlacot kezdett enni, akkor volt, hogy egy ideig abba is hagytuk. Utána amikor főzelékeket. Én azt szoktam csinálni, hogy segítek neki kakilni (mint Ircsi és Tünde). De már azt csinálom, hogy 2 naponta tuti kap barackot v. szilvát. Na az átmegy rajta teljesen és nincs gond a kakival. Nyugi megszokja majd a gyomra és minden ok lesz, illetve nem szabad csak almát adni, mást is kellene mellé már, mivel fogja őt…

Nálunk meg egyre jobban megy a kúszás. Azért még nem olyan gyors, de azért nagyon ügyes!
Voltunk ma oltáson, utána meg nagyiéknál. 69 cm és 7150g a kiscsaj
Nekünk is van szép napirendünk. Fél 8-8 körül ébredünk, 10 után kicsivel kaja (gyümi) utána alvás, majd ha nem megyünk tornára séta, játék és 14:30 ebéd (főzelék+kicsi tápi) ismét alvás, ha még világos van, akkor is ki szoktunk menni boltba vagy itthon játék 18 után uzsi (tejpép) és 21 fürdetés utána tápi és alvás azonnal.
Nálunk is van Baba-mama klub, de 10 órakor így nem tudok menni.(

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Köszi mindenkinek.....igyekszünk gyógyulni!

Woody!....A napirendünk cirka ugyanaz....és végre valaki, aki szintén későn fürdet!!!

Ircsi!.....Szépek vagytok!!!
limo73

Pécsi csajok!

Holnap érkezik Anti, és délelött vagy kora du kell érte mennem Bólyba, így a helyszínt át kell változtatni máshova, vagy napolni a talit...

Évi
Megnézem a kanalat!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="clárika"]P írta:clárikaécsi csajok!

Holnap érkezik Anti, és délelött vagy kora du kell érte mennem Bólyba, így a helyszínt át kell változtatni máshova, vagy napolni a talit...

akkor sztem napoljunk jövő hétre... Te se jössz, Limo se, Csillag se... :( csonka tali lenne Nélkületek! :roll: :wink:

Kép
gtunde75

Limo, nálatok mikor van fürdetés?
Nálunk azért alakult ez így, mivel ilyenkor jól kifárad, és végig tudja aludni az éjszakát. Régen mikor "kicsi" volt, akkor még később volt fürdetés.
A másik meg, hogy férjem sokáig dolgozik fél7-7körül ér haza. Így legalább tud játszani a lányával munka után. :wink:

Ircsi, nagyon aranyos Katus! :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!
Nagyfiam hasmenős nyavalyája végül úgy túnik nem ment tovább, de nem mertem a talit megkockáztatani, bocs Cicc és Szilvi!

Clárika! :cry: sikerült még előtte értesítened a párod? Utána,

Autó: köszi a drukkot, talán lesz is belőle valami. egyábként a mostani autónk is 9 személyes (akis előre látó ilyet választott :lol: ), tehát befértünk, csak már elmúlt szegény 10 éves, egyre rövidebb időre lehet rá műszakit csináltatni, és egyre több rajta a javítani való. Ezért nézegettem egy ideje, és most úgy tűnik találtam egyet. Remélem bejön, mert elég nagy anyagi teher, szerencsére családi kölcsön és összefogással, de akkor is.
és persze mindig ott a drukk az emberben, h marad-e az állásunk, most főként a páromé, amikor ilyet bevállal az ember.

Napirend: valamiféle nálunk is van, de nem kóbevésett, de nem id bánom, mert az megoldhatatlan lenne! De éjszaka átalvás.....ez még nem merült fel bennük.
Biztos én vagyok a béna, mert nekem ez egyikkel sem ment ilyen korán.

Claire
claire

Jó reggelt

Na épp azzal a hírrel jöttem h.fája torkom,folyik az orrom,tali felejtős...remélem Clarika titeket nem fertőztünk meg :? :? :?
Jajj CSAK NE LEGYEN TOMI BETEG az a múltkori eset annyira durva volt és annyira visszavetette az én édes kis jókedvű babámat!!!!Ráadásul megint ünnep jön.

Woody jó kis napirend. Szép nagy baba már Lili is.

Ircsi szépek vagytok!Nem húzza a hajat Chloe? :lol:

evilany

Jó reggelt!

Évi
Nem érzek semmit, szerintem nem kaptuk el.
Szedek mindenféle vitamint, így nem voltam náthás se a télen.....

Páromnak az anyukája szólt. Ő előbb tudta, hogy elment ...
Rosszul érinti, hogy elment, s akkor halt meg, h nem lehetett itthon.
Meg valószínű a temetésen se tud ott lenni.... :( :( ez megviseli

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Berci aludt egész éjjel, így mi is, mint akiket fejbe vertek....remélem nem kiabálom el, de sokkal jobb a takonykór!

Évi!.....Jobbulást...én ilyenkor turbó adag c-vitaminnal és fokhagymával kúrálom magam.

Woody!.....Nálunk fél9 körül van fürdés....mi alapban későn fekvők vagyunk...."kiskorában" nálunk is később volt....nyár volt, akkor még észre sem veszi az ember, hogy este van....volt, hogy 10kor fürdött. Bercibó megszokta.....ő is alkalmazkodik, mi is :wink:

Tündi!.....NAGYON-NAGYON örülök, hogy hívtál!!!!
limo73

sziasztok!

Évi szegénykém! jobbulást! én is ilyenkor a C vitaminra esküszöm... Sárossy prof. ajánlása alapján napi 1000mg...

Limo Zoé elaludt, nem bírta tovább... így a 2 órás cumizás is valszínű elalvással fog végződni... :roll: na majd legközelebb...
viszont holnap arra lesz dolgom... lehet, hogy beugrunk könyvet cserélni... ok? majd hívlak!

láttam a Babavilág bemutatóját! és tényleg ott vannak Napsiék... bár el vannak homályosítva, de azért fel lehet ismerni őket!!! :wink: :D :D :D

Ircsi Katusnak milyen jó kis ágyikója van!!! :wink: :lol: :lol: csuda édes! :D :D :D

Clárika gondolom nagy lázban égsz! nagyon szép időtöltést Nektek apával!!! mikor indul újra?

Kép
gtunde75

Évi

Megvan a kanál. A pihiszékbe volt.

Clárika
Kép
clárika

Tünde
Hétfőn hajnalba indulnak.
Jaj, ne is mondd, úgy örülök, hogy már ma itthon van :) (a holnap este helyett)

Nemsokára indulok érte :D

Clárika
Kép
clárika

Zoé..Zoé!!!! Megharaplak!!! :wink: Akkor talán holnap!!!
limo73

Sziasztok!

Lemaradtam, mert tegnap boszik elvitták a babámat és egy üvöltő gyereket hagytak itt, mára már visszakaptam talán a jó Gergőt!

Tali sztornó?

Ircsi: túúúdoooom :) én is mosogatok:) afta nem javul :( szájöblögetővel kezelem....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="kfmares"]
írta:
kfmaresTali sztornó?

igen... Anti ma érkezik, Berci, Évi beteg... úgyhogy a jövő héten... hétfő, kedd biztos nem, mert hosszúhétvégézik mindenki... szóval szerda v csüti! és addigra mindenki gyógyuljon meg!!!!! :wink:

Kép
gtunde75

Clárika: jaj, ez jó hír , hogy Antit már ma láthatod! Gondolom Rékus is odáig lesz, a kis drágaság! :)

Akkor ma nem tali? :( nagyon vártam pedig... :( sebaj.... valaki esetleg délutáni városos babakocsizást tervez???

Claire: akartam is már régen is kérdezni, hogy Ti hogy fértek el az autóban , de most már értem :)

Évi: gyors C-vitamin, meg tea meleg, meg ilyen NEocitrat ilyenkor nem használ?

Woody: "férjem sokáig dolgozik fél7-7körül ér haza. Így legalább tud játszani a lányával munka után."---> mi is kb ezért fürdünk 8-9 között....

Limo: kis "erőszakosság" kell a cél érdekében :) egye fene, gyámügynek meg nem szólunk :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tündi: "szóval szerda v csüti! és addigra mindenki gyógyuljon meg!!!!!"----> ámen! úgy legyen!!!

Minden betegeskedőnek sok sok gyógypuszika!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok
cic fogorvosnál van-kéri h szorítsatok neki-húznak

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

bocsi-ha lesz időm visszaolvasok
betegeknek jobbulást

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gondoltam ma nem főzök több kaját a tali miatt, de egye fene, cukiborsó főzeléket is kap api... zöldbableves mellé meg még van tegnap maradék....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nekem jó szerda,csüt.is
Fokhagymát,neocitrant szopi miatt nem,vitamin,méz megy.

Clarika,örülök(kanál)

Na megyek,ma 2a96pa s363ülinap,készülődök
Ami nem ide illő,orvul Tomi gépelte a jobb oldali számokból :)

evilany

Évi ez most nem egészen tiszta :arrow: 36. vagy 63. szülinap? :wink: nem mindegy!!! :wink: :lol:

sok boldogságot Neki!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gtunde75 2011.03.10 12:12-kor.

Kép
gtunde75

nekünk most kell menni sétálni, mert most van ébren...
De Mares hívd fel Limo-t séta ügyben, de még fél 2 előtt, mert vmi ügye van fél 2 és kettő között...

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]Évi ez most nem egészen tiszta :arrow: 36. vagy 63. szülinap? :wink: nem mindegy!!! :wink: :lol:

sok boldogságot Neki!!!

a számokat Tomi kezelte...amúgy 33 :lol: :lol:

evilany

Tündi:"De Mares hívd fel Limo-t séta ügyben, de még fél 2 előtt, mert vmi ügye van fél 2 és kettő között..."---> hát ezt buktam .... :(gyermrk csak most evett,,,,, még csuklik, böfik...fel3 mire leérek vele, de azért köszönöm!!

Évi: Tomi jól gépel!!! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bekri,neked akartam írni,jó hogy jöttél,remélem nincs nagy gond...?

evilany

Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Évi: fokhagyma és szopi miért üti egymást?
claire

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:)) akkor nemcsak Berci bontja a habtapit!

Eladtam az első adag babaholmit!!! Hurrráááá!!! Neten keresztül...tudjátok kinek?....a 4. szomszédnak :) Eddig még látni sem láttuk egymást!

Berci sokkal jobban van, délután megint kint voltunk, a levegő gyógyítja.
limo73

Claire,állítólag ha átmegy az íze lehet nem akar szopizni...(mondjuk én megértem :) )

evilany

biztos átmegy az íze, de legalább komálni fogja nagy korában a spenótot, meg a sülthúst :lol: :lol: . Én terhesen nem bírtam a hagymát egyáltalán, a fokhagymát kicsit jobban, de amúgy mindkettőt szeretem, úgyhogy most élvezem, hogy bírom. Na, azért nem szoktam nyersen kilószám benyomni
viszont náthára érdemes fokhagyma kapszulát venni, szaga nincs, és sokkal koncentráltabb, nem győznél annyit megenni.
claire

[quote="claire"] írta:clairefokhagyma kapszulát venni, szaga nincs, és sokkal koncentráltabb, nem győznél annyit megenni.

ez jó ötlet,köszi

evilany

sziasztok!

gyors bekukk, hogy történt-e valami... de látom nem nagyon...

Tomikának boldog hófordulót! :wink: :D

Kép
gtunde75

Szívesen :D . Nálunk ha hurutosak, már a gyerekek jönnek "fokhagymabogyó"ért. (Fokhagyma, kakukkfű, és mézzel veszik be, nagyon tutin oldja a trutymót!
Egyébként a lándzsás útifű szirup is jó. Meg néha lehet élelmiszer boltban kapni zöld fenyőtoboz kivonatot. nagyon édes, és olyan balzsamos, az is jó ilyenkor!
És ha a torkod is fáj :arrow: zsálya tea minél forróbban.
Na, jó, abbahagyom a gyógynövénytani kurzust :lol: :lol:

Jobbulást: Claire
claire

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?