Sziasztok!
Nita! Én is azt mondom, amit a többiek, ebből még bármi lehet!
Kati! Én Bálintnak még nem kínáltam cumit, nem tudom mit szólna hozzá?! Hallod, az éjszaka pont egyszerre keltek a gyerkőceink!:lol:
Csak Bálint este 8kor szopott, és reggel 9előtt finoman megébresztettem!(Majd később leírom miért) Nagyon jók a fotók, tényleg nagyon jól nézel ki. Nálatok most hogy néz ki egy séta? Először mennyi időre vitted levegőre? Mi eddig csak a szobaszellőztetést csináltuk, ma először volt ilyen beöltöztetős, ablakrányitós levegőzés. Védőnő és doki szerint holnap már lehet kivinni egy kis időre, és hétvégén már akár órás sétát is lehet, csak én még ne sétáljak annyit.(ezt kihangsúlyozta a védőnő) Nagyon örülök neki, hogy ilyen hirtelen jött a jó idő, egy hete még a havazást néztük a kisfiammal a kórház ablakból!
Mona! Jó olvasni a soraidat, úgy veszem ki a szavaidból, nagyon élvezed a jelenlegi állapotod!
Dike! Nagyon cuki kis legényetek lesz Nektek is. Tényleg nem semmi túrát csináltatok, de nagyon jól teszed, hogy megveszel minél több mindent már most. Hiszen, nagy pocakkal 40fokban marhára nem lesz egyszerű kimozdulni.
Beze! Köszönöm, aranyos vagy! Ti hogy vagytok? Nálatok hogy néz ki egy séta, így két gyerekkel?
Cham! Én is megnéztelek volna szívesen!
Csillag! Nektek milyen éjszakátok volt? Nekünk elég hasonló elképzelésünk van a kiságy kontra nagyágyról. Bálint eddig csak az ágyában illetve egyszer a hordozójában aludt. Én nagyon szívesen aludnék vele, és nem is félek attól, hogy ráfekszem, vagy leesik, mert ez nem történhet meg. A kórházban volt, hogy ott aludt velem az ágyban, és nagyon nagyon jó érzés volt. De amikor már éreztem, hogy mélyen alszik, akkor is betettem a kis kocsijába. Persze, minden ember másképp gondolkodik, és ettől még nem ítélem el azt, aki maga mellé teszi. Én félnék, hogy nem szokna át a saját ágyába. Na, meg Zolival már nagyon régen megbeszéltük, hogy a hálóágyunk a miénk. Ha vele is aludnék, akkor max a szobájában lévő ágyon, ami egyébként, meg is van ágyazva és azon szopizunk éjszaka, és napközben is többnyire.
Rita! Kicsit irigykedve olvasom, hogy Ti már így mozgolódtok. Kicsit szégyellem magam emiatt, de én már annyira várom, hogy egy ici-picit nagyobb legyen Bálint. Pedig mindenki azzal biztat, hogy használjam ki ezt a mostani időt, mert nagyon kevés ideig lesz ilyen pici. Gátsebem már nekem is rendben. Először szörnyen be volt dagadva, és mindenféle színben pompázott az az oldalam. De napról napra szebb és jobb. Már szinte teljesen lement a duzzanat is. Ez az Arnica nevű golyócska nagyon jó volt. Ami a kg-t illeti, napról napra kevesebb vagyok. Én is azt érzem, hogy ahogy szoptatok, szinte olvadnak le rólam a kg-k. Én is amondó vagyok, hogy ez abszolút alkati kérdés. A pocakom is annyira lement már, hogy ami még van egy pici, azt már szinte be is tudom szívni. Én próbáltam egy-két gatyómat. Két farmer jó rám, a sztreccs gatyáim meg mind jók. Pedig én aztán nem figyelem, hogy mit és mikor eszem. Van, hogy csak este 9kor vacsizom, mert akkor jutok oda. És szinte minden nap megeszem egy szem édességet, mert kívánom.
Én tegnap átestem egy frankó kis mellgyulladáson.Felment a lázam, reszkettem, semmi erőm nem volt. Szinte az egész napot ágyban töltöttem. Zoli elszaladt, és vett egy gépi mellszívót. Obaby a márkája, és egy Isten Áldása. Beszerzett egy homeos golyót is. Estére szinte teljesen elmúlt, még egy picit piros volt a cicim, de már nem volt vészes. Az éjszaka mindenem csurom víz lett, úgy megizzadtam. Majd most du-án is aludtam egy órát, és szintén csurom vízre ébredtem.
Bálint ma elég össze-vissza evett. Egyszer csak 30-40g-ot, de volt hogy 170-et!
A hajnali szopinál komolyan ennyit mutatott a mérleg. Egyébként, átlag 100-120-at eszik.