Sziasztok!
Kicsit elhűlve, bár magamra ( mármint gyerekkoromra ) ismerve olvastam, hogy nektek is veszekednek a lányok, ha jól vannak.. Bár inkább én is egészséget kívánok, de néha jól jönne egy kis "elemkikapcs"- Nálunk Bogi pörög ezerrel, ha délután nem alszik.. sajna ez a jellemző! , akkor elég nehezen tudunk kijönni és sokat veszekszünk piti dolgokon.. ( következetesség!) na meg komoly dolgokon is..pl. ne piszkálja a hugát.., de már olyat is láttam, hogy Lizi megharapta Bogi kézfejét, mert az mindig elvette előle a Legot.
Mi most jól vagyunk, amióta nem megyünk oviba,
de ez a hidegrázás gyanus, mert nekünk is ez volt, amikor influrnzás voltam, és állítólag H1n1-s tünet is, na persze nem vagyok orvos..a skarlátot sem ismerem...
Olvastam én is az alvásos sztoryt és néha én is vágyom egy hosszadalmas alvásra...-sokszor azért sem megyek aludni, mert azon aggódom máris kelhetek fel..
Judit! Én régebben airoptix aqua-t, mostanában meg biofinityt használok, én is netről rendelem, mert úgy sokkal kedvezőbb az ára... csak volt amikor ki kellett vennem napokra, mert begyulladt a szemem, sztem ezt is Bogi hozta haza az oviból...
Az jó, ha Zorka ott szeretne aludni, nektek mesélnek a gyerkőcök, hogy mit csináltak aznap az oviban? Nekünk nagyon keveset mondott Bogi, hogy mi volt az oviban..sőt itthon szebbeket rajzolt mint ott, és nagyon érdeklődő, és jól viselkedett..
Szandra! Jó lenne, de messze vagytok, és inkább bringázni szeretek( bár úgy már semmi sincs messze..)! Még várnám a jobb időt a projekthez, addig is sokat sétálok...