Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni, kisebb nagyobb sikerrel ment is.
Kati! Köszönjük szépen, aranyos vagy!
Megmondom Bálint apukájának! Nekem is Aventes kézim van, kölcsön kaptam és szerintem egy Isten áldása. Először nekem sem volt jó, mert a csillagocska nem volt rendesen behelyezve.
Csillag! Tegnap csak ketten voltunk Zolival a városban, Bálint aludt, anyósomék maradtak itt vele. Ő egyenlőre nagyon kiszámítható, ezért mertem elmenni, de mivel még én sem vagyok erőm teljében(bár napról napra jobb), így fél óra volt az egész. Kérdésedre válaszolva. Igen, szerencsére Zoli megkapta az 5napot, annyira jó, hogy itt van velünk. Annyi, hogy reggel együtt megreggelizünk és 8as értekezletre minden nap bemegy. Nem lenne neki muszáj, de azt mondta, a saját érdeke, hogy ne maradjon el a melóival. Utána még el szokott menni bevásárolni, ma meg még fodrászhoz akar, így még nem érkezett meg, de már várom!
Mona! Milyen gyönyörű neve lesz a lánykátoknak!
Tegnap itt volt a gyerekorvos, nagyon meg volt elégedve Bálinttal.
Ő is azt mondta, hogy eszem ágába ne jusson felébreszteni, és egyáltalán nem vészes a sárgasága. Sajnáltam Bálintot, mert pont két szopi között jött, és felkeltettük, de az én fiam bizony nem sírt, csak sasolt a szemecskéivel, hogy mi is történik éppen. Utána viszont már nem igen tudott elaludni, de el volt az ágyában. Viszont így du-án 3óránként kért cicit. Uccsó esti szopi 10kor, majd egykor ébredt, legközelebb meg fél6kor. Csak lestem, mert én előbb keltem, mikor megláttam, hogy negyed hat és az én fiam még alszik. Mondjuk most a 6os szopás óta is nyomja. Már várom, hogy ébredjen!
Megírtam a születéstörténetét, majd begépelem, és csatolom.
Kati! Veletek apa nem volt otthon az első héten?
Köszi a tanácsokat aranyér ügyben. Én a Sperti krémet használtam már szülés előtt is, meg a kórházban is. Szülés előtt még egészen jól visszahúzódott tőle, de most már kevés. Védőnő azt javasolta, használjam együtt a kúpot és a krémet, azt hiszem, ez a megoldás.
Gátsebem még egy picit fáj néha, ha úgy ülök, de egyáltalán nem vészes. (
Be is vizsgáltam már magam, és kiderült az egyik oldalamon nincs is semmi!) A másikon lévőt meg a kisfiamnak köszönhetem, tehát, ha nem úgy jön a világra, ahogy, lehet, hogy én szülhettem volna gátvédelemmel.
Tegnap keriszülők megvették a pihenőszékünket, hétvégén jönnek. Végül mégis a Fisher Price lett, amit először néztem ki, mert amit utána akartunk, az nagyon nagy lenne.
Rita! Én is úgy érzem, hogy be fog állni nálunk is a tejcsi, ha Bálint többet eszik.
Dike! Én azt mondom, az, hogy kell-e fejned, sok mindentől függ. Nekem annyi tejem volt már a kórházban is, hogy a csodájára jártak a csecsemősök és musz volt fejnem, mert be is csomosódott a mellem. Arról nem beszélve, hogy most is mire Bálint megébred, már csöpög és mint a kőszikla. Azért nem nem fejem ki teljesen, mert az is igaz, hogy akkor még több lenne, és tényleg fárasztó a fejés. A gyerkőcöm szépen elszunnyad én meg állok neki fejni. Még szerencse, hogy eddig ennyire jó alvó. Csak maradjon is így!