Sziasztok!
Járássegítő:nekünk is van egy,örököltük,Balu osokat játszik rajta.De járássegíítőnek nem alkalmas,túl gyorsan gurul,szinte szalad utána a gyerek.Viszont a "műszerfalát" nagyon szereti,már 4 hónapja játszik vele folyamatosan.
Zsu:ma felhívom az oep-et és megérdeklődöm hol tart a dolog,aztán megint a céget hívom.Aztán türelem,mert nem nagyon akarok én pereskedni,csak rá akarnék ijeszteni a cégre hogy hátha "megemberelné" magát.
Nálunk anyukám vesz neki szülinapjára ilyen lábbal hajtható mocit.Nekem annó volt ilyen nyuszis motorom na azt imádtam.Ilyen:http://www.pelenkaakcio.hu/jatekok/kulterijatekok.htm
Nálunk is ilyen átállás van alvás terén,bár nálunk többször jön össze az 1szeri alvás.TEgnap is egyszer aludt,hiába ugye 7kor kelt.1-fél 4ig aludt.De tényleg elég gázos ez a hosszú ébrenlét
Szokni kell
Édes lehet Gabi ahogy élvezi a mozgás örömeit
Egy helyben jár?
Az tényleg aranyos lehet
Szerintem se parázz rajta,ha nem lenne elég a tejcsi Gabinak azt tuti látnád.
A sportbabakocsit se bírja Gabi?Balu nem szerette azt a nagy bergon-t,ezért vettünk most sportbabakocsit,azt használjuk,és így sokkal jobban bírja a babakocsit.Vagy alszik benne vagy nézelődik ezerrel.Ebben még sosem nyüszögött!!!!!
Az első 2 hónapban én is írtam hogy mikor kelt,feküdt,mennyit aludt,mennyit evett,mit evett,esti mérésnél mennyi volt,kb mint Hibernia.Aztán amikor már nem kellett "kötelezően" írni(dokinak kellett) akkor valahogy elhagytam,csak a fontosabb ténykedéseit írtam fel,nagyobb mozgásfejlődéseit,fogak kibújását,látogatókat,karácsony milyen volt,meg iylenek.Szerintem is ez a topik mindig itt marad emlékbe
Elvileg ki lehett szűretni a saját hozzászólásaimat,szóval tényleg utána lehet nézni ezeknek a dolgoknak
Hibernia:hát mondjuk Pepkéről lehet is ám mesélni,hatalmas figura ez a gyerek
Vajon kire ütött?
Hát igen,csak eddig olyan jó kis rendszere volt már egy jó hónapja,totál jó volt számomra.Ez a 10-fél 9ig alvás.Kiszámítható volt,tudtam tervezni,tudtam kb mikor lesz álmos.De pl ma is fél 7kor kelt
Jóóó,mondjuk már 9kor aludt,de ezt még szoknom kell
Orsi:te már a bogyót odaadtad neki?Én még nem mertem,folyton feloldom
Barba:hát apának megjegyeztem amikor mentünk Lidl-be hogy éhes vagyok.És nőnapra meglepett
A kedvencemet is kérhettem bónusznak, a panírozott rákot,egyszerűen élek-halok érte,csak baromi drága.De apa azt mondta hogy ez az én napom,megérdemlem
Tök jó hogy így össze tudtok járni
Fura hogy mennyit fejlődött hirtelen,ugye?
Olyan gyorsan be tudnak indulni
Felállást próbálgatja?
Sajnálom a szomszéd nénit
Részvétem
Jajj,rám is rámférne,fáj minden porcikám
Mondjuk vicces,mert ami kényeztető masszázst,amit karira kaptam páromtól,még mindig nem szervezte meg
Nem baj,majd jövő karácsonykor
Pedig már jól esne egy jó kis masszázs
Én is ültem egyszer olyanba,mondjuk pont amikor a kórházban voltam ctg-n a műtét előtt,de írtóóóóó kényelmes tényleg!!!Nem is gondoltam volna!
Délután jó volt!Aranyosak voltak a gyerkőcök.Mikor Balu meglátta,felragyogott az arca,annyira szereti a gyerekeket,alig várom hogy jó idő legyen és mehessünk játszótérre,meg szándékozunk sokat menni párom nővéréjékhez,ott van egy 2 éves pici,és bizti jól eljátszanak majd.Most még kicsit fél az Attila Balutól,mert ugye Balu paskol,meg felhúzódzkodik rajta
Egyébként már tud járni az alsó szomszéd kisfia,most volt valentin napon 1 éves.Tök kis ügyes,olyan óvatosan egyensúlyoz és megy
Balu is produkálta magát,de ő még nagyon kapkod,de azért nagyon ügyes.H kicsit jobban figyelne az egyensúlyozásra akkor menne neki
Este jó volt,Balu beájult 9kor,de reggel fél 7kor kelt
Úgy aludtam volna még.Meg kel próbálnom átállni,és korábban lefeküdni.Egyébként jó kisfiú,játszik éppen,meg virslit majszol,persze olyan az egész szoba
Ma is olyan szép idő van,tuti megyünk ma is sétálni
Na,megreggelizem,aztán kicsit rendet rakok