Sziasztok!
Nagyon szépen köszöni Levi mindenkinek a szülinapi köszöntéseket
és
itt ragadnám meg az alkalmat, hogy a sok-sok köszöntés elmaradásainkból behozzak valamennyit, SZÓVAL:
EDÓKA, LÁZÁR BABA, ZÉTI, ÉS DRÁGA ÁKOS BARÁTUNK! (Levi most tanulta meg kimondani Ákos nevét, már kb 50-edszerre emlegeti!) NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKTEK!
Reni,
ma voltunk 3.-szor a Budai Gyermekkórházba, úgy néz ki hogy lassan talán alakulunk, túl vagyunk 1 tejterhelésen, érdekes módon nem volt utána semmi gond, igaz, hogy nem is evett elötte semmit Levi. Azzal, hogy kevesebbet kap inni, és nem kap mézet, sokkal jobb lett a helyzet
Judit, Viki, Emőke, Anikó, Manka Anikó,
tényleg nagyon jó volt a síelés, Ausztriában voltunk, 4 teljes napot síeltünk, előtte-utána 1-1 nap volt az utazás. Gyönyörű helyen laktunk, az Ossiach-tó partján, és a szemben lévő Gerlitzen-Alpen-be jártunk át síelni. Bárkinek tudom ajánlani a helyet
Örültem, hogy idén már eljutottunk, mert az elmúlt 4 év kimaradt, de előtte, minden télen 1 hetet és 1 hosszú hétvégét tudtam síelgetni... már nagyon hiányzott, mert nagyon jót tesz a téli hegyi levegő, pláne, hogy én még asztmás is vagyok! Mondanom sem kell, hogy mióta hazajöttünk a jó kis "büdös" Vecsésre, azóta el is kezdtem újra fulladni, én nem tudom néhányan mivel tüzelnek itt a környéken, de elviselhetetlen az a szag ami itt van néha!!!
És hát ugye hétvégén megtartottuk Levi 2. szülinapját, bár a végén csak a 4 nagyszülő volt itt, mert mindenki más lebetegedett
De azért jól éreztük magunkat, Levi teljesen be volt zsongva, na ennek meg is lett az eredménye, lefejelt egy széket, és felrepedt a szája... Rakok néhány képet is:
Ajándákozás
Torta
Száj sérülés
"Bibi"