Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szilcsike drukkhegyek, könnyű és szép szülést kívánok!

Sasha Kép

Parazita: a MOM-mal szemben van ez a Point kajálós? Én rendelek de a S.A.P.-ban is szoktunk enni.

Gumickukor, Kataa, ha még egyszer leírjátok, hogy nem tudtok hízni hátrakötöm a sarkatokat!!! Kép Irigy. Én már ha ránézek a kajára attól hízok. És szénhidrátfüggő vagyok, pedig biokrómot is szedek de ezer oka lehet...KépKépKép

Bridget2-t én olvastam és nem tetszett. Mondjuk én a 2. részekkel általában így vagyok. Vhogy elveszíti a varázsát. kiv. Shrek2

Beszti
Eszembe jutott, hogy beelőztelek Pancsival, Nátán előtt. És a Nátán nevet is én javasoltam. Emlékszel? És már van egy Hannád is! Ez igen! Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

HaliKép

KataaKép
Mikor lesz a mikibuli? Rövid az agyamKépKép

Szilcsike
DrukkKépKép

Hízás-fogyás: Nekem most fogynom kéne 45 kilót, csak szopi alatt ugye...Mindig kívánom az édességet sajna. Gergővel is csak szopi után ment le a felesleg.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

jajj, azért nem 45 kilót, csak 4-5 -ötKépKépKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy! 45 kg! Kép Kép Kép Kép Kép Aranyos volt!!!!!!

Én nem tudom mi van ma, de 1 óta alszik mindkét manófalvi, én már minden házimunkát megcsináltam, és most olyan furi, hogy csend van és nyugalom. Persze amikor leülök netezni egyből felkel az egyik, most se adok magamnak 10 percnél többet. Kép

Csics! Szerintem tök jó, hogy ilyen kicsi korkülönbség van a fiaid között. Nálunk sincs azért olyan sok, de ha az orvosom engedte volna, akkor nálunk is hamarabb jött volna a gólya.

Bár a lottó 5-m jönne így be, felébredt a Márk. Mára búcsúzom, nagyon kialudták magukat a babszemek. Szét leszek szedve ma délután Kép
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Még előttem egy csomó meló, de a gyerekek jól elvannak, így leültem egy kicsit.

Kataa!
Nem tudod, ez a Ranyák üvegtechnika nem árul véletlen termoszba betétet? Mert eltörtem anyósomét, és nincs képem csak a műanyagot visszaadni, a lényeg nélkül Kép.

Vagy valaki nem tudja, hol lehet kapni termoszba hőálló betétet?????

Nem kérdeztem meg végül a kaját abölcsiben, de azok után, amit leírtatok, nem is fogom. Elhiszem, hogy így kell Kép.

Kilók
Hát, én elég hízékony vagyok, igaz, nem leszek kövér, csak jól megnő a fenekem Kép. Mikor Noémi megszületett, ehettem bármit, egyáltalán nem híztam, pedig tonnaszám zabáltam az édességet. Nem volt ideje a hormonjaimnak visszaállni, mert terhes lettem Ádámmal, és miután ő megszületett, akkor is ehettem, minden következmény nélkül. De ez már a múlté, 3-4 hónapja megint elkezdtem hízni. Most sem "dagadok", egyszerűen csak feszül rajtam az összes gatyám....

Kataa!
Nem tudom, mit kell tudni kötelezően egy ovisnak. Szerintem semmi nem kötelező, de azért felhívják az anyuka figyelmét, ha a gyerek ált. tájékozottsága elmarad az átlagtól. Szerintem kiscsoportban még nem kell tudni, hol lakik, de a nevét, a szülei, testvérei nevét igen. Persze, egyáltalán nem hátrány, ha tudja Kép. De az óvónők tizstában vannak azzal, hogy nagy egyéni különbségek vannak a gyerekek között, és az ovi 3-4 éve alatt igyekszenek mindenkit egy szintre hozni, hogy a suliban ne legyen gond.

Na, mennem kell, mert a mosogatás, teregetés, ilyesmi még hátravan.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok
Két fájás között rövid helyzetjelentés.
Most értünk haza ctg+vizsgálatról. Tomi jól van teljesen, feje már lent van (dokinéni meg is lepődött rendesen).
Azt az utasítást kaptam, hogy jöjjek haza, tegyem rendbe a gyereket meg a családot, és éjszaka szülünk!
Úgy legyen!

Puszi mindenkinek

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok
Nyuszi
imke is lusta volt nyáron csak feküdt ahová letetük mostanába tanult meg hátrol hasra és vissza fordulni meg kuszni most már csak mászni és ülni kéne megtanulnia fiuk kicsit tényleg lustábak .Ne aggodj.Kép

Mléna
nem pontosan igy szeretük volna én idénre terveztem a tesot de igy sikerült Kép most viszont leáltunk a gyerekgyártásal ugy 2-3 évre Kép

Kataa
én ugy tudom folyékonyan beszélnie kell ,szobatiszta kell legyen ,tiszta evés és öltöznie kell egyedül ez a ovodai követelmény tudtomal.

üdv csics
csics

Szilcsike
Drukkolunk nagyonKépVarom a mihamarabbi sms-tKép

Halacska
Igazad van a 2.reszek mar sosem olyan jok.Gondolom ez is mas konyvbenKépNeked megvan az elso is?Mert en mar alig emlekszem raKép
Bar ez a 2.resz dolog egyszer dolt meg nalam a HannibalnalKép

Judy
Megbocsatva,ketgyerekes elfoglalt anyakentKép Dec.3-an delutan 4-tolKép
45Kép

Panda
Szerintem biztosan arul,ez egy muhely is egyben mellette,es ott fujjak az uveget,be lehet latniKép
Nem tudom de Te nekem tavaly ugy maradtal meg hogy nagyon vekony es fiatal voltalKépNem is latszott meg a ket gyerekKép
Koszi az ovis infotKép

Ma olyan jol elvoltunk itthon egesz delutan ALexxal,meg is lepodtem hogy mennyire lekotottek a jatekok velemKépMar olyan nagyosan jatszik,miota bolcsis lettKép

Ja es mar tudja kivulrol a Csiga biga-tKépAhhoz kepest hogy 2 honapja se kezdett beszelniKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Halacska!

Neked csak most jutott eszedbe?KépKép Igen, a Nátán név nagyon bejött!Kép Azóta se tudja senki, hogy fiú, lány, és hogy hogyan kell írni!KépKép De én szeretem, és Nátán egy igazi Nátán.

Panda!

Elképzeltem, ahogy a nadrágaid feszülnek rajtadKépKép. Borzasztó kövér lehetsz!KépKépKép
Valamelyik nap áviszem a szabásmintákat, mikor, hány órától vagy otthon?

Óvoda: szerintem egyetlen kötelező a szobatisztaság, semmi más. Beni vegyes csoportba jár, ott a kicsiknek még sokban segítenek. Beni persze már sokmindent tud egyedül és nem is szeretném, ha segítenének és ellustulna. Igaz, őt fel sem mérték iskolaérettség szempontjából sem, kapásból mondták, hogy mehet (persze, mert folyékonyan olvas, nyomtatott nagybetűkkel ír). Neki csak a szocializációjával van gond (kettes sorban sétálunk, elrakodjuk a ruháinkat a fogasra), de hát hogyan is tanulhatta volna meg itthon? Ebbe meg hamar bele fog rázódni, amilyen ügyes. Valamelyik nap írtam, hogy az emberábrázolásást nem tartották tökéletesnek, hát azóta szerintem sokat fejlődött, pedig még csak a 2. hetét kezdte.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Szilcsike!
Nagyon drukkolok, hogy minden simán, könnyen és gyorsan menjen ma éjjel!!! Remélem még ma megismerheted Tomit! Drukk! Jujj!

Kataa!
Igen megyünk.

Beszti!
Beni nagyon ügyes, vagy ikább ti vagytok ügyesek! 4 évesen írni, olvasni! Elismerésem! Hogy csináltátok? Azon kívül, hogy sokat foglalkoztok vele, van trükk?Kép

sasha

Kép
sasha

Szilcsike, ezer drukkKépKép

Sasha, nna azértKépKép

csics, végre kaptunk képeket, aranyosakKép

Bölcsi kaja: nálunk 280 naponta és eddig 1x volt gyümileves. Úgy láttam hetente 1x van leves. De pl. majdnem minden nap van sajt és gyümi is ebéd után.
Már jobban megy a bölcsi Bettinek,ma fogják megmutatni az ágyát, de még nem kell ott aludnia, csak ha kedve van. Szerintem nem leszKép
Pedig jó lenne, mert most alvásilag át vagyunk kattanva. Fél egyre megyek érte a bölcsibe, mire hazaérünk 1 óra, akkor leteszem, de az én jó alvó lányom nem minden nap alszik! Tegnap sem, és este is csak 9-kor tudtam lerakni.
Most bezzeg még alszik.
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Szilcsike
Megy a drukk ezerrel! Remélem ma már Tomi is ott van veled! Kép

Mi még mindíg itthon vagyunk, szombat óta Levi iszonyatosan köhög és taknyos is! Tegnap vittem vissza kontrollra, mondtam a dokinak hogy a mandulagyuszi mellé még társult köhögés és takony is! Megnézte a torkát azt mondta az már oké és hogy csütörtökön mehet bölcsibe! Ezzel nem igazán értek egyet, így itthon maradok vele még, és csak hétfőn viszem, talán nagyobb esélye van, hogy nem esik vissza.

Milyen érdekes ez a bölcsis dolog, mióta Levi jár, azóta itthon igen nehéz lefoglalni. Most is már nagyon hiányzik neki a bölcsi, egyszerűen már játszottunk mindennel, próbálok odafigyelni rá maximálisan, mégis a 2 hét alatt kezdünk egymás agyára menni! Persze átvitt értelemben, de a lényeg ugyan az, unja magát itthon! Míg nem ismertük a bölcsit ilyen gond nem volt!
Levi is nyár óta tudja a teljes nevét, hogy hány éves, és hogy hol lakik.
A bölcsis tájékoztató szerint amit az üzenőbe írtak, megdícsérték hogy nagyon szereti a mondókákat és igényli is őket. Ő is tudja már a csiga-bigát, a hinta-palintát, a fújja szél-t, a mókuskát egyedül, és nagyon sokat úgy mond, hogy vagy kiegészíti vagy mondja velem. Ja a Kis Bencét is mondja szépen.
Én is elgondolkodtam rajta, milyen fura, hogy a nyáron még csak 1-1 szót mondott, most meg már mondókákat mond nekem! Augusztus közepe óta beszél, most pedig már összetett mondatokat használ!

Na eldugulok, pusz
Forti

Kép
Kép
forti

Ja, a bölcsis kaja nálunk 250,-/nap és nem akarok hülyeséget mondani, de mintha úgy emlékeznék hogy náluk minden nap van leves, de nem biztos. A gondozónők legalább is azt mondták, hogy a levest mindíg megeszi a másodikat már kevésbé. De majd hétfőn megnézem az étlapot.

Forti

Kép
Kép
forti

Szilcsike,
Hajrá!

Kataa,
Én is úgy tudom, hogy csak a nappali szobatisztaság a követelmény az oviban.

Forti,
Szegény Levi, ennyit beteg! Én is félek, hogy ha majd Solymi oviba kerül, sokkal többet lesz nyavalyás... Most mi is megúsztunk egy kisebb köhögős-taknyos izét, de szerencsére nagyon enyhe lefolyású volt.

Zita
parazita

Beszti
Erdekes nekem sosem jutna eszembe, hogy Natan lanynev is lehetKépBar ha Alexra soxor megkerdezik hogy kislany,akkor mar semmin sem csodalkozomKépKépKép

Sasha
OKKép

Conti
Erdekes hogy mindenhol maskor van az ebedKépNalunk fel 12-kor es utana rogton alvas.
Ezek szerint jol elvan Betti mar amig otthagyod?Az alvas is menni fog hidd el,huzzak majd a tobbiekKép

Forti
Hosszu ido az mar egesz mas,en azzal is boldog vagyok hogy mar egy delutan (amikor epp nem megyunk sehova)jol elvan itthon.Es szeret velem jatszani,eddig egyedul is ment persze nem mindig es nem sokaig,de mostmar le lehet kotniKép
Persze ha betegseg miatt leszunk majd itthon bizti O is nyuglodni fog.Nehez nekik hogy ham ar ezt megszoktak akkor miert is kell megis otthonlenni?Kép

Parazita
Nem torvenyszeru,es ezt mar tapasztalom isKép hogy beteg legyen sokat.En attol feltem hogy ha eddig alig volt beteg(2x)amig itthon volt ,ott majd elkap mindent.De nem,es mar a 6.het es meg nem hianyoztunk.Most egy kicsit kohog,de nem vesz,adom a homeos bogyikat es mas baja nincsKép
Mindenkepp erdemes ezeket az immunerositoket kiprobalniKépBar azt hiszem elotte is jo volt neki az imnnurendszere,de ez meg rasegitettKép
Zalanka(tesom gyereke)az egyutt toltott hetvege utan lazas beteg lettKépHiaba O amugy is beteges,es igy jott ki rajta Alex kohogeseKép

Ovi:
Ja igen a szobatisztasagot elfelejtettem,annak tenyleg alap dolognak kell lennieKép

Szilcsike
Otthon vagy meg???

Mano
MEgkerdeztem dokineniket es az oltas mellett van,azt mondja 4-5 evre teljes vedettseget ad.
Nektek beadtak mar?

Na megyek fozni,
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

nem, mert elfelejtette az orvos pénteken, ma jön, nem tudom beadja e anátha miatt. De szerintem beadja, mert nem lázas meg az orrfolyása sem vészes már.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Mi a náthás időszakot (dokinéni tanácsára) Cebioncseppekkel (C viamin) vészeljük át. Ősztől elkezdem neki adni 2x 10 cseppet, ha sok a náthás gyerkőc, akkor felemeljük 2x 20-25 cseppre. Eddig bevállt. Majdnem betegség nélkül vészeljük át az egész időszakot.

Képzeljétek, ma reggel kiszálok a kocsiból, elköszönés, apáéknak rohanás a bölcsibe mert késében vannak. Nem telik el két perc, csörög a mobil, a lány hüppög a túlvégen, hogy nem adott nekem puszitKépKép. Olyan édes volt, alig lehetett megvígasztalni.

Én ezt nem értem, de három napja olyan hisztis a lány, egy igazi kis hárpia. Csak apa érhet hozzá, nem megy csak pizsibe a bölcsibe, ott nem érhet hozzá bárki, mert azonnal bőg. Ez most mi? Dackorszak tripla erősséggel?Kép

Pucúr
pucúr

Hali!

Én annyit tudok, hogy oviba szobatisztának kell lenni, legalább nappalra. Meg tudjon kommunikálni a gyerek, meg tudja mondani, ha vmi baja van.

Daniról ma reggel levettük a pelust, most bugyinap van otthon. kíváncsi leszek mi lesz, mikor hazamegyek. apával van otthon, hányszor lesz gatyacsere.

Szilcsike
Megy a drukk!!! KépKép Majd mi fájunk helyetted, te meg csak szülj nyugodtan Kép

Shrek
Nekem az első jobban tetszett. a második részben nem jött be nálam a tündérkeresztanya. viszont a pinocchio mission nagyon tuti benne, meg a szamár, amikor elfoglalja magát Kép

Hannibal
Ott is az első rész volt jobb, nekem. Akkor még gimis voltam és a barátnőméknél néztük videón, tök sötét szoba és egyikünk sem mert kimenni a konyhába kajáért Kép pedig voltunk 7en Kép

Beszti
Nekem is tök természetes, hogy a Nátán fiú név. A kollégám kisfiát pedig Áchimnak hívják, az ő nevét sem tudják sosem, hogy fiú vagy lány, pedig szerintem egyértelmű, de lehet csak nekem. Hát mi tagadás Dani is nézik még most is kislánynak, pedig ráadásul kopasz is, meg nem jár lány színekben. Mindig azt mondják, amire tök pipa vagyok, hogy csak kislányoknak szokott ilyen nagy kék szeme lenni.... Kép végülis az enyémet örökölte, de ennyi erőből a férjem is lehetne lány, mert ő is az anyukájától örökölte a szemeit.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Hajra Szilcsike!!!Kép

Halacska

Hadd bosszantsalak en is!Kép Mert en is a hizasert kuzdok, a szoptatas+ 2 gyerek leszivta rolam a kilokat 46kg-ra. Tudom ,hogy a nagy tobbseg a kilok ellen harcol, de van akinek meg az a problemaja, hogy nem tud hizni. Kép
Vannak ennek is hatranyai, nekem is a fel ruhataramat le kellett cserelni, mikor Emike utan igy lefogytam, mert utoljara 23 evesen voltam ilyen sovi. Az akkori ruhaim meg ugye mar nincsenek meg.

Kepzeljetek a mindkettonk ceges mikibulija dec3-an lesz, nem tudom mit csinaljak. En a babanetesre mennek el legszivesebben, de a volt kollegaimat is szivesen latnam, mert soknak szuletett babaja az elmult 2-3 evben. Es a tavalyi is nagyon jo volt a Csodak PAlotajaban. Ide-oda rangatni azert nem akarom a gyereket, foleg ha a kicsit is vinni fogom. Mindenesetre max 2-re birunk menni, es ebbol az egyik biztos a babanetes lesz.Kép

Gumicukor

Kivancsi leszek hogy Dani hogy birja majd a pelus nelkuliseget. Emirol nem lehet csak "ugy" levenni a pelust, mert hiszti van belole. Eroltetni meg nem akarom.

meg jovok

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

SziasztokKép
Hétvégére mindenki csalogat haza és apája is menni akar. Én picit félek eindulni a hosszú útra a két kicsivel. De szívesen mennék is a változatosság miatt. Szerintetetek?
Viszont pénteken megyek végre fodrászhozKép

NyuszikaKép
Mi is kettőre megyünk, pontosabban a Gergő, apája elviszi a cégesre is aznapKép

Bili:
Azt hiszem mi vagyunk a legjobban lemaradva, Gergő visít, ha meglátja, pedig én sem erőltettem soha.
tegnap volt itt az érdi babanetes barátnőm a kisfiával babnézőbe. Az ő fia decenberben lesz kétéves és bilizik, önállóan eszik, öltözik. Viszont nem beszél. Néha cserélmék vele, Gerhőnek be nem áll a szája, de el van maradva az önállósággal. Biztos én rontottam elKép

Gumicukor
Majd számolj be, lehet mi is kipróbáljuk levenni a pelust.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Pucur
Mi is szedunk napi 1*10 Cebiont isKép
Ez a pizsibe a bolcsibe,nagyon tetszettL)Es tenyeg beviszed abban?Kép
Nalunk is ragaszkodas van a pizsihez egy ideje de azert kis rabeszelesre at tudom oltoztetni.Reggel O is nyugosebb volt,negyed7 -kor ebredt sirva.PEdig nem szokott ,de ha igen akkora reggelnek annyiKépAmikor kiejetttem a szamon hogy bolcsi,mar rohant is a cipojeert es elmult minden bajaKép

Nyuszika
Egyeretek,vekonysag is lehet hatranyKépPl:miniszoknyanalKép
En is gondbavn vagyok ezzel,mert meg bent nem tudjak mikorlesz.Most volt nemreg a vevos Halloween party,az kivette a szervezok energiajatKépUGyhogy most en adok itt otleteket hogy hova kene menni.Remelem nem esik egybe a Mikibulival,mert mindkettore mennek csak akkor at is kene oltozniKép
MEg nekem babyszittyo gondom is van,uram ugye kulfoldon,anyuek szinten 3 hetre a noveremnelKépUGyhogy marad szegeny Marika ha elvallaljaKép

Judy
Gellert fogja birni az utat,ne aggodj,aludni fogKép
Mi mar 4 hetesen anyuekhoz mentunk,igaz az csak 40 kmKép
Inkabb az a gaz hogy vinni kell az egesz hazatKép
Neked sem art egy kis kimozdulasKép
Szerintem onallosagra szoktatni nem igazan lehet,vagyis mi nem csinaltuk megis az lett,mert olyan tipusKépMagatol csinalta a dolgokat es nem kellett eroltetnem.Egyedul a bili meg varat magara,de en eilyan idoben le nem veszem rola.A bolcsiben mindig raultetik es van is isker,en is este furdes elott,aztan ennyiKépMajd nyaronKép

MA megyunk Mikkamakkaba delutan ,allitolag megujult,kivancsi vagyok az uj jatekokraKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Nyuszika
Tudtam, hogy kihagyok vkit! Kép

Kataa, Gumicukor
Leírjátok, hogy milyen homeós immunerősítőket adtok?

A barioltás nem egész életre ad védettséget csak 4-5 évig? Vagy félreértettem vmit? Kép
pusz,

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Judy

Nemcsak Ti vagytok lemaradva, Emike is biliellenes.Kép AHogy megkerdezem, hogy hozzam-e kerek perec ravagja, hogy NEM.Pedig en sem eroltettem soha. Viszont az o szaja is be nem all egesz nap. Neha olyan osszetett mondatokat produkal, hogy egnek all a hajam.
A legutobbi:
"Anya kerdeztem toled, hogy alszik Danny vagy nem?"

Halacska

Sebaj, elnezem Neked! Jottok a mikibulira, ugye?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Conti
mert most van saját gépem és a páromat megkértem hogy tegye fel a photoshop 7 azal kicsit joban elboldogulok de ezek még nyári felvételek .

Kataa,Conti
náluk is fél12 van ebéd utána 12 alvás 3ig utána uzsona és hazamenetel kezdödik.

bárányhimlö oltás
petike jövöhónapban kapja meg mikor imikét kell vinem az 1 éves státusz vizsgálatra .

Gumicukor
ha a kékszemen mulna az hogy fiu vagy lány valaki akor nekem lányaim vnak mert a fiuknak mind 2 kék szemük van fehér börel párositva Kép

Nyuszi
én most sem tudok elmeni a talira mert messze van most nem anyagi okokbol hanem messze van tömegközlekedni én meg nem akarok ketöjükel .

Judy
petike még nem beszél csak szavakat de azt is akor ha ö akar a szobatisztaságal meg sehol nem álunk ugyhogy nem vagy egyedül .

Lányok
petike most kezdte el szedni béress csepeket egykis immun erösitésnek Kép 2x5 cseppet c-vitaminal .megprobálok felteni friss képeket .

Kép
csics

Lányok
még valami
a leközelebi talit nem lehetne közelebb mondjuk itt kispesten szervezni valahol ?

na tetem föl fentebb képet petike igy nézki igy majdnem 2és félévesen imike meg 11 hónaposan Kép

na eldulok

csics
csics

Halacska
Én jelenleg Cebiont adok Daninak napi 10 cseppet.
Meg heti 1 oscillococcinumot. Van még az Echinacea, de az tavaly nem vált be, most azt nem szedjük.

Oltas
Én is majd szétnézek, igaz még csak jövőre aktuális, mert pont akkor kezdi Dani az ovit, amikor mi babaprojektet indítunk. nem szeretnék összeszedni semmit az első 3 hónapban, meg persze a többiben sem. lehet magamat is beoltatom majd nyáron. azt hiszem nem voltam rózsahimlős, csak bárányhimlős. mumpszom volt.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Csics

Nagyon helyesek a fiúk! Mit néznek ennyire? A fotó miatt elterelte vki a figyelmüket?

Nyuszika
igen, tervben van a buli. Bábot is kértem Kataa-tól. Remélem a meló(helye)m nem "szól" bele.

Hogy én is írjak Pancsiról. Tegnap levegőzött barátnőjével. Kézenfogva sétáltak. Megláttak egy üvegszilánkot, leguggoltak és Pancsi elmagyarázta a kicsinek, hogy szilánk, nem szabad, eltört, elvágja ujjadat. Ezt a sztorit olvastam, mert leírta a másik anyuka. Hát, csajok könny szökött a szemembe, hogy 1. milyen nagy Kép és okos Kép már a csaj, 2. kimaradok ezekből az életképekből.Kép De azért legalább eljutnak hozzám!
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Csics
A 2 fiú, mint 2 tojás, annyira hasonlítanak egymásra Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Egy egész tubus beadsz az osci-ból? Az nem felnőtt adag? Azt én is szedtem tavaly. Jó, hogy írod mert van is otthon.

Milyen front jön most? Fáj a fejem.

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

igen, vízben feloldva, kapja. túladagolni nem lehet a homeos szereket.

KépKép
KépKép
gumicukor

hidegfront, szombattól hóesést is mondanak.

még annyit
oscit 4 hét szedés 2 hét szünettel szedjük. nekem pl. a náthámat 3 nap alatt rendbehozta. tudtad, hogy liba és kacsa májából készült? állítólag az ő bélrendszerükben megtalálható egy csomó bacillus, nem betegszenek meg ilyen nyavalyákban, védettek. embernél pedig a természetes védekezőmechanizmust váltja ki az osci szedése, illetve a homeos szerek általában. az antib-k pedig csak elnyomjak azt, nem a szervezet védekezik, hanem a gyógyszer dolgozik és az nem ugyanaz.

KépKép
KépKép
gumicukor

A mechanizmust ismerem. Ez a liba dolog is rémlik. Csak jött a nyár, nem volt rá szükség, én meg agymosáson mentem át. Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Kataa

Reggel 7-kor alig bírjuk kiverni az ágyból, úgyhogy pizsivel be az overálba, onnan a bölcsibe. Nálunk nem a saját ruhájukban vannak, hanem bölcsisbe, így át kell öltözni. Na ekkor jön az alkudozás, hogy ő pizsibe megy be a csoportba, de eddig még sikerült lebeszélni róla.

Nem értem a lányomat, most, hogy így írtok többfélét.

Ha olyanja van, kéri a bilit, ha nincs kedve, akkor sehogy nem lehet ráültetni. Ha otthon van kiszolgáltatja magát, és rögtön bőg mindenért, ha nem úgy történik valami, ahogyan ő azt elgondolja. A bölcsibe meg ő az első, aki mindenben segít, minden foglalkozáson részt vesz, be nem áll a szája, és ha minden igaz, ő az aki a legritkábban sír. Öltözködni nem öltözködik egyedül, de otthon a kis üzenőjébe meg be van írva, hogy egyedül öltözött. Akkor ez most hogyan is van?KépKép

Az a baj, hogy amikor olyan keservesen sír, és nem csinálok meg valamit, akkor olyan rossz anyának érzem magam, és így inkább engedünk neki. Na de egy egész család miatta ugrál?Kép

Dóri kedvenc szavajárása mostanában, ha valami nem úgy van, ahogyan azt ő gondolja:

"Rosszcsont vagy apa, azt a kutyafáját"

NO COMMENT!KépKép

ui: elfelejtettem, hogy hogyan kell csinálni a vigyorgó fejet, valamit be kellett írni azt hiszem

Pucúr
pucúr

Halacska
mi ősztől tavaszig szedjük a bogyókat. A homos dokinénink ajánlására Echinacea D2, D4, vagy D6, napi 2*5 golyó 2 hétig, majd 2 hét szünet. Oscilloból minden héten fél fiola.
Nekünk bevált. Az echinaceát most is szedjük mr, az oscillot még nem, az influ megelőzésére van.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Kérdésem lenne:
Ti adattatok be a gyereknek Meningitec oltást vírusos agyhártya gyulladás ellen?Volt valami mellékhatása?Kell tartanom valamitől?Láz stb?

Csics!
Javasolhatnám Kispesti találkának egy nemrégiben megnyílt édes kis játszóházat Kép
Legnagyobb büszkeségemre Sasha már fel is avatta!

Kataa
Milyen Miki buli lesz???Miíííííís!!

Shrek
Mi tegnap végre leültünk kicsit a Tv elé,míg Máté aludt és megnéztük a 2-t.Szemem-szám tátva volt,annyira tök jól megcsinálták.De pont azt beszéltük,hogy még vagy 3-4x meg kell nézni,hogy mindent fogni lehessen belőle.Dehát totál nem gyerekeknek való már.

Beszti
A szembe szomszédunk kisfiát Álmos-nak hívják,na ez sem átlag.Bár a Nátán nekem is egyértelmű pasi!
Mátét meg folyton lánynak nézik,úgyhogy hangosan szoktam hívogatni Kép

Pucur
Máténak nagyon bevállt orrfolyásos időben a C vitamin inyjekció,amit letörhető tetejű fiolában adnak és a teájába tudod önteni.Csak sajna nem mindenhol kapható.Ha nincs,mi is cebionozunk.

pusz
Aja
aja

Sziasztok
halacska
tv néznek de majd csinálok ha sikerül szemböl is képetKép.

Gumicukor
mindenki azt mondja hogy hasonlitanak egymásra .

menem kell mert felkelt ugyhalom a gyerk sereg Kép

csics
csics

Aja
Pancsit igen miután betöltötte az egy évet mert utána csak 1X szurják a gyerkőt. És kb. 1 hónapja egy kislány meg is halt ilyen betegségben, nálunk Kistarcsán. (Ezt nem ilyesztgetésnek szánom!!!)Ráadásul nem kissebbségi család sarja volt, hanem átlag család csimotája. Mindenki értetlenül állt a dolog előtt.

Judy
köszönöm a homeos infótKép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Jók ezek a homeopátiás infok.

A mi doktornénink még nem ajánlgat ilyeneket, de majd rákérdezek.

Pucúr
pucúr

Pucur

Mi az amit nem csinalsz meg es olyan keservesen sir miatta?
Nalunk is vannak dolgok, amihez ragaszkodik, ami mas csaladoknak furcsa lenne es ez mindenkinel igy van es szerintem a jozanesz hatarain belul mindent meg lehet engedni nekik. Csak nem szabad hagyni, hogy visszaeljenek vele es felhasznaljak ellenunk, ezert kerdeztem mi az ami miatt hisztizik esetleg.
Ahogy igy irjak a tapasztalatokat a tobbi bolcsisek, egyaltalan nem meglepo ha otthon mashogy viselkedik, mint a bolcsiben...

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nevek: ez részben tájékozottság kérdése is. Pl. amikor Hannát szültem, akkor a szomszédos ágyon lévő kismama babáját Szávának hívták. Számomra teljesen egyértelmű volt, hogy kislánynév, szerintem nagyon szép is. De én nagyon szerettem a Verne: Sándor Mátyás c. regényét, és nem gondoltam azt, hogy ma Mo-n egy szerb eredetű férfinevet akarna valaki a babájának adni (lehet, hogy Szerbiában másképp gondolnámKép), akkor már inkább a Verne regény nőalakjának a nevét.
De mindenki más, az orvos és nővérek azt találgatták, hogy fiú-e vagy lány. Arról nem is bezsélve, hogy a másik ágyon lévő lány gyereke olasz származású amerikai apával büszkélkedhetett (ezért ugye a neve a keresztneveivel kezdődött), és Szimonettának hívták.Kép

Gumicukor!

Én nem akartam eredetileg, de valószínű fülbevalót fogok Hannának a fülébe rakatni. Mert OK, hogy hasonlít Nátánra, és esetleg emiatt fiús, de állandóan kislányos holmiba járatom (itthon szokott lenni kékben, de amikor elmegyünk, akkor sárga, rózsaszín, bordó rucikat visel), és ennek ellenére kisfiúnak nézik (Kép és Kép).

Judy!

Szerintem elindulhatsz. Én megyek a hétvégén Veszprémbe. Pont azért szeretek szopiztatni, mert ezt bárhol lehet, ahol meg tudunk állni. A kérdés csak az lehet, hogy hogyan bírják az autósülést, azt Hanna nem mindig szereti.
Önállóság: hát bizony ez attól is függhet, mit vársz el tőle. Mondjuk a bilizés nem ilyen, de az önálló evés, öltözködés az lehet. Hagyni kell, hogy csinálja (ha akarja) és el is kell várni tőle, hogy megcsinálja. És az sem mellékes, mit lát másoktól, a testvéreitől (ilyen szempontból a második gyerekkel könnyebb, ha a nagyob már megcsinál bizonyos dolgokat). Nálunk pl. Nátán evés után a tányérját beleteszi a mosogatóba, mert a Benitől ezt szoktam kérni. De nagyon sokszor van az, hogy kérés nélkül is elkezd Nátán vetkőzni, ha Beni hazajön és ő is vetkőzik.

Aja!

Én Nátánom is egyértelműen pasiKépKép!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kop-kop
Sziasztok Kép bocsi, hogy csak így ismeretlenül, de:
Szilcsike, gratula Tomi babához Kép Kép
Kép
Pussz
Ann
Kép
annann

Beszti

Eleinte engem is zavart, hogy Emit fiunak nezik, de meg lehet szokni. Pedig hat en is lanyos cuccokban jaratom, na nem szoknya, mert azt nem hajlando felvenni, de a szinekben igyekszem nem fiusakat raadni. A mai napig bizonytalanul rakerdeznek ismeretlen boltban, ha ramutatok, hogy neki szeretnek ruhat nezni, hogy kisfiu vagy kislany?Kép
Meg most novesztjuk a hajat. En is szerettem volna a fulbevalot, de a parom lebeszelt, mondvan hogy majd ha o is szeretne. Azota mar elofordult, hogy regi bizsu fulbevaloimat odaadtam neki jatszani es kozolte, hogy lukasszam ki a fulet.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Megjott TomiKép

Örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy ma hajnali 02:13-kor egy
villámvajúdás
után megszületett Simon Tamás Gábor.
Paraméterek:
4100 g
57 cm

Mindketten jól vagyunk.

Szilcsi

Kép
Kép
kataa

Szilcsike, óriási gratula a nagy fiúhozKépKépKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Szilcsike!
GRATULÁLOK KépKépKép! Minden jót az új jövevényhez!

Kataa!
Hát igen, fiatal vagyok Kép, de 3-4 klióval több, mint tavaly ilyenkor.
Majd megnézem ezeket a Ranyákékat. Péneken jönnek a tesómék babacuccokat vásárolni (hihetetlen, mindjárt szül), megyünk Pestre, majd oda is benézünk.

Beszti!
Igenis feszülnek a nadrágjaim Kép! Mondjuk, a gatyákon nem is annyira feltűnő, inkább a hosszú szoknyáimban kezdek lassan úgy kinézni, mint egy sellő, mert úgy megnőtt a fenekem Kép.
Nem is tudom, mikor lenne jó, ha nem baj, akkor talán inkább a jövő héten. Holnap lehet, hogy anyunál alszom a gyerekekkel (megígértem, hogy egy éjszakát ott fogunk aludni a héten), pénteken meg csak későn jövök haza, mert megyek a tesómékkal vásárolni. Nem baj? Vagy ha neked csak ez a hét jó, akkor megoldom, hogy itthon legyek.

Beszéd
Ádám is tud egy csomó mondókát. Én is modtam neki régen, de egyáltalán nem érdekelte, most meg tudja Hinta-palintát, Zsipp-zsupp-ot, Ecc-pecc-t, Cini-cini muzsiká-t, Elment vadászni-t, meg egy csomó éneket is. Én is meglepődtem először, mikor hallottam, el se akartam hinni, de azért nagyon örülök.

Pucur!
Ez a pizsis dolog jó Kép. De én nem tudom, mit csinálnék, ha valamelyikre rájönne egy ilyen "dolog". Mert az enyémek 1/2 6-kor kelnek, 1/4 7-kor indulunk, buszozunk egy csomót, és így azért elég hideg lenne pizsiben Kép.
És nem is felejtetted el, hogy kell Kép-ilyet csinálni! Nézd csak meg jobban, mit írtál Kép!

Mennem kell, apa mindjárt jön, lesz nagy hancúrozás a gyerekekkel....

PAnda

panda
Halásztelek

Szilcsike!

GratulálokKépKép.

Panda!

Nekem mindegy, hogy mikor megyekKépKép, miattad akartam csak ezen a héten, mert azt írtad, hogy a tesód miatt sürgős lenne. Valószínű pénteken nem is vagyunk...

Tényleg: szerintetek egy sima levélnek mennyi idő alatt kell elérnie hozzánk? Nov. 5-én adták fel...Kép (Tértivevényes, a gyerekeim anyakönyve lenne benne.)

Nyuszi!

Szeritem előbb-utóbb minden kislány szeretne, nem? Amúgy meg ha nem kell, akkor kiveszi és benő a füle.
Azért gondoltam, hogy megcsináltatom most, mert van egy kedves ismerősöm, aki kozmetikusként dolgozott régebben (főállású anya most) és ő a mai napig szokott belőni fülbevalót. Benne megbízom, hogy jól megcsinálja.
Ha már nem gyulladhat be, akkor ki lehet cserélni másik fülbevalóra (nem tűsre) és vettünk neki egy aranyos karikát. Aztán majd persze kiderülKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Gumicukor!

Ha még nincs nagyon későn, Pemeske kislányát Szombati Grétának hívják.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

SzilcsikeKép

Gratulálok és sok tejecskét, minden jótKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szilcsike

Gratula a nem is olyan kicsi fiuhoz!!!!KépKépKép

Beszti

Szerintem is minden lany szeretne fulbevalot, dehat nem tudtam meggyozni a paromat. Kerdezd mar meg legyszi az ismerosodet, hogy elerzestelenitik valamivel belovesnel, faj nekik?

megyek elteszem magam holnapra

jo ejt

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Szilcsike!

Gratulálunk Tomihoz!

Fülbevaló: Én nem lövettem ki a fülét, nálunk én nem akartam. Sajnos azóta be is igazolódott hogy jól tettem, mert kiderült Emma fémérzékeny, tehát valószínűleg a belövős fülbevalótól begyulladt volna füle, egyből meg nem lehet aranyra cserélni, na meg az s em biztos még hogy az aranyat bírja.

Őt is mindíg fiúnak nézték, engem is zavart, aztán elkezdtem rózsaszínben járatni és így is fiúnak nézték jóü sokáigKép Szóval kár ezzel törődni, aki rózsaszínben fiúnak nézi az fülbevalóval is. Főleg hogy ma már fiúknak is lőnek be a bolond szülők fülbevalót (bocsáénat az érintettektőlKép), pl a bölcsiben is az egyik fiúnak van az egyik fülében.

Én pici korában azért nem lövettem ki mert örökké aggódtam volna hogy mikor és hogy esik ki neki vagy tépi ki a füléből véletlen. Nekem sima bedugós fülbevalóm van (nem lógós) és ezt is egyszer sikerült kivernie a fülemből.

Tegnap megkapta a bárányhimlő oltást, egy hős volt, sírás nélkül nézte ahogy beszúrják neki. Előtte mikro csak meghallagatták akkor meg ordítottKép Kapott 4 matricát meg egy spatulát a kis hősKép

Remélem nem lezs semmi baja az oltástól, a dokinő szerint ennek nincs mellékhatása, nem várható láz se meg semmi.

Ja, a bölcsiben délután úgy fogadtak hogy nagyon náthás az Emma ne adassam be neki az olétást mert hőemelkedése van, 37,1 popsiban.Mondom levonás után? Nem kell levonni. Kérdeztem a dokinőt és mondja hogy évek óta nem tudja meggyőzni a bölcsit hogy popsiban mérve le kell vonni az értékből.Kép

Végülis megvizsgálta és azt mondta kaphat oltást, az oltás papírjában is azt írják hogy enyhe fetrőzés nem indokolja az oltás elhalasztását, csak súlyos lázas betegség.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?