Sziasztok!
No, olyan béna voltam, hogy elfelejtettem a jelszavam, jól elrontottam 5x, mire kértem újat, de mivel már 5 éve regisztráltam, valszeg még egy régi emailcímem volt megadva. Szóval lehetetlen most már belépnem a régi profilomba, ezért csak szólok, én vagyok a korábbi orsi0509
Niki!
A rooming- int ismeretm, hisz mindkét gyereknél volt már, velem is voltak végig, bár Kaposváron még le kellett adni éjszakára. Az Uzsokiban reggel kellett beadni fél órára, orvosi vizsgálatra, meg este úgy fél órára, fürdetéshez. Ez idő alatt legalább tudtunk mi is fürdeni, szellőztetni, enni:)
Azt viszont nekem nagyon fura volt megszokni, hogy az Uzsokiban bejöhettek a szülészeti osztályra a hozzátartozók. Nagyon nem értek én ezzel egyet (itt meg, ha jól értem, a kórtermekbe is bejöhetnek??). Rengeteg bacit lehet így behozni a babócákhoz. Kaposváron tilos volt a szülészetre bejönni, volt egy külön fogadó szoba, oda ki lehetett vinni a picit. Így nyugodtan pihenhetett mindenki és a babák se voltak kitéve a napi több tucat látogató tüsszentésének.
Ha igaz, hogy egyre könnyebben szül az ember, akkor asszem, most még körülnézni se lesz időm a vajúdó szobában:) Leena baba olyan gyorsan jött, hogy a dokim már akkor ért be, mikor bújt ki (és nem azért, mert későn jött)
Megnéztem a szülés felkészítő foglalkozását a kórháznak, elvileg pont holnap 16.30- tól van egy foglalkozás, ami pont arról szól, hogy bemutassák a szülészetet, végigvezetnek rajta minket. Úgyhogy holnap délután felkerekedek a gyerekekkel és elmegyünk rá.
Az átépítésnek én nem örülök, az Uzsokival is pont úgy jártam, hogy elvileg átadták volna, mire szülünk, gyakorlatilag (Magyarországon ez ugye nem meglepő), előtte egy- két héttel kezdték el a felújítást, így egész nap zajban voltunk.
Mondjuk nekem "szerencsém" van, mert 3 éves koromban megsületültem a bal fülemre a mumpsztól, így csak ráfekszek a jó fülemre és már alszom is
Niki, legyetek még türelemmel:) Ha akarja, úgyis megmutatja magát majd:)
Mi nem kérdeztük meg egyik gyereknél se, hogy milyen nemű lesz, meglepi volt. Bár Leenánál anyósom nem bírta kivárni, ő felhívta a dokit, így ő tudta már. Nekem nagyon fura, amikor már a pocakban neve van a babának. Mert persze, ha már a nemét tudjátok, akkor el is nevezi az ember. És hallottam téves diagnózisokat is, amikor a doki egy árnyékot kukinak nézett
Egyébként ha kérdezne a kórházban bárki a dokimról, Fábián István (fiatal, édes doki), akkor nyugodtan irányítsátok hozzám. Jövő héten kezd ott.
Szép estét mindenkinek, megyek aludni, mert reggel a fiammal iskolát megyünk látogatni
Atyaég, hogy már itt tartunk.... Még mindig hihetetlen.
Sziasztok
Ors