Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem, de olyan ramaty kedvem volt, nem akartam rátok zúdítani. Amúgy semmi gond nincs, csak úgy kritikán aluli kedvem volt. Ma kicsit jobb.
Voltam dokinál pénteken, nagyon jól vagyunk, két kilós a kiskrapek, és tökjól érzi magát.
Mondjuk fizikailag én is.
Nyuszika, azt hiszem, te kérdezted a hízást. Én a nem kis súlyomra, 70-80 közt mozgok alapból, és nem vagyok egy égimeszelő sem (161), szóval nem vagyok a nádszál alkat, mindkét terhességemnél 23 kilót sikerült felszednem, úgy, hogy nem voltam kívánós sem, és nem is zabáltam agyba főbe. Tök átlagosan ettem, mint előtte. Szóval nekem két gyerek közt fogyókúra van, sajnos. Most nagyon meghúzom a dolgokat, sokkal de sokkal szigorúbb vagyok magammal, azért persze vannak kilengések, dehát emberek vagyunk, meg kell a lelkünknek néha egy kis kényeztetés, így eddig 10-11 kilónál vagyok. Még van 7 hetem, remélem, nem lesz ebből már 23 kiló. Sajnos ez van, szerintem nálam alkati dolog, mindig is a húsosabb fajta voltam, terhesen meg hát ha jön föl, akkor jön. Majd utána lemegy. Azért éhezni nem lehet.
Most szinte semmi kenyeret nem eszem, reggel csak egy kis natúr műzli sima tejbe, cukrot semmibe se rakok, tésztát, rizst, egyéb köretet féladagokat eszek, vagy még annyit se. Hát ha ezek mellett az ember hízik, akkor nincs mit tenni. Mozgok is rengeteget a két nagyfiammal.
Ancsa, én éhgyomorra mennék vérvételre, ha nem tudod elérni őket, az a biztos.
Rozianyi, Hemzsu, ma délután érkezik az erős hidegfront, úgyhogy drukkolok! Már fúj is a szél, jó hideget mondanak.
Rozianyu, a frontoktól nekem is hányingerem szokott lenni, mióta terhes vagyok. Lehet, hogy csak az okozza.
Hemzsu, nekem egyik gyerek se volt lent, talán a szülőszobán látszott már, hogy lent lenne. Pedig túlhordtam őket.
Az indított szülésnek én sem vagyok a híve, én kikönyörögtem mindig egy napot még a dokimtól, bár indítani nem akart, csak, hogy feküdjek be. De mindig mondtam, hogy jó, még egy napot hadd menjek haza. Ezt 3-4-szer eljátszottam.
Aztán az első szülésemnél már amikor nagyon elég volt, átrendeztük a szobát, és hajnalban éreztem is, hogy itt az idő végre. A második szülésnél, a drága rokonokkal volt egy
kisebb konfliktus, és egész nap azon idegeltem magam, éjjel el is folyt a magzatvíz.
Még mindig nem tudom, hogy válasszak-e szülésznőt. Aki választ közületek, az miért választ? A dokim privát nekem is, ő is kérdezte, hogy akarok-e szülésznőt választani. Jó lenne, de nem tudom, hogy mi az, amiben többet nyújtana. Pl ott van velem végig? Bejön már akkor, amikor felvesznek a koriba? Mindent ő csinál a doki érkezéséig? Ti miket beszéltetek meg vele? És kit ajánlottak? Mert én senkit se ismerek itt ebben a kórházban, vaktában meg minek válasszak, annak semmi értelme. Kb mennyit kóstálnak? Már szülés előtti hetekben is őhozzá kell menni nst-re, stb?
Előre is köszi a milliónyi választ a milliónyi kérdésemre. Ha még azóta nem a szülőszobán vagytok és tudtok nekem válaszolni.
Ja, még valami. A fizetős szobák miben különböznek a nem fizetőstől? Gondolom, van saját fürdőszobájuk, ami igen-igen nagy előny. Ezen kívül mi van még? Pl babamérleg, pelenkázó, tv, hűtő esetleg? Hááát, ennyi pénzért egy jó kis wellness szálló is lehetne. A sima szobáknál hány szobára, illetve hány emberre jut egy tusoló?
Jajjj, de sok lett a kérdésem.