Új privát üzeneted érkezett!

új szerzemény:
Kép

hurka-gyurka:
Kép

Kép

Kép
gtunde75

jaj, valamit mindig elfelejtek:
Évi kiolvastam a könyvet! nagyon vicces! sokkal jobb, mint a "Barátnőim a terhességről"! szóval csütörtökön hozom... remélem más is végzett az övével, és kaphatok új olvasnivalót! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde-na igen,mi is abban bízunk...de lépni kell mert ez így nem mehet...már csak a ráfizetést kell előteremteni (250e) :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tündi,könyv: :wink: örülök h.tetszett.

Limo,küldtem át képeket,de lehet csak a fele ér oda :roll: :roll:

Fiúk sétálnak,én nekiesek a lakásnak...porszívózás már megvolt,letörölgetek,felmosok...lecsós csirkemellet főztem tarhonyával..

Ja,Miki az asztalon hagyott egy guriga cérnába bökve egy tűt,befűzve...mire ment érte nem volt sehol...elvitte a macska :evil: :evil: :evil: ostoba,most vagy lenyelte,vagy valahova eldugta,de seholse leltük,4kézláb másztuk végig a lakást 2x...majd 2 hónap múlva a fiam nyúl bele :evil: :evil: :evil:
elegem van... :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clarika,a héten elég jó program lesz a baba mama klubban ha jól néztem..nem megyünk?(szerda)

MEGTORNÁZTATJUK A BABÁKAT – BABATORNA
AZ ÓVODAI BEIRATKOZÁSRÓL

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Csillag sajnálom, hogy eddig nem jártatok sikerrel, de biztosan megoldódik a dolog előbb-utóbb.
Gergő nagyon édes a képeken, a manósapis a kedvencem :D

Tünde nagyon tud ez a csajszika! Olyan gyurmáznivaló. :D

Clarika hehe....sms.....volt buli? Azért az én szomszédom egy sima redőny fel és leengedésért is szólt (buli nem volt nálunk míg be nem szólogatott).
Örülök, hogy a gáz-ügy megoldva. Réka nem semmi.....

Woody jó kis programjaitok voltak :D Forgatás: én be sem vállaltam volna :D

Igazad van Tünde, tegnap utána néztem, hétközben a szombati adást adják le többrészletben.
Lehet kivágták vagyis nem használták fel azt az anyagot amit Napsiéknál forgattak. Vagy eltették későbbre....gondolom ilyemkor többet is felvesznek egy témában. :roll:

Itthon van a bébikomp. Igaz, hogy 8 éves már, de a célnak megfelel. Kimostam a huzatot (meg is varrtam) meg jól megsikáltam, gyerek már ült is benne. Tetszett neki, bár még nem közlekedik vele(addig jó).
Most a távirányítóért küzd, mindig az kell amit nem szabad. Az újságos kosárból is kihalászott egy LIDl-s példányt (pedig alig lehet belenyúlni ha nem húzod ki). Hihetetlen ez a kölyök....

királylány

Sziasztok!!!

Mares cuki a KIS fiad nem látszik a külömbség!!!

Ircsi gratulálok a tesódéknak,gépet meg sajnálom vírus :evil:

Clarika én örülnék ha Lilitől a saját hajam meg tudnám mosni ordít ha elkezdek hajat mosni őrület kicsi korában meg végig ülte míg a fodrász megcsinálta,Réka ügyes!!

Tünde Zoé kis cuki pofa nagyon nagy baba!!

Évi macskák sajnálom,viszont takarításban irigyellek,tai én várom mind a kettőt :wink:

Dia komp remélem hétfőn mienk is megjön Lilit néha le sem lehet lőni muszáj!!Szomszéd inkább nem mondok semmit meg gyógyult már???

Woody én sem válaltam volna forgatást elég merész,tuti nem tudtam volna beszélni!!!

Csillag remélem a ház ügy megoldódik Gergőnek nem lesz semmi baja!!!

Limo kisfiad haláli nagyon cuki és nagyon nagy baba Gyes elég baj hogy ilyen az ország!!!!!

Szilvás???Szilvi35???hmmm tuti írni akartam még Berki???Barbcsi???

Mi meg vagyunk Lili már csak reggel este szopizik reggel 9 szopi 10 órai kis gyümölcs 13kor bébiétel 5 ismét bébiétel 8 kis gyümi és 9 kor szopi és még este is eszik kétszer hmmm szerintem fog is kellni ez nem marad el mindegy menyit eszik,nappal ringatni kell ugy alszik,de nem gond 10 perc alatt el alszik amugy jó gyerek nyügi is szokott lenni de én is szoktam az lenni,mióta megműtötték nyugodtabb sokkal!!!

Kép
bévi

Kép

Kép

Kép

Kép
bévi

Kép
Huncut!!

Kép
Vigyori!!
Kép

Ebben a sapiban és badyban jöttünk haza a kórházból!:)

Kép
bévi

Kép
Huncut!!

Kép
Vigyori!!
Kép

Ebben a sapiban és badyban jöttünk haza a kórházból!:)

Kép
bévi

Kétszer küldte el nem tudom hogyan kell törölni bocsi!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!
Csillag :( !
Bévi! Olyan bájos! :)
Woody! Köszi, kedves vagy :) a szinkron szopi általános, csak akkor nem, ha egyik nincs ébren, Eszter lányom kapott Karácsonyra iker babákat, és együtt szoptattunk :lol: :lol:

Ircsi! Milyen gyógyszit adsz a gépnek? :lol: Na jó, ez gonosz volt! Remélem gyorsan és veszteség nélkül "gyógyul"
Megyek skypolni a tesómmal:c
claire

Bévi!.....Háááát tündéri....az a csirkecsontos nagyon "komoly"

Változott a telefonszámom...Pécsi csajok! nektek elküldtem emailben, a g majd kijavítom. 423 lesz az eleje.

Tündi!....Nekem még egy kicsi van a könyvből, de a talira kivégzem....nagyon tetszik :)

Évi!.....Köszi a képeket. Cérna :twisted: Nálunk múltkorában apuka töröküléséből Berci kifordult....ő utána nyúlt, és a nyakánál fogva húzta vissza :wink: aztán tegnap elestem, kezemben a Bercivel.....megcsúsztam....a Berci a hordozóban landolt (amúgy is oda készült) :) ...... készülhetünk lesznek még ilyen kalandok.

Kép

Kép

A komp így is baromi érdekes.....SŐT!!!!
limo73

Bévi,egy kis tündér!! Nagyon szép! Mozgásban hol tartotok? A tábla miatt kérdem.

Limo,nem is a cérna a gond,hanem a végén a tű..
Balesetek:tyűha :) nem aprózzátok el :)

evilany

Bévi, annyira kis tündér Lili!!! Csuda bájos, tényleg!!!! :!: :)

Kép
xtina75

Bévi!
Cukorka a lányod! :)

Évi
Nevkós babaklub? 11kor?
:(

Csillag
Sajnálom a lakásokat, előbb utóbb csak találtok megfelelőt.
Polc: a felső pasiknak a micsodáját leretusálták? :oops:
Ügyesen áll már Gergő is! Fejlődik ahogy látom! :wink:

Tünde
Mi is voltunk a vásárba, s Rékus is jót aludt! :)
Nekem meg huzatot kapott az agyam.... fájt a homlokom.
Kiváncsi vagyok mit szól majd Zoé a járókához :)
Jópofa az az etetőszék, hány kilóig van?
Így állva látszik igazán, milyen hosszú a lánykád :)

Dia
Tuti bele van kódolva a gyerekekbe, hogy mit nem szabadna piszkálni. :)
Rékus már huncutkodik, settenkedik a laptophoz, s szólok neki:
Rékus, nem laptopozunk, azt neked nem szabad.
Ő meg visszanéz, s mosolyog, de settenkedik tovább :D

És pár mai :

Kép

Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jajj Rékus is de nagy már,látszik a pucér fotón!!
Már lassan nem is babáink vannak,hanem gyerekeink :) Én is mindig rácsodálkozok mikor hozza be az apja ezt a kis kópét,mekkora a karjában!Holott én még mindig hajlamos vagyok azt mondani,újszülött babám van :oops: :roll:
Nevkós Babaklub,10-kor asszem...
Clarika,hogy bírod a kiképzést?

Bévi,te is sokat vagy egyedül a kislánnyal,igaz?

Táblánk:
fejlődési
rájöttem nincs is külön sor az állásnak,de majd csinálok.

evilany

Évi
Viszonylag jól viselem, próbálom lekötni magam.
Bizony, gyerekeink vannak :)
Csinálj a járásnak is, mert olyan is lesz.
Na meg lehetne első tudatos szóhsasználat.
Mint pl Katusnál a CAT :)
Elmehetünk szerdán a klubba :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi babaklub engem is érdekel! mikor lesz szerdán? délelőtt tanácsadásra megyünk...

Clárika Z is dettó ezt csinálja :arrow: mondom neki, hogy nem szabad (pl konnektorban turkálni, laptop zsinórját rángatni, stb...), elfordul, vigyorog és csinálja tovább... :roll: :D és már rafinált!!! :lol:
járóka :arrow: jól elvan benne :D bár már sikerült párszor odakoccolni a fejét a rácshoz... felállásból még sokszor esik jó nagyot...
Réka nagyon fotogén! Tiszta modell alkat!!

Bévi ezek a szemek!!!! és hozzá a szempillák!!! gyönyörűséges!!

Kép
gtunde75

Sorozatfotózom....
Gondolgatod, hogy a legjobb képeket teszem be :)
Na mindjárt teszek egyet, amin annyira nem fotogén :)

Clárika
Kép
clárika

Clarika,less rá a táblára,van járás és első szó :wink: csak állás nincs:)

evilany

Ez nem fotogén :)
Kép

Clárika
Kép
clárika

Évi
Igaz, bocsi, nem néztem... :oops:

Clárika
Kép
clárika

clárika, én ezen is megzabálom! :lol: :lol: :lol: Miről beszélsz..?? 8)

Kép
xtina75

Clarika hát beszarás ez a csaj amiket csinál....és nekem tetszik a nem fotogénen is cuki.....

Tünde Zoé mg olyan nagy mintha már majd nem 1 éves lenne hmm Lili kis cingár:)mg csak 6800gr de nem bánom majd meg nő.....

Évi Lili forog már hasról hátra és vissza is dec-ben kezte a hátról hasra és tudatosan még csak februárban kezte el hasról vissza is,már január végén ült érdekes ez is forogni még nem tudott de ülni már igen,kezd most már kuszni de csak fél seggét emeli fel :lol: :lol: :lol: pedig nincs neki nagy nem az anyjára ütött,és beszél reggeltől estig néha sok is ezt viszont tőlem örökölte!!! :lol: :lol: Gyerekkel én folyton egyedül vagyok mióta nincs fizu megnőt a munka idő is jó nem párom még kevesebbet van itthon,de mi megyünk minden hova együtt még carni is :lol: :lol: komolyra fordítva bárhova elindulok vele,pl anyukámék ami 100km-re van ketten simán elmegyünk,meg vásásrolni mindig viszem magammal el van a hordozóban,annyi a szerencsém nagyon szereti a hordozót bele pakolok neki sok játékot és játszik a kocsiban is ha nem álmos meg zenélek neki hallgatja végül is a pocakban is így élt.....

Limo a KIS fiad haláli milyen ügyesen mászik minden felé mondjuk lehet Lili azért nem csinál ilyeneket mert soha nincs a földön,mert az a legjobb elfoglaltsága ugy csinál mintha hasprést csinálna és hirtelen vissza engedi a fejét,és párszor megütötte igy és nem rakom le sírt..

Clarie ti szép nag család vagytok sokat gondolok rád hogy bírod jó értelembe ne értsd fáre tuti megőrülnék nekem eggyel is sokkk néha,ügyes vagy...

Tina drága mindig boldogsággal tölt el ha írsz és láttom a vonalzódat és eszembe jut mennyire várod már hogy nehéz napjaid legyenek a picuroddal,nagyon örülök nektek,remélem lecsendesednek a dolgaink és küldöm a cuccot....

Kép
bévi

Clarika még 1 kérdés te mivel mosod Réka haját milyen időközönként????Én minden nap a Liliét de így is raszta neki hátul mert kis vékony szálu a haja és a mocorgástól össze csomókásodik,nah meg ahogy nő egyik oldalt hosszú,fejetetején van egy forgója atya ég hogy áll neki sokszor..........

Kép
bévi

Bévi, aranyos vagy!!!!!! :)

Kép
xtina75

[quote="bévi"]C írta:bévilarika még 1 kérdés te mivel mosod Réka haját milyen időközönként????Én minden nap a Liliét de így is raszta neki hátul mert kis vékony szálu a haja és a mocorgástól össze csomókásodik,nah meg ahogy nő egyik oldalt hosszú,fejetetején van egy forgója atya ég hogy áll neki sokszor..........

Minden nap mosom neki, a Johnson's nincs több könny sampon és fürdetővel.
Ezt a fajtát adták mintaként is mindenbe.
Igen, a haja nálunk is elég mókásan fest, egyik oldalt már csak pár szál hosszú van, hátul foltba kikopva, fejbúbon hatalmas forgó, a fejtetőn meg nem hullik, full hosszú, azt csatolom neki :) h ne lógjon a szemébe.
Majd ha megnőtt már egy kicsit az új haja, összenyírom.

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt!
Kicsit függő vagyok...
Rendes gépem meghalt. Összeszedett valami kártevőt. (olyan volt, mint egy vírusírtó program)
Ma viszem doktorhoz. Remélem, sikerül meggyógyítani.

Babák gyönyörűek!

Már régen mondtam, hogy a tiltott dolog a legizgalmasabb a gyereknek...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi-csoda szemei vannak a pici lánykádnak! :d nagyon édes!!!!

Clárika-Réka nagyon ügyes...és már kész csaj! :D

Köszi csajok a "biztatást" és az "erőt"....de már nekem elfogyott...még a reményem is!Április 28-at tűztem ki határidőnek...(Laca szülinapja)...ha addig nem költözöm...inkább nem írom mit teszek...tegnap is volt egy "kirohanásom" én ezt már nem bírom!Tudom sokat nyavajgok,meg minden...van akinek ilyen háza sincsen...de én panelban nőttem fel és marhára nem vagyok a "nomád" élethez szokva....Mind mosogatás ügyileg,mind alapvető higénia ügyileg...fűtés stb.Na mindegy!Majd ha kicsit jobb hangulatban leszek jelentkezek...mert jelenleg nagyon csúnya dolgot tudnék tenni!

Remélem hamar megváltozik minden!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt

[quote="bévi"]
írta:
bévimennyire várod már hogy nehéz napjaid legyenek a picuroddal,

hehe :lol: :lol: :lol: micsoda optimizmus :)

Hát átaludt éjszakának megmaradt az az 1,a múltkor,de sebaj,általában csak 1x kelünk enni,3 körül.
Csúnya szeles idő van :( sétának így nincs esélye.

evilany

Évi csak jó szándékkal mondtam a nehéz napokat Tinának hisz tudjuk mi is azt hittük legalább is én óhh majd ha kint lesz könnyebb lesz hát...ezt most megcáfolom,majd ha látom már jobb lesz mert tudom mi a baja stb,hát ezt is megcáfolom,azért csak könnyebb lesz mozogni,aludni stb hát ezt is megcáfolom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szóval van velük gond de megéri,főleg ha az ember rájuk néz,alvás Lili nem nagyon szeret szóval marad a fent lét,este is fel kell 2-3 szor is de van amikor csak egyszer,éjszaka akkor ébred mikor ő jónak látja nincs neki pontos ideje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sél itt is fúj utálom alig várom jó idő legyen.

Ircsi gyógypuszi a gépnek és ne kerüljön sokba....

Csillag drága sajnállak és nem nyavajogsz sok bajod van,tudom mit érzel gondok itt is vannak nem kevés sajnos,de én már próbálok elvonatkoztatni amennyire lehet,tudom milyen az mikor fűteni kell mert anyukáméknak mai napig az van és sokszor ő is ki van bukva miatta,remélem megoldódik a gondod és találsz házat minnél hamarabb,és semmi rosszra nem gondolni,cigiz ha az segít tudom hülyét mondok de tudom mikor én is cigiztem megkönnyebbültem,sokszor ma is hiányzik és szerintem ha nem szoptatnék már lehet bepróbáltam volna,jó lenne ha közelebb lennél sokszor segbe billentenélek és te is engem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gergő tünemény és semmi baja nincs,csak már mindenben a rosszat látod én is voltam így egy ideig...örülj neki van 3 szép gyereked,nekem ha elmegy az életkedvem rá nézek Lilire és eszembe jut milyen jó hogy van nekem,és milyen jó hogy semmi baja nincs egészséges,hányan irigyelnének minket emiatt,mert esetleg nem adatik meg nekik hogy babájuk legyen,vagy esetleg beteg a gyerekük,szóval ha rossz kedved van akkor néz Gergőre és az hogy tüzelni kell már le is kicsinyedik,ha látod hogy a gyereked egészséges és ott van neked,anyagi gondja a mai világba mindenkinek van hidd el tudom nem vigasztal mert mindenkinek a sajátja a legnagyobb,de nekünk pl van és nem kicsi de meg fogjuk oldani valahogy minden kép de élne kell és virulni mert Lilinek ezt kell látnia,és ma már tudom ha az élet úgy hozná egyedül maradnék valaha is vele az sem érdekelne,segítjük majd egymást,fel a fejjel drágám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Bévi...olvastam...és megkönnyeztem a soraidat!Teljeen igazad van! Ez most nagyon jól esett!!!
Köszönöm.... :)

Bercibó is nagyon kis tündibogyó ahogy a komppal játszik :D

Enyém gyerek betolt 200 tápit és egy zsemle belét májkrémmel...most itt visítozik :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Halihóóóóó!

Bévi de jó, hogy írtál. Lili egy tünemény. :D Nagyon helyes csajszika. Azok a szemek!
Továbbra is kitartást!

Csillag inkább gyere és dühöngj itt nekünk, mint valami csúnya dolgot művelj! Vagy! Gyere gyorsan és segíts nekem. Annyi dolgom van, hogy csuda.
Lakás meg fog oldódni, mikor majd nem is várod. És remélhetőleg jön a jóidő és nem kell fűteni. :wink:

Clarika ejj ez a Ráka is nagy huncut már most. És szerintem az általad nem fotogénnek minősített képen is fotogén. Nem kell mindig mosolyogni :D Nekem nagyon tetszik azon is. Kész hölgy már!

Bercibó sem rendeltetésszerűen használja a kompot :lol: Látod mennyire kreatív a gyerek? :lol:

Mentem dolgomra....azt sem tudom hol kezdjem.....

Ja! Bévi szomszádnak nem tudom mi baja (nem osztotta meg velem) de nem úgy látszik, hogy az agybaján kívül lenne más is......eccerűen idióta szerintem........meg van sértődve csak nem tudom mire..... :roll:

királylány

Jó reggelt...napot!

Pfúúú....mostanság minden éjjel álmodok össze-vissza mindenféle baromságot.

Csillag!....Gyere és itt tombold ki magad....aztán ahogy Bévi is írta nézd a gyönyörű kisfiadat, nagyfiadat, kisnagy lányodat....és carjál az egészre. Még jelen helyzetben is van választási lehetőséged, vissza tudsz menni a régi lakásodba. Tudom az kisebb, de legalább sokat lesztek együtt. Próbálj picit pozitívabb lenni, sokat segíteni a mindennapokban. Hidd el tapasztalatból mondom, bár néha anyámat is az őrületbe kergetem, amikor valami nem túl jó dolog közepette elkezdem mondani, hogy de legalább..... Én máshogy nem bírnám ki.

Milyen májkrémet adtál Gerinek? Bercinek adtam a múlt héten spenótot, 3 napig tiszta fostos volt (legalább könnyebben kakilt :wink: ) most én fosok az újdonságok kipróbálásától.

Dia!....Béka perspektívából sokkal érdekesebb volt a komp, mint csak úgy snasszul beleülni! :) Legfeljebb ezentúl majd rárakom a gyerekre....amíg kiszabadul csendben van! :wink:
limo73

[quote="királylány"]
írta:
királylány
Ja! Bévi szomszádnak nem tudom mi baja (nem osztotta meg velem) de nem úgy látszik, hogy az agybaján kívül lenne más is......eccerűen idióta szerintem........meg van sértődve csak nem tudom mire..... :roll:

:lol: :lol: :lol:

Még jó, hogy nem írtam a szomszédnak a buli miatt, mert Réka 3órától 15-20 percenként felüvöltött!!!!! Nehezen tudtam cak megvígasztalni.
A harmadiknál magammellé vettem, mert hulla voltam, de itt is felsírt többször... :(
Izomból rágja a száját, szerintem a foga....de még nem érzem.

Jó reggelt!!! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára clárika 2011.03.07 10:32-kor.

Clárika
Kép
clárika

na benéztem a szájába, ott a fehérség, de még nem tört át....

Clárika
Kép
clárika

Pécsi Csajok:
Babaruha börze lesz március 12-én szombaton 7-11-ig a Testvérvárosok téri Általános Iskolában
http://mosolymano.uw.hu/
és
Baba-Expo a Sportcsarnokban 13-án vasárnap 9-15 óráig. Itt a belépő 500 Ft/fő
http://www.baba-expo.hu/rendezvenynaptar.php

Bévi: csodaszép Lili!!! Hát igen. Gergő igencsak behozta a lemaradást! Kis dagim...

Clárika: kész modell ez a csaj!!!

Csillag: lakásügy :cry:

Évi: 1 éjszaka ia valami! És majd hogy tudjuk értékelni, ha már 2 is lesz!!!

Dia: buuuuta szomik!

Tündi: Zoé vagányan áll!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!
Vasárnap elröppent, most értem ide :?

csillag: csatlakozom bévi-hez, fel a fejjel, inkább itt add ki magadból, sokszor már az is sokat segít ha kiírja a dühét meg a bánatát az ember. Össze fog jönni a csere, hinni kell benne! Gergőnek nem lesz semmi baja, de ha megnyugtat Téged akkor vidd el orvoshoz a kis drágát.

bévi: jó volt olvasni Téged is, örülök hogy Lili már jól van és hát a képek. Egyszerűen tündéri baba :lol: Msn-en felvettelek, de soha nem láttalak fent. Sokat gondoltam rátok, remélem az anyagi gondok is megoldódnak hamarosan.

clárika: Rékus feje nem koszmósodott soha? Korinnámnak nincsen ilyen nagy haja, de időnként elég koszmós volt a fejecskéje. Fogzás: ugyanezt élem meg én is manómmal, ő is izomból rágja mindent. Persze fogacska sehol.

limo: Bercibó a friss képeken is nagyon cuki, ez a békaperspektívás dolog nagyon tetszett :D Spenót: na az én gyerekemnek ez az egyik kedvence, egyik nap pont azon nevettünk, hogy már a feneke is zöld a lányomnak a sok spenóttól... :)

GYES/GYED: megkaptam az első fél havi GYED-et én is, hát csak pillogtam (és nem az örömtől) :(

Szomszéd: itt is van belőlük (mármint a kellemetlenebb fajtából) elég. Egyik a lépcsőházban dohányzik és önkényes babakocsi tároló kisajátító lett (ha szólsz neki akkor jó esetben csak leordibálja a hajadat, rosszabb esetben eljár a keze is), a másik notorikus feljelentgető (szombaton az egyik néni megállított a szomszéd lépcsőházból, hogy az alatta lakót szeretné felnyomni a hangos gyerekzsivaj miatt- az illető a mi falszomszédunk egyben - és kért csatlakozzak a feljelentgetéshez); a harmadik kukázásból élt és használt akkumulátorokat meg mindenféle szemetet tárolt a lakásában, amit (szerencsére) nem rég árvereztek el (új lakó komplett lomtalanítással indított és pöpecre megcsinálta a lakást). És ez elvileg egy jó környék Budapesten :?

Tali képekig most jutottam el, szuperek lettek :)
bettinyo

Bettinyo!.....Bercinek is ízlett a spenót, ez is gond, hogy ami ízlik neki abból nem lehet kóstoltatni, mert követeli a kaját.....így kezdésnek betolt egy üveggel.....produkálta is az eredményt.

Éppen most volt a Babavilágban, hogy lassan lehet majd pl. joghurtot adni, de először csak egy kiskanálnyit. Erre Apuka megjegyezte, na akkor még a kanalat is kirágja a kezedből.

Clárika!....Akkor lassan, de biztosan meglesz az a fogacska.....aztán jön a következő :wink:
limo73

Csibuc: hát igen, rágás, mint a kis Tacsink anyunál, Lady kutya, aki szó szerint visszarágta még a műanyag székek lábát is... Na kb ilyen Gergő! Hogy az egy kéz, vagy zacskó, vagy bármi már tömi be! :) Ezért is nevezte el bátyám kislánya: T-REX Babának :)

Limo: jaja, joghurt, sajt... hát a kiskanalas kóstoltatás.... fél üveg, és akkor jóóóól megkóstolta :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Limo: nincs meg a vonalzód!? :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

CSillagom: ma hivatalosan is kimondták, hogy JÓ a fülem :)

Tényleg, láttátok , hogy Rossmann-ban a Hipp kaja le van árazva meg 6+ és 9+ ---- os Milupa tápszer, meg ilyen könyvecskse, ja, és a lényeg, a pelus a pampers 3ezer! ( talán a 700as kupon is beváltható hozzá?)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="kfmares"]g írta:kfmares, a pelus a pampers 3ezer! ( talán a 700as kupon is beváltható hozzá?)

simán

brendonben meg a kecskeméti 200 meg desszertek,ld honlap

evilany

[quote="evilany"]J írta:evilanyó reggelt

[quote="bévi"]
írta:
bévimennyire várod már hogy nehéz napjaid legyenek a picuroddal,

hehe :lol: :lol: :lol: micsoda optimizmus :)

Hát átaludt éjszakának megmaradt az az 1,a múltkor,de sebaj,általában csak 1x kelünk enni,3 körül.

Majd ilyenkor igyekszem a legszarabb, megmelósabb napjaimra gondolni, mikor olyan stresszben éltem, hogy éjszaka sírva ébredtem a rémálomból, meg a leghülyébb munkatársakra, főnökökre, hátha ez megszépíti a kialvatlan napokat. (Most egész jó a munkahely, de régen...)

Kép
xtina75

Tina : minden nap a bébivel szép-szebb és mégszebb lesz!!! :) most jön csak a sok jó neked!!!! :)

Évi: na akkor "futok" oszt veszek :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jaja Tina én is mindig arra gondolok,a melóhelyen milyen görény emberek közt dolgoztam(kollegak)meg mennyi atrocitás volt.Mennyire vártam h.itthon legyek,a SAJÁT KÖLKÖM pelenkázzam és etessem ne némelyik édes beteget(más jelzőt inkább nem írnék,vertek minket rendesen :)) és pont ma az jutott eszembe ez a kis kópé vette a célzást hiszen ahogy elkezdtük várni köv.hónapban már itt is volt...akkor meg mit akarok...

Kérdés:a ma kiolvasztott céklát,benne husi,eltehetem holnapra?...megint 3 kanállal evett...

evilany

sziasztok!

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]Évi babaklub engem is érdekel! mikor lesz szerdán? délelőtt tanácsadásra megyünk...

nem kapok választ... :(

Clarika megnéztem az etetőszék 15kg-ig jó

Évi cékla :arrow: én nem merném...

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"]s írta:gtunde75ziasztok!

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]Évi babaklub engem is érdekel! mikor lesz szerdán? délelőtt tanácsadásra megyünk...

nem kapok választ... :(

Clarika megnéztem az etetőszék 15kg-ig jó

Évi cékla :arrow: én nem merném...

már írtam korábban azért nem írtam,10-től van ha jól láttam.
A Zsebibaba füzetben van

evilany

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?