Új privát üzeneted érkezett!

Üdv.

Szilcsi, remélem, már jobban van Lalkó! Kihez mentek neurológiára?
Nézd, ezt találtam, igaz, nem Szeged, viszont nincs annyira messze: http://www.kisvilag.hu/index.php?page=2_1
Farsang nálunk is 25-én lesz, cica lesz Peti. Anyósom megvarrja a jelmezt, gondolkoztam az arcfestéken, de rájöttem, hogy felesleges.

Jutkad, köszönöm, Peti jól van, itthon volt két hetet, most épp köhécsel, de egyelőre nem nagyon. A műtétet átvészelte simán, az infúzió volt gáz, mert bealvadt a vére, és a nővérke nem vette észre, még jó, hogy műszakváltás volt. De egyébként meg se kottyant neki. Múlt hét kedden voltunk ellenőrzésen, csináltattunk Petinek fülillesztéket.

Ági és
KépKép
exdeus

Szilcsi!

Írtam neked privát üzit neurológus ügyben.
jbg
Szeged

Szilcsi!
Én valamelyik nap uh-os orvost kerestem, és vagy a gellértben vagy valahol láttam mindkét Sztriha nevét, magánrendelésen.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Hali!

Zita: jaja neki van magánrendelése, csak nem biztos, hogy jó ötlet hozzá menni!

Ilcsi: Írj majd a fejleményekről!!!!!!!!!!!! Nagyon izgulok értetek! Beszéltetek a kezelőorvosunkkal?
Vius is sokat alszik egy egy nagyobb roham után :cry:
Most ő sincs jól, hihetetlen mennyit rohamozik,nagyon bíztam az új gyógyszerében,de sajnos nem jó! Nekünk is be kellene feküdnünk pár napra hogy csináljanak alvásmegvonásos eeg-ét, de most nagyon kellene dolgoznom, és nem tudom hogyan oldom meg!
Újabban ilyen "fogyi" tünetei vannak, eddig nem volt rá jellemző, most kijött, és egyre kevesebbet beszél, a rohamai butítják ez feltűnő. Nagyon kellene valami gyógyszer ami megszünteti a rohamait, egyszerűen 5 percen belül 5-8 roham és pár hónap /év múlva nem lesznek ép agysejtjei.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
És nem tudok rajta segíteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zazit meg fül orr gégészetre kellene vinnem, sztem bazi nagy az orrmandulája, állandóan takkos, horkol és orrhangon beszél, meg kéne nézetni és kikapni... Egyszerűen úgy érzem szétesem, gyerekek mellett dolgozni is....
Logisztikából már remek vagyok :D :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, nagyon sajnálom, hogy rosszabbodik Vius állapota. :cry: Ez olyan igazságtalan!!! Másoknak meg nem kell az egészséges gyerekük... :cry:
Fejlemény még semmi, várjuk az ismerős segítségét, aki most nincs Szegeden, de ha visszajön, megpróbál bejuttatni minket Kóbor Jenőhöz hamarabb áprilisnál. Ha nem sikerül, megyünk Pestre.
Zazi: szerintem mindenképpen jobban jártok, ha kiveszik az orrmanduláját! Nekünk legalábbis sokkal kevesebb problémánk van azóta, sőt nyárra tervezzük a garatmandulától való megszabadulást is, elég volt a tüszős mandulagyulladásokból bőven. Eddig legjobban mindig a tüszős mandula viselte meg Lalkót.

Zita, köszi, én is megtaláltam Sztriha magánrendelését, de nem csak Enikő mondja, hogy hozzá ne... Így egyelőre más megoldásban gondolkodunk.
Nagyon bízom benne, hogy csak egyszeri eset volt ez a betegségből eredően, amin átesett...

Exi, azóta sem volt semmi gond, de azért saját megnyugtatásunkra utána akarunk járni a dolognak. Lalkónak volt tavaly lázgörcs-gyanús esete is és két alkalommal komolyabb elesésből eredő fejsérülése, ez mind-mind lehet epilepszia miatt/következményeként.

Többiek hol bujkáltok???

Kép
szilcsi

Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Szilcsi!
Te jó ég, elvagytok nagyon! Szurkolok, hogy semmi komoly ne legyen! De mindig van valami nálunk is, ahogy nálatok is!
Mi megint itthon vagyunk, Zsolti kezdte hasfájással, utána pár óra elteltével pillanatok alatt felment a láza 39,2-re úgy megijedtem.
3 óra elteltével ment lejjebb 38 körülire. Azóta más baja nincs a taknyon és a köhögésen kívül. Én viszont két napja lázas vagyok alig bírok vele, tele van energiával.
Fogalmam sincs ez mi volt, de legfőképp a hasfájása aggaszt, mert mostanában sűrűn végig ordítja az éjszakát. Mindig azt nézem a bölcsibe mit evett, ivott, mi lehet a baj. A kórházi fertőzőre való bekerülésünket sem tudom mi lehetett a mai napig mert a hasa nem ment "csak" hányt.

Enikő!
Nagyon sajnálom Viust és ezt a tehetetlen helyzetet. Te egy olyan erős anya vagy én nem tudom, hogy bírnám a te helyedben.
Sok-sok erőt nektek!

Jutka!
Köszi a bíztatást, aranyos vagy! Azért most kezelgetem aztán majd látjuk, hisz másik gyerek nincs a te helyzeted teljesen más, egyértelmű, hogy az ovisat azért nem veszed ki.
És, hogy vagytok? Megviselte a picit?

Bea!
Hol vagy? :shock:

Karmen!
Köszi mindent, van Salin már üzemel a kisszobába hátha segít :lol:

Anikó
Kép
zsivicz

Anikó! én hiszek benne mert nekünk elég sok esetben szerintem a Salin miatt lett jobb a köhögés ill azota nagyon ritka volt hogy az orrfolyás letapadt volna, gyakorlatilag járnak oviba mert csak vizes, kevés orrfolyás van (ha van). Remélem neked is poz. lesz a tapasztalat! Zsoltika remélem jobban van!

Szilcsi! jesszum, én is irtóra megijedtem volna! Szerintem hivd fel személyesen Kóbort, irtó rendes és ha sürgősnek itéli meg (szerintem ez az lehet) akkor ugyis segít. Nekem annak idején mondta bármikor hivjam ha Norbival kapcsolatban kérdésem, aggodásom lenne. Amugy is emberséges, a vizsgálatok között engedett szopiszünetet (mert annyit kellett ott lenni). Én tuti hozzá mennék ha neuro baj lenne.

Na ma kérdeztem gyerekorvost, ö 6 éves korig nem küld tovább kukigonddal. De majd ha viszem Norbit megint megnézi, de ha tavaly már fel tudta neki huzni akkor nagy gond nem lehet (én azota sem). Pisilésnél most csinálom ezt a fogjuk be előtte, igazából nem látom hogy hólyag lenne.

Enikö! sajnálom hogy Vius nincs jól! Mit értesz azon hogy az agysejtek tönkremennek, a rohamok során pusztulnának? Ilyet nem hallottam még eddig. Én is csodállak hogy milyen erös anya vagy és remélem Viusnak megtalálják a jó gyógyszert!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Anikó, szerintem nem is fog kiderülni, mi miatt kerültetek a fertőzőre, mert csak néhány célzott vizsgálatot végeznek, a leggyakoribb vírusokat keresik (kalici, rota, kampilo stb.), de ezekből a gasztros vírusokból rengeteg van. Valószínűleg Zsoltin valami enyhébb lefolyású vírus ment át, csak hát a hányás nagyon veszélyes még ebben a korban sajnos. :( Csak nem az influenzát szedtétek össze??? :( Gyors gyógyulást kívánok nektek! Munkahelyed hogy fogadja a sok hiányzást? Támogatnak?

Karmen, nem is tudtam, hogy így közvetlenül is lehetne hívni a Kóbort, akkor megpróbálom megszerezni a számát, egy kolléganőm kislányát is ő kezeli, hátha neki megvan a szám.
Kuki: nekünk már nagyon sokat segített a krém, már az egész hegyéről hátra tudom húzni a bőrt, és bizony fürcsikor látom, mennyi trutyi van alatta, most már ki tudom tisztítani rendesen.
A Salint mi is nagyon szeretjük! Sokat segít...

Enikő, azt eddig is tudtuk, hogy logisztikai zseni vagy! :wink: És hihetetlenül erős anya is... Le a kalappal! Boginak hogy megy a suli? Vannak még gondok az olvasással?

Lányok, van kimaradva egy rakás Pampers pelusunk, 4+-os méret ha jól rémlik, egy egész csomaggal, ingyen odaadnám, csak el kell érte jönni.

Kép
szilcsi

Kuki: nem is újságoltam, a múlt héten hétfőn Feri elvitte Petit a gyerekseb-re, kapott kenőcsöt, három hónapig kell kenni fürdés után, egyelőre úgy néz ki, hogy alakul a dolog. (Ftorocort kenőcsöt írt fel az orvos.)

Ági és
KépKép
exdeus

Karmen: Azért mert az epilepsziás roham alatt agysejtek pusztulnak el, és egy ideig ugye amíg fiatal a szervezet regenerálódik, na de csak egy ideig. És ha sok a roham sok az agysejt veszteség, és Violánál egyre több a roham és egyre erőteljesebb, látványosabb! :( :( :(

Írtam a dokinknak és válaszolt, hogy próbáljuk csökkenteni a gyógyszer adagot, hátha az jó lesz.... Kísérletezünk! :(

Anikó: Gyógyulást Nektek++++++++++++++++++

Exi: Szuper, majd írj fejleményt :)

Ilcsi: Küldtem privit!
Fül orr gégére viszem majd, csak most nagy a hajtás, ha kicsit csillapodnak a teendők viszem feltétlenül! Zazinak nem volt gond a mandulájával sose, neki csak az orrmandulája a problémás.... (sztem)

Szép napot! :)

ceniko
Szeged

Enikő! ezt nem tudtam :(

Szilcsi! Ugyanazt a kenöcsöt használod amit Ági is irt legutóbb? Kóbor számát sajnos én sem tudom, de amig bent voltam is adott tanácsokat aggodo anyukának telefonon. Igaz ez 3 éve volt

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hali.

Képzeljétek, használ Petinél a fütyikence, már jól hátra lehet húzni a bőrt.

Ági és
KépKép
exdeus

Exi, én mondtam, Lalinak is jól hat a Ftorocort.

Én influenzásan, Lali megint mandulagyuszival és kötőhártyagyuszival itthon. Lali jól viseli most, elvétve kicsit lázas, de kedve-étvágya jó. Én most rosszul nagyon, megfogadtam, jövőre oltatok. Már 5. napja tart és még csak tegnap kezdtem lázasodni, de azóta gyak. éjjel-nappal lázas vagyok, nem viszi le semmi, és nagyon ramatyul vagyok, mindenem fáj. Rég voltam ennyire beteg... :(

Kép
szilcsi

Szilcsi, akkor az tényleg jó cucc. :)
Javulást nektek. Peti is náthás, holnap viszem az orvoshoz, meg kérek időpontot pulmonológiára is, mert megint zörög a tüdeje.

Ági és
KépKép
exdeus

Egyetek D-vitamint! Tudom, sokan nem hisztek az ilyesmiben, de talán egy próbát megér, felíratjátok a Vigantolt, nem egy ház ára... :roll:

http://www.natursziget.com/nagyvilag/20 ... testmozgas

http://www.vitaminkiraly.hu/hir/a_d_vit ... n-n15.html

http://www.tenyek-tevhitek.hu/h1n1-es-d-vitamin.htm

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!
Tudja valaki hogy mosódiót vagy Ecozone Mosólabdát hol lehet Szegeden venni?

Köszi

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga, kerestem egy kicsit, elvileg a Vidra utcai bioboltban van mosódió. De ez a webbolt is szegedi kötődésű: http://bolthely.hu/mosodio/lista/4bd6c1621914f_Mosodio

Ági és
KépKép
exdeus

Exi!
Köszi szépen az infót!! Aranyos vagy hogy rákerestél!!

:P

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Szilcsi! Gyógyuljatok!

Tudja valaki pontosan mikor lesz Szegeden az elsősöknek a beíratkozás? Ma voltam a Béke iskolában, ott nem árulták el, mondván majd hivatalosan ha közzéteszi a város, de egy apuka jelezte ök külföldön élnek igy nem tud itt lenni, erre mondták, hogy más nem intézheti csak a szülő (én meg ápr 20-23 nem leszek itthon) közjegyzőnél talán lehet meghatalmazást kérni, de arra meg nem akarok fizetni 10e ft. Szóval ha tudnám végre a pontos időpontot akkor a hotellel sürgősen egyeztetnék foglalást másik dátumra. Neten sehol nincs fent a pontos, hivatalos dátum. Valaki tudja már esetleg? Vagy hogy hol lehet érdeklődni?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: A férjed is be tudja íratni, nem csak te! :)

Norus: D, C és E! Hajrá :)

ceniko
Szeged

Enikö! A férjem sem lesz itthon, elutazunk. (én is gondoltam hogy ö ott lehet helyettem :lol: ) Csak a gyerekek és a nagyszülők maradnak, vagyis én ugy gondoltam majd anyu iratja be, nem kérdeztem utána lehet-e mert nem gondoltam ez gond lehet.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tárgytalan, oktatási osztály gond nélkül elárulta. Amugy ápr.18-19, előrébb hozták a szokásoshoz képest, ami nekem pont szerencsés most.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Bocs, csak azt írtad "nem leszek itthon" egyes számban ezért feltételeztem, hogy egyedül utazol el.... :D 8)

Nekem is be kell majd mennem a körzetes suliba, le kell jelentsem, hogy a gyerekem sérült és nem fog ide jönni iskolába (ne keresse a jegyző). Tök szar nem elég fájdalom a szülőnek, hogy a gyereke beteg és nem mehet normál iskolába, még jelenteni is kell a beiratáskor abba a suliba, ahova nem mehet.... :?

Pénteken voltunk szakértőinél még egy évet marad oviban, de hát ez alap, én az egészséges gyerekeimet se engedném 6 évesen, hát még a sérültet....

Néhány kép Róna farsangjáról:

Török kis kígyóbűvölők voltak :) Előadtak egy nagyon szép műsort is.
Kép

Kép

Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Látom nem sokan járnak erre, de azért megpróbálnék infót kérni.
Tudja valamelyikőtök, hogy a női klinikán melyik dokik csinálhatnak genetikai uh-t? Siko és a Surányi tuti, de van még más is?
Sajnos ezzel nem vagyok képben, mert az én dokim Makón van. Ricsinél a Surányi csinálta. Kedden kell mennem.

Mi megvagyunk. Ricsi hol beteg, hol megy az oviba. Átestünk a bárányhimlőn is. Igaz csak 15 db pötty volt, ami nem is hólyagosodott be. Már nagyon várom a jó időt! A babánk szépen fejlődik, de a nemét még nem tudjuk sajnos, pedig már 4D-n is voltunk.

Nagyon jók a farsangi képek!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84

Enikő, Viola nagyon csinos kiscsaj lett! :wink: Jól áll neki a jelmez, jó, hogy műsorral is készültek. Hallottam, a kutyusokat sikerült levizsgáztatni, örülök!

Karmen, férjjel kettecskén, hm? :lol: Kis kikapcsolódás? Irigykedem, érezzétek jól magatokat. Hová mentek?

Mi is nagyon mennénk már, igaz mi Lalkóval együtt hosszú hétvégézni, de a lábam miatt még nem lehet, még csak 2 napja esett le róla a seb. :shock: Másfél hónapig sebes volt... :? Mondjuk valami nem volt vele rendben, a doki írt is rá vaami puhító kenőcsöt, mert nagyon feszes volt a seb.
Ja csak hogy röhögjetek, micsoda egy kripli vagyok: 2 keresztes húgyúti fertőzés után vesekőre utaló nyomokat találtak nálma, amit uh nem igazolt, viszont epehólyag polipot találtak. :shock: Már nem tudom, sírjak vagy nevessek... Megfogadtam, nem mostanában megyek újra orvoshoz. Ja és magas a koleszterinem és a vérnyomásom is... És még nem vagyok 30. :roll: :shock: :?
Influenzám javul, már kezdek érezni ízeket és illatokat, Lalkó jól van, hétfőn ovi-meló, most apánk kezd lerottyanni. :?

Réka, nekem anno Siko csinálta, nem tudom, azóta változott-e a helyzet. Jó egészséget! A tavaszt mi is nagyon várjuk már, egyik vírusból a másikba esünk... :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi, nem is tudom, mit írjak, tényleg ne menj orvos közelébe!

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!
Viusnak nagyon jól állt a jelmez!!! :)
Ezt az óvónénik készítették? Nem semmi..
Sok erőt Neked!

Szilcsi!
Te jó ég! :roll:
Epehólyag polip...azzal mit kell csinálni? Megműtenek?
Az mit okoz? Sima UH mutatta ki? :shock:
Jobbulást!!!!
És Lalinak is!!

És minden betegnek!!!
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

A vaterán nézzétek meg hzsuzso85 és Bedczooo termékeit!Vannak fent új dolgok!

Illetve Milupa Aptami Ha Prev tápszer bontatlan csomagolású eladó!!!!!!

Kép
mné zsuzsi

Exi, köszi, én sem igazán tudok már mit mondani erre a sok eü gondra, már csak röhögök saját magamon. :lol: Mi volt Petivel a dokinál? Mikor mentek pulmora? Ez tüdőgyuszt jelent, hogy zörög a tüdeje, vagy krupp?

Edit, ha nem okoz panaszt, nem műtik, illetve amíg nem éri el az 1 cm-es nagyságot, addig hagyják bent (nekem most 3 mm-es). Viszont ha eléri az 1 cm-t, az már rák megelőző állapotnak számít, és kiveszik az epehólyagot. Ezek a polipok 95%-ban jóindulatúak, de a maradék 5 % rosszindulatú daganat, ami gyorsan ad agresszív áttéteket. Nem is akarom tudni, hogy nő, nem érdekel, most már tényleg tele a hócipőm. Nagyon selejtesen vagyok összerakva. :(

Kép
szilcsi

Szilcsi, semmi különös nem volt, csütörtökön már vittem az óvodába. Szerdán este még elmentünk a pulmora is, a légzésfunkció rendben, még nem teljesen tiszta a tüdeje, ezért kap Fluimucilt, az orra is be van dugulva, orrsprayt használunk rá, röviden ennyi. Ha ezt kikezeljük, Maltofer kúra, Bittera doktor úr szerint vérszegény Peti, felírta, kiváltottam, szóval 1,5 hét múlva elkezdjük a szedését.
Egyébként azért járunk, mert Peti kruppra hajlamos, de mióta elkezdett köhögni, résnyire nyitott ablaknál alszunk, ezzel két legyet ütök egy csapásra: Peti is jól alszik, és a férjem is (ő asztmás). Még jó, hogy azóta nem voltak kemény hidegek, mert lehet, hogy már jégszobor lennék. :lol:

Ági és
KépKép
exdeus

Szilcsi! Majd Bükfürdőre megyünk, kettesben :) Sajnálom ezt a sok gondot, hallod ti aztán most nagyon peches szériában vagytok:( De tudod utána mindig jön a jó is, én is remélem hogy a polip semmi komoly!

Réka! Oltva volt himlő ellen v csak simán ilyen könnyen lezajlott?

Enikö! Nagyon klassz tényleg a jelmez! MI az hogy jelezni kell a körzetes iskolában? Én tavaly sem voltam ott és most sem, ha nem jelzem (ezért nem fogok 1 nap szabit kivenni hogy bemehessek oda) akkor majd irnak levelet és felszólítanak? Na én még ilyet nem hallottam hogy el kellene menni a körzetesbe jelentkezni. Na és mi számit körzetesnek? Mert Orsinak Mórahalom v Szegeden a 2 suli a mi a tartózkodási helye szerint van kijelőlve? Most akkor 3 sulit is fel kellene keresnem, na nem. Ettől börtönbe nem zárnak az tuti hogy nem szaladgálok utánuk, ha keresik a gyereket majd igazolom a beiratássi papirral hogy felvették máshova. Kizártnak tartom hogy az összes anyuka aki nem körzetesbe iratja mert ez a leggyakoribb az mindig megy és jelentené. Ezt nekem még egyik ismerösöm sem mesélte, ez tuti.

Mi tegnap voltunk a felvételin, szerintem jól sikerült. Nagyon ügyes volt Orsi, tudta mindenre szépen a választ, nem jött zavarba stb. 60 jelentkező volt az 52 helyre, igy már nem aggódok. Persze azért várom a választ:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi!
Csak, hogy tudd én akár a tesód is lehetnék :D tudod megbeszéltük már, hogy helyettem írsz :wink:
Most nem a konkrét betegség az egyező, hanem, hogy mindig történik nálunk is valami.
A magas láz után, engem egy hete a széchenyi téren a nagy posta és a bíróság között a tetőről leesett jégtábla vert totál fejbe.
Az volt a szerencse, hogy nem szakadt be a fejem.
Kisebb agyrázkódással fekszem itthon és még most is szédülök és nem túl jó a közérzetem fáj a fejem állandóan.
Tegnap Zsoltika beverte a száját, nekiesett a széknek és felrepedt volt sírás!
Kitartás neked is, mert lassan már én sem tudom sírjak vagy nevessek, hisz egy perc nyugtunk nincs :roll:

Anikó
Kép
zsivicz

Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Karmen!
Ird már meg légyszi privibe, hogy milyen volt, mennyibe került, stb a Mc Donaldsos buli.
Közeleg Márk szülinapja! :wink:

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zsivicz, és nem akarsz kártérítést követelni az épület tulajdonosától???

Ági és
KépKép
exdeus

Exi!
Nem tudom hova forduljak vele, az orvos azt mondta szerinte
az önkormányzathoz. De jól megjártam, lassan orra esek, mert azóta a tetőket bámulom! :shock:

Anikó
Kép
zsivicz

zsivicz: ez szörnyű, sajnálom :cry:

szilcsi: hát igen, valószínűleg az emberek nagy részénél találnának valamit, ha elkezdenének ilyen alaposan vizsgálódni, mint nálad :( Én megint csak azt mondom, érdemes elgondolkodni mindenkinek azon, hogy a betegségek, tünetek üzenetek, amikkel saját magadnak próbálsz üzenni a tested által.

Én is nagyon várom a tavaszt!!! Csajok kicsit hurutosak, Marcsi benyalta a hányós kalicivírust múlt héten, szerencsére nem egészen egy nap alatt átment rajta. Járunk úszni, nagyon szereti. :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zsivicz, ha van látleleted, és tudod, hogy pontosan hol történt, akkor szerintem először is keress ügyvédet, mert egy mezei levélre tuti elutasító válasz érkezik (habár egy próbát megér, hogy írsz nekik, csak tudni kellene, hogy mennyi legyen az annyi).
De valószínű, hogy az önkormányzat lesz a hunyó, a Széchenyin szerintem minden épület oda tartozik.

Ági és
KépKép
exdeus

Köszi Nóra :D

Exi!
Voltam ma az önkormányzatnál, nagyon-nagyon kedves volt velem
a városüzemeltetési osztályvezető, térkép alapján azonosítottuk be az épületet, de nem az önkormányzhoz tartozik az a ház.
Most mehetnék utána ki annak a háznak a közös képviselője. :shock:

Anikó
Kép
zsivicz

Zsivicz, hát abból nincs olyan sok. Még az is lehet, hogy ki van írva!

Ági és
KépKép
exdeus

Szilcsi!

Sok boldog névnapot kívánok! :D
20140113113746

Exi!
Annyit meg tudtam nézni, hogy nincs kiírva :cry:

Szilcsi!
Boldog névnapot! :D
Hogy vagytok?

Anikó
Kép
zsivicz

Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!
Ide is kiirom, hogy keresek 12-es méretű, lehetőleg kontrafékes kisbiciklit.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zsivicz! hallod, tiszta szerencse hogy nem lett komolyabb bajod! Én Orsinak is pont ezt mutattam, ilyenkor amikor ho, jégcsap van, messze kell menni a tetőktől.

Zita! én most az ünnepek alatt akarom Orsi bringáját megprobálni jo lenne-e már Norbinak (16-os) akkor felesleges lesz a 12-es. Amugy Hauser. Ha jo már a magassága akkor odaadom Norbinak, Orsi most kapott 20sat.

Volt valaki Almán? Orsi volt fent a szinpadon :lol:

ma meg a Mekiben volt a zsurja, nagyon jo volt, Zita irok mindjárt! Persze aggodtunk mert sorra nem jeleztek vissza anyukák (bár még kértem is a meghivon) de az utolso 2 napon 3an is hivtak, eljönnek, de 3an semmit nem mondtak és nem voltak ott.:(
Erről van véleményem, de hagyjuk

lesz márc.26 a Belvárosi moziban Gryllus. Mi arra is megyünk:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

ja egy ismerösöm kérdezte, tudja-e valaki (priviben is jöhet) mennyit illő most adni egy szülésznőnek ha előre felfogadják? köszi

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Hány órakor lesz a Gryllus és mennyi a belépő?

E.

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?