Nika,
hát a körzeti bölcsinkbe nem jutottunk be... vagy csak az oviba kötelező? Amúgy utca-házszám szerint 3 ovi van megjelölve, ahová körzetileg mehetünk, de ez 1 saroknyira van tőlünk, míg a másik kettő már buszos téma... Ha jön a tesó nem mindegy, hogy milyen messzire kell majd mennem egy újszülöttel a nyakamon... a buszozást két kisgyerekkel, babakocsival szinte kizártnak tartom... Még eggyel se tudok felszállni babakocsival. Pálmival is elég nehézkes, hogy kell tartanom őt is meg a csomagokat is...
Bercsi,
még az a jó, hogy csak most tört rád, és csak egy napod lesz zizizni
Gondold el, ha már egy hete vagy hónapja ez menne!
Az mindenesetre biztos, hogy nagyon izgi napokat élhetsz át!
Korenka,
ez teljesen normális, nemrég olvastam is egy cikket, amiben ezt taglalgatták, hogy ugye a férfiak hormonszintje állandó, de a nőké a cilkussal változó, így az is, hogy éppen milyen kedvük van a szexhez. Ezt én is tapasztalom, tényleg a PÉ körüli napokban / héten emelkedik meg jobban a kedvem. Havi előtti héten, mikor fáj a cicim, akkor meg hozzám se érjen
Vagy na jó, érjen, csak a cicimet hagyja békén
Mirci,
igen, ilyenről is hallottam, hogy a terhesség/szülés ilyen téren is átalakítja az embert
Olyat is hallottam, aki addig nem is tudott elélvezni, csak utána
De ismerek olyan lányt is, aki miután meglett a baba, soha többé nem akar szexelni, azt mondta, hogy eddig is csak azért csinálta, hogy gyereke legyen, mostmár nem érdekli!
Bercsi,
nekem azt mondta anyukám, hogy alaposan élvezzem ki a nagy napot, én legyek a hercegnő, aki mindenki figyelmének középpontjában áll, mert ez az utolsó olyan dolog, ami tényleg rólam szól
Utána ha már ott a csöpi, ő lesz a legfontosabb, soha többé nem én leszek a legfontosabb a saját életemben
(magamnak se
)
Málna,
úgy látom azért mindenkinek van sztorija az esküvőről
Na ezért nem vettem fel az abroncsot, mert hallottam mit össze lehet bénázni vele, még WC-re menni se egyszerű!