Sziasztok!
Maci:ööö,mi az a szejtán?
Éjszakák javulnak?
Milyen ülést vettetek???Nekem még biciklim sincs,azt akarok kérni majd szülinapomra,vagy valamire
Barba:de jó,vadaspark
Samunak tetszettek az állatok?Szerencsések vagytok a természetével
Tropikárium??De jó az is!!Én majd most akarom elvinni,majd a szülinapja körül
Samu hogy fogadta?Érdekelte a dolog?Na,olvasom hogy azért élvezte
Én már 6 hós korától adok fokhagymát,hagymát neki,elvileg akkortól lehet ezzel is fűszerezni nekik a kaját.Balu a fokhagymát tök szereti
Nadi:boldog hófordulót Grétinek!Hihetetlen hogy már minden babánk több mint 9 hónapos
jajj,Nadi,miért nem szóltál,hogy itt vagytok Vecsésen???(ez Krisztának is szól
) Ha szóltatok volna gyorsan kimentünk volna,kb 5 percre van tőlünk!!!Végre talizhattunk volna egy kicsit!!
Anyós volt névnapot köszönteni a napján,csak a többiek nem oltak,anyósnak csak azért haragszo mert a többi unokának mindig vesz valamit sak úgy,Balunak meg semmit
Ez a körtés gríz tök jó!
Tudtommal 20 tejfog van
Milyen kecét próbáltál ki a fogára?
Miket csinál már Gréti?Felülni fel tud?Kúszik?Egy kérdést megér,de nem hiszem hogy baj lenne.
Szintia:tök jó hogy ti is kiruccantatok!
Néztem a triciklit,és szerintem jól néz ki,de ez még nem korai Szintinek?Mármint erről még simán lecsúszik,nincs leesésgátló,csak az a pici övféleség.Csak azért irom le,mert én is nézegettem most ilyeneket,és pl az "elvárásaim" között van a leesésgátló, a lábtartó,a napfénytető,meg még pár apróság
Nem tudtam megnézni a videót,nem hoz be semmit.
Joghurt:én még csak danone könnyű és finomat adtam neki,ez tűnt még a leg elfogadhatóbbnak számomra.És árban is jó
Kriszta:mindenki vadasparkba volt?
Kristóf akkor jól kiszamarazta magát
)))) Milyen bébitaxitok van?Érdemes azt most már venni,vagy már késő?
Zsu:és hogy megy az egyszeri alvás?Balu már átállt rá,általában 9 körül kel,és 2kor ájul be,2-3 órára.
De jó,akkor most jól kiapázhatjátok magatokat!
Gyere gyakrabban!!
Körömvágás:általában az ölembe ültetem,és nézi mit csinálok,néha elrántja de általában 5-10 perc alatt vézek.Az utcsó pár körmöt már unja,azok a legnehezebbek.
Mi régen használtunk gw-t,én utána is adtam neki,mert mi nem soakt használtunk belőle.Nem hiszem hogy nagy baja lenne ha pár nappal tovább használod.
Hibernia:nálunk meg most párom azt mondjahogy nemlesz tesó.Nálunk is ingadozó a dolog,főleg párom részéről.Egyszer azt mondja hogy jöhet a következő,egyszer meg hogy elég ez az egy.Ki érti ezt?
huuu,milyen koncerten voltál?
Ez a walker,járássegítő?Találékony ez a Pepke
Megtalálja a módját hogy ne csak a kanapéba,falba támaszkodva tudjon haladni
Orsi:jajj,hegyek,de jó!Irigykedem kicsit
Sőt mindenkire aki kirándul
Örülök hogy Elisa ilyen jól eszik,lehet tényleg segít a gyógyszer
Mi jól vagyunk,visszatért az arany fiú,szépen végigalussza az éjszakát,napközben is szépen elvan
Játszik,meg visít nagyokat,csak foglalkozni kell vele,azért se jutok nagyon ide
annyira akar tanulni
Foylton mutatok neki praktikákat,és próbálja csinálni
Már képes 4-5-6 lépést is megtenni kapaszkodás nélkül,és akár több mint fél percig is meg tud állni kapszkodás nélkül
Tök belendült
Megtanultunk bújócskázni is
Apa ma estére ment túlórázni
Pedig reggel jött haza.aludt délelőtt,és most már el is ment.Holnap reggel jön haza,alszik aztán másnap reggel megint megy dolgozni
Olyan rossz,tök keveset van mostanába velünk
Eddig vezetni járt mindig a szabadnapján,meg kreszre,most meg túlórázgat
Cégemet is felhívtam,mert mondták hogy be se menjek mert ott nincs kirendelt munkaügy,és csak sürgős esetekben adnak oda időpontot(mintha az enyém nem lenne már most az).Kiderült hogy elvileg (!) ők elküldtek minden papírt,de felhívják az oep-et és elintézik.Adópapírjaimat se kaptam még meg.Nem tudja valaki kihez tudnék ilyen esetben panasszal fordulni??Mert ez már tényleg elképesztő.Na nem idegesítem magam tovább
Megyek,még van pár dolgom