Új privát üzeneted érkezett!

Ági persze hogy minden rendben lesz veletek!!!!!!!!!!:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

Hát irígylem azokat akik már pár héttel előrébb járnak mint én....na de én is a 32. hétben vagyok immár....és alig várom hogy vége legyen....a köhögés még megvan, most Sinupretet szedek rá....alakul de lassan...március elején megyek megint az orvoshoz, azt mondta lehet már ctg-zünk....kicsit korai, de ő tudja...

Dóri, a mellszívót ne felejtsd már el, ha jöttök vasárnap!! Hogy vagytok? (Ja majd egy pár szót beszéljünk már ha lehet vasárnap és maradtok)

Én már mindent megvettem....készen állok, már csak a kiságyat kell összetenni, és a ruhácskákat átmosogatni, vasalni...stb. Azzal el leszek pár hétig...

Beszéltem a szülésznővel is, elvállal, örül, hogy bízunk most is benne....úgyhogy jövöhéten mobilon is beszélünk és találkozunk valamikor.

Gyerekek jól vannak hála a jó Istennek, egészségesek...

Puszi mindenkinek, és jó hétvégét.

Kép

Kép

Kép

Kép
csilla76

Hahó!

Csilla, én még nem tudom, mi lesz holnap... De ha nem találkozunk, akkor is tudunk beszélni, majd hívlak... :) Mellszívót sztem szintén oda tudom majd neked adni vhogy, ha holnap nem, de ha megyünk, viszem. :)

Snápi, hajrá. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

VÉGET ÉRT A LÁTOGATÁSI TILALOM ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bábaildi

Ó, ez jó hír! :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Ildi éljeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!
szombaton dolgozol?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dóri, köszönöm a mellszívót....bár néztem egy nagyot...ilyen hiányos? No nem baj, veszek hozzá ezt azt.... :D
Kár hogy nem tudtunk beszélni....no legközelebb....gyerekek jól vannak? Te hogy vagy?

Kép

Kép

Kép

Kép
csilla76

Sziasztok!

Örülök a látogatási tilalom végének, mert így mire mi kerülünk oda nem lesz gond.

Erről jut eszembe, képzeljétek (kicsit már fárasztó) de több a környezetemben lévő kismama, teljesen kész van attól, hogy nem lehet a gyermekágyas részre bejönni majd bárkinek és, hogy éjszakára elviszik a babót.

Én ezt nem értem. A baba és a mama érdeke az, hogy a sokmindenki ne hozza be a sok bacit és megmondom őszintén bármilyen aranyos lesz mondjuk a szobatárs, a férjére nem tartozik az, hogy én hogyan szoptatok majd.

Egyébként pedig akárki akármit gondol 3-4 napot bárhogy ki lehet bírni.
Márpedig (Ildinek hála) én úgy láttam, hogy a körülményekre itt a Dél-Pestiben nem lehet ok a panaszra.

Na mindegy, gondolom már sokszor felvetődött ez a téma, csak most egyszerre többen kerekítették emiatt rám a szemüket, ezért osztottam meg veletek.

Az élet mindig hoz meglepetéseket! :-)
vvnoemi
Üllő

Sziasztok!!!

Bábaildi!!!
Nagyon szépen köszike az emilt a cuccokról!!!
A házassági anyakönyvi kivonat másolata is jó,de csak akkor ha a kerületbe mentél férjhez és a kerületi korházba is szülsz!!!Nekünk ezt mondták az anyakönyvesnél a minap!!!Popsikrémet hétfőn iratok ki Norina nevére és majd kiváltom és viszem magammal és akkor ott is hagyom nálatok majd a kórházba!!!

Viszont sajnos ismét segítséget vagy tanácsot szeretnék kérni tőletek!!!Remélem tudtok!!!Norinának kakilási problémái vannak mostanság!!!3-4 nap után kúppal csalogatjuk ki a kakit ami nem kellemes sajna neki de nem tudom mi lehet a baj!!!Rendesen eszik,iszik a drágám és mégis megszenvedünk a kakival!!!
Na csajok ötlet van???
Előre is köszönöm a tanácsokat!!!
Sziasztok!!!
Ági és Norina

Kép
Kép
snápi

"Egyébként pedig akárki akármit gondol 3-4 napot bárhogy ki lehet bírni.
Márpedig (Ildinek hála) én úgy láttam, hogy a körülményekre itt a Dél-Pestiben nem lehet ok a panaszra. "

teljesen igazad van.....mintha a számból vetted volna ki a szavakat!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi, én remélem, hogy adtam neked egy kis energiát. :lol:
Olyan jó volt személyesen találkozni és annyira jó élmény maradt az egész kórházi tartózkodás. Ok. mákom volt a lila szobás könnyű szüléssel, na meg a puccos egyágyassal, jut eszembe a csekket még be kell fizetni....
Szóval szuper volt minden. A családban szerencsére a fiamon, a férjemen és az anyósomon kívül nem kapta el senki a hányós-fosóst és mire hazaértem a kh-ból, a sógórnőm, az angyal kipuceválta egy takarítónővel a házunkat sterilizálás céljával, szóval nagyon jó dolgom volt.
A bébike nagyokat eszik és alszik, szóval kerek a világ!
Jó volt veled beszélgetni, bár alig ismerjük egymást, ez nem volt akadály.
Köszönöm! :D
mangogirl

Sziasztok!

Spáni.
Én még csak pocakos vagyok, úh lehet, hogy hülyeséget írok, de a környezetemben azt hallottam, hogy a szilva és a szilvalé jó hatással van a gyereke ezirányú dolgaira. Mondjuk ez felnőtteknél is igaz. :D :D

Ma megyek UH-re. Gondoljatok rám. Majd megírom, h mi volt.
Holnap CTG, izgulok, nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz, maga a CTG is és az eredmény is.

Kezdem úgy érezni, hogy lejjebb szállt a poci. Ez látszik is, leglábbis innen felülről úgy látom és érzem is, mert az ülés és az eddig bevált pózok nem kényelmesek. Ja és állandóan nyomja a hólyagomat, ami azért eddig nem volt.
Ez már a végét jelenti!! Juhé!! Hamarosan szülünk!!!!

:D :D :D :D :D

Az élet mindig hoz meglepetéseket! :-)
vvnoemi
Üllő

szülinapi képek a blogban:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitácska, ISTEN ÉLTESSE MÁTÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Milyen nagy fiú már, és olyan kis helyes!!!!!!!!! :) Klassz ajándékokat kapott!!!! :)
Kép

Puszi!!!

Kép
Kép
etelka

Etelka köszönjük szépen!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Mindenki!
Semmi különös mondandóm nincs, csak beköszöntem. Máté már tényleg nagy fiú Nitácska, nőjön tovább egészségben. Emlékszel? A Barnabásokat is nemrég vártuk, (Te+én) és már Ők is nagyfiúk. Bizony az én Barnabásom áprilisban már 2 éves lesz, és Ti sem maradtok le sokkal, ugyebár!
Na én viszont most az Anyukám szülinapjára készülök, aki 28-án lesz 80 éves. :lol: :lol: :lol:
bábaildi

Hahó!

Nitácska, Isten éltesse nagyfiad!!! :)

Mangogirl, nagyon sok szeretettel gratulálok a kismanódhoz! Milyen jó, hogy minden rendben! :)

Snápi, én ilyenkor rengeteg narancslevet itatok a fiammal, a nagyobbal. És akkor meglazul a kaki...

Na, megyek, tanulós hét, hulla vagyok...

Kép
Kép
Kép
zdori

Ildi igen emlékszem...csodaszép emlék!!!!!!!!!!
remélem a következő bébit is együtt várjuk!!!!!!már most felfogadlak!!!!!!hisz Barni születésénél meg igértem csak te lehetsz a következő babánál is!!!!!!!!!

anyukádnak SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dóri köszönjük!!!!!!!:)))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi, hétfőre én is boldog szülinapot kívánok édesanyádnak!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Nálunk mindenki beteg...én most szedtem be a 3 napos antibiotikumom (Sumamed) kijött az asztmám, beállítottak állandó gyógyszerre...azzal meg vigyázni kell, mert felviheti a cukrom. Áh...tök gáz.

A gyerekek a gyerekszobába (nagyok) karanténba tettem őket, nehogy a kicsi beteg legyen, de lehet elkerülhetetlen lesz....

Fájások néha vannak, keményedek is...most valahogy fizikálisan nem érzem jól magam, lehet a gyerek se a pocimban....7-én megyek a dokihoz, meg is kérem hogy most vizsgáljon meg kézzel is hogy hogy állunk....

Kép

Kép

Kép

Kép
csilla76

Csilla jobbulást nektek is:)))))))
nálunk én meg Barni vagyunk takonykórosak de jobban én:(((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hmmm! Mindenki elment hazulról????
ez nyilván azt jelenti, hogy szánkózik a dombon :wink: :wink: :wink:
Kérlek, olvassátok el a nyitóoldal cikkét az új szabályról az otthonszüléssel kapcsolatban, kíváncsi vok a véleményetekre. :?: :?: :?:
De ne indulatból, érzelmi alapon, hanem átgondoltan, elvi lehetőségként figyelembe véve a leírtakat.
Nekem fontos a véleményetek nagyon! :roll: :roll: :roll:
bábaildi

Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Ildi! Neked mi a véleményed??? Én, de sztem ezt az eddigi megnyilvánulásaimból ki lehet következtetni, örülök ennek. Csak azt nehezen tudom elképzelni, hogy megfelelő tárgyi és higiénés feltételeket tudnak megadni mindehhez, mert az kb teljesíthetetlen lesz... De érdekel, mik lesznek a feltételek..

Kép
Kép
Kép
zdori

Ildi én reagáltam.de NAGYON visszafogtam magam!! :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, én sem szülnék itthon... :) De sztem nagyon fontos a normális körülményeit megteremteni ennek, én tényleg kíváncsi vagyok a kísérő rendeletekre, mert sztem "hordozható szülészetekkel" még megfelelően biztonságos is lehetne, de ezt tuti nem írják elő, mert erre nincs pénz... Ez különben csak az én elképzelésem, hogy lehetne olyan mentőautószerűség, ami helyszínre tudná vinni a szükséges dolgokat, de ehhez, gondolom, még várni kellene jópár évet, hogy méretőknél és áruknál fogva mozgathatók legyenek a cuccok... Én így érezném biztonságosnak azt az otthonszülés témát. Ha az életmentő, szülésnél sokszor szükséges technikai felszerelés ki tudna szállni az otthonokba, ahol édesanyák világra szeretnék hozni babájukat, mert jómagam is szívesebben szülnék itthon, ha nem tudnám, hogy az életünk múlhat rajta, hogy kórházban születik-e meg a baba... Ha majd születik...

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri igazad van:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jól van lányok, gondolkozzatok és írjatok. Én most 10 napig nem leszek itthon, ezért nem tudok jelenkezni, várhatóan 13-14-én jövök haza. Addig ne legyetek betegek, a manókkal együtt érezzétek jól magatokat, sok játékot, kevés munkát, szép időt mindenkinek. Ha megérkeztem, jelentkezem. Ildi
bábaildi

jó pihit Ildi :))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Bábaildi, jó pihenést kívánunk!!! Azt gondolom, Rád is fér eléggé!!! :)

Remélem, mindenki jól van, és meggyógyultak a betegek :)
Nálunk is minden ok, meggyógyultunk, Botond keze is egészen jól alakul :) Már egészen ügyesen használja is. Három hét múlva kell még menni egy kontrollra, és akkor még kiderül, van-e vele további teendő.

Azt szeretném kérdezni, hogy nincs valakinél elfekvőben, egy eladandó fiús 86-os tavaszi kiskabát? Szívesen megvenném... És esetleg egy kantáros melegítőnadrág...? :) Vagy amúgy kisfiú holmik, 86-92-es méretben...? :)

Nagyon köszi előre is!

Kép
Kép
etelka

Hahó!

Etelka, sajnos nálunk csak olyan cuccok vannak, amiket a srácok használnak... De ha látok ilyesmit, mikor nézelődöm, szólok.
Örülök, hogy kicsi fiad keze javulgat, remélem, hamarosan teljesen rendbejön. :)

Ó,most mi is nagyon kivételesen szinte teljesen jól vagyunk. Samunak kicsit dugul az orra, de ennyi. :)

Ildi, remélem, jól telik a pihenés, ha éppen pihensz, és nem vmi konferenciára utaztál... :) De azért remélem, pihenésről van szó. :)
Írok majd egy E-mailt, remélem, hozzájutok...

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

[quote="bábaildi"]H írta:bábaildimmm! Mindenki elment hazulról????
ez nyilván azt jelenti, hogy szánkózik a dombon :wink: :wink: :wink:
Kérlek, olvassátok el a nyitóoldal cikkét az új szabályról az otthonszüléssel kapcsolatban, kíváncsi vok a véleményetekre. :?: :?: :?:
De ne indulatból, érzelmi alapon, hanem átgondoltan, elvi lehetőségként figyelembe véve a leírtakat.
Nekem fontos a véleményetek nagyon! :roll: :roll: :roll:

Ildi drága!

Én írtam! :) És nem indulatból, hisz végül látod, Nálad kötöttem ki! Sajnos nem figyeltünk rendesen az időzítésre, így csak lecsúsztalak..... Az augusztus ebből a szempontból nem egy szerencsés időszak!

Olvasgatom itt a lányokat, remélem nem bánod, ha kérdezek is. Nem mintha Tőled nem kaptam volna tökéletes válaszokat, félre ne érts!

Csak van néhány olyan dolog is, amit itt is megkérdeznék!

Szívem Bábája!
Remélem látlak még, remélem szülök még és remélem Veled!
gombostutu
Ágasegyháza

[quote="zdori"]N írta:zdoriitácska, én sem szülnék itthon... :) De sztem nagyon fontos a normális körülményeit megteremteni ennek, én tényleg kíváncsi vagyok a kísérő rendeletekre, mert sztem "hordozható szülészetekkel" még megfelelően biztonságos is lehetne, de ezt tuti nem írják elő, mert erre nincs pénz... Ez különben csak az én elképzelésem, hogy lehetne olyan mentőautószerűség, ami helyszínre tudná vinni a szükséges dolgokat, de ehhez, gondolom, még várni kellene jópár évet, hogy méretőknél és áruknál fogva mozgathatók legyenek a cuccok... Én így érezném biztonságosnak azt az otthonszülés témát. Ha az életmentő, szülésnél sokszor szükséges technikai felszerelés ki tudna szállni az otthonokba, ahol édesanyák világra szeretnék hozni babájukat, mert jómagam is szívesebben szülnék itthon, ha nem tudnám, hogy az életünk múlhat rajta, hogy kórházban születik-e meg a baba... Ha majd születik...

................előre is elnézést kérek, ez nem az a fórum, ahol erről "vitázni" kell, remélem erről szó sem lesz majd!
A szülés, ha nem nyúlnak hozzá, az esetek nagy százalékában!!!!, tökéletesen rendben, hiba nélkül lezajlik. Egy egészséges nő, egészséges szüléséhez nem tudnak úgy hozzányúlni, hogy javítsanak rajta, csak romlik a beavatkozásoktól!
Amennyiben magától el is romlik, ezek nem azonnali elromlások, szerintem Ildi is nagyon jól tudja miről beszélek! Odafigyeléssel, kíséréssel, lelkiismeretes ráhangolódással minden komlikáció előre jelezhető, van idő kórházba menni vele!

Vannak esetek, amik nem elkerülhetők, ezek a kórházban sem elkerülhetők!
A kórház arra van, hogy a rossz doglot meggyógyíta. Egy rendben zajló dolgot, akár még lelkileg is hátráltathat, ettől félek magam is.

Hogy hogy kerülök ide?
Én otthon szerettem volna szülni. Minden rendben is volt, egészen addig, ímg el nem indult ez a hercehurca, becsukták Geréb doktornőt és a többi bábát is fenyegetik.
Megszületett a rendelet, de már előre látható volt, hogy csekély jövedelműként, én nem fogom tudni megfizetni azt, amiért egyébként rendben fizetem a tb-t (a rendelet azt sugallja, hogy ez magában egy úrihuncutság, fizess érte mint a katonatiszt!)!

Tudtam régóta, hogy a Jáhn F. kórházban lehet őgy szülni, hogy orvos csak akkor jön, mikor bemutatkozik és utána legfeljebb, ha gratulálni kell jönni. És akkro, ha a Bába, aki kíséri a szülésemet, hívja, emrt láthatóan zavar akadt!
Nem akarok beavatkozást! Semmilyet! Nem érdekel nagyon az alternatív szoba, egy zuhanyban is remekül elvagyok, de ne nyúljanak hozzám!!!!! Nem kell gyertya, nem a zene érdekel és a kép a falon!
Még a branül gondolatát is utálom.
Azonban fafejű sem vagyok és számomra is a legfontosabb a babám egészsége, csak én máshonnan is látom/nézem a dolgokat!
A fentiek figyelembe vételével természetesen a kötelezőket én is be fogom tartani, hiszen a kórházi protokoll erős, akik ott dolgoznak, azokat veszélybe nem sodorhatom, így be kell tartanom!
De igyekszem minimalizálni a lehetőséget, hogy kizökkentsenek, bántsanak és befolyásoljanak.
Első szülésem traumatikus volt! Szó szerint! Évekig nem akartam több gyereket. Lelkileg és testileg is emgviselt, összetört.
A második a Bábám révén már erősen gyógyító hatású lehetett volna, ha nincs dolim, aki semmilyen minimális tiszteletet nem tanúsított irányomban, nincs kizárva, én is hibás vagyok, mert nem kommunikáltam eléggé, hogy SEMMIT ne csináljon, ezt akarom/kérem!
Most utoljára (valószínűleg, kiderül majd mit hoz a jövő) biztosra akartam emnni, de megint beleszólt az élet.
Viszont remélem, hogy a jósors a legjobbat dobta az tuamba, aki megérti, mit kérek, szeretnék és kérdez, ha nem tiszta valami , akinek elmondhatom, hogy én hogy gondolom és meg is hallgat.

Na.
Jó hosszú lettem........

A lényeg, hogy a Jáhn F.-ben szülök, nem Ildivel ugyan hanem Nórival, de egykutya, úgy vettem észre!
Remélem szívesen fogadtok így is, hogy erősen szipmatizálok kb. 5 éve az otthonszüléssel.
gombostutu
Ágasegyháza

Gombos tutu én a második fiamat Ildinél szültem álom szülésem volt neki köszönhetően pedig semmi kívánságom nem volt.........
és a 3. babaát is nála fogom ha újra össze jön......

lányok most már nem titkolózom..babát vártam egész tegnapig...felszívdott.a méhszájam sajnos vérzik..seb van rajta..........
de Ildivel beszéltem és talizunk és megbeszéljük a továbbiakat!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="nitacska007"]G írta:nitacska007ombos tutu én a második fiamat Ildinél szültem álom szülésem volt neki köszönhetően pedig semmi kívánságom nem volt.........
és a 3. babaát is nála fogom ha újra össze jön......

lányok most már nem titkolózom..babát vártam egész tegnapig...felszívdott.a méhszájam sajnos vérzik..seb van rajta..........

Nitácska, sajnálom...hogy szívódhat fel egy baba? Én még ilyenről nem hallottam....mennyi idős terhes voltál? Lelkileg remélem azért rendben vagy.... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
csilla76

gombostutu, ezt most nem értem....az otthonszülés uri huncutság? Fizess érte?? Megjegyzem nekem sose jutott eszembe hogy otthon szüljek, és valószínű most se tenném meg....a tuti az, ha ott az orvosom akiben bízom és a szülésznőm akit felfogadtam, valamint a biztos háttér mögöttem (férjem)....így is hagynak normálisan szülni, ahogy én kívánom éppen, és ahogy a helyzet adja....ha meg baj van, akkor kéznél van minden....nekem se voltak a szüléseim leányálmok, sőt....de akkor se döntenék másképp, természetesen a te érveid is megérhetőek, és elfogadhatóak....fizetni mindenhogy "kell", így - vagy úgy. Ja és itt se nyúlnak hozzá a szüléshez, hagyják hogy menjen minden a maga útján, akár meddig is tartson, ha nincs gáz természetesen.....

Kép

Kép

Kép

Kép
csilla76

Csilla nem tudom..még nekem se volt iylen.hétfőn mikor mentem a dokihoz akkor uh-on ott volt egy 4,4 mm petezsák..majd utána kedd este erős barnázás reggelre sötét vér.../bocsi/ pénteken tudtam elmenni megint dokihoz és akkor már nem volt ott..de mondta a doki mert meg is vizsgált hogy nem a méhemből vérzek ha nem a méhszájam.,azt rendbe kell hozzam mondta mert nagyon csúnya......eddig nem törődtem vele.mondván nem zavar..de hát így jártam....most megcsináltatom aztán remélem jön és marad is a kis hármaska:))
lelkileg már igen jól vagyok..csak Ildivel kell beszélnem ilyenkor és az ő hangja valahogy helyre rak:)))))))) :wink: :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kicsit eltűntem Gréti nem akar jól lenni ez a köhögés Hétfőn voltunk dokinál kapott gyógyszit már egész jól volt erre tegnap este megint olyan csúnyán köhögött hogy fűájt a torka igazán nem akar rendesen felszakadni neki a köhögés és egyebek.
Apa is éjszakás hetek óta én hulla vagyok Jocika jár oviba már csak 3 hónap és végre vége az ovinak Gréti hát nem győzők menni és pakolni útána a kis drága folyton segít mosni teregetni meg persze leszedni.De hát nem baj már sokat magyaráz ás már jár mindig mondja siet.

Nitacska! Remélem jól vagy és mindenképp ne halaszd a problémád a barátnőm-nek volt ilyen sebbe mint neked hát ő is megkinlodót vele mert halogatta .
Gondoltam hogy van nálatok valaki pocakban mert láttam az új vonalzód de nem kérdeztem vártam hogy majd írsz ha itt lesz az ideje.Fiúk hogy vannak????
Kersztlányod anyukája ugye Vera? mert láttam hogy a tescóban melozik

Csilla! Hogy bírod már nem sok idő van hátra és a gyerekek várják már ?

Etelka jó hogy rendben van minden nálatok.

Ildikó Jó pihenést neked.

Megyek mert közben kimosott a gép és Gréti is hisztis

Mindenkinek jó pihenést.

Sziasztok

KépKép
manojoco

Sziasztok!!!!!!!!

Manojoco Barni is sokáig köhögött elég randán aztán szépen lassan de abba maradt neki..ő hányt is a köhögéstől:(
de mára már kutya baja.....sok gyógypuszi Grétinek!!!!!!!
meg gyógyultok majd meglátogatunk jó??:))))

sebem.....:meg is csináltatom nekem jobban oda kellene figyelnem mivel a mamám petefészek rákba halt meg tavaly és az ő testvére is:(((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitácska, sajnálom.. :( :( :( De, remélem, hamarosan meglesz a rendberakás, és beköltözik a manó...

Csilla, hogy bírod mostanság?

Szia, Gombostütü! Remélem, akkor a 3. szülésnél minden olyan lesz, amilyet szeretnél...

ManóJocó! Szia! Jó, hogy írtál! Jobbulást!!

Kép
Kép
Kép
zdori

zdori!

Köszönjük remélem jól vagytok ti is
csak reggel már sietem és elnézést aki lemaradt név szerint

Nitacska !

Hál istenek Gréti nem hányt de ez a csúnya köhögés valami iszonyat
Igaz nekem is hol folyik az orrom picit fáj a torkom utána nem egy szere de annyira nem hogy dokihoz menjek.Meg aztán már kezdődik az allergia szezon
:evil:
Ma valami iszonyat fejfájással keltem hányingerem van tegnap sapka nélkül sétáltam és másnap meg jön a fejfájás.
De téli sapiban nem járhatok ilyenkor :(

Oké

Puszi mindenkinek pihenjetek kiránduljatok

KépKép
manojoco

Dóri köszönöm:)))
Manojoco átmeneti sapid nincs?nehogy beteg legyél....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok

Nitacska sajna átmeneti sapim nincs :cry: a basebol sapi nem védi a fülem . a kötött meg meleg már .Lehet varrok egyet ha nem találok sehol sem csak még ötletem sincs milyen legyen.

Merre vagytok kirándultok talán ?
Szép idő van én is gyors főzök Gréti és apa alszik éjszakás volt aztán meg lemegyünk sétálni mindig van valami ünnepség csepelen az sztk-nál

KépKép
manojoco

Manojoco van olyan basebol sapi aminek van lehajtható része a fülre......

pénteken mikor voltam a csepeli sztk-ba akkor is volt vlami kis ünnepség féle a szobor előtt......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="nitacska007"]
írta:
nitacska007lányok most már nem titkolózom..babát vártam egész tegnapig...felszívdott.a méhszájam sajnos vérzik..seb van rajta..........

:(
Rettenetesen sajnálom!
Gyászold el, sírj sokat!
gombostutu
Ágasegyháza

tutu már nem sírok....megtanultam erősnek leni........meg minden áron nem akarom......próbálkozunk ugyan tovább de nem minden áron..van 2 szép egészséges gyerekem már:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitácska, igazán sajnálom, ami történt! De fel a fejjel, és így tovább, hogy próbálkoztok!!! :) és tuti jön!!!! :) én szorítok!

Gombostütü, üdv itt! :) jó helyre jöttél!!! :)

Többieknek is minden jót, nem nagyon van időm visszaolvasni, mert leesik a fejem.... sorry...

Botondkám már sétál úgy, hogy fogom a kezét! :) Ha olyanja van, akkor elég az egyiket, de úgy még kicsit bizonytalan. Kettővel már szalad! Hosszú perceket állunk az ablakban, és nézzük a trolikat, buszokat, motorosokat... nagyon tetszik neki!

És hoztam egy képet is :)
Kép

Szép estét Mindenkinek!

Kép
Kép
etelka

Etelka! Nagyon édes pofa Botond! :) És nagyon ügyes! :)

Pihenjetek, aludjatok. :) Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Etelka milyen szép nagyfiú már Botond:))))
ügyes már nagyon:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?