Rekus!
Hatalmas gratula! Nagyon orulok, hogy osszejott!
Cas!
Jobbulast!
Lena
udv
Kia
csak amulok, bamulok a munkalatokon! Csodaszepek lesztek, es tok jo, hogy mar ennyire kozel jartok a bekoltozeshez! irigy!
Szilvi
Szepek vagytok es aranyosak. Es hogy Matyi mennyire kezd rad hasonlitani! Persze en a parodat nem ismerem, de a te arcod nekem nagyon visszakoszon a pici szemeibol!
Kismok
Szepek vagytok, es kisertetiesen hasonlitotok rank!
Mi jol, bar valamikor mindig beteg valaki, de azert nagy altalanossagban szolva jol vagyunk. En most epp a munkahelyemmel kuzdok, hogy ugy mehessek vissza part time-ban, ahogy az nekem tetszene, es amihez elvileg jogom is van. De azert a dolog nem annyira egyszeru, mert a fonok ugye nehezen veszi be a pirulas, es szarozik a papirjaim alairasaval. Nem teszik neki, hogy delutan haromkor lepni akarok, meg ha reggel fel nyolctol bent is lennek.
Meg a nyari szabim alairasaval is csak tokol, pedig en mar nagyon szeretnem szervezni: most van idom, modom, sot most meg olcsobb is lenne, mintha mondjuk ket honap mulva kezdek neki. Vagyom a tengerre, es mar annyira szeretnem ott tudni a lanyokat is. Tudom, hogy ropulnenek a boldogsagtol.
Most var egy het Spanyolorszag, a parom csaladjanal, aztan meg 6 het itthon, es vissza a meloba
Lola tunemenyes, bar a mozgas meg tovabbra sem az erossege.
De hihetetlen aranyos, tarsas leny. A tesoit imadja, mar Zsofi tanksagaval is kezd "megbaratkozni".
Most ennyi, babasok, vigyazzatok magatokra
puszi
gem