Sziasztok....
Juli: igazság szerint nem értem, mire értetted ezt, hogy "de azzal a pappal sem, aki így összeesket embereket", meg a felfogásommal....
Mire gondoltál itt?
Arra, hogy ha Mi ismerősök lennénk a pappal akkor össze eskettetne vagy mi?Falukban rengetegen így csinálják.....pap ismerős eskettet és nem vesznek komolyan semmit.
Nem csak azért mert szép a templomi de szerintem egy esküvőnek az a gyönyöre, és az az igazi esküvő, főleg, ha még meg is adatik, hogy az ember meg van keresztelve és elsőáldozó is meg bérmálkozó is volt, mint Én. Akkor legyen is templomi esküvő. És igen gyönyörű és nem mindenkinek adatik meg.
Csak tudod, a jegyesoktatás olyan napokon van, ami kivitelezhetetlen, hogy az ember főleg Én vagy a párom eljárjon...Du.4-6 ig....és hétköznapról beszélünk. Ezért lenne jó egy Pap aki olyankor vállalna el mikor mind 2 ráérünk a párommal.
Szerintem nincs gond ezzel, hogy ha egy pap így esketett meg 1 pár. Mert végül is lehet kevesebb alkalomról beszélünk, de ugyan úgy le tudja dolgát mint más, csak lehet ő kevesebb alkalomból.
Sikerült is találonom egy 75 éves idős nagyon rendes papot aki megértette és mondta, hogy elvállal, és mehetünk hozzá jegyesoktatásra, és beleegyezett abban, hogy hétvégén menjünk, és ő is fog minket összeadni és még ráadásul Pénteken, ami ügy nagyon nem szoktak elvállalni, mert akkor hanvasztásos misék szoktak lenni. Szóval ő megértett és mondta is, hogy tudja, hogy milyen nehéz a mai világ az ember sokat melozik és kevés a szabad ideje, de mondta ő megérti és elvállal minket
Hurrá
Sajnálom, hogy Áronka nyűgöske. Ilyen korán már almát adtál neki????
Suzy: Ti hogy vagytok?????
Juli, Ancsa: baromi rég voltatok
Kírus: hogy vagytok???Sikerült az oltás????
Tünde: mizujs apácskával, sokat van veletek????
Iner: Nálatok a kis asszonyka????
Többieknek öllelés.