Sziasztok!
Ircsi: azt hiszem igazad lesz, a csőrös poharat elfogadja a lányom. Chloe nagyon cuki a képeken. A földön lévő ruhákat ő pakolta ki?
melisch: igen a kanalazást jobban csípi a lányom, mindenfélét eszik már, korán kezdtük a hozzátápit
Évi: remélem Tomi ma már nyugodtabb lesz, néztem a blogot, édesen "nyíg"
tünde: tettem fel egy túrótorta receptet a gyűjteménybe, először elszállt az írásom, ha esetleg kétszer ment át akkor elnézést
woody: forgatás milyen volt? Lili nagyon édes a képen
clárika: most olvastam csak hogy sokat lesztek kettesben Rékával
Kitartást Nektek és hát remélem apinak beválik az új munka...
Dia: Bence
És mekkora dumája van a kis srácnak... Remélem nem gond, de leírom a párbeszédet ami köztünk zajlott:
- Bence kijössz velem a konyhába?
- Igen.
- Hallottam most volt nem rég a szülinapod. Isten éltessen kis legény! (Kezébe nyomtam egy nagy doboz gyümölcsös édességet és egy zacsi nápolyival töltött csokigolyót).
- Köszönöm szépen! (mosolyogtam, hogy remélem az én gyermekem is ilyen kis illedelmes lesz ennyi idősen)
- Egészségedre. Mondd csak szereted ezeket az édességeket?
- Hát nem tudom, ezt a gyümölcsöset nem ismerem. A másikat igen. De ha milka van, akkor ide vele!
Hát ööö nem tudtam hirtelen mit mondani, de alig álltam meg kacagás nélkül. Milka nem vóóót sajnos otthon, de a nevetéstől fuldokolva próbáltam nagy komolyan mondani Bencének, hogy ha legközelebb jön hozzánk látogatóba, akkorra beszerzünk egy extra nagy milkát csak neki
Úgyhogy Dia ha marad ez a szöveg, akkor kösd fel a nacit, a csajok olvadni fognak
Tina: 24 hét, eszméletlen hogy megy az idő
claire: én is látom az albumot
szilvi: amikor először ránéztem a képekre, azt gondoltam Tiva az idősebb
Ma reggel a lányom végre evett. Elfogadta az egyik új cumisüveget, szépen egyenletesen itta a tápszerét. A nap is szépen süt
(és még a demo tőzsdeprogram amivel játszadozom egy ideje az 1 órával ezelőtti tőzsdenyitás óta csinált egy kis nyereséget - megjegyzem élesben soha nem csinálnám, ahhoz én nyúl vagyok) úgyhogy ma eddig jól indult a nap.