Sziasztok!
Szintia:huuhhh,3 óra séta az nem semmi.
Tényleg rendes volt a nagyitól
Én anyukám keresztanyukájától kaptam egyet,mert azt mondta hogy szeretné ha továbböröklődne,és a saját unokájának azért nem merte adni,mert tudta hogy azonnal zaciba adná
Ehhh.Na mindegy,én vigyázok rá
Én nem értek az adóbevalláshoz.Még azért is fel kell hívnom a cégemet,mert eddig semmi papírt nem kaptam sehonnan.Kezd felidegelni ez a cég.Most kaptam papírt az oeptől hogy a cégem még mindig nem küldött nekik valami pótlapokat a gyedemhez,így még márciusba sem kapok pénzt.Ki van velük a tököm.Már november óta nem kaptam semmit!!!!!!Már feléltem a tartalékaimat,eddig tolerns voltam,de most már kezdek marha pipa lenni.
Ez a tejbegríz bolti üveges tejbegríz,6 hónapos kortól lehet adni a babának!Nem saját készítésű
Gratula a felállási próbához!Hát jó lenne ha elkezdene mászni,mert az nagyon fontos a mozgásfejlődésében,valahogy rá kellene vezetni a mászásra.
Gratula az első biliben végzett nagydologhoz!
Nadi:én úgy tudom bőven ráér másfél-2 éves kora körül elkezdeni,akkor már érteni fogja hogy ezt miért csináljuk.Addigra érteni fogja mi az a pisi,kaki,és nem ösztönösen engedi el a doglot,hanem fog tudni szólni is már.Én legalábbis így tudom,és korainak tartom a biliztetést ebben a korban,mert szerintem még nem tudja,nem tudatosul benne hogy ezt most miért?
Balunak is most nagyon kipirosodott a popsija tegnap,olyan hólyagosra,és vérzett is neki
Ez tuti nem pelenkakiütés vagy fogzás miatt van.Pelenkát is legkésőbb 4 óránként cserélni szoktam
Tök csúnya szegényemnek és fáj is neki
Hát igen,hálisten az alvókájával nincs gondom,kis mormota
Nekem is Balu 9 hósan lendült bele a fognövesztésbe.Január elején kibújt a 2,január közepén a 3., január végén 4.,és február közepe táján az 5.Viszont a 6. nem nagyon akarja az igazságot,olyan mintha leállt volna.Tök furi így felül 3 foggal
És ezért taknyos Gréti?
Várjuk a képeket Grétiről
Igen,van kakaósba is ez a tejbegríz,az is 6 hótól vanMeg van igazi vaniliás is!Az még fincsibb.
Tök jó lett az új vonalzód!
Igazi csajos
A lila a kedvenc színem
Hát igen,mindjárt itt vannak a szülinapok
Nálunk már alig 2 hónap
))) Már vettem is neki 1 ajándékot
Eg ykis könyvet,az a neve hogy első szótáram.Tök aranyos,alapszavakat lehet benne megtanítani,na meg majd lehet játszani,hogy hol van a kígyó és ő megmutatja meg ilyenek
Még fog kapni egy homokozószettet tőlünk,meg még valami apróságot
Én nagyon izgulok,és már a tortáját is megterveztem milyen lesz
Anyuméktól egy lábbal hajtható műanyag motort kap majd
Tök izgiiiiii
Ja és már megvettem a tortájára az 1-es gyertyát
Tök be vagyok zsongva
Jajj,ne is mond
Pedig már láttam aranyeső bimbókat is,azth ittem végre tavaszodik,ere tessék
Hát nálunk az történt tegnap hogy Balu másfél órán keresztül vigasztalhatatlanul sírt,görcsölt,már áthívtam anyukámat is,ő se bírt vele,mondta hogy azonnal vigyem be,mert ugye 3 nappal ezelőtt is ezt csinálta,csak ott egész éjjel.Felhívtam a dokinkat ő is ezt javasolta.Kocsiba ültünk és irány be a Heim pálba.Persze rengetegen voltak,2 órát vártunk.Persze Balu már a kocsiban csendbe lett,és onnantól kezdve,megint csak moslygott,meg huncutkodott.De úgy voltam vele,akkor is nézzék meg,nem normális ez.
Aztán megvizsgálták,azt mondták nagyon csúnya a popója(azt nem kérdeztem mitől lehet),azt kennem kell a boraxos gyógyszertárival vastagon.Kapnia kell napi 2 * fél ampulla normaflort,és sokat szellőztetni a popsiját,sokat itatni(hálisten ezzel nincs gond,hajnalba bevágott 180 ml vizet) meg diétáznia kell.
Ma még le kell vigyem a gyerekorvosunkhoz,hogy ő is nézze meg.
Éjszakánk ramaty volt persze,rengetegszer felkelt,görcsölt,elvileg egy vírus húzódhatott a gyomrára,meg beleire és az görcsöl neki,mert tartós hasmenése nincs,rengeteget pukizik is.
Csak akkor tudott elaludni ha járkáltam vele,vagy "kaszáltam" vele.Ott aludtam vele,azért sikerült valamennyit aludni.Éjfélre értünk haza,kelt fél 3kor (megetettem) aztán fél 5kor,utána meg megszámlálhatatlanszor 7ig.Végül sikerült 9ig aludnunk.
Volt kis hőemelkedése hajnalba,most reggel 37,6,kapott egy kúpot.
Hát kb ennyi velünk,én tegnap sík ideg,alig mertem autóba ülni,ráadásul szakadt a hó is.Jól összejött minden
Többiek???