Bbercsi:
Olyan jó olvasni téged, hogy így sugárzik a boldogság a soraid közül.
Biztos szépséges leszel holnapután!
De jó, ezek szerint már nálad van a ruhád? Ugye próbálgatod sokat?
Szerintem nagyon hasznos, ha előre kitapasztakod, hogy tudsz benne mozogni, asztalhoz leülni, táncolni, stb., hogy a nagy napon már ne ez vonja el a figyelmedet. (Nálam ez sajnos kimaradt, de "legközelebb figyelnék rá".)
A másik saját bénaságomból eredő jótanácsom, hogy ne felejts el enni, inni, és gondoskodj róla, hogy legyen is mit a lagzi előtt is (én kis híján rosszul lettem, mert szervezési hiányosságból vagy másfél napig nem jutottam táplálékhoz - mondjuk nálunk elég extrém volt az egész szervezés a távoli helyszín miatt). De az biztos, hogy néhány szem szőlőcukor vagy csoki és pár korty ásványvíz "normál körülmények" között is életmentő lehet.
Az 1. hetetek tényleg fura lesz, de legalább lesz időtök rá, hogy leülepedjenek az élmények, mire legközelebb találkoztok.
És akkor már a saját férjed fog várni otthon, az azért nagyon jó érzés.
Mirci:
Inkább a rönkházak, a szauna és a télapó.
Nekem ez mind bőven belefér a nyaralás kategóriába.
Nem bírom a meleget, nyáron mindig hűvösebb éghajlatra vágyom.
Na..ilyen volt a polgári esküvőnk
Kíváncsi lennék a részletes sztorira...
Mára mindkét autónk elromlott
Minden fontos eszközből van 2 db nem működőtök? (telefon is) Bibí, a mi kocsink remekül működik! Csak a garázsban pihen már 2 hónapja, mert nincs pénzünk leműszakiztatni.
Nagyon takarékos!
Én a próbafülkére gondoltam volna.
Azért kicsit ciki úgy odaállítani, hogy "elnézést, felpróbálhatom ezt az uborkát?"
Korenka:
Nahát micsoda pajzán gondolatok...
De erről jut eszembe: nagyon régen nem nyilatkoztál, hogy érzed magad. Közérzeted? Babácska?
Nikie:
Finn: Írásban kb. meg mernék lassan próbálni egy alapszintű nyelvvizsgát, szóban még nem annyira. Beszélgetni sajnos csak órán tudok, meg néha a páromat fárasztom vele.
Esküvő: ruhát, fodrászt, sminkest tényleg foglald le mielőbb. Virág és (ha kell) torta talán nem annyira kritikus, de lassan annak is ideje. Tényleg, írtad, hogy szűk körű lesz, de valami lagzifélét vagy vacsorát terveztek? Mesélj!
Málna:
Remélem tényleg bejön neked ismét a március szerencsehónapnak!
Veronika:
Örülök, hogy ilyen babavárós hangulatba kerültél.
Legalább összhangban vagy apával is...
Képzeljétek, az én párom is olyan lelkes, hogy én még ilyennek nem láttam.
Most rápihentünk kicsit a témára (meg amúgy is nyamvadtkodtam), de este már megfenyegetett, hogy ma délutántól ne is merjek másra gondolni.