Sziasztok!
Nekem nem volt rózsás a tegnapi napom. Még a budit se takarítottam ki.
Minden élőbe belekötöttem, őrület, már magamon akadtam ki. Este még a férjuramat is elmondtam mindennek, de teljes pókerarccal végighallgatta. Szerintem már van tapasztalata, így harmadjára, hogy "jóvan, megint biztos nőtt a gyerek".
A picuri fiam olyan boxmeccset nyomott le délután, hogy csak lestem. Közben meg a levegőt kapkodva olvasnom kellett a mesekönyvet, nem kímélnek. Háááát, kisssssé intoleráns hangulatomban voltam.
Estére a sírás és az ordíthatnék közt ingadoztam. Még jó, hogy tudtam aludni. Nem tudom, valahogy az eddigi terhességeim nem viseltek meg ennyire lelkileg, inkább fizikailag.
Szami! A diéta végülis hasznodra válik, legalább nem lesz nagy súlynövekedésed a terhesség alatt. Ha le vagy tiltva a sok hízlalóról, így legalább nem csábulsz el.
Hemzsu! Hajrá, visszaszámlálás. Már csak egy front kell. Mondjuk az mindig van.
Azt sose értettem, miért kell ordíttatni az nst-t. A szomszéd épület is attól zeng. A Schöpfi-ben is hangos volt, de ami itt van, a vérvételes kis "szobában", az brutál hangos. Meg valahogy ezzel elvész a dolog intimitása is. Cukorterheléses vérvétel után ott ücsörögtem két órát, ment a kuruttyolás max. hangerőn. Nem csoda, ha a babák frászt kapnak. Még én is. Nekem is mindig elmászkáltak jusztis az nst alatt, aztán menni kellett utánuk a fejjel, mert nem volt meg a szívhang.
Bár az enyéim az ultrahangon is ezt csinálják. Kikérik maguknak, hogy matatják őket, jól meg is rugdosták az uh fejet is. Meg elfordulgattak. A harmadik is hasonló jellemmel van megáldva.
Hemzsu! Ezt a lekakilós sztorit még nem is hallottam. Eszméletlen!!! Mondjuk annyi igazság van benne, hogy anyuka biztos szerencsés, mert olyan gyors szülése van, ahol nincs idő a beöntésre.
Mondjuk még ez a jobbik fajtából van, azok a legjobbak, akik totál tapintatlanul a rémtörténeteiket kezdik mesélni, hogy ki hogy járt "pórul".
Rozianyu, nekem akkor se mutatott ki fájást a gép a másodiknál, amikor bementünk szülni, és fix öt percenként kis fájásaim voltak. 41-ik héten. Nem hitték el. Hiába mondtam, hogy órák óta gyenge fájásaim vannak ötpercenként, és nem fog elmúlni, ha a gép nem mutatja ki, akkor nincs is. Szerencsére megjött a dokim, és leállította az okosokat. Szóval ez a vizsgálat is rettentő hasznos.
Hát ma sem vagyok lepkefogdosós jókedvemben, úgy látom.
Remélem, ti jobban érzitek magatokat.