Új privát üzeneted érkezett!

Cicc: kukába turkálás ez jó :)

Gergő is nyifog, de én ilyenkor a fogára fogom :) itt süt a nap... köpönyeget még nem néztem hogy mi lesz....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

na búcsúzom tőletek 1 hétre...bár remélhetőleg barinőmnél be tudok jelentkezni majd :oops:
igyexem :D
puszi csajok!!!

köszi a drukkokat előre is :wink: :oops:

sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillag: ügyes legyél!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag drukk-drukk :wink:

Mares ha ki kejönnie, kijön vagy így, vagy úgy :lol: Látnád mikor Áron tojik kaja közben. A száját azért nyitja :lol:

királylány

Sziasztok!
Lili is tiszta nyűgi ma. Ja és reggel 7:15-kor már fent volt. :?
És éjjel is több alkalommal sírt fel. Nem tudom mi van. Foga nem lehet, hiszen 2 már kint van. :?

Most alszik 1 órája és remélem még fog ennyit.
Nem is írtam, hogy eszi a zöldségeket, de csak azokat amiben hús is van. Egy teljes üveggel elfogyaszt ebédre. :wink:

Igen, a lány egyre ügyesebb. :lol: Nem is lehet fent a szobájában egyedül hagyni egy percre sem, mivel még nem gyerekbiztos. :D Erre tegnap jöttünk rá, leraktam a szobában a szőnyegre, lementem inni és mire visszaértem már az ajtóban volt. Tehát most rácsot kell néznem, a lépcsőre, hiszen ha kb. lett volna még 2 perce akkor már oda is el tudott volna menni. Ez jó, de baromi veszélyes. Viszont ha van rács a lépcsőn, akkor baromi nehéz lesz majd a közlekedés a lépcsőn, pl mosásnál is. Ja és a konnektorokba kell rakni dugaszt, de ezt este már raktam is.

Tök szuperek a montázsok!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

GYÖNGYSZEMEK GYEREKEKTŐL

1. Jobban szeretem Anyuci testvérét, mint a sajátomat. Anya testvére a nagynéném, az enyém meg senkim !
2. Anya pocijában van egy baba, csak azt nem tudom, hogyan nyelte le.
3. Az anyukákra nem szokás kiabálni, ők hasznosak.
4. Amikor két ember egymásba szeret és először mepuszilja egymást,
rögtön összeesnek és nem is kelnek fel legalább egy órán át, de van hogy még tovább.
5. A félsziget egy olyan sziget, amit nem fejezetek be teljesen.
6. A Nagyi azért kövér, mert tele van szeretettel.
7. Úgy szeretnék még egy fiútestvért, de Anya állandóan tampont használ.
8. Minél öregebb az ember, annál drágábbak lesznek a fogai.
9. A kislányok azért nem tudnak állva pisilni, mert nincs mibe
kapaszkodniuk.
10. Amikor a Nagyinak fájnak a fogai, egyszerűen pohárba teszi őket.
11. Egyszer olyan beteg voltam, hogy 40 kiló lázam volt.
12. Nekem már nincsen Nagyim, elültettük a temetőben.
13. Az anyukáknak szintén legelniük kell, hogy tej jöjjön a
cicijükből?
14. A svájci teheneket elsősorban csokigyártáshoz használják fel.
15. Szardínia lakosait szardíniának hívják.
16. Hogy jó legyen, a kórházi nővérkének teljesen sterilnek kell lennie.
17. Az orvosok azt mondják, hogy a halálos betegségek a
legrosszabbak.
18. Amikor a kistesóm született, akkumulátorba kellett tenni.
19. A lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából
származik.
20. A leghasznosabb állat a disznó. Mindene felhasználható:
elejéből-hátuljából hús van, a bőréből cipő, a szőréből kefe, a
nevével meg káromkodni lehet !
21. Az állatkert egy szuper hely. Olyan állatokat is lehet látni
amelyek nem is léteznek.
22. Nem vagyok megkeresztelve, de azért be vagyok oltva.
23. Az éltebiztosítás egy olyan pénz, amit az kap meg aki túléli a halálos balesetet.
24. Nem tudom hány éves vagyok, mert ez állandóan változik.
25. Nagyon megijedtem, amikor Anya megbetegedett. Azt hittem Apu fog főzni ránk.
26. Az akvárium egy mini-tenger, ahol a házihalacskák uszkálnak.
27. A gyerektartás a gyerekek fizetése, amikor Apa elköltözik
otthonról.
28. Az örökbefogadás sokkal jobb lehetőség, mint a szülés. A szülők
saját maguk választhatják ki a gyereket és nem kell mindenáron
elfogadniuk azt amit éppen kapnak.
29. A Pápa a Vákumban lakik.
30. Minden hal termel ikrát, az oroszok még kaviárt is.
31. A teheneknek nem szabad gyorsan futniuk, hogy ki ne lötyögjön a tejük.
32. A férfiak nálunk csak egy nővel házasodhatnak. Ezt úgy hívják, hogy monotónia.
33. Nem értem miért haragszik annyira Anya, hogy összetörtem a vázát. Úgyis már öreg volt és meg kínai, nem is a miénk !
34. A nővérem már megint kitűnövel fejezte be az osztályt, csupa ötösök. Fogadjunk, hogy szándékosan csinálja ezt velem !
35. A Nagyi elköltözött a túlvilágra. Most már nekem is van valakim külföldön.

Kép
gtunde75

Woody már nagyon oda kell figyelni rájuk, mert nagyon leleményesek és félelemérzet 0.

Tünde :lol:

királylány

CSajok, GYED kérelemhez ilyen letölthető lapot hol találhatok? mert néztem OEP oldalán, de ugye ez a szuper gyors netem cseszik nekem behozni...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

nézd meg a magyar állam kincstár oldalán :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Sziasztok!

Bocsi, most nem reagálok.
Apa ma elindult, 2 hét mire hazajön,....
Hű, már sírtam egyet, pedig még csak most ment el..... kicsit megrogytam.... :(
Csajok, holnap remélem a társaságotok javít a helyzeten!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika,

Kép virtuális ölelés!!!

Tudod,bármi kell,átrobogunk :) vagy jöhettek bármikor!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csillag
Szopi az csak egy dolog... ha nem is szoptatsz, akkor is karodba foghatod, magadhoz szoríthatod úgy a gyerekedet... azt is megcsinálhatod, hogy a bőrötök összeérjen... és az már másodrangú, hogy a cicidből, vagy a cumisüvegből kapja a tejet/tápszert a gyerek! (időnként a szoptatás túlvan misztifikálva :? )
Azért mert neked nem jött össze, magadnak ne tegyél szemrehányást! Az a fontos, hogy szeressed Gergőt!

Mares
Bátyádéknak gratulálok! Jó alkalom ez egy normálisabb kapcsolat kialakítására :wink:
Ikrek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(hugimnak megszületett a 3. csokija :wink: )

Tünde
Olyan 20 perces szopik vannak, és rendesen szív-nyel... :lol: :wink:

Csillag
Úgy szopizik, mint általában szokott... és azt azért érezni, látni lehet, hogy most tényleg szopizik, vagy csak cicizik... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia
Jó az új avatarod :lol: :lol: :lol:

Woody
és még mennyi dolog jön elő, amit gyerekbiztossá kell tenni :lol: :wink:

Tünde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Clarika
Kitartást az apa nélküli időhöz!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi gratula a 3. csokihoz! képet kérünk mielőbb!!!

Kép
gtunde75

Clárika mit is mondhatnék... átérzem! :( sok erőt!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok,

megvagyunk, életjelet jöttem adni. Mikor lesz végül a nyári tali? Nem tudok visszaolvasni :( .

Gyerekek jól vannak, Olivér nem alszik.

Én carul, 160/100 volt ma a vérnyomim, elküldött a háziorvos kivizsgálásra, mert a múlthéten már komolyan rosszul voltam, akkor is hasonló vérnoymásokkal :( :( Úgy hiányzott ez mint egy hátbavágás. Holnap kapok 24 órás vérnyomásmérőt, meg szemészetre, hasi UH-ra, laborba beutalót....
Ircsi,
nem korai ez nekem?

Igyekszem jönni mihamarabb!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Dia,tényleg,új avatar,szép!!

Ircsi,3.csoki,mesélj!!!! Mekkora,milyen,fotó? (g?)

Sucer,de,korai :? kezeltetni kell biztosan(gondolom elkezdik keresni az okát,bár nem biztos h.meg is találják)
Tai:jún.4-5 valószínű!

Megjött apa,átadtam a kismajmot,de szó szerint...áááá...ma egész nap "mmmmmm hmmmmmm mmmmmmmmm" :arrow: nemtetszés jelei,ami reagálás nélkül sírásba megy át...felsírogat...csapkod... :roll: :roll: megyek sütök nektek holnapra valamit!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi: ez jó, átadás :) én is most apának adtam... mert hogy egész nap nem látta... úgyis lassan fürcsike

Clárika: sajnálom nagyon de majd holnap jókat rögyizünk jó!? :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!

Sucer
Tessék komolyan venni a magasvérnyomást! Alapos kivizsgálás, kezelés!!!!!
Fiatal vagy még, két kicsi gyereked van...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jóreggelt!

Cicc: hát ez az, én buta ott nem találom, már oep oldalt is néztem.... :evil:

Dia: igen, elfelejtettem, nehari a lényeg= nagyon jó az új kis képetek itt!!!

Ircsi: jó kapcsolatot kétlem, mert amilyen szinten a bátyám le se szarta h terhes vagyok és hogy gyerekem született, azok után én valahogy még nem tudok hozzájuk kedves lenni!Persze most, mint mindig, megint, ők a fontosak, mert mindig úgy csinálják, hogy valami keverés legyen és az az Ő baromságaikról szóljon! mindegy.... uramnak igaza volt, elvesztettem a bátyámat, és majd talán egyszer évek múlva visszakapom, amikor a lila köd kezd oszlani nála!

helyzet velem ( bocsika, de Gergő jól van én vagyok nyügike):

franc, tegnap már éreztem , hogy cuppog, én hülye tettem bele fülcseppet, na azóta teljes káosz, este vettem be cataflam-ot mert fáj már , tehát mai program: gyermeket letenni és fülészetre menni .....brrrrrrrrrrr

Clárika, Évi, CSillag, Limo, Tündi: sietek, csak először hallásképessé teszem magamat, mert borzalmas ez így....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sucer: igen, kivizsgálás, és nagyon vigyázz magadra, hallod!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy aggódtok, komolyan veszem, ezért is mentem orvoshoz.
Már kaptam is időpontokat, pénteken megyek hasi UH-ra, szemészetre, laborba, ma meg kapok 24 órás vérnyomásmérőt. A háziorvosom szerint, nagy valószínűséggel gyógyszeres kezelésre lesz szükségem rendszeres kontrollal :cry: :cry: :cry: . Nagyon el vagyok keseredve, mert 34 évesen nagyon korainak tartom ezt. De nincs mit tenni, kezelni kell, mert ez életkérdés. Sajnos ez egy családi örökség.

Hozzátáplálás nálunk csődöt mondott, Olivér semmit nem fogad el, amint próbálkozunk, összehányja magát. 2 hete nem alszik éjjelente, nem aludtam egyhuzamban 3 óránál többet az utóbbi időben. Kifogytam az öteletekből....

De hogy jót is írjak: tegnaptól hátról hasra is forog lelkesen, nem elég már neki a kijelölt kis területe, secc-perc alatt máshol van :) :) , végre beindult. :) :)

Évi,
köszi, akkor be is írom a naptárba a tali időpontját. Én mint írtam a táblába, 1 családnak szállást tudunk adni.

Bocsánat az önzőzésért, de fájó fejjel nem gépezek sokat.

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer: látod, rossz mellett ott van a jó hír!!! NAgyon ügyes Olivér!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok.

Gyors bekukk. 21 oldalt kell elolvasnom (grafománok!!! :-) ),nagyon lemaradtam.

Mi betegek voltunk. Bende kezdte
kötőhártya-arcüreg-mandulagyulával

Eni folytatta hörghuruttal és 39-40 fokos lázakkal

Most az én mandulám fájogat...

Nem tudom, kivel mi történt az elmúlt bő 1 hétben, de igyekszem visszaolvasni...

szilvás76

Pécsi csajok: nálam van 3 üccsi, azokat hozom!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Esik a hó..szakad...ááá...
Voltunk reggel ügyvédnél,aztán most a védőnőnél,mérésen,Tomi 7480 gr és 68 cm :wink:

Szilvás,sajnálom a betegségeket,ez az ovi hozza magával,tuti :(
Mi újság munkahely ügyben?(pénz)

Na nekiállok takarítani,vendégek jönnek :lol:

evilany

Hello!

Mares kérek egy mail címet és továbbítom neked a nyomtatványt. Csibuc küldte nekem :D

Köszönöm a dícséretet avatar ügyben :D

Woody jobbulást. Nagyon sajnálom, hogy ilyen jellegű problémád van, de minél előbb megtalálják az okát és kapsz megfelelő kezelést annál jobb.
Olivérnek gratula a beinduláshoz.
Alvása :( én bepróbálkoznék este egy kúppal, hátha.....

Clarika :cry:
Kép
Nem csak belföldön dolgozik? Asszem lemaradtam a munkavállalásnál. Visszament a régihez?

királylány

Ircsi gratulálok a babához. De hol van dokumentálva?

Szilvás jobbulást. Tudom miről beszélsz, bár nekünk szerencsénk van, mert az orrfolyással megússzuk, de ez állandó.....

Évi ne már.....hó :?: :?: :?: Hát sose lesz tavasz?
Ügyvéd?

királylány

ÉviM: remélem 2re odaérek hozzád... baj ha nálad ebédelünk GErgővel???

na megyek a fülészetere

pás mindeninek

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,miért lenne baj :roll:

Dia,aham,hosszú sztori,leírom majd :) (munkahelyi elmaradt pótlékok....évekre visszamenőleg...)

evilany

Sziasztok!

Köszi, arik vagytok....

Dia, melót váltott nemzetközibe megy.
2 hetente lesz itthon 2-3 napot... :(

Évi
1kor eszik Réka, utána megyünk.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

hahó csajok.
Encsi szunyál, picit jövök...

Évi... 21-én utalt a cég 5-e helyett. A banktól kaptam 32500 Ft "bírságot" a késedelemért...
Nem tudom, mi lesz most... Teli a bugyrom...

Közben beidéztek tanunak, az APEH-Vám és PÜ örségre... Gazdasági bűncselekmények osztály... A cég után nyomoznak... Hát csak kérdezzenek bátran. Nem mintha a tulajdonos pénzügyeibe belelátna a mezei halandó, de ami velem történik, azt nagyon szívesen elmondom, mert a gyedem kapcsán IS törvényt sértettek... Bár biztos nem ezért hívnak be...

Bukta az egész, legnkább anyagilag...
Majd csak lesz valahogyan. :-(

Dia, tényleg tök jó az új kép. :-)

Béviről tudtok új híreket? Esélyem sincs visszaolvasni. Csillagéknál mi történt? És a többiek? Pár mondatban megírnátok (pü-ben is jó, ha nem publikus...)

szilvás76

Clárika! Kitartás és fel a fejjel!

Betegeknek jobbulást!

Csillag! Sok sikert!

Sucer! Hozzátáplálás ügyben, amikor Tiva elutasított mindent, akkor én reset-eltem neki. 2 hétig csak szopizott és most kezdtem újból. Most ügyesen eszik és sokkal lassabban adagolom neki. Múlthéten alma és ebédre tüköskrumplesz. Eleinte 2-3 kanállal és napról napra egyre több. Tegnaptól őszi és eszi is hála Istennek.

Hétvégén vendégségben voltunk, ottalvósban :) ikreknél. Tiva remekül vette az akadályokat, majd teszek fel képet.

Akkor gondolom jó a jun. 4. (az szombatra esik) vagy inkább az 5?
Ha jól értem az igényeket az a fontos mindenkinek, hogy játszóház (fedett hely) legyen a közelben.
Szervezésileg a Margitszigcsi maradt és onnan nem messze a játszóházak és az Állatkert ahol viszont helyben van a játszóház.
Többektől kaptam visszajelzést a szervezést illetően így nem szeretném túlzásba vinni. A lelkesedésem is alább hagyott...
Pécsiek! Hány órára érnétek ide? Mert akkor gondolom hozzátok igazodnak a helyiek!

Szavazzatok légyszi:
Állatkert: szilvi,
Margitszigcsi:
Egyéb javaslatok:
szilvi35

Szilvi, nekem mindegy, én odagurulok bárhová :wink:

Kép
xtina75

Sziasztok,

Mares,
köszi, igen örülök a jó dolgoknak is, nem véletlenül írtam le azt is :wink: :wink:

Clárika,
nagyon rossz lehet ilyen sokat a párod nélkül. De nézd a jó oldalát: végre van munkahelye és kap rendesen fizetést. ez manapság nagy szó! Az én férjem is sokat van vidéken, sajnos ezt is meg lehet szokni.

Dia,
nem Woodynak van baja, hanem nekem. Sajnos. Kezelni fogják és rendben leszek, csak az zavar, hogy ilyen fiatalon. Így a 3. baba kérdése is távolabb került... :( :( . Már akartam kérdezni, hogy nálatok, hogy alakul a napirend? Nekem a suliba menetel vhogy megvégja a napot, nehezen tudom Olivért beállítani a napirendbe. Neked ez sikerült Áronnal? Mindig te mész Bencéért?

Szilvi35,
hát én várhatok, nem hajt a tatár, csak olyannyira elutasít mindent, hogy az már ijesztő :(. ALmát 3x kapott, picike adagokat, kihányta. Banánt 2x kihányta. Őszibarackot tegnap 1x, illetve először 3 pici kanállal, kihányta. Ezek között kihagytam 3-4 napot. Most annyira elkeseredtem, hogy nem adok neki semmit, na jó cicit azt igen :wink: :wink:. Azt gondoltam, hogy az éjjeli ébredések hátterében az éhség van, de ha csak szopik nem tudok mit tenni, éjjel is szoptatnom kell. Gondolom, nem a ciciről fog bulizni menni... Tali nekem jó a Margitsziget, egy bajom van vele, hogy a parkolás nem megoldott, illetve igen, vagyonokért a pesti, vagy a budai rakparton. De kétségkívül az elég tágas a fórumos csapatnak.

Szilvás,
nem semmi amiken átmentetek. Bíztatnak vmivel, hogy meg fogod kapni a pénzed? Jobbulást nektek!

Évi,
itt is esett a hó reggel, de szerencsére már elolvadt.

Pécsi csajok nektek jó találkát!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Azta Tina, már 23. hét :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mindjárt babázol! :lol: :lol:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok,

gyors bekukk.
Megerkeztuk hetfo reggelre, 1900 kmt vezettem le, igaz 2 nap alatt, megalltunk ejszakara egy szallodaba, de igy is kemeny volt. Botikam nagyon ugyes volt, jol birta az utat, szerencsere. :D :D

Visszaolvasok, aztan meg jovok es irok. Ha a torpem is ugy gondolja. :wink:

Ja, a junius 4-5 nekunk jo! Helyszin, amit a tobbseg megszavaz.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Mares
Jobbulást!

Sucer
Sajnos ez nincs korhoz kötve :cry:
Vigyázz magadra!
Hozzátáplálás: ha Olivér nagyon nem viseli el, hagyd abba pár napra.
Éjszakár fájdalomcsillapító? Fogacskák mozgolódhatnak a csontban...

Szilvás
Jobbulást nektek!
Betegségűzés kell már nálatok :wink:
Munkahely :cry:

Évi
Nagyon szépen fejlődik Tomi :lol: :lol: :lol:
Ügyvéd :cry:

Clárika
Kitartást neked! Nem lesz leányálom, hogy ilyen keveset lesz otthon a párod... :cry: :cry: :cry:

Szilvi
Várjuk a képeket!

Klári
Jó, hogy Boti könnyen viselte a nagy utazást.

Ma 2 órán keresztül nélkülem volt Chloe a bölcsiben, túléltük :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sucer! Ne légy elkenődve. a hosszútávú gyógyszer szedée soha nem nagy öröm, de ez tényleg ennyivel karbantartható. Nálunk a családban ilyen az apám, az apósom, a párom, nálad fiatalabb kora óta szed a párom is. BEállítják, hosszú évekig napi egy tabletta volt, és teljesen rendben volt, most át kellett másra állítani, mert ezeket néha le kell cserélni, most napi kettő tabletta neki, de látojm apósomékon, h ez hoszzú távon is ennyi. Após 70 éves, tök jól van, ezen felül semmi betegsége, dolgpozik, unokák utzán futkos, kertet ápol, lejár hetente nála 20-30 évvel fiatalabbakkal kosarazni, és éli világát.
Tényleg "csak" karban kell tartani, ahol hajlam van rá, ott egész fiatalon jelentkezhet, de a szövődmények akkor jellemzőek, ha el van hanyagolva!
Ne búsulj!

Tali! Ha már, akkor én még mindig azt mondom, hogy Árpádhíd budai hídfő, Máltai játszó, ott van játszóház, pelenkázó, asztalok, persze játszótér, de előtte is füves tér, mögötte a lakótelepen ingyen parkolhatsz, közlekedése jó, lefoglalni nem kell, sztem elférünk, legfeljebb kiutáljuk a helyi játszózókat! esteleg csinálunk vmi névkártyát, vagy ilyesmi, hogy megtaláljuk egymást, már hogy ki tartozik hozzánk.

Clárika!
Nem túl vidám, meg nyilván egy folyamatos aggódás is :( .

Jaj, ezek a peres, meg jogi ügyek!agyamra megy! Nekünk is folyik egy a Shell ellen, decemberben kijelöltek egy szakértőt, persze nekünk kellett letennio hozzáa pénzt, a szakértő 3 hónapot kért!!!!, Így most márciusban lenne újabb tárgyalás, na, ki nem csinálta meg a dolgát, hát a szakértő! Köszi!
A történet, ami eddig fajult, 2007ben volt!!!
Claire
claire

Szilvi
Ha én csinálom neki a kaját "friss" gyümölcsből, Réka is kihányja.
Viszont az üvegesből bepuszil egy egészet, s nem jön vissza.
Minap is még visszajött az alma pl.....
Próbáld meg, hátha az üveges benne marad.

Clárika
Kép
clárika

Jó volt a tali ismételten!
Évi köszi a lehetőséget! :wink:

Clárika
Kép
clárika

Örültünk h.ittvoltatok!
Clarika,ittmaradt a könyv!
Csillagék nem értek ide,remélem minden rendben velük..

Szilvás,kaptál már választ?(összefoglalót :wink: )

Ircsi,dolgoztál?(Chloe bölcsiben)

Szilvi35,képeket várjuk. Mekkorák az ikrek?
Tali:nekem is mindegy a helyszín,jó legyen,helyiek intézzék.
Mikor érünk oda,az változó,ki mikor indul,de kb időpontot tudunk majd mondani,kb 2.5-3 óra az út(gyerekkel inkább 3,meg kell állni biztos,meg Pesten keveregni)

Claire,névkártyás megoldás jó ötlet.

Klári,nem semmi mekkora utat tettetek meg!

Mindjárt dobok pár képet.

evilany

Pécsiek,következő talira semmit ne vegyetek,ittmaradt kb 5 üditő,3-4 csomag édes,átviszem - Clarika,kedden ha arrajárnánk,átvihetjük(Kocsival egyszerűbb,vinnénk a virusirtót is,összeeresztjük a lurkókat) :)

Tünde,a narancsos csoki kivételével,azt odaadom a szegényeknek 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.03.01 18:03-kor.

evilany

Üveges bébikaját Chloe is szereti. Lényegében bármilyent adhatok neki, megeszi :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Még nem dolgoztam, majd ha gyerek megszokja a bölcsit.. :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Zoé jött látott győzött :lol: :lol:

Kép

Kép

megérkezett mindenki

Kép

veszélyesek,mindenhol ott voltak :lol: :lol:

bombarobbant övezet lett a szoba mire Miki hazaért :)

Kép

ettek is

Kép

Berci pipa lett

Kép

szerelmesek

Kép

csajok

Kép

evilany

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

tali szuper volt, köszönjük a vendéglátást! Mikinek is köszönjük még1x, hogy utánunk hozta az otthagyott cuccokat!!! :wink: :lol: :oops:

Rékustól bocsi a megtépett tincsekért! :(

Évi narancsos csoki :arrow: majd hozok a kövi talira is! szegényeknek meg jó étvágyat hozzá!!! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Dia,Csibike kinyitott...

evilany

Kép Kép Kép
szilvi35

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?