Új privát üzeneted érkezett!

[quote="evilany"]S írta:evilanyziasztok
Tünde vááááááó ez mekkora ötlet,már fel is töltöttem ezt azt :) könnyű dolgom van mert nekem minden be van gépelve és a legtöbb kaját le is szoktam fotózni,én elvetemült :)

csúúúúúúúúúcs! :lol: :P

Kép
gtunde75

Hello-Hello!

Ircsi köszi, igen, megnyugodtam. Gondoltam, hogy nincs nagy baj, de akkor is.
Szerintem normális, hogy ennyit eszik Katus. Lehet egyébként, hogy már nem annyira tápláló a tejed. Változik az összetétele és ezért mondják, hogy 6 hónapos korban el kell(ene) kezdeni a hozzátápit.
Ez csak az én szerény véleményem, nem biztos, hogy így van....

Csillag aranyos Gergő. Áronnak is mindig a felnőtt dolgok kellenek :D Körmöd szép. Te kreáltad vagy csináltattad?

Tünde nagyon jó ötlet ez az oldal. Párod igen kreatív. Gratulálok hozzá. Lesz már honnan ötleteket merítenem. Csak ne lenne olyan válogatós a drága férjem. Mert ami nem rántotthússal kezdődik.... :roll:

Évi guszta az ebédetek. :D

Mares a Te Gergőd is imádnivaló. Az a nézés!

Áron ismételten taknyi. Most alszik szegénykém....

Tesómnak névnapja van. Piskótát sütök, megtöltöm krémmel és ámen.

Tegnap a szomszédom úgy ment el a nyitott ajtónk előtt (Áron kint volt a hordozóban és mi meg az előszobában öltöztünk) hogy nem köszönt :shock: Én tudtam, hogy diplomával észt nem osztanak (kinek nem inge....) de hogy valaki ennyire bunkó legyen! :twisted: Leérve jó hangosan köszöntem nekik. Gábor még a kislányra is rákacsintott. Remélem nem áll meg a fejlődésben miattunk.
Legszívesebben jól fejbe rúgnám, mert ugyan mi jogon van ő megsértődve???

Uff.....

:lol: :lol: :lol:

királylány

Dia-én csináltam egy helybéli kicsajszinak
köszi :oops:

szomszéd :? :shock: :twisted:

Áronnak jobbulást!

tesódnak gratula...tegnap előtt enyém öcsémnek volt szülinapja...pesten van...felkeltettem hajnalban megköszönteni :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag ügyes vagy! Tesómnak köszi. Tiednek is boldogat :D

Esküszöm az indigóra kattintottam az előbb :shock:

királylány

mindegy milyen szín :D
köszike

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia engem mellbevágott a szín,mondom már a Dia se a régi :roll: :roll: :roll: :lol:

Esti fürdés,pocakmanó

Kép

ágyában(vergődős már...)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Lányok,akkor eldöntöttnek tekinthető,hogy tali jún.4-5 és Bp?
Akkor mindenki bevésheti a naptárába és Szilvi kezdheti szervezni.

Ircsi,nektek az megfelelő lenne??

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]D írta:evilanyia engem mellbevágott a szín,mondom már a Dia se a régi :roll: :roll: :roll: :lol:

Hihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tomi nagyon aranyos. Mint mindig :lol:

királylány

Nagyon aranyos Tomi :lol: :lol: :lol: :lol:

Dia
Új szín :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Elvileg jó, gyakorlatilag nem tudom... Nem mi osszuk be az időnket :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba

Évi
Elvileg jó, gyakorlatilag nem tudom... Nem mi osszuk be az időnket :?

ennek örülök és bízunk a legjobbakban!!

evilany

Új képek a blogban....

királylány

Sziasztok!

Elveszett bárány, jelentkezik :wink:

Szerdán apa hazahozott bennünket. Számomra ez a hónap kész nyaralás volt, Petra sem panaszkodhatott. Anyáéknál mint mindig nagyon jó volt, de apa hiányzott sőt már az otthonom is :oops: 3 felnőtt sem bírt a lányommal :lol: :lol: mindig volt aki szórakoztassa, de inkább a tatáé volt. Ők ketten nagyon jól elvoltak, persze mindent szabad volt neki 2 nyafogás és tata új pozícióba tette/új játékot adott neki. Na most aztán meglátom ketten, hogy fogunk boldogulni.

Kicsit taknyos, tőlem kapta el :cry: :x torokfájás + orrcsorgás volt nekem, most apa van sorba. Remélem Petra megússza a takonnyal és köhögéssel. Pedig csúszott a 6 hós oltás, de így megint nem tudom beadatni.

Néha be-be olvastam de reagálni nem volt időm, sokat is irtatok néha. Képeket élveztem napról napra nagyobbak és szebbek ezek a babák. Ennivalók!!!!!!!!!!!!!!

Bévi nektek jobbulást!!!

Na nem sikerült megjegyeznek sok mindent így nem reagálok most semmire.

Köszönöm a szülinapos jókívánságokat!!!! Meg volt ünnepelve, mivel sógornőm fia előtte 1 nappal töltötte a 18. évet, de mi csak vasárnap (az én szülinapomon) tudtunk menni, így akkor volt egy nagy családi ebéd. Persze Petra volt a központban :lol:

Kép
Kép
melisch

Látom nektek is az a legnagyobb gondotok, hogy védőnő/orvos mást mond sőt ellenkező véleményen vannak. Én is így vagyok gyerekorvos ezt/háziorvos azt mond :evil: :x Végül én a gyerekorvosra hallgatok másikra meg bólogatunk.

Petra miután betöltötte a 6. hónapot kapott hipp sárgabarackot, jól elrontottam vele a gyomrát. Pedig lassan vezettem be hasmenés meg utána lett, miután már nem adtam.
Orvosnő azt mondta nem vészes, de adtam neki valami gyógyszert rá. Hasa még mindig nem jött helyre. Napi 5-6 széklete van híg/kemény váltakozva - sőt van, hogy éjjel is. Gondolom attól függ anyatej vagy alma jön ki.

Így most semmi újat nem adok neki míg helyre nem jön. 12 óra körül kap almát és délután 4-5 között anyatejjel készült sima rizspépet, 1/2 adagot és többi szopi.

Mi nagyon abbahagytuk a szopizást reggel 5-6 között, 10 körül, 13 fele alvás előtt cumizik kicsit, ritkán 5 fele pótolja ha nem lakott jól péppel és 21 órakor vacsi, de nagyon rövid ideig napközben 3-5 perc. Éjjel is kelt enni 1x (utóbbi 2 éjjel megint nem) A pép nagyon laktatja régen este 2 óránként evett most kibírja 4-5 órát is vele.

Ahogy több pépet evett hipp hopp jöttek fel a kilók, egy hete 7300 g körül volt. Vagyis 1 kg-t hízott egy hónap alatt.

Képek gmailemen :wink:

Szép vasárnapot!

Kép
Kép
melisch

Dia örülök, hogy Bencének semmi baja. Képeken Áron nagyon aranyos, kis huncut!

Kép
Kép
melisch

Képek jók csajok!!!Szép gyerekeink vannak...és szépen fejlődnek...jó látni őket :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszönöm :)

Melisch jó, hogy írtál. :D Örülök, hogy jól vagytok. Taknyit sasjnálom. Nálunk is ez megy állandóan....Remélhetőleg nem lesz Petrának komolyabb baja.
Kaja: sajnálom a pocakját. Nem egyszerű ez.....

királylány

Melisch,örülök h.jöttél.
Tomi is napok óta minden evés után kakil...de bennem nem merült fel h.ez gond,mert nem nagy mennyiség és normál állagú sőt kicsit kemény is.A sárgabarack nálunk nem okozott gondot.

Náthás babóknak jobbulást,megyek képet nézni.

evilany

Melisch látom Petra is folyamatosan fog,gyűr valamit,Tomi is mindig elkapja a tárgyakat ha mást nem a saját nadrágszárát :lol:

evilany

Dia én is örülök, hogy újra van több időm rátok is. Persze csak ha Petra alszik. Manapság este 10-11 kor fekszik ezért is nem jutottam ide. Nappal alszik délután 13tól néha 16-ig is de akkor mindig mást csináltam. Most alszik apával együtt, így nem csörömpölhetek.

Látom Áron is taknyos neki is jobbulást. Hányszor szívod az orrát? Én csak 2-3x reggel+este és ha még kell alvás előtt. Remélem ennyi elég, úgy sír olyankor. De amugy nincs rossz hangulatban.

Kép
Kép
melisch

Évi akkor lehet ez normális, családi orvos is ezt mondta de én furcsálltam. Mielőtt barackot evett volna napi 2x volt (szopi idején 3-4 naponta). Valami Biotics port kapott, az éppen ilyen gyakori kijövetelre is ajánlott.

Ja, mindent fog és pár napja LEHETETLEN tisztába tenni. Pedig adok neki egy kis játékot a kezébe (másképp keres a feje fölött) de azzal együtt oldalra fordul. Érdekes öltöztetni mikor oldalt fekszik, vagy a feje hátra van fordítva :lol:

Petra a saját pulcsiját húzza, nagy pocak nem engedi a lábához :lol: :lol: Még nem is kapta be a lábát a szájába, csak nézi, néha megfogja de nem érdekli :lol:

Kép
Kép
melisch

Mondjuk Tomi is most kapott sárgabarackot,Kecskemétis,babkeksszel...
Amúgy én inkább örülök mert volt hogy 2-3 napig se kakilt eddig...
Talán megszokták már a szilárd kaják emésztését,erről lehet szó...

evilany

évi lehet, de nekem furcsa volt, de mondom doki néni is azt mondta hogy normális (csak én nem akartam neki elhinni :oops: mindig parázok)

Kép
Kép
melisch

Chloe naponta 2-3-szor kakil... olyan "normálisat"....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Melisch
Úgy még érdekesebb pelenkázni, hogy két pillanat alatt hasrafordul, mászik el...
Nem tudom, miért jó pucér fenékkel viháncolni? :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

A pelenkázót már nem is nagyon használjuk, leginkább a földön, a heverőn teszem tisztába.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Melisch változó, hogy hányszor szívom. Attól függ, ahányszor kell....Enyém gyerek is ordít közben. Utána meg vígan játszik az orrszívóval.
Pelenkázón ő is forog(na). Néha küzdelem mire bepelenkázom, ugyanis emelgeti a kis seggét. És a lámpa zsinórjánál csak a kábel tv zsinórja érdekesebb.

Mióta szilárdat eszik, Áron is többet kakál. Majdnem minden pelusban van, napi 4-5 alkalom is elő szokott fordulni.

királylány

kicsit gusztustalan de Ircsi mi a normális? Ma pl volt 3 adag kevés híg, gondolom estére lesz megint 2adag "almás". Most keményebb, mert kap vasat. Mondta a gyerekorvos, hogy lesz kis gond.

Kép
Kép
melisch

Ircsi nem semmi a pelenkázó rituálétok???? Petra is élvezi ha csupasz fenékkel van, pedig tiszta libabőrös 24 fokban :shock:

Na látom tényleg nem volt okom aggódni, más babánál is hasonló a nagydolog.

Dia nekünk mindig marad bent valami, mert utána máris szortyog de nem jön ki több így nem kínzom gyakran. Annyira tud visítani :oops: :oops: néha ugrálnom kell vele míg végre megnyugszik. Csak mindig nyúzza valaki, dobálja forgassa akkor tud kacagni és semmi baja

Kép
Kép
melisch

Én úgy tudom, ha a baba bélrendszere készenáll az anyatejen/tápszeren kívüli dolgok megemésztésére, akkor általában a széklete kezd hasonlítani a felnőttekére...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

megyek Petra felébredt sziasztok

Kép
Kép
melisch

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaban úgy tudom, ha a baba bélrendszere készenáll az anyatejen/tápszeren kívüli dolgok megemésztésére, akkor általában a széklete kezd hasonlítani a felnőttekére...

Zoénak már felnőtt kaki kerül a pelusába...általában napi 2x

Kép
gtunde75

Tomi is felnőttest kakál szegény...elég egyértelmű mikor készül... :lol: :lol: :lol:

Na kész lett az ebéd,nyami,kicsit ugyan módosítottam a recepten és csirkemellből csináltam és az elején vajban sütöttem meg,de a lényeg hogy isteni lett...

Tomi is felélénkül ha meztelenül van vagy akár mezítláb,de hát sajna tél van.

evilany

Áron is felébredt. Kidobta a cumit a kiságyból :lol:

Petra nagyon aranyos a képeken. Az a fél torta :D Szép csajszi. Én téged látlak benne Melisch :D

Ircsi olyan....szagra is :lol:

királylány

Szerintem is Melischre hasonlít Petra.

evilany

Gyerek jól elvan. bekapcsolta a zenélő-forgóját :lol: Hagyom érvényesülni. Én meg iszom egy kávét asszem....Gábor csak este jön haza......kell az energia :lol: Bence már most találgat, hogy ő is meg van fázva és holnap nem mehet így oviba. Vagy. Értekezlet lesz az ovónéniknek.... :lol: Jobb lesz ha felkötöm a nadrágomat mert igen kretív a gyermekem.... :lol:

királylány

Kép
Kép

Zongoraművész :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia
Egyszerűen szólva, Bencének ovi-undoritise van :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katus majd az apjával zenekart alapít :lol:

Valami olyasmi.....pedig szeret járni, olyan jókat játszanak csak a tudta, hogy itthon vagyok a kicsivel...de menni fog, mert agymenést kapok tőle. Be nem áll a szája egész nap. :lol: Mondjuk inkább ilyen legyen, mint üljön a sarokban csendben....

királylány

Zongoraművész :lol: :lol:

úúú,ez a kávé...most kell igyak egyet...

Bence :) nagydumás :) Áron is olyan lesz.

Közben a vaterára töltögetek,órák óta,olyan lassú...

evilany

Enyém kávé itten gőzölög. Jó tejes. :lol: És mellé sütike is jár :lol:

Áron már most zsiványabb. De van kitől tanulnia. Fel is kötöm a nadrágomat...:lol:

királylány

Sziasztok

Ma utoljára jelentkezem-egy hétig nem leszek!
Bemegyek Pécsre a lakás cserék miatt...aztán maradunk ismét fa gondok végett :(
ááááááááááá
elegem van már mindenből!!!!
1 hétig nem lesz netem...barinőmhöz majd igyekszem elmenni...ott van net...kedden igyekszem a babatalira...Évihez ugye?
jaaaaaaaaj
kérek mindenkit szurkoljon,hoyg a 2 közül az egyik sikerüljön....
köszönöm szépen!!!

jaaaaaaaaaaaaa....
Tibi is bejön mégis megnézni,ma mondta....sajnálja hogy a keddit nem tudja megnézni mivel nappalos...hát ez van.
de nem értem én...egyszer így másszor úgy...áááááááá
én már nem tudom mit gondoljak...majd lesz valahogy!vagy vele vagy nélküle...de ezek szerint vele?! :oops:

majd eldől :D
puszi mindenkinek egy hétre :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

OK Csillag,kedden várlak!Drukkolok!

evilany

Csillag
Drukkok mennek!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hű de okos hű de ügyes a legkisebb Tapsifüles :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.02.27 21:12-kor.

evilany

Évi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok átfutóban ma este jobban reagálok majd

Évi Tomit meg kell zabálni :) nagyon ügyesek vagytok már ti is ültök :)

Ma párom névnapja van tegnap sógornőmék voltak látogatóban kicsit el is fáradtam na mindegy

mai menünk rántott karaj rizi-bizivel és párom kikönyörögte hogy csináljak neki pudingos palacsintát :)
áááááá utálom sütni 2 éve sütöttem uccsonak mindig férjem csinálja :) de erőt vetem magamon és csináltam 87 db lett túrós-lekváros -pudlingos és kakaós miért is nem mindenki mást szeret na megyek el kell indítani a mosogató gépem közben haza hozták mamáék Bencit sétálni voltak vele .

Sziasztok

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Évi Áron is így ült épp az előbb :lol:

Csillag drukkolok! Csak jobb belátásra tér Tibi is.

királylány

Évi nagyon kis ügyike!

Cicc 87 db palacsinta?!?! nem semmi!

Kép
gtunde75

Dia képek :lol: :lol: :lol: ahogy a fejét vakarva gondolkozik a porszívó csövén... :wink: :lol: nagyon kis huncutképű!

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?