Jó reggelt!
Mi ez a nagy csönd? Biztos mindenki szunyál
Na jó, ezt nem gondoltam komolyan. Én spec mindjárt lefordulok a székről, olyan álmos vagyok, épp most csapom be magam egy tejszínhabos koffeinmentessel.....
Tegnap kiköltöztünk Adélka szobájából. Több okból is:
- Ati állandóan be akart oda jönni hajnalban, amit nem engedhettem meg, mert felkelti Adélt. Így sincs sok nyugalma szegény kislánykánknak, ha ő itthon van. A lenti hálóba jöhet bátran.
- Apának sem engedtem semmit, jaj nehogy egy pisszenés is legyen, de még beszélgetést sem, mert féltem, hogy felverjük vele Adélt. Párszor megesett, hogy amikor fél 11-kor mentünk szunyálni, a mozgásra, sutyorgásra felkelt. Most, hogy "visszakaptuk" a kuckónkat, még beszélgetni is tudunk majd. Bár tegnap is beájultam.
Egyébként nehéz szívvel tettem.... a legszívesebben egyedül maradnék Adéllal kettecskén még 6 hónapos koráig, de apa kiakadna, ha ezt elmondanám neki. Na nem részletezem, mert megint eltörik a mécses
Az estétől nagyon félek, mert egyedül leszek, és nem tudom, hogy lesz az utolsó szopi, elalvás, ha Atival ott kell veszekedni, hogy legyen csendben, ne zörögjön, ne dobogjon, sőt, picit menjen ki a szobából.... Apa bulizni megy. Mondtam is, hogy remek feje lesz majd holnap a talin.
Jövő héten megyünk fogadóórára az oviba. Érdekel, hogy Ati hogy tölti ott a napjait. Nekünk mindig verekedésről számol be - mármint hogy verekedett, volt már büntetésben is, mire érte mentem, minden gyerekkel közli, hogy te buta vagy.... nem is tudom, hogy egyáltalán játszik-e vele ezek után valaki. Annyira gáz, hogy pont az én gyerekem olyan, akitől a szülők féltik a gyereküket. Múltkor egy olyan aranyos kislány jött oda a folyosón mellénk öltözni, és mondta, hogy őt is bántotta
Na most tört el a mécses......
Az első babás anyukákat most annyira irigylem, hogy 100%-ban át tudják magukat adni a pici nyújtotta örömöknek, én meg elkeseredve nézem közbe hogy mi lett a kis Atiból, és vért izzadok de hasztalan, hogy bármin is változtassak .....
De most már befejezem, vagy fél oldalt telenyavalyogtam
Megyek, mert főznöm kell, és vár egy ruhahegy, hogy kivasaljam
Berakok valami filmet, hogy ne gondolkozzam.
Vaya - de jó, hogy jöttök!!!! Gratula a hátsó kötéshez!!! Én nem értek hozzá, úgyhogy a hibát sem látom. Trükkös fotó!