Sziasztok!
Barba:igen,sokan mondják Balu kezére hogy nagy
Nekem nem tűnik annak
Na végül hajtogattál zsepit?
Jobbulást Samunak!
Azért mondják a napi két főzeléket,mert abban jóval több kalória van,meg energia van,ami kell nekik,na meg ettől tud hízni.A gyümitől nem fog hízni,hamar megemészti.Nekem legalábbis ezt mondták.
Ez miféle itató?Olyan mint a kacsa csőre?
Ez engem is elgondoklkoztatott,hogy munka mellett két gyerekkel elég gázos lesz.Reggel suli,ovi aztán meló,délután ovi,suliból haza,és még ott a háztartás,meg a főzés,bevásárlás.Nem egyszerű,biztos jól emg kell szervezni a napot.Nekem még Balu mellett se megy néha,elképzelhetetlennek tartom hogy ne purcanjak ki 2 gyerekkel munka meleltt
De biztos mindent meg lehet oldani,rengeteg ember megoldja,szóval valszeg nekem is menne
De ez egyelőre jó most így
Szinti:sajnálom a veszekedést.Szerintem is csak az elköltzöés lenne tartós megoldás.Ha pároddal összeköltöznétek se tudnátok külön költözni?Én külön élek a párommal,de még az elején így is volt hogy anyám elég sok mindebe beleszólt.Aztán végül megbeszéltem vele,hogy ez már az én életem,azt csinálok amit akarok.Azóta csendbe van
Bölcsi passz.De én is úgy tudom,hogy minél előbb iratod be,annál jobb,annál biztosabb hogy felveszik.De Elvileg biztos munkahely kell hozzá.
Ez a pénz hitelből lenne,vagy erre még tudnátok felvenni?Mert ez tényleg kevés egy normális körülményű,viszonylag jó helyen lévő lakásra
Még itt vecsésen is 10-12 millió között van egy 50-60 nm-es lakás,viszont jó állapotúak,közel van Pest,mégis kisváros.Minden közel van.
Boldog 9 hót Szintinek!
Orsi:jobbulást nektek!
tényleg elég kis súlya van Elisa-nak,de a videókon is olyan jókedélyű kiegyensúlyozott babának tűnik,hogy tényleg elképzelhetetlennek tűnik hogy valami betegsége legyen.Én is csak arra tudok gondolni hogy egyszerűen ilyen az alkata.Ezt az anyagcsere problémát amit te írsz,azt mivel lehet kivizsgálni?Ha idegesít akkor lehet érdemes megcsinálni,ha más nem,legalább megnyugszol.Mi akkor kezdtünk el hízni,amikor két főzit kapott egy nap.Ezt próbáltátok már?
Biztos jó lesz a kiruccanás!
Ez a bokatartós cipő miért nem jó?Ezek a siesta cipők szinte mind ilyen magasított szárúak.Akor azok nem jók?
Nem vettem észre hogy viszketnének neki a kiütések,de mára teljesen elmúltak.Pont ahogy a dokibácsi mondta.TEgnap már halványak votlak,mára meg egyse maradt.De tuti a gyógyszertől volt,több okból is
Jesszus,ilyen korán jöttek a fogai??Máténak már 3,5 hósan volt foga?
Egyetértek az altatással.
Örülök hogy jó befektetés a városos szőnyeg,megnyugodtam
Sokat filóztam milyen szőnyeg legyen Balu szobájába.
Hibernia:hát ez a cikk....érdekes...de szerintem ez megint csak egy nemalvós babák anyukájának szóló megnyugtató cikk.Én úgy látom hogy Balu nagyon kötődik,annak ellenére hogy végigalussza az éjszakát.Reggel mikor átkerül az ágyba egy kis birkózásra,hát nyal-fal-ölel,meg minden
Nekem kicsit belemagyarázósnak tűnik,de ez is olyan dolog,hogy ki minek hisz
Na látom orsi is hasonló véleményen van.Viszont ez a könyv tényleg jól hangzik!Nekem suttogó van emg,elolvastam,és én abból merítettem ötleteket.Nekem sokat segített,persze voltak benne olyan dolgok amit nagy baromságnak találtam
Én csak szemezgettem,csemegéztem belőle,meg még más helyről is
Hugom hozott multkoriban egy könyvet nekem a könyvtárból,az a címe hogy tudatosan nevelni tudni kell.Egész jók votlak abban is,bár nem jutottam a végére.De meg akarom majd venni,lehet jól fog jönni
Monde:csomóra kötöm a hajgumit,még nekem is nehézkes kibontani
Remélem azért több időm van mint 2 hónap
Ti mivel oldottátok meg a szekrényajtók biztonságát?Ha mégis hamar rájönne
Tök jó hogy ilyen jól fogadta a fiad az ovit.Biztos az is segít hogy rögötn van ismerőse,barátja ott,aki karonfogja
Na milyen volt a mai ovi?
Jobbulást Borinak!
Zsu:már 80-asokat hordtok?
Mi még most tértünk át a 74-esre
Nekem már ez gyors növésnek tűnt
Boldog 9 hót Gabinak,bár tudom hogy holnap lesz
Ügyes Kristóf a mutatással
Charlott:hát érdekes lehetett ez a ringatós óra.
Mi jól aludtunk,Balu egy álommanó.Tegnap délután még aludt egyet 3/4 6-negyed 7ig.Aztán negyed 10kor beájult és ma fél 10ig aludt .AZóta szépen játszik,nagyon ügyesen,hagy engem kicsit pihenni!
Voltunk a Müllerbe,le votl értékelve a pampers pelenka.Balu meg aludt kicsit a babakcosiba.
Tegnap jól kivásároltuk magunkat,már ki is mostam őket.Vettem magamnak 3 farmert,1 pulóvert,1 fülvédőt,1 farmerruhát(párom meg van érte bolondulva),páromnak vetünk boxert,farmert.Balu kapott 2 törölközőt(1m*1m,mert a mostaniak már kicsik,kilóg belőle),kapott tappancsos zoknit.Na meg még pár apróság
Balu jól viselte a dolgot,akkor hisztizett kicsit amikor leültünk kajcsizni.Akkor ki kellett venni sétálni egyet.Utána meg bealudt és hazáig aludt
Én viszont odacsíptem az ujjamat a babakocsihoz és lett egy szép vérhólyagom,na meg kihasított egy darabot az ujjamból :S
Balunak ma tanítottam az ötös adást,egész jól megy neki,meg a puszi dobást is
Tegnap elkezdett cuppogni,mintha puszit adna,most rögzitem benne hogy ez a puszi,aztán megtanulunk dobni is
Ti miket tanítotok a babának?Most olyan fogékonynak tűnik Balu,szeretném megtanítani pár dologra.
Na,megint baromi hosszú lettem,már reggel óta írtam ezt
Most értem a végére
Teszek egy videót,tapsizik,meg egyszer integet is,többször nem nagyon akart
http://www.youtube.com/watch?v=sX3S6WuehmU