Orsi
Rooibos teát neked kell inni, és akkor a gyerek nem lesz hasfájós. Linatonak bejött, nekem nem sajnos.
A PP babakocsit meg lehet emelni a tolókarnál fogva, de nem állítom, hogy könnyű vele közlekedni. A járdán parkoló autókat azóta büntetném
Olyan mint egy nagy hajó. nekem az a bajom vele, hogy az úttesten amikor megyek át nem látom az autókat (nem lámpás kereszteződés) mert előttem van a nagy hajó, és találomra tolom ki sokszor az úttestre, vagy megkérek egy járókelőt, hogy nézzen szét.
Bogár
Így előfordulhat tényleg, hogy egy baba van, főleg ha nem a 14. napon fogant. Bár én örülnék az ikreiteknek
Gondolom Ti kevésbé.
Babakocsi: Mi Olaszból hoztuk a Peg Perego Duette-t. Itthon szinte semmi választék iker kocsiból, ami egymás mögötti. Van a PP meg a BebeConfort, ami Orsiéknak
van. Mindkettő horror árban
Olaszban mintegy 30 ezret spóroltunk a babakocsin. Ha az ismerősnek jó az egymás mögötti üléses, pl. vidéken lakik, akkor abból van olcsóbb is. Ausztriába például nagyon jók vannak. Sajnos közlekedni nem lehet vele, mert nem fér be pl. egy posta ajtaján stb.
Akkor nem ajánlom a PP Duette-t, ha lépcsőzni kell vele, mert marha nehéz. nekünk a garázsban van, és hordozóban viszem le a gyerkőcöket oda.
Alena
Remélem nem hasfájós a manó. Ez kegyetlen dolog ha az. Már lassan nem merek semmit enni, csak vajas kalácsot, mert Oli mindig üvölt szopi után.
Nézi már Zétény a lelógó játékokat? A mieink rá sem bagóznak, pedig szemkontaktus már van. Hiába zenéltetem nekik, észre sem veszik.
Andi28
Virág a Kaáliban lombikozik. Pénteken lesz a punkciója egy sikeres stimuláció után. Sokkal kevesebb gyogyit kapott mint a BMC-ben, és nagyon jól reagált rá.
Pusza
Cat