Sziasztok!
Rabbe: címet én is szeretnék kérni, mert nem lett folytatása a láznak, Ádám jól van. Már csak apán múlik a szombat (reggel végez a melóból). Ha megyünk, akkor
Tatjana: sajtos rúd, fornetti (saját készítésű) és rostos.
Átforduláshoz gratulálok! Ügyes Patrik!
Gigi: minden elismerésem az altatáshoz. Mi most ott tartunk, hogy ha már álmos, akkor egy kicsit ülve ringatom és utána teszem az ágyába. Majdnem mindig elalszik így, pedig van nem is egyszer, hogy még nyitva van a szeme. De sajnos napközben katasztrófa a helyzet
. Egy darabig elvan a játszószőnyegen (kb. fél óra) egyedül, de azután jön a nyügi és akkor kézben kell lennie és nem lehet csak úgy ülve lenni, sétálgatni kell vele. Bízok benne, hogy ez hamarosan elmúlik nála, amikor már jobban le tudja kötni magát. Nemrég múlt 3 hónapos és most kezdi fogdosni és a szájába gyömöszölni a játékokat, remélem egy pár hét és ezek a játékok jobban le fogják kötni.
Aranyoska: Beki baba nagyon ügyes! Hogy áll már... Ádám is szeretne állni, de én sem engedem neki sokszor, inkább apa. Könyököd sajnálom, azt meg főleg, hogy nem nagyon van segítséged. Nehéz lehet.
Navi: nektek is gratulálok a forgolódáshoz
Mike: tamponos sztori nagyon tetszett. Még apának is felolvastam.
Pont ma beszéltünk róla, hogy ha majd Ádám ahhoz a korszakához ér, amikor mindent meg kell neki magyarázni. Izgis lesz
Kapott egy csigát, apa játszott vele, erre megkérdezi, hogy mit mondunk majd, ha Ádám megkérdezi, hogy a csiga milyen hangot ad ki? Hát, hirtelen nem tudtam mit mondani...
Behoda: aranyos vagy, köszi. Én is sokat mesélek ám rólatok apának is meg anyunak is.
Dorka: Írjátok ezt a 84e-es időszakot… hát nekem most is kevesebb
(sajnos nem jelentettek be teljes fizetésre, utáltam is őket érte, de a válság közepén nem sok választásom volt).
Névadó: Ádámnak augusztus 19-én lesz névadója, már le van foglalva az időpont
. És az az anyakönyvvezető lesz, aki Janit is és engem is anyakönyvezett, névadózott és ő volt a házasságkötésünkön is.
Nem igazán tudom, hogy milyen menetre gondolsz…. Megkérni úgy kellett, hogy egy papírt kellett kitölteni, hogy mit szeretnénk (virág, szavalat, pezsgő, stb.). A szertartás pedig szerintem hasonló lesz, mint az esküvő, csak Manó is ott lesz a kezünkben
Eclipse: annyira sajnálom a nagymamádat
Az enyém konkrétan ebbe halt bele szegény, de csak azért, mert a másik lábát gipszelték be, aztán már annyira megmozgatták, hogy nem tudott begyógyulni a törése. Mondta is a dokink, hogy ha nem rontják el, akkor simán felépülhetett volna.
Jaj, most olvasom, nagyon sajnálom!
Ninin: remélem túl van rajta, de holnap csak elviszem dokihoz, mert ma este szopi után olyan furcsán köhögött. Lehet csak félrenyelt, de nekem olyan mélyről jövőnek tűnt. Majd figyelem, hogy fog-e még köhögni.
Holnapi szurihoz drukk, hogy ne legyen sírás és láz. Mi csak 28-án megyünk 3 hós oltásra.
Vikoo, Eta: én hallottam olyanról is, hogy a babák gyűjtögetik, tárolják az infókat és egyszer csak elkezdik csinálni (vagy beszélni) tökéletesen. Biztosan ők is még csak gyűjtögetnek
Ebba: sajnos nem tudok ilyen sütit, de már úgyis késő lenne… amúgy hogyan oldottad meg a problémát?
Janka almázik? Nagyon kis ügyes
Én is el szeretném kezdeni nemsoká, mivel pótolnom kell a szopit, de hogy most van ez a kaki probléma, úgy hallottam egy védőnőtől, hogy bármit adhatok, csak almát ne, mert az székletfogó. Na de akkor mivel kezdjem? Hogyan csináljam? Nincs ötletem, így még várok vele….
Egy pár napja kezdtem el írni, most sikerült befejeznem
Lehet valami már nem aktuális, bocsi.
Ja és így a végén hagy meséljek el egy történetet, tegnap történt (vagyis már tegnap előtt este). Szokásos szopi, Ádám nyűglődött már csak a cicin (ez azt jelenti, hogy szívja, elengedi, újra bekapja, és ezt sokszor egymás után). Erre odajött Jani és poénkodott, hogy elveszi, "bekapja" a másik cicit. Erre Ádám el kezdte lefele biggyeszteni a száját, aztán sírás lett a vége, alig tudtam megvigasztalni. Mondtam is Janinak, hogy most már gondolja meg, hogy mivel poénkodik, nehogy Ádámnak lelki traumát okozzon.
Na, befejeztem! Jó éjt mindenkinek!
Ja, képeket még mindig várom! A talira meg szerettem volna csinálni, csak mivel még összesen 3 képet kaptam, nem sok esélyt látok rá.