Szia Szami!
Nekem az egyik ismerősöm elmesélte, hogy Nekik is volt szülésznőjük a Bajcsyban, és amikor éjfélkor elment a magzatvíz, akkor hívták, és rögtön bement.
A doki reggel fél nyolcra érkezett, fél kilencre megvolt a baba...
lehet izgult volna, ha nics ott a szülésznője sem, mert a doki nem sok vizet zavart...
Sztem nem hátrány, ha ismerős arcok között vagy, bár ez mindenkinek más, nekem fontos volt, mi ezért is döntöttünk a szülésznőválasztás mellett...
Szülésfelkészítőn meg azt mondták, hogy(bár ez nem tudom mennyire van tényleg így), de ha hosszú ideig tart a szülés, akkor lejárhat a műszak, és jön a másik szülésznő, akinek meg kezdődik a műszak...ez nem tudom mennyire kellemes...
Amúgy meg sztem 30 ezertől szoktak adni a szülésznőnek, de pontosat én nem tudok mondani, mert még nem szültem...
Mondjuk arányaiban elég fura, hogy a sznő kapja a csekélyebb pénzt, aki végigcsinálja Veled a szülést, míg lehet, hogy a dokinak be sem kell avatkozni(ez a jobbik eset:), és lehet, hogy csak 1-2-3 órát tölt bent...
Rozianyu!
A dokid honnan tudja, hogy túl fogod hordani a bébid?
sztem szugeráld, hogy jöjjön időben, és majd kint növekszik:)
nekem még teljesen fent van a hasam(Anyósom mondta, Vele most találkoztunk 7végén, nem látott már egy hónapja.)
Ez mindenkinél más, hogy mikor száll le a pocak?
17 nap (!!!!) van a kiírt dátumomig
ez elképesztőőőő
Ja, és a szép időnek annyi...havazik:(