Sziasztok Mindenkinek!
Naaaaaaaagy bocsánat Mindenkitől, de én amióta utoljára írtam...február 15...... azóta még kukkolni se voltam.
Egy héten egyszer, ha bekapcsolom a gépet és elolvasom a leveleimet, akkor már örülök!
De most végig olvastam mindent!
És mivel a két Kicsim alszik, most van időm "egy sorosakat" írni Nektek!
Borsa!
Gratulálok nagyon!
Mondtam én, hogy sikerülni fog, csak nem kell nagyon "rámenni a témára"!
Még hogy unisex vonalzó! Szerintem inkább anyai megérzés!
Örülök, hogy rókák odébb álltak!
Jó egészséget az egész Családnak!
Egyébként mikorra vagy kiírva?
Boszi!
Jól vagyunk, köszi. Csak sokan
de ez most nem panaszkodás!
A "banya" Tencinek szólt, tudja hogy miért.
Lara és Szofi hogy vannak? És Te?
A képeket amiket a Csajokról küldök "Össznépibe"... egyszerre küldöm kb. 20-25 embernek....., azokat nem szoktad megkapni?
És mikor hívtál? Mert nem volt nem fogadott hívásom Tőled.
Vagy új számod van? Bár én mindig felveszem a telómat, kivéve, ha vezetek akkor nem, de ha célba értem és látom, hogy ki hívott, akkor visszacsörgök.
Ren!
Letolás csak annak jár, aki kiérdemli!
Mindent köszönök, amiket átküldesz, legyen az írás vagy kép(ek).
Fantasztikusan ügyes vagy, és nagyon jók a "cuccok" amiket csinálsz!
Ha boltot nyitsz vagy hasonló, szólj és jövök segítek, akár árulni is!
Csókjaim a Zsiványoknak!
Na jó, a Szüleiknek is!
És én is köszi a virtuális virágot!
Judy!
Bocsánat!
Tudom, megígértem, hogy írok, de...... inkább nem mondok semmit!
Küldöm a képeket amint vannak újabbak. Akkor legalább egy pár sort is tudok mellékelni hozzá.
Ancsát meg miért kell elvinni az oviból?
És akkor hova fog járni?
Sajnálom, hogy Spanyolország kimaradt.....már csak magam miatt is!
De ami késik, az egyszer eljön!
Sissy!
Csókjaim az egész Családnak!
Építkezés hol? Ott ahol eddig is laktatok? Kicsit le vagyok maradva, bocsi!
De kitartást hozzá, a végeredmény meg csodálatok lesz!
Egyébként Mirának Zsumi maci nagy szerelme!
Tomika meg egyszerűen......na majd beházasodunk!
Valentina!
Ha nem baj én az exedet inkább már nem kommentálom!
Viktor meg nagyon ügyes volt a mandula műtétnél. És ha ki kellett venni, akkor az az Ő érdekeit szolgálta. Én már csak tudom Adriból és Ziziből is kiindulva!
Nagyon helyes kis pasi Viktor!
És hogy hogy anyósnál laktok? Mi van a saját házaddal?
És a budaörsi mekiben dolgozol?
A játszóházasban? Márciusban voltunk ott ovis szülinapon. Na ezek után majd jobban figyelek. Hol lesselek? A pult mögött? Délelőtt vagy inkább délután?
Tencikém!
Neked meg csak annyit írnék, hogy NYEKK!
A többit majd megdumáljuk!
Vero!
Katának és Zsófinak utólagosan is SOK BOLDOG NÉVNAPOT! És tiszta hülye vagyok, hogy nem mondtam ma a telóba, mikor beszéltünk!
Hajrá Kata+suli!
Rólunk:
Adri: alig várja már az ovi végét, iskola kezdetét.
Sőt, még nagyobb a boldogsága, mert a legjobb barátnőjével egy osztályba fognak járni. (na ezt nagyjából nekem meg egy másik anyunak köszönhetik, de pszt!
) Nekem meg azért, mert felvették abba a suliba, ahhoz a tanító nénihez, akihez akartam!
Szóval, ha Adrit kérdeznétek, Ő már holnap suliba menne!
Jázmin, alias Zizi: na Ő az én "kisfiam"!!! Hét fiú veszett el Benne, az tuti!
Jön-megy, mászik mindenhova. Utánozza Adrit
istápolja Mirát, meg néha "beledöngöli a földbe", mert azt hiszi, hogy majd úgy jó lesz Neki!
De imádni való, mert egy nap többször is elmondja a család minden tagjának, hogy SZERETLEK!
Oviba idén még nem megy, majd csak jövő szeptemberben, de azért holnap meg pénteken beviszem az oviba nézelődni. A héten van a beíratás a nyílt héttel együtt, úgy hogy "előnézőbe" bemegyünk. A leendő Óvó nénijével, már "leboltoltam a jelét is" katica lesz majd, mint az anyjának volt.
Egyébként már Ő is alig várja, hogy megnézhesse az ovit, meg persze a halakat! Ugyanis abba a csoportba, ahova majd Ő fog járni, van egy akvárium tele aranyhalakkal!
Mira Kicsim: Na Ő eldöntette velem, hogy tuti nem lesz több gyerekem!
Apa legnagyobb örömére.
Egyszerűen csak "Ordítógépnek vagy Hobbiordítósnak" hívom. Ha meglát engem az anyját, nem ismer se Istent, se embert úgy rázendít, hogy csak na!!!
A két nagy nem sírt/ordított annyit a 6 év!!! alatt, mint amennyit Mira már összeordított eddig. De hangsúlyozom, NAGYON IMÁDJUK A GYEREKET!
Két hete eldöntötte, hogy akkor Ő nem alszik többet napi másfél óránál, azt is délelőtt ebéd előtt.
Na ebben is teljesen más,mint a Nagyok. Adri még most is alszik nekem hétvégén ebéd után másfél órát!
Egyébként most is lementem megnézni, hogy végre elaludt-e már, de még mindig nem!
És már reggel fél 8 óta fent van!
Nem értem én ezt a gyereket!
Egyébként már szinte mindent csinál. Ül, áll, dumál, négykézláb mászik és két lábon is közlekedik a rácsos ágyban vagy a kanapéba kapaszkodva vagy ha fogom a kezét!
Viszont a menést előbb kezdte, mint a Nagyok.
Valahogy nem bír ülni, ki nem állhatja!
Ezek után gondolom mondanom sem kell, hogy előbb állt, mint ült.
Szóval növöget szépen Ő is!
Köszönjük szépen Adri köszöntését is így utólag.
Nem mondom, hogy sűrűbben fogok jönni, de azért igyekszem majd többet benézni és írni is pár sort.
Szépeket és jókat kívánok Mindenkinek Kicsiknek és Nagyoknak egyaránt!
Sok puszi Mindenkinek!