Sziasztok,
Rég voltam, de most hétvégén egyáltalán nem volt időm írkálni. Szombat - heti takarítás, főzőcske; délután apával összebújós filmnézés; vasárnap - mosás, aztán délután nagymamihoz lepasszoltuk Olit egy adag tejecskével, és elmentünk plázázni. Végre emberek között, kávézás a Frei kávézóban (Costa Rica-i kókusz macchiato), és beruháztam egy futócipőre. Bár szerintem még csak itthon az ellipszis trénert fogom taposni, de már a mozgás gondolatától is jobb kedvem lett.
Ebba: Nagyon tetszett a link (dokimami.hu), egy csomó minden hasznosat találtam az oldalon, és végre egy kedves oldal.
Kriszta: Remélem, már jobban vagytok mindketten.
Aranyoska: Beki baba nagyon ügyes, szinte hihetetlen miket nem produlál már. A tükrös kép meg nagyon csajos. És hozzál bátran képeket. Amikor olvasni sincs időm, akkor ugyanis csak a képeket megnézegetem Olival a karomon.
Wivi: Alvásotok helyreállt már? Én nagyon ki tudok készülni akár egy éjszakás nem alvástól is... Ez a hülye havazás Olit is megviseli, és megint kis nyűgöske. Bár ahogy írtátok, hogy telihold meg napkitörés is volt, így nem csoda a rosszabb közérzet.
Tatjana: Gratula Ádámka önálló kakijához. Drukkoltunk értetek. Múltkor meséltem a nagyinak, hogy milyen ügyesen kiderítetted, mi a gondja a babunak, és képzeld el, a nagyi kérte, hogy majd mindenképp meséljem el neki, hogy mi lett Ádámkával, hogy sikerült-e kilábalnia a kaki-mizériából. A betegséghez meg gyors jobbulást!
Eclipse: Mollika olyan ügyes kiscsaj, hogy kár aggódni a súlya miatt. Jól érzi magát, mozog rengeteget, no para!
Vörösmacs: Balázskára alig lehet ráismerni, milyen kis husika lett ő is!
Nagyon cukker!
A tablóhoz nekünk is jó lesz az 1 hónapos kép, legfeljebb, ha jól sikerül majd csinálunk egy nagyobb babás tablót is.
Rabbe: a dumagépes részen jót nevettem. Szombat reggel Oli megint felkelt a szokásos 1/2 7-kor, viszont apát hagytuk még aludni, csendben játszottunk a játszószőnyegén. Erre fél óra elteltével Oli úgy elkezdett szövegelni, olyan hangosan, hogy apucit is felébresztette. Olyan jót nevettünk rajta mi is.
A blogodon a képek nagyon jók: a lábujj-kidugós meg a hintában szundikálós a kedvencem.
Gigii & Rabbe: szerintem tök jó, hogy így leírjátok az alvós / altatós menetrendeket, mert így látszik, hogy minden baba mennyire más...
Mi most pl. nagyon tanácstalanok vagyunk. Oli mindig kézben aludt el. Ez úgy alakult ki, hogy mindig nagyon kis zabás volt, és jó alaposan meg kellett büfiztetni szopik után, mert még 1/2 óra elteltével is tudott jó emberesett bukni, ha beszorult egy böffencs. És ha úgy tettük le aludni, hogy még maradt büfi, akkor maga alá hányt, és jól felébredt. Ezért vagy 15-20 perc járkálás vele szopi után, és eközben meg be is aludt aranyosan. Csak most már az a gond, hogy 7,7kg és én már nem bírom cipelni 5 percnél tovább, és mindig Tomit kérem meg, hogy próbálja elaltatni. Na ettől már ő is kivan, tehát ki kellene kísérleteznünk egy szülőbarátabb elalvást. A másik nehézség, hogy Oli mindig hason alszik éjszaka, (napközben szokott hanyatt szundítani a vászonhintájában), viszont ébren meg nem szeret hason lenni. Teli hassal meg egyáltalán nem szeret hason lenni, mert visszajön a tejci. Vkinek van esetleg ötlete? Már fáj a derekam, csuklóm a sózsák cipelésétől...
Mikegirl: micsoda fullextrás kádja van Adélkának! A játék jó ötlet, bár nálunk Oli a'la natur is imádja a fürcsit. Lehet azért is, mert ez mindig apával édes kettesben az ő közös időtöltésük.
Navi: Gratula Zorkának a forgolódásokhoz!
[size=7][size=9](És köszi a hiányolást, megvagyunk, csak a szokásos kimerülség után az ágy győz az internet felett)[/size][/size]
Eta: Ez a gyerekgyilkosos történet engem is megrázott, meg a másik is, ahol a kórházban ki akarták dobni a koraszülött babát, aki aztán magától kezdett lélegezni... Nekünk tényleg nagyon boldognak kell lennünk ilyen szép babuk mellett...
A talira mi is örömmel megyünk!
Rabbe-szendvicsek , fasirt, kávé
Mike-muffin, lepény, karamalz
Ninin-sajtos pogi, karamalz, meg valami édes süti, még nem tudom pontosan
Lucuzs- káposztás pogácsa (max. csak a fiúk eszik), meggyes-csokis muffin, gyümölcslé, mentes sör, mentes pezsgő
Eclipse: Viszek sütit, alkoholmentes sört, rágcsát.
Vikoo: Rostos barack, szűrt alma, Green Tea (a bubimenteseknek is) nagyobb tál cézár sali
Aimidaalah: savmentes ásványvíz, gyümölcssali
Eta: grillcsirke
Navi: majonézes salira
Haynii: Szénsavas üdítő (CocaCola, Fanta stb....) gondolva a tápisokra, nagy gyerekekre és férjekre is. Lehet, hogy morálromboló vagyok de egy pár doboz sima sörci börcit is vinnék a nem sofőr férjeknek. Nehogy elhanyagolva érezzék magukat.
Gigii: (saját) mini lekváros bukta (buchty)
Bedoha: narancsos süti, mogyoró, kesudió, gyümölcslé
És még egy apróság a névtáblákkal kapcsolatban, szerintem inkább matricával (etikettel) kellene magunkra ragasztani a neveket, nehogy vmelyik babu esetleg megszerezzen egy biztosítótűt.
Most mennem kell, mert hiszti beindult.
Pusza,
Hajni