Sziasztok!
Elnézést hogy nem jöttem,de nehezek voltak a napjaink.Balu meggyógyult,de cserébe az egész teste kiütéses lett
Ma vittem dokihoz,a gyógyszertől van,amit a torkára kapott (cecloretta).Elvileg magától el kell múlnia.Hát remélem.Vasárnaptól nem volt láza,de a nyűgi emgmaradt,és majdnem kint van az 5. fogacska
Szinte már át is szakította neki,lehet ezért a nyűgi
REttentő sok foglalkozást igényel,így alig jutok ide.DE megtanultunk pár dolgot.Ugye a tapsizás,meg a pápázás ment idáig.Most pár nap alatt megtanultunk lóg a lábazni,meg ha ül és mondom hogy rugi-bugi,akkor kinyújtja behajlítja a lábát
Meg megy a bucizás is.Ha ül valami előtt és beveri a buciját mondom neki hogy bucc,erre direkt elkezdi beverni a fejét
Persze óvatosan csinálja,de van hogy elszámítja magát,és akkor néz nagyokat
Egyre több mindent megér,és annyira figyel amikor beszélek hozzá,mintha tényleg értelmezné a mondatokat,szavakat.
Alvás kicsit neccesebb most már,nappal nehezen akar elaludni.Megjött a sportbabakocsi,és mivel beteg volt,a lakásba próbáltuk ki.Hát olyan jókat alszik benne hogy hihetetlen.Egyhuzamban 2-3 órát!!!!Nagyon szereti,de csak vészhelyzetben altatom babakocsiban.A babakocsi egyszerűen szuper,Balu is nagyon szereti.Egy apró hibát észleltem hogy a hátsó kerekei kicsit közel vannak egymáshoz,így nem tudok a szokásos csámpás lépteimmel haladni
Szóval kicsit középre kell lépnem,mert néha így belerugok a kerekekbe
Elolvastam mindent,de a fele nem maradt meg.
darabos kaja:Balu se fogadta el,a darabokat kiköpte,csak a szószt szopogatta le róla
Nekem azt javasolták,és bevált,hogy sokszor adtam darabos dolgot a kezébe.pl banán,babapiskóta,kenyérvég,így szokta a darabos érzetet.kb 2 hét alatt megszokta és szépen eszi azóta a darabosat.
Zsu:sajnálom az éjszakát
Szerintem egyébként ez nem kínzás,csak nem ezt szokta meg,ezért ellenkezik.De ez csak az én véleményem
Nagyon nagyon aranyos és egyben hihetetlen figyelmes dolog volt a párodtól hogy a kisfiával együtt leptek meg téged!!!Hát én is elolvadtam volna
Nekem akkor volt ilyen amikor tavaly ugye anyák napján párom hozzott nekem ajándékot,és Balutól is kaptam
Hát én azt hittem meghalok,annnyiiiraaa de annyiraaaa jól eset,ha már így alakult hogy már ünnepelhettem az anyák napját
El is bőgtem magam az inkubátor felett
(persze a nővérkék rögtön letámadtak...nc...)
Charlott:örülök hogy jó volt sárváron
És a képek is szuperek
Barba:megtaláltam végre a fényképező adatkábelét,így el tudom küldeni a képet végre Balu kezéről.Nem felejtettem ám el
Hibernia:tök jó hogy anyudék tudtak jönni,és talán te is fel tudtál frissülni
Szintia:köszi a kérdést,jól vagyunk.Mindig piros a popsija Balunak,de már alakul.Doki bácsi mondta hogy addig kenjem canestennel amíg el nem múlik,és utána csakis gyógyszertárival.Úgy tűnik érzékeny a kis bőre.
Aranyos lehet Szinti ahogy rámol
Képzeljétek Balu annyit alszik hogy el sem hiszem
TEgnapelőtt este már negyed 9kor elaludt és tegnap reggel 3/4 10ig aludt
El se hittem.Tegnap viszont kétszer fél órát aludt nappal,de ennyi esti alvás után nem lepődtem meg rajta.TEgnap negyed 10kor aludt el,és ma reggel 8kor kelt.Most sikerült elaltatni majdnem fél 1kor.
Szeretnék feltenni egy körkérdést!Főleg a többgyerekesekhez,de mindenki véleményét szivesen fogadom.
Szóval a kérdés az lenne hogy mikortól érdemes cipőt adni a gyerek lábára?Bentre a lakásba?És ha kell adni rá akkor milyet?(kintre-bentre)
Interneten rengeteg mindent olvastam,de annyira ellentéteseket írnak,de mindegyiknek nagyon jó érvei vannak.Szóval nem tudom mivel teszek jót a kis lábának.Ellentétes táborok vannak,és mindkettőnek nagyon jó érvei
A dokibácsi ma azt mondta hogy amíg többet kúszik-mászik,mint áll,jár,addig bentre elég csúszásgátlós zokni,illetve puhatalpú kiscipő,bőrcipő.kintre kocsicipő.Ha már biztosabban jár,többet áll,jár mint kúszik-mászik akkor lehet keménytalpú,mindenképpen SIESTA cipő.Vélemények?
Mostanáig csak harisnya ileltve zokni volt Balun.A mamuszt simán leszedi a lábáról.
Kaja:dokibácsitól kérdeztem ezt is,azt mondta hogy teljes tojáson,tejen kivül már adható bármi a babának.Balu egyre többet eszi azt amit mi.TEgnap májgombóclevest evett,előtte ugye pörköltet.Viszont a tápit sokszor már estére se fogadja el
Szerintetek estére mit adjak neki?Tejpépet se hajlandó nagyon enni.Tudom hogy egy éves koráig erőltetni kellene a tápit,de ha nem eszi?
Na több minden nem jut eszembe
Megpróbálok sűrvebben jönni.