Új privát üzeneted érkezett!

Halihó Babaim, hogy vagytok? puszi a féléves szülinapos Fannikának!

Kép
judit70

Sun.... nekem mondod, hogy nagy dolgok???????? Úgy örültem, mint majom a f......nak! :-)
Még csak fel sem kell írnom, mert szép napon sikerült neki!!! Csak meg tudom jegyezni :oops:

Kia, jobbulást az egész családnak! Vigyázz magatokra!

Kép
judit70

Sziasztok

Kia
Jobbulást nektek!

Kia
Gratulálok Lilla "akciójához"! :lol: Ügyes kislány! :wink:
nammado

Judit...gratula Lillácskának! Nagyon ügyes :)
És persze boldog névnapot neki!

Sun...Szecs biztos hamarosan küldi a receptet, sajnos nekem nincs most itthon , így nem tudom az összetevőket :(
Sajnálom, hogy Annának nem válik be az új óvoda :(

Kia...jobbulást mindenkinek! Remélem hamar meggyógyultok!

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Judit, gratulálok Lilla forgásához! És utólag is Boldog Névnapot kívánok :oops:
Nammado, szerintem nem lesz gond a nagyfiú beilleszkedésével! Azt viszont nem is gondoltam, hogy ilyen különbség lehet az ovik között, amit Sunflow mesélt :shock: Esetleg érdemes tisztázni a foglalkozások/sportlehetőségek/udvari séták rendjét már az elején. De ha ilyen szempontból tetszik mindhármótoknak, akkor szerintem az új barátságok kötésével nem lesz baj :wink:
Kia, jobbulást az egész családnak!!!
Babaimado, hogy vagytok?
Timi, már el is küldtem a receptet :wink:

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

Kicsit összezavarodtam, hogy ki kicsoda :) A recept készülőben... nem olcsó, de talán hamar rendbejön Dodó és akkor nem kell sokáig.

Bizony az óvodák nem egyformák. Anna eddig a belvárosban járt és azzal kapcsolatban is voltak fenntartásaim, mivel a játszótér ahova levitték őket is forgalmas helyen van. De végül is nagyon jó lett és Anna is szerette.

Ma telihold van!!!!! Múlt éjjel két és fél órát babáztam :roll: Már majdnem elbögtem magam (Judit, minden részvétem a tiéd így utólag!!). Egy órát evett, utána nyűglődött és csuklott és nagyon ébren volt..... fél négykor végre lecsendesedett és akkor aludtunk egy kicsit. Remélem nem lesz ebből rendszer. Mondtam is neki, mármint Dodónak, hogy ezt nem szeretem és tessen éjjel aludni :) Remélem megértette :) Különben agyon puszilgatom! :)

Boldog névnapot Lillának, és jobbulást a Kia családnak.

KépKép
sunflow

Sun...akkora mennyiségű testápolót fogsz kapni, hogy a család minden tagja használhatja nyugodtan :)

Agyonpuszilgatás :) Ez nagyon tetszik :D

Timi
Kép
vt72

Sun... agyonpuszilgatás nekem is nagyon tetszik :-)
Szegénykéim, úgy látszik, hogy Ő "megugatja a holdat". Reméljük, csak ez volt a gond. Van egy Lillától 3 héttel fiatalabb baba, minden teliholdkor fent van éjjel.
Köszönöm a részvétet, mi az éjszakákat megúsztuk (érdekes módon, akkor mintha elvágták volna a hasfájást) mi kb. hajnal 4-től - esti elalvásig sírtunk egyhuzamban. A lábaim, a karjaim, már nagyon fájtak, na meg a szívem majd meg szakadt, nem azért sírtam, mert fáradt voltam (persze fáradt is voltam), a tehetetlenség, hogy nem tudok rajta segíteni.
Dodókát puszikázom és aludjon jó éjjel :-)
Agyon pedig te puszikázd :-)

Köszönjük a névnapi köszöntéseket! A névnapján fordult, a szülinapján menni fog? :-)

Kép
judit70

Timi,
Akkor jó sokáig ki fog tartani, mert hárman vagyunk. Dodóka és Anna testfelülete igen kicsi, az enyém.... nos arról most nem értekeznék :) De csökkenőben van!

Judit,
elképzelhető, hogy járni fog. Anna 14 hónaposan indult meg. Úgyhogy abszolút nem kizárt, hogy Lilla 12 hónaposan megteszi. Még azért ott a boldog pillanat amikor négykézláb megindul és mindenbe belekapaszkodik, rámol, leránt stb. Azok lesznek a vidám percek :) Mármint neki, neked annyira nem, mert rájössz hogy mennyi olyan holmid van amit feljebb kellett volna pakolni :)
No meg a konektorok, szekrényajtók, asztal sarkok és más olyan helyek ahova kis ujjak és buksik beférnek vagy nekiütődhetnek..... szóval légy résen Mami :)

KépKép
sunflow

Sun: agyonpuszilgatni!! :lol: :lol: :lol: én is ezt csináltam, közben majd összerogytam!!... de gyorsan túl van rajta az ember és el is felejted, hogy milyen fáradt voltál!!

judit70: gratula Lillácskának, és boldog névnapot!!!

kia: Jobbulást!! Vigyázz magadra!!!

Timi: gmail-re küldtem tegnap két fotót. Ne haragudj, hogy ezzel zaklatlak, de olyan béna vagyok :( :( , megköszönném, ha lekicsinyítenéd a képeket!! Előre is köszönöm!!!

Petrus nagyon szépen fejlődik, de nagyon sokat küzdünk a szopcsival. Időnként alig van tejem!!!! Most elkezdtem a More Milke-t szedni...
Szegénykém oltást lem kapott tegnap, mert hőemelkedése volt! Remélem gyorsan átment rajta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta,
igaz, mert reggelre mar nem ereztem a faradtsagot. Igaz en is alszom Annaval ebed utan es igy kipihenem magam valamennyire.
Remelem nem lesz gond a szopizassal es Petra is jobban lesz hamarosan. En nem is tudom mennyi folyadekot iszom egy nap. Szerintem 3-3,5 litert biztosan. Allandoan szomjas vagyok.

KépKép
sunflow

Kriszta bocsánat!
Csütörtökön még anyunak is mutattam, hogy milyen gyönyörű Petra...és utána teljesen elfelejtettem :(

Kép

Kép

Timi
Kép
vt72

Sun.., hát igen, majd amikor eljön a pakolós időszak, remélem akkor sikerül lefogynom, én nem tudom, hogy mi van velem, de amióta elmúlt Lilla pocifájása, az étvágyam is visszajött és ezzel jönnek a kilók is. Apa 2 napja megkérdezte, hogy megint terhes vagy, nő a pocid?! :oops:
Jajj, pedig a szülés után 3 héttel az eredeti induló súlyom volt, mondjuk abból is még kellett volna leadni, nemhogy még felszedni!!!

Már azon poénkodtam, hogy jön a jó idő veszek egy görkorit és gurulok a babakocsi után (mekkorákat esnék). Mondanák, hogy né a sportos nagymama gurul az unokája után :lol:
Sun.. pár hét és össze is szoktatok, kialakul a szopirend és a régi leszel :-)

Kriszta, gyönyörű a kisasszony és milyen szépen fejlődik. Hatalmas nagy lett :-)
Te is próbálj sok folyadékot inni, én is állandóan szomjas voltam mint Sun.., utólag visszagondolva nem is tudom, hogy hogy volt tejem, amikor enni-inni is alig tudtam.

Képzeljétek, ma Lilla 3/4 9-kor kelt és este 8-kor már aludt. Na, holnap reggel biztos megint kiszúr apukájával. Menetrend szerint ez az 1 nap amikor apukája pihenhetne, olyankor korán kel!

Kép
judit70

[quote="judit70"]K írta:judit70épzeljétek, ma Lilla 3/4 9-kor kelt és este 8-kor már aludt. Na, holnap reggel biztos megint kiszúr apukájával. Menetrend szerint ez az 1 nap amikor apukája pihenhetne, olyankor korán kel!

Szerintem csak vele akar lenni és ezért kel korán :)
Biztos hiányzik neki :D

Timi
Kép
vt72

Timi, lehet, hogy igazad van és hiányzik neki :-)
Tegnap eszembe jutottatok, végre elértem a védőnőt, kiderült, hogy 3 hete beteg. Elkapta ezt a hasmenés-hányós vírust, ráhúzódott a hasnyálmirigyére, kórházba került. 3 hét után tegnap kezdhetett el először szép lassan enni. Eddig volt vagy 50 kg, most biztos még vékonyabb.
Mondta, hogy rengeteg gyerek beteg. Főleg ezt a vírust kapják el.
Jövőhéten kell mennünk a féléves vizsgálatra, remélem nem szedünk semmit sem össze.

Kép
judit70

A fordulásról képek, először meglepődött, utána már tetszett neki :-) Kép

Kép

Kép

Fürdés előtti játszi

Kép

Kép
judit70

Judit...nagyon tündéri a kisasszony :)
Persze, hogy meglepődött, hisz teljesen megváltozott a világ amit eddig látott :)

Timi
Kép
vt72

Kriszta
Hajrá tejcsi!

Szép pici lányok!

Levi 1 éves kora körül indult el...

Köszi, én már jobban vagyok.. szedem a gyógyszereket...
Apa még nincs jól, de sajnos Levi sem...
Délelőtt elvittem a dokihoz, hogy ne kelljen ügyeletre menni később... akkor még jó volt, csak a mandulája piros és nagyobb...
Este 39.2 volt a legmagasabb, 3 hűtőfürdő, gyógyszer, kúp... hajnali 3-kor az ügyeleten is voltunk egy szuriért... /39.5/
Hazaértünk, aludt egy jót... szerencsére ma még nem volt lázas :)

Jó hétvégét Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Boldog Névnapot Kívánok Lilla Babának!!!
GRATULÁLOK a forduláshoz!!!
Gyönyörűség!!!

Kép

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok lányok!

Gyönyörűek a babák, gratulálok Lilla fordulásához :D Vissza is fordult? Vagy az majd ezután jön?

Voltunk Vivivel pulmonológián, szerencsére nem asztmás, nem allergiás, de az orrmandulájával lesznek gondok, ki kell majd vetetni :cry: De örülök, hogy "csak" ennyi a baj.

Sajnálom, hogy Annának nem jött be az új óvoda. Szeptemberben már megy suliba nemde?

Kia, jobbulást nektek!

KépKép
b_judyt

Láttátok az új vonalzóm? Nem sokára én szülök :lol: :lol:

KépKép
b_judyt

Judyt...örülök, hogy Vivinek nincs "komolyabb" baja. Persze a mandulakivétel se könnyű, de még mindig a kisebbik rossz :)
Te azért még ne akarj szülni...előbb Jucuss, Kia, Nammado van soron...és ki tudja, hátha addig még új pocakosok is jönnek :D

Timi
Kép
vt72

Timi..., csak nem rajta vagytok apával a témán??? :D :D :D

KépKép
b_judyt

Judy,
igen, Anna megy iskolaba szeptemberben. Csak kibirjuk azt az ovit :)

Judit, Kriszta,
Nagyon edesek ezek a kicsit lanyok.

Tegnap volt az elso latogatonk. Csak apuka csaladja jott el, igy annyira nem voltak idegenek, de Dodo jol viselte. Viszont ejszaka megint remekul elszorakoztunk. A vegen odatettem magam melle, barmennyire is ellene vagyok.... de ilyenkor mindig gyozkodom magam hogy meg csak 12 napos.

Lanyok,
Tanacsot szeretnek kerni szopizas ugyben. Tudom hogy masodik babas maminak mar rutinosnak kellene lennem, de valahogy most nem megy a dolog (az agyam a szulesnel kimosodott es az osszes elozo info kiment a magzatvizzel :) ). Az egyik oldal szinte allandoan ko kemeny es most ott tartok, hogy mind a ket oldalrol eszik, felvaltva hol az egyikkel kezdem hol a masikkal es utana a problemas oldalt kimaszirozom. Viszont nem tudom, hogy hagyjam-e hogy o kelljen amikor akar vagy keltsem fel amikor ugy erzem hogy mar gazos a helyzet? Az elmult ejjel megint annyira bekemenyedett, hogy le kellett fejnem valamennyit hogy ra tudjon cuppanni.... mar bimbovedot is hasznalok, hogy konnyebb legyen a dolga...

Szoval varom az otleteket... akar priviben is. Picit szegyellem is magam :) :oops: Es tudom hogy tobbeteknek voltak gondjai es emlekszem hogy Babaim milyen helyzetbe kerult.

KépKép
sunflow

Sun... én ebben nem tudok segíteni :-(
Biztos jön valaki, aki tud. Azt hiszem Ripleynek is voltak gondjai.
Mi lenne, ha sűrűbben fejnél és eltennéd a tejcsit. Akkor talán nem keményedne be és nem kellene külön felébresztened ?!
Hát, ennyi ötletem volt.

Judyt, tetszik a vonalzód! Timinek igaza van, még ne akarjál te a következő lenni! Várjááááááállllll még.
Nem úszod meg ilyen könnyen, jönnek még majd a nagypocakos álmatlan éjszakák is :wink:
Pontosan mikorra vagy kiírva, áruld már el :wink:
Most kell menned a 12 hetes uh-ra is. Mikor mész, vagy voltál már?
Lilla még vissza nem tud fordulni, de gondolom eljön majd az is.
Amikor megunja elkezd nyűgizni, megfordítom, de az meg nem tetszik, úgyhogy így játszogatunk.

Jucuss nagyon szépen köszönjük a köszöntést és a szép képeslapot.
Azt hogy teszed ide?

Kia jobbulást, szegény Levi, jó magas láza volt szegénynek. Nem semmi :-(

Timi, igen valószínű élvezi Lilla, hogy most azért több mindent lát, próbál a játékai után nyúlni hason, néha begurul amikor nem sikerül :wink:

Kép
judit70

Judyt...nem, nálunk nincsen tervbe második baba. Előbb a lottón nyerjünk egyszer egy telitalálatost, aztán költözés és majd utána "beszélünk" apával erről a témáról. Perszer minderre záros határidő van, mert én nem vagyok olyan szemtelenül fiatal mint Te :D :D

Kia...jobbulást Nektek! Remélem hamar meggyógyultok!

Mi ma sétáltunk Zsoltival a Normafánál, bírta is majdnem egy órát. Élvezte hogy egyenetlen a terep és még havas volt a táj. Aztán meglátogattuk anyósékat, ott már nyűglődött, hogy álmos, de azóta se alszik még. Tegnap is 4kor aludt el délután...remélem ma azért hamarabb le tudom tenni :D

Judit...mennyit aludt Lilla?

Timi
Kép
vt72

Timi, 1 órát aludt, de előtte már kint voltunk 1 órája, így inkább betoltam, szegényke akkor felébredt, nem tudom, hogy meddig aludt volna a friss levegőn, de tudod én is paraanya vagyok :-) Azért csalóka még ez az idő. Remélem csak jót tettem neki.?!
Utána ebédeltünk, játsziztunk, még 2 órát fent volt és 2-kor elaludt, azóta hunyik, az előző alvás kevés volt neki.

Zsolti is jó bírta. Kemény fiúból van, pedig biztos jól elfáradt. Biztos ki fog dőlni :-)

Kép
judit70

Judit...15.15-kor dőlt csak ki. Én is meglepődtem. De azóta most alszik :)

Timi
Kép
vt72

Judit, szept 4-re vagyok kiírva, bár szerintem kicsit előbb jön, de így is szűz lesz, bárhogy is nézzük :lol:
Szerdán megyek a 12. hetes UH-ra, már nagyon várom. Vivi még nem jön velünk, mert lehet hüvelyi UH lesz megint. Majd a 18. hetinél ott lesz.

Én is sokáig paramami voltam, főleg amikor elindult Vivi, és elkezdtünk játszóra járni. De rájöttem, hogy így nem tudom élvezni a vele töltött időt, ha egyfolytában aggódok. És kicsit visszafogtam magam. Fárasztó volt az a másfél óra is, hogy egyfolytában mentem utána, nehogy megüsse magát, vagy valami, bár még mindig mellette állok a játékoknál, nem úgy mint a többi anyuka, leül a padra. és azt sem tudja hol a kölyke.

Timi, mindig elfelejtem, hogy mennyire öreg vagy :lol: :lol: :lol:

KépKép
b_judyt

Timi: köszönöm, hogy fölraktad a képeket!!!!!!!!!!!!!!

kia: Jobbulást a pici családodnak!!!! Talán kifelé megyünk már a bacikból!!! Bár apa nálunk is beteg.

Sun: nincs miért szégyenkezned és harmadik gyerekkel is küzdök.
Én tuti nem ébreszteném föl babócát, szerintem is fejned kellene egy picit többet és tedd el a fagyasztóba. ... fél évig eláll. Én ilyenkor még 100-120 millit fejtem egy ciciből, úgy, hogy a másikból evett. Túl sokat ne, csak annyit,hogy puha, kellemes érzés legyen...mert ha sokat fejsz, akkor csak még több termelődik.
Szerintem még max egy hét, és elmúlik ez a kellemetlen érzés... egyébként én hanyagolnám a bimbóvédőt, .... ha nem muszáj....
Ez a szoptatás...... hát igen, az is baj, ha sok van és az is, ha kevés :-)... én is így voltam, most pedig azért küzdünk, hogy legyen!!!!
Bár inkább több legyen, mint kevés!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta...én köszi, hogy van időd még küldeni :)
Legközelebb nem leszek ám ilyen lassú :D
Ahogy olvastalak (pedig csak egy gyerekem van), de valahogy szinte ugyanezeket írtam Sun-nak. Csak mivel bizonytalan voltam/vagyok...így priviben írtam, nehogy butaságnak tűnjön :)
De úgy látom, hogy nem láttam rosszul a dolgokat és ez egy kis örömmel tölt el :)
JObbulást Apának!

Timi
Kép
vt72

Kriszta, Judit es persze Timi :)
Mindenkeppen segitseg, hogy mas sokgyerekes mamik is kuzdenek... miert van az hogy ezek a dolgok kitorlodnek az ember agyabol es nem emlekszik semmire ??

Kriszta,
akkor egyikbol szopizik es a masikbol fejsz? Annaval nem volt ez ekkora para. Valahogy megoldodott a dolog pedig nala is fejtem valamennyit es le is fagyasztottam aztan a vegen kidobtam mert nem kellett es lejart a szavatossaga. Meg kell keressem a konyvet amibe leirtam a dolgokat hatha ilyesmit is feljegyeztem.
Azert az mindenkeppen megnyugtato hogy hamarosan beall. Annaval is hasznaltam a bimbovedot kb 2 honapos koraig. Akkor az volt a baj hogy rosszul tartotta a szajat es fajt. Aztan megszoktuk egymast. De most is azert vettem elo mert iszonyuan faj mind a ket oldal amikor kezd szopizni. Utan nehany perc utan elmulik es le is veszem de az elejen muszaly, mert csillagokat latok.

A vedono jon a heten meg ot is meginterjuvolom, hatha tud valami okosat.... Dodokanal minden picit lassabban megy mint Annaval. A csillagok allasaban lehet valami :)

Megyek keszulodok az ujabb menetre. Lassan ebredezik Dodo. Ma nem keltettem fel, kibirtam valahogy. Ha jol emlekszem Annat sem keltettem, mert orultem ha alszik es mehettem en is picit aludni.

Meg ket nap es 5 teljes percre kimehetunk a teraszra "setalni" :)

KépKép
sunflow

Sziasztok

szecs
Igen, nem is kis különbségek vannak! Ezért is volt - többek között - dilemma az oviváltás. Bercim már a kiscsopi elejétől (önkéntes döntés alapján) jár zeneoviba, néptáncra és tornára minden héten. Nos ebből itt a néptánc megoldható. :roll: A többi? Hát... A torna helyet talán beválik majd a foci. :? És egyelőre a zeneoviba hétfőnként - amíg bírom - vissza fogunk járni a régi oviba (legalábbis így egyeztünk meg Manómmal, mert ezt szereti a három közül a legjobban).

Judit
Lillának Boldog Névnapot kívánok! Simán lehet, hogy elindul a szülinapjára. :D Bercim 10 hónaposan már vígan játszott elengedett kézzel. Csak a biztonságérzet hiánya akadályozta meg, hogy el is induljon. Igaz néhány lépést már akkor is tett, amíg észre nem vette, hogy nem fogja senki. Akkor huppant. :lol:
Gyönyörű a kicsi lány! :lol:

Judyt
Gratulálok a pocaklakóhoz. És tényleg nem sokára! Olyan gyorsan megy az idő... :shock:

Sun
Szerintem akár rá is rakhatod a cicidre, ha nagyon "bedurran" (Ő nem fogja zaklatásnak venni). Persze, ha nem alszik könnyen vissza utána, akkor inkább kicsit fejd le, de csak annyira, hogy ne legyen kemény. Valószínűleg most lövellt be a tejed. Lehet, ezért nyűgösebb az apróság! Ilyenkor ugyanis - gondolom - nem szívja ki teljesen a melled, és csak az előtejet szívja ki, ami okozhat pocifájást a törpnek. Talán próbáld meg, hogy lefejed egy kicsit (segíthet, ha meleg vizes pelust raksz előtte rá egy pár percre - ez fellazítja a bekeményedett tejmirigyeket - és utána "esel neki"), és azután kínálod neki. Így nem az előtejet issza.

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado

sun: látod, megoszlanak a vélemények :-) nammadonak igaza van az előtejet illetően, na de kinek van ideje meleg vizes pelusra és fejésre, ha ott sír egy éhes baba :-) ... nekem nem volt! kivéve az esti szopcsit, amíg apa fürdetett én gyorsan vettem egy meleg zuhanyt, kicsit megmasszíroztam a mellemet és fejtem (ott a kádban :oops: ) egy keveset... így a csomókat kilazítottam, Petrának is könnyebb dolga volt és nem csak előtejet szívott.
nap közben volt, hogy picit két szopcsi között is fejtem, ha nagyon feszített, akár mindkettőből (de csak KEVESET)
Szerintem a legjobb, ha a saját megérzéseidre hallgatsz!!! Mindenki mást mond és csak elbizonytalanodsz.
Meglátod pár nap múlva megkönnyebbülten fogod írni, hogy minden ok!!!!!!!!

Timi: én is örülök, hogy örülsz :lol: :lol: :lol: :lol:
a legtöbbet az első gyerekkel küzd az ember, akkor tanul meg mindent, a többi csak emlékeztető!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Judyt, én szept.01-re voltam kiírva :-)
Ha nem császároz meg aug.24.-én kiváncsi lettem volna, hogy mikor bújik ki. Lehet, hogy egy napon születtek volna Lillussal :-)

Két ismerősöm hívott a múlt héten, hogy szeptember elejére várják az unokáikat. Nagyon aktív volt az a december eleje-közepe :lol:

Sun.. utólag visszagondolva (hát ugye honnan a franciskából tudtam volna) lehet, hogy nálunk is az is rátett a pocifájásra, hogy általában az előtejet szívta ki a babus. Mondjuk én nagyon nem tudtam fejni, sajna nem volt annyi, sőőőt még tápszer is kellett :-(

Nammado, köszi, aranyos vagy! Te mikorra várod Pici Pocokot?

Timi, tessék gyorsan belehúzni a lottónyereménybe, utána a tesóba, bár látod én is 40 évesen szültem. Ha nyerek adok, szombaton is csak kettesig jutottam.

Kriszta... jobban megnéztem a képeket, szerintem kezd egyre jobban apukája lenni, de olyan vegyes vonások vannak.
Nálunk most, hogy nagyobb Lilla azt mondják, hogy apájára hasonlít. Apája szerint rám. Majd kiderül.
Persze vannak olyan "humoros" megjegyzések, hogy szép ez a lány, nem cserélték el a kórházban? Ha,ha,ha.

Kép
judit70

Lanyok, mamik!

Mindenkinek nagyon koszonom a hasznos tanacsokat. Nem baj, hogy megoszlanak mert igy azert nagyjabol ki tudok belole csemegezni egy nekem jol fekvo megoldast :) Ez a patchwork szoptatas :) A fejestol voltam en kicsit megijedve, de megnyugtatott hogy mindannyian azt ajanlottatok hogy fejjek le ha nagyon feszit. Mar jobban is vagyok. Gondolom fejben dolt el a dolog. Nem hasznalom a bimbovedot es bar nem szeretem de minden masodik sorozatot fekve vegzem :) igy akkor mashonnan is megy a tejci. Es a LLL oldalan pedig azt olvastam hogy a tul szoros melltarto is lehet oka a kemenyedesnek es ilyenkor vegyuk ki a melltartobetet mert az is elnyomja a bimbot..... szoval es is megtortent. Es nem kapcsolom fel a melltartot szopizas utan csak felhajtom. Igy az sem szorit.... szoval sokat tanultam ismet... es ha lenne harmadik akkor persze az egeszet ezekkel a bizonytalansagokkal kezdenem elolrol :)

Szoval meg egyszer nagyon koszonom mindenkinek a tamogatast. Sokat jelent hogy tudunk egymasra szamitani!!

Jucuss,
te szulsz legkozelebb? Mar nincs sok :) Mar nem fogunk GI-nel talalkozni, mert en csak marcius 24-en megyek hozza 6 hetes kontrollra. Te meg addigra mar otthon is leszel az uj babaval :)

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Bocsánat ,hogy rég voltam. :oops: ,....de olvastam.

Most kezdek parázni,pénteken Iza csoportjában 14-en voltak.
Ma mentünk és már csak 8-an ültek az asztaloknál.Be is pánikoltam és hazahoztam :cry: .
Hányós-hasmenős vírus. A szomszéd csoportban pedig himlő :shock:
Neki semmi baja :) ,de nem tudtam hirtelen mi is lenne most jobb.
Azért is mert megvan az időpontom a császárra ,Márc.11 !!!!!!!!!
Csütörtökön megyek Ctg-re,és még beszélünk a Dr-al..
Összepakoltam a roham táskám is :roll: ...szóval " fészkelek" ..

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Jucuss,
himlo es a hanyos-fososbol az egyik sem jobb a masiknal :)
Feszkelj csak golyamami :) Mindjart jon a fioka :)

KépKép
sunflow

Jucuss...remélem megússzátok mindkét betegséget!
Jó fészkelődést Neked :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Sun, én nem adtam tanácsot, mert ha nekem feszült nagyon a cicim, akkor Vivit rátettem, nem fejtem ki előtte. De azt látni kellett volna, Vivi a legfeszültebb cicimre is úgy cuppant, mintha hozzánőtt volna. Vele ilyen gondom sosem volt. Nekem a leszoktatás után is hónapokig jött tej a cicimből, elég volt, ha Vivi csak rátette a kezét. Cici és Vivi nagyon egy hullámhosszon voltak/vannak :D Alig várja, hogy újra legyen tej benne.
Én utána sem tudtam fejni, ti hova teszitek addig a babát?

Judit, állítólag Karácsony után 9 hónappal születik a legtöbb gyerek :lol:

KépKép
b_judyt

Judyt, vagy Judit nap után 9 hónappal :lol: :lol: :lol: Nem?
Nálam tutkó, hogy úgy volt :-)

Jucuss, jó előre hozta G.I a császárt, ahhoz képest, hogy márc. 23. körülre voltál kiírva. Ildikó nap nem márc. 10? Biztos a márc.15.-i hosszú hétvégét megtoldja és programja van.
Fészkeljél drága :-)
Jól tetted, hogy nem hagytad Izát ott, már csak az hiányozna, hogy elkapjátok!!!!!!!!!

Sun a levegőzéssel óvatosan, állítólag jó hideget mondanak a hétre! Meg ne fázzon az a kis drágaság!
Tegnap volt szép idő.
Csinálsz majd képet Dodóról amikor benne van abban, amit kötöttél neki? Olyan kíváncsi vagyok

:wink:

Kép
judit70

Judit,
nem megyunk messzire csak a teraszon leszunk 5 percet. Jol beoltoztetem es ugy viszem ki. En ugyis mindig tuloltoztetem a bebiket :)
es keresed narancs, ime a kep:

Kép
Kép

Judy,
nalunk szerencsere Dodoka jo elore jelez hogy mikor akar enni. Szep lassan ebredezik es addig pont van idom lefejni annyit hogy mar jol legyek. Nagyon aluszekony meg mert meg picit sarga. Mar jobb a helyzet mert majd egy orat tolt a toltoallomason es leszivja meg az agyvizemet is :)

KépKép
sunflow

Sun...nagyon-nagyon cuki Dodó a hacukában :)
"töltőállomás"...ez nagyon tetszik :D :D :D

Timi
Kép
vt72

Timi,
koszi. :)
a toltoallomas azert jutott eszembe mert valamiert beugrott egy repulo amit a levegoben toltenek meg uzemanyaggal.... hogy miert ne kerdezd :) mostanaban tul sok tudomanyos musort nezek a teveben szoptatas kozben :)
A hacukat nagyon szereti Dodo. Lenyugszik mikor raadom es nem ebred fel a sajat kezere ha az megmozdul. Allitolag sokszor azert ebrednek fel mert onkentelenul megmozdulnak a kezeik es felebreszti oket.

KépKép
sunflow

[quote="sunflow"]A írta:sunflowllitolag sokszor azert ebrednek fel mert onkentelenul megmozdulnak a kezeik es felebreszti oket.

Ez vajon Zsoltira is igaz?
Néha úgy szeretném tudni, hogy miért ébred fel éjjel :)
(Mint tegnap éjjel 1,5 óránként szinte óramű pontossággal.)
De van, amikor 3-4 órát is alszik egyhuzamban :D

Timi
Kép
vt72

Elment a hugicám babája :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

sun: Dodoka édi a hacukaban

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta...sajnálom nagyon :( :(

Timi
Kép
vt72

Sziasztok! Rég voltam. Visszaolvastam.
Sunflow, megoldódni látszik "töltőállomás" probléma :) . Én is inkább fejném kicsit a cicit, mint hogy babát ébresszek.
Istenkém...nagyon aranyos kis "csomagod" van :D !
Tényleg nem hangzik jól Anna ovi programja, de szerencsére már közeledik az iskolakezdés. Na, az sem egyszerű, legalábbis én már most parázok ettől Győző kapcsán :oops: .

Judit, gratula az átforduláshoz! Lillácska olyan nagyon-nagyon cuki, hogy fennáll az "agyonpuszilás" veszélye :D !

KIa, jobbulást kívánok az egész családodnak!
Levi nagyon aranyos a jelmezben!
Tudtam, hogy lányod lesz!!! Nekem is lottóznom kéne...

Kriszta! Petra baba nagyon aranyos :D ! Kimondottan hasonlít a bátyjaira.

Nammado, az oviváltás megkönnyíti az egész család életét, ezt Berci is érezni fogja. Biztos vagyok benne, hogy ügyesen beiilleszkedik és barátokra lel hamar.

Kép

Kép
ripley

Ja, én most "háwájozok" itthon egyedül, mert mindkét gyerkőc a nagyszülőknél van 2 napra.
Győző már profi ebben, de Zalánnak ez az első többnapos távollét tőlünk. Híreim szerint jól érzi magát, sokat van kint az udvaron, Győzővel sokat hancúroznak, és az éjszaka is szépen aludt :) .

Kép

Kép
ripley

Sun.... köszönöm, hogy kérésemet teljesítetted :-)
Nagyon édi, és nagyon okos vagy. Én ezt is csak utólag olvastam, hogy IGEN, a saját mozdulataikra pár hetes, talán 2 hónapos korukig felriadnak. A kezük rándul be. Vagyis már akkoriban is olvastam, de hiába tekertem be, a hasfájás miatt nem maradt meg, pedig ha úgy el tud aludni sokkal jobb lett volna. A pólyás dolog sem jött be nekem, én olyan idétlenül tartottam benne, ráadásul a 2,5 kg-os gyerek elveszett a pólyában :-)
4 hónapos kora óta éjszaka a takaróval küzdünk, állandóan lerúgja magáról. Egy rövid ujjú body + pamut hálózsák van rajta, de nem túl vastag, így állandóan aggódom, de a hálózsákot azért gondoltam, hogy kényelmesebb.
Na, szóval én is jóóóó paramami vagyok.
Utólag jutott eszembe, írtad, hogy voltak apuka családja, mit szóltak Dodóhoz. Elég bátor voltál, hogy ebben a vírusos időszakban ilyen picurkához odaengedted őket (na paramami megint megszólalt), de tudom, mit mondhattál volna.

Éjszaka 2 óránként felsírt Lillus, de nem ébredt fel teljesen, lehet, hogy elindul a fogzás lassan?

Kriszta, nagyon sajnálom a hugidat, nem könnyű ilyenkor, vigasz csak az lehet, hogy fiatal és még van esély.

Ripley, igen, néha már túlzásba viszem a puszilgatást, de ki tudná megállni? :wink:

Timi, lehet, hogy a hidegfrontot, havazást érzi meg Zsolti, azért voltak az ébredések. Lehet, hogy Lilla is. ?!

Kép
judit70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?