Sziasztok!
Eclipse - elég ha visszaviszed azt a mérleget
Nem bizti, hogy mindenhonnan megy az egész család. Én pl azt hiszem kettesben megyek Adélkával, mert Atit nem merem odavinni
Szétszedi atomjaira a házat.... inkább elküldöm apával anyósékhoz
Rabbe - annyira ügyi vagy. Én elég amatőr vagyok varrásban (is)
Ezt a mérést én sem értettem soha
De amíg sorba növi ki a ruhákat, addig tuti, hogy nő. Az meg annyira nem izgat, hogy papírformailag mennyi is az annyi
Ebba - fixies, eldobható. Van nekem mosható is, de nem szerettem meg. Veledás, meg másik is.
A 62-es ruci nem sokáig lesz rá jó szerintem.
Dorka - micsoda nap!!! Szerintem ma már ne nagyon nyúlj semmihez
Én szundit nyomok éjszaka, nem Rékát
Minden elismerésem!!!!
Henne - senkit nem fog zavarni, ha adott esetben Levi akár az egész talit átalussza. Majd legfeljebb úgy csodáljuk
Rosszkedv és sírós babucinak is talán jó lehet a környezetváltozás. Te jobban leszel, Levi meg majd nézelődik, mert annyi szép gyereket egy rakáson még tuti nem látott!!!! Na és ha 5 óra kocsiutat kibír, akkor egy kis hétpróbás hős, és hozd nyugodtan.
Amida - mérleg - akkor arrébb tolom a mérlegem, hátha fogyok két kilót. Hátha nálunk is úgy van....
Az örök téma - kaksi: Adélkáét nem lehet nem meghallani. Iszonyatos robaj kíséretében teszi, hogy tutira észre vegyem, hogy feladatom van!!
Vikoo - Boldira való tekintettel akkor inkább mégsem a nagyestélyimet veszem fel a talira
Tatjana - szerencse, hogy volt egy normális doki, aki felfedezte, hogy mi a baj! Mennek a puszik Ádámnak. Sajnálom a műtétes dolgot.
Bedoha - Ati alapból egy rosszcsont Pepi. Én már csak így hívom. ízelítőül néhány dolog: ledobálja a játékait az emeletről, Adélka játékait elveszi, azzal focizik, majd mikor kérem, hogy adja vissza, úúúúgy hozzávágja - azaz vágná, mert ilyenkor mindig ott vagyok. Telefujkálja a fürdőt a wc illatosítóval, letekeri a wc papírt, fűrdésnél kihajigálja a kádból a csurom vizes szivacsot, utána a többi játékot, nem akar pisilni menni - megvárja míg becsorog, adott esetbe odamegy a wc mellé, mert már nem bírja tartani, nem akar kezet mosni, evéskor elrohangál az asztaltól, püföli a virágot, kipakol a kamrából, leszedegeti a mi könyveinket, berugdossa a játékait az ágy és a szekrények alá, mindenhová felmászik, semmit nem akar amire megkérem: öltözés, stb, úgy kell körbeüldözni a házon. Mindenből a cirkusz van, a hiszti. Pedig higgyjétek el, nem ezekre taníottam.
Nem gáz, ha a talira nem viszem Atit???
Adél tejcin kívül nem kap semmit!
Kinga - jobbulást!!! Az a helyzet, hogy csak úgy odamentünk egy normális rendelésre. Ati kenöcsöt kapott, azzal kell kenegetni egy hónapig reggel és este a kukiját, aztán vissza kell menni. Én nem voltam ott, apa meg nem kérdezte, hogy ééééés akkor mi van, szóval én azt gondolom, hogy ha a kenőcs használ, akkor elég lehet a felrántás, ha nem, akkor meg műtét lesz belőle. De őszintén szólva nem is nagyon értem ezt a kenőcsös dolgot, mert annyira pici a lyukacska
Amikor pisil, a kukija végén lesz egy nagy bumszli. Kriszta, szerinted?????
Hajni - semmi gond a tápszeres babákkal!!! Egyébként én ha adtam is pótlást, úgy csináltam, hogy szopizott, aztán bekevertem valamennyi tápszert, többet, mint amit meg tudna enni - és evett belőle, amennyit gondolt. Úgyis kiköpi a cumit, ha már nem kér. De lehet én csináltam rosszul....
Rólunk: ahogy öregszem, egyre rosszabbul viselem a frontokat. A megint hótól depis lettem, bár most süt a nap, de nemtom mi a sz.rért fáj a fejem. Olyan lustaság vett rajtam erőt, és annnnyira nincs kedvem semmihez....... úúúúgy utálom magam ilyenkor!!!
Megyek is, nem fárasztalak ezzel Benneteket.