Sziasztok,
Tegnap átmentem passzívba, inkább csak olvasgattalak titeket
(tök rosszul voltam eghész délután..)
Beus: üdva a csapatban!!
Szextéma: már beszéltünk róla korábban. Csatlakoznék Pipocskához: aki fél tőle, próbálja ki azért (ha nem tilos...bár, én veszélyeztetett voltam, és mégis
) szóval az első "új" orgazmus után nem fog többet hezitálni senki
!! És én is úgy tudom eza babának is jót tesz
Orvosom (pasi) nem tiltott el egyáltalán.
Ez az intimtorna már a szülőésre készít elő??
Lányok, ti tornázgattok?? Vagy ez az első trimeszterben még tilos?? Én ugye az elején vesz. voltam, de mostmár elvileg nem! Muszáj lenne mozognom, mert igy tisztára eltunyulok!! Nem volna ildomos túl sokat híznom, most is van rajtam felesleg..
És a kávét mindenki automatikusan elhagyta?? Én rákérdeztem a dokinál, és azt mondta nem tilos. Persze most a három helyett csak egyet iszom reggel, jól felhígítva, édesítőszer nélkül.. nektek mit mondtak erről??
Ja, tegnap felbuzdulva a nadrágtémán, lenéztem a MOM parkba, a C&A-ba, mert rémlett hogy van kismama kollekció is. Voltak jó kis farmerek, dehát az későbbre való, ilyen vastag gumiderékkal.. egy jó kordgatyát láttam, abban nem volt ez a betét, viszont az övtartó része hátul gumis volt, fazonja sem volt rossz (9-10 ezer közötti). Én húzom amíg lehet ezt a ruhavásárlást, egyenlőre megúsztam annyival hogy levettem az övet a nadrágomról
Bár egy nagyobb melltartót be kellene szerválnom
Én az EDA-ra még nem is gondoltam. Te jó ég, azt nem csinálják minden kórházban???
Viki, jelentkezz!!!
Na, szép napot mindenkinek!!
Timi
(9+6, te jó ég!!!)