Helló Csajok!
Adélka most aludt el, Ati most kelt
Mégis megpróbálok pár sort írni.
Bevallottam, mármint az adómat, és megfizettem a 129 Ft tartozásom is. Ma idén ügyfélkapuztam először. Szóval idén csak apáéval kell sorban állnom a postán
Dorka - tök sokat mozogsz!! Nehogy má' csak hízzál! Fülbevalót én is tervezek, már meg is győztem apát, már csak ki kellene nézni a megfelelő darabot
Figyu, nem valami gyógyfülbevalónak kell benne lenni 2 hétig? De az beszúrós, nem??? Picibabának olyat hogy lehet?
Csajszi, nem dobtál képet!!!
Kenegetős cucc - én a Dentinox-ot ismerem.
Folyt köv nemtom hány óra elteltével
:
ninin - akár minden oldal felét is elfoglalhatod
Oli igazán csodálatos!!!! Azt nem írhatom, hogy apróság
Rabbe - ari vagy a felajánlással. Mi bárhová elmegyünk - bölcsi, hozzátok, csak végre el tudjunk menni, és lássalak már Benneteket!!!
Lucuzs - jó, hogy mégis sikerült megoldani, hogy tudtok menni!!!!!
Wivi - bimbigyilkolásnál én szólok Adélnak, hogy ezt nem. Szopi ok, ráncigálás nem. Volt, hogy el is vettem tőle. Mi lesz, ha foga is lesz?!
Nekem annó vagy 2 hónapig tartott, mire a bimbim megszokta a szopizást, mire begyógyult, és nem fájt.
Atival a helyzet - ez most nem testvérféltékenység, ez sima rosszasság. "Sima" - igazából nagyon durva
, vagy mi várunk el sokat tőle.
Eclipse - csak nem a lelki szemeid előtt látod, hogy egy pasi sem lesz majd jó szerinted Mollikának
Én már csak attól is bőgök, ha velem van, a szemembe néz, annnyira elérzékenyülök. Annnnnnnnyira szeretem!!!!!!!
Ati születése előtt a bölcsőhalál miatt voltunk tanfolyamon annó, de könnyen bepánikolok.... Bár a légzésfigyu úgy ér valamit, ha az ember tudja, mit kell tenni, és meg is teszi.
Na neeee, hogy nincs kondid. Akkor mit szóljak én??? Ráadásul sokat hordozod Mollikádat is. Az is edzés.
Mollika is milyen ügyi!!!!
Eta - köszi a szervezésbe ölt sok időt és melót. Lehet Gizus nem is fogyott, csak hosszra nőtt, ezért láthattad vékonykának.
A másik bolygós én voltam
Nav - naggyon találó volt az a kis poénos blokk
Reggeli két görögdinnyés ébredésnél miután szopizott picit az egyik ciciből, tedd át a másikra, hogy ott annyit egyen Zorka, amennyit csak bír. A könnyített első pedig elvan a következő szopiig. De csak ha nem akarsz fejni.
Hajni - most akkor is össze fog jönni nekünk is a tali!!!!!
Henne - remélem, hogy most már nincs rossz hangulatod
Adél hálózsákba, és hason alszik. Adél is valahogy elküzdi magát az ágy másik sarkába, de ő viszi a hátán a takaróját is
Tatjana - hajrá!!!! Kemény ez így tényleg, de ügyi vagy, és meg fogod csinálni
Kaki mizériát Atival annó én is végigjátszottam. Aztán egyszercsak helyre jött! Bukás - mindig kevesebb jön ki, mint amennyit a látvány alapján saccolnánk.
És még a tablóra is van időd és energiád
Küldök képet.
Rodina - én sem nagyon merek Adéllal mászkálni az influenza miatt. Elég nekünk az ovi.
Adél szeme már barnul. Olyan lesz, mint anyáé!!
Lucuzs - Balázs átfordulásához gratula!!!! Szeretem a Bogis Balázsos fotóidat!
Kriszta - Dávidnak akkor be volt gyulladva a gégefedője? Most már minden ok? Nagyon ügyesen ínhalál Dávid.