Reno
nagyon sajnálom, de örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dologhoz és annak is, hogy a következőnél kicsit megpróbálsz majd visszavenni a tempóból.
Tudjátok most olvasom a Várva várt babák c. könyvet (eddig nem mertem, de jobb is nekem) és ott mindegyiktől megkérdezi az író, hogy vajon miért nem sikerült az 1-2-3 és most miért igen. De erre egyikük sem tud igazából választ adni. Míg az egyik végig befelé fordult és a babóval beszélgetett, addig ugyanez a másiknál nem vezetett eredményre. Én sem tudom nekem miért igen. Elméletem van, de ez csak az én babonás agyam szüleménye.
Tegnap voltam a nőorvosomnál, aki nem vizsgált meg sehogy, azt mondta eleget vizsgáltak a Kaáliban, majd a 11-12. hét táján. Az még 3-4 hét.
Úgyhogy holnap felmegyek Krizsához egy fizetős uh-ra. Tudnom kell mi van odabent.
Lara
2-kor gondolok rád
Köszi az infót istenített dokinkról, fel is veszem majd a Szülőszobát. Csak Krizsa doki miatt.
Kirszta
Ha érzed a cicid az jóóó. Az Utrot egy idő után megszokja a szervezeted és nem attól feszül a cicid, hanem a többlet hormontól. Drukk ezerrel +++++++
Zsebi
Nekem Krizsa még az első előtt javasolta a lapart a korom miatt. De én azt mondtam inkább először próbáljuk meg így. Bejött.
Egyébként a Kaáliban tényleg a 3. sikertelen után melegen ajánlják.
Egyébként jól vagyok, még 1 kilót sem híztam, sajnos a petefészkeimet érzem és tele is vannak nagy tüszőkkel (vagy ezeket már cisztáknak hívják ha nincs már bennük petesejt?) A pocakom estére felpuffad kicsit, de mi ez az 5 héttel ezelőtti vizesedéshez!
Nagyon bírom a hozzáállásodat, az előretekintésedet az egész életszemléletedet. Megérdemled, hogy minél hamarabb sikerüljön amit nagyon szeretnél.
Fea
Ha hánysz az nem a legjobb jel.
Fel kéne hívnod a dokit, ha még mindig, mert okozhatják az injekciók. A túlstimu egyik vészes tünete is lehet.
Stella
Először szembesülni azzal, hogy csak a lombik a megoldás, hát bizony elég megrázó. De az ember(lánya) hamar összeszedi magát és felemelt fejjel, hatalmas bizakodással vág neki. Ha elsőre sikerül, hát rettentő boldog, hogy micsoda csoda esett meg vele és éppen vele, szinte fel sem fogja és alig meri bevallani a vele együtt akciózóknak és a neki drukkolóknak.
Ha elsőre nem sikerül, akkor rettentően letör, magában keresi a hibát és állandóan az a kérdés jár a fejében MIÉRT nem sikerült???? Van aki aránylag hamar, de van aki csak sokára, de előbb-utóbb mindenki túlteszi magát valamennyire ezen, főleg ha közeleg a következő kezdési időpontja. Van aki ezt sajnos jópárszor megéli, mindig feláll és folytatja. Csak csodálkozunk, hogy mi is hajthatja ennyire előre. (Találkoztam egy csajjal, sajnos sok időnk nem volt beszélni, de már a 11. lombiknál tartott. Teljesen elhűltem.)
Puszilok itt mindenkit, mert nagyon jó kis társaság vagyunk és én is sok-sok erőt merítettem tőletek.
Hajrá minden akciózónak!