Zita, gyönyörű a pocakod, és nagggyon csini vagy továbbra is
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Szülésfelkészítőd ma is lesz? Mesélj majd, hogy miről volt szó! Nekünk 21-én lesz az első, kíváncsi vagyok.
Tetszik az új vonalzód
Dike, Te is szépen gömbölyödsz!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
A dokinál a múltkor 1/2 4-kor voltam. Olvastam, hogy Te később mentél, így tudtam, hogy hiába figyellek majd, még nem leszel ott. A szülésfelkészítőn viszont találkozunk!
Jó lehet, hogy több kismama is van most a családotokban.
Georgia, hogy álltok? Téged is nagyon behavazott ez a költözés, hiányoznak az írásaid! Fotók lesznek? Hogy vagytok?
Babicsek, drukkolok!!!
Mi is minden hétfőn fotózunk!
Suzy, Ádám gyönyörű!!
Gabi, tetszik a szoba!
Ranita, gratulálok!
Melinda, Ancsuka, Gyancsi, Bridget, Szrityi, Zsu, Vanili, Veletek mizújs? Jelentkezzetek!
Köszönöm szépen a jókívánságokat! Szükségem volt rá, mert én nagyon beteg lettem. 11 napig voltam itthon, és csak az ügyeletre és a genetikai uh-ra mentem el ezalatt, különben végig feküdtem, kúráltam magam. Influenzát szedtem össze, nagyon rosszul voltam, magas lázzal...... fúúúú, nem is emlékszem, hogy valaha ilyen beteg lettem volna.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Egyszemke viszont jól van, szépen fejlődik
Mi is vásároltunk már egy-két dolgot. Pénteken voltunk a Minimanóban ingyenes babakelengye bemutatón, jó volt nagyon. A cégtulaj tartotta, mindent megmutogatott és egy csomó dolgot elmondott, hogy mire nincs szükség, mi az amit tök felesleges megvásárolni. Nagyon korrekt volt. Kaptunk jó pár termékmintát és katalógust is. Másnap ahogy jöttünk haza a szüleimtől, ismét bementünk és megvettük a légzésfigyelőt, textilpelenkákat, egy nagyon szép frottír kapucnis törölközőt, mosdókesztyűvel és a férjemtől kaptam egy gyönyörű szép hálóinget is.
Vettünk egy kis bölcsőt is (két hete), mindennel együtt. Kész lesz a babaszoba is, mire megszületik a picúr, de az első hónapokban velünk fog aludni, ezért gondoltuk, hogy jó lesz a bölcső.
Dolgozni még picit több, mint két hetet fogok, március 01. az utolsó munkanapom.
Hozok képeket is, mindenkinek szép napot! Most szaladok a fodrászhoz.