sziasztok!
Újra itthon! Mindenki megúszta a síelést sérülés nélkül. Én persze nem síeltem, elég minden nap a fél órás séta (RÉkát bobon húzva) a felvonóig, majd kb egy óra múlva vissza, emelkedős úton. NNa szóval énis elég terhes vaok már. Elfáradtam rendesen. De utána mindig szundiztam a Törpivel. Este persze társasági élet 1-f2-ig. Szóval nem lettem kipihentebb, de kikapcsolódásnak jó volt.
És hát képzeljétek, RÉki is síelt ey picit. Kis lankás pályán, apa irányba rakta, édesen megfogta a kis térdét, és lecsúszott hozzám. Kis ügyike! Mindezt kb 3-4-szer. Kezdetnek sztem elég is.
Gabó! Rmélem minden okés lesz nálatok! SZépen hízik akkor Blanka a pociban! Az édességgel amúgy tényleg job vigyázni, bár nem csak azon múlik sztem a dolog. Meg hát igazán nem is a teljes súly a lényeg, hanem a fejkörfogat szerintem....
Remélem, hogy még befordul a lányka. Tényleg tök furcsa, hogy még sikerült kikecmeregnie onnan. T éreztél vmi nagyobb fordulás félét, vagy hogy méshol rugdos újabban?
Esetleg zseblámpázás? Egy próbűt megér, nem?
Ovi ügyben nálatok reménytelen a helyzet? Én most kezdem majd hajtani az itteni lehetőségeket...
Ildi! Szépek a gyerekeid még mindig! Utolsó kép nagyon tuti!
Akkor Gabót se kell majd félteni hogy éhenhal! GOndolom élvezi az új ízeket! Kapott már mást almán kívül is?
Oviról neked nincs tapasztalatod?
Mérnökasszony! Eszti baba mennyi sokat változott! Igazi nagylány már ő is! És tényleg nagyon az apjára hasonlít!
Kistesóhoz hajrá! Elvileg ha teherbe esel, megváltozik a tej íze, és magától abbahagyja a szopit Eszti. AMúgy meg ha eldöntöd hogy vége, szépen építsd le a szopit először a napközbenieket szüntesd meg teljesen, és, vagy a reggeli vagy az estit hagyd utoljára. Esetleg ha elfogadja a cumisüveget, kaphat korának megfelelő tápit, vagy babaitalt.
Nálunk nagyon egyszerű volt a helyzet, mert már egyébként is csak 1x, este szopizott RÉka (és ahhoz is pótolni kellett), amikor elmentünk a tengerpartra.... Általában nem sikerült lezuhiznom az esti fektetés-szoptatás előtt, és azt hiszem az enyhán sós beütés nem nagyon ízlett RÉkának, így magától hagyta abba. De ő akkor már SInlacot s kapott egy ideje mellé. szóval nem volt nagy a törés...
Velünk minden oké, bő 1,5 hete voltam dokinál (akkor kezdtem a 30. hetet), be volt fordulva a babó, (persze ez még semmire sem garancia), és szerencsére zárt volt még a méhszáj, de egy kis rövidülés már volt. 1,5kilósra saccolták, őt is kb 1 héttel idősebbre számolta a gép.
Magnéziumot szedem, hízásom eléggé megtorpant, de nem is nekem kell gyarapodnom, hanem a kisasszonynak odabent...
Amúgy RÉkával is így voltam a végén.
Réka kicsit náthás, még a síelésen szedte össze, hazaúton a köhögéstől 3x hányt, de már rutinosan viszünk neki hányós tálat, amit ügyesen használt is.... Csak kicsit diétás napja volt az utazáskor. Most már jobban van, bár még szippantgatni kell a nózit. HOlnap még nem is viszem bölcsizni, amúgy is vissza kell állnia a délutáni alvással, mert elég későre csúszott mindig, úgyhogy kicsit próbálom napról napra előrehozni.
Szombaton értünk haza, vasárnap még lerohantunk Szegedre, apósomnak szülinap, meg unokatesónak.... Ma reggel jöttünk vissza. Itthon van mit csinálnom, kipakolás, egy hegyni szennyes, és megint neki kéne állnom a halogatott melónak is.
Cuccok-kellékek beszerzésével nagyjából megvagyok, unokatesóméktól még most szombaton kapjuk vissza a pici ruhákat, akkor még majd látom, kell-e vmi.
Réka új bútora 2 hét múlva érkezik, már nagyon kíváncsi vagyok...
úgyhogy zajlik nálunk is az élet rendesen, nem unatkozok. GOndolom az elkövetkezendő 2-3 évben nem is nagyon fogok....
HIrtelen ennyi sok lett..... Bocsi érte.
Ovis infókat továbbra is várom, ha van valakinek akár hallomásból, vagy tapasztalatból...
Pusz: Panna