Sziasztok!!
Már nagyon rég nem jelentkeztem, ezért ezer bocsi! A lakásfelújítás minden időnket lefoglalja, mert teljesen szétkaptuk. Kicsit jobban belemerültünk a tervezettnél, de a végére nagyon szép lesz és ez a lényeg
Közben pedig, TALÁLTAM ÚJ MUNKÁÁÁÁT! Hétfőn megyek lefixálni, hogy pontosan melyik naptól kezdek, de nagy valószínűséggel február 7-től
Szóval most nagyon pörög körülöttem minden, nem igazán koncentrálok a baba kérdésre. Úgy gondolom nyáron vágunk bele ismét valamibe.
Bumi,
mi is Fülöphöz járunk, én is csak jót tudok Róla elmondani. Azt is hallottam, hogy a laparoszkópos műtétek terén ma Ő számít az országban az egyik legjobbnak. De mint ember is nagyon normális. Mi "lassú beszédűnek" hívjuk Apival
ha találkoztok majd, megérted miért.
Jucus,
nagyon drukkolok, hogy ilyen szépen javuljon az eredmény tovább! Jelentkezz hogy mennyi lett a friss érték!
Beni,
de jó, hogy írtál!!! Nagyon örülök, hogy ilyen cuki babócád van és ilyen jó baba. Egy képecskét teszel fel valamikor Róla? Olyan kíváncsi vagyok
Bea,
de jó, hogy Te is benéztél! Hogy álltok a baba kérdéssel?
Luci,
Nagyon szépségesek a gyerkőceid!
Jöhetnek még fotók
Vaya,
az iwiwen megkuksiztam aképeid, dönörűűű a csajszid!
Kissedi,
a szurihoz nagyon drukkolok! Mi is megkaptuk a párommal mindketten és amíg kaptuk óvszert kellett használnunk. Nekünk valószíű azért nem vált be, mert én sosem voltam hajlamos a gyulladásos bajokr, nem ez az oka, hogy itt tartunk. De ha Neked sokszor van, simán megoldódhatnak a babaügyek tőle, drukkolok nagyon!
Jocek,
olyan nekem a Ti történetetek mint egy valóra vált álom.
Annyira jó, hogy minden rendben van veletek! Olyan jó, hogy van itt ilyen igazi pozitív példa!
...nagyon remélem nem hagytam ki senkit, de ha mégis akkor tudjátok be annak, hogy nagyon fáradt vagyok és a férjecském itt csacsog mögöttem.
Szép estét mindenkinek!
T