Új privát üzeneted érkezett!

Tündi, Zsuzsci
Én úgy emlékszem, hogy Babusnak is akkor sikeredett Kristóf, amikor nem figyelt oda a részletekre. És lám, már milyen gyönyörű szép nagy fia van! Tessék követni a példáját.Nagyon drukkolok nektek. És Zsuzsci: írtó szép helyen voltatok!

Babus
Én is kaphatok pocis képet?
jura

Tündi!Zsuzsci!Kép

Most rajtam is egy kicsit kitört a nemtörődömség.
Akkora nagy volt a csalódás, hogy besokaltam nagyon.

Mérem a hőmet, most hüvelyben de azt is ha eszembe jut.

Elraktam minden olyan dolgot otthon, ami a babára emlékeztetne és ide is ritkábbanKép nézek fel.

Munkám is van, úgy hogy elfoglalom magam.

Mea
mea

Köszi!
Úgy gondoltuk, hogy egyszer el kell mennünk egy ilyen helyre, és ezt mindenképpen még a baba előttre terveztük. Most már csak Ő várat magára...

Kép
zsuzsci

Zsuzsci!Kép

Hol is voltatok pontosan?

Mea
mea

Tündi!Kép

Nem baj, akkor ez az utolsó esély a Tiétek legyen!!!Kép

Én szívből kívánom Nektek egy pici babót karácsonyra!!!Kép

Mea
mea

kívánok

Mea
mea

Babus!Kép

Megnéztem a képedet és írtam mailtKép

Mea
mea

Sziasztok mindenki!

Le vagyok maradva szokasomhoz hiven, ugyhogy mindenkinek minden elismeresem, aki "nehez napokat" elt meg az elmult 3-4 napban. Remelem mar mindeki jobban van Kép

Zsuzsci,
gyonyoru ez a hely. Ez a sziget merre van? A Maldiv-szigetekhez tartozik?

Penteken nem jottem be dolgozni, allati rossz napom volt mar reggel, ami aztan delutanra kiteljesedett. Olyan nyugos es hisztis lettem, hogy nem birtam magamat sem elviselni. Jobbnak lattam, ha nem megyek emberek koze.
Aztan ezte a doki bacsinal azert nagyon jo volt, megneztuk manot, aki penteken 2cm-es eletnagysagban mutatta magat es eloadta a szivdobogos trukkot, amitol mindenki mosolyra derul. Edes volt. Kiderult, hogy 1 nappal idosebb, mint ahogy en szamoltam, ennek ellenere a szules varhato datuma 2 napot ugrott elore. Nem ertem miert, de nem baj. Szoval ma elvileg 8 hetes es 7 napos, es junius 20-ra modosult a szules. Nem tudom, javitsuk-e a tablazatban, azt hiszem szoktuk!

Szuloszoba szornyu volt. Szegeny parom nak alig birtam elmagyarazni, hogy normalis esetben egy szules azert nem ennyire veres es horrorisztikus. En mindenesetre kikeszultem tole. Legalabb az egyik szules lehetett volna nyugodt es szep. Nem?

Ja, hanyingerem visszatert 1 het utan, ugyhogy a hetvegem ismet kicsit nyugosre alakult, de mindegy, holnaptol mar a 10. hetet kezdjuk, hatha lassan elmaradoznak az ilyesmik.

Babus,
remelem azota is minden rendben van veletek!

Judyt, Gyongyi,
hogy vagytok?

Vanda
vanda72

Lányok!

Most jöttem meg a dokitól és minden rendbe van!
Csak azért kellett bemenem mert most 2 hétre elmegy külfödre és nem akart igy itt hagyni.

Sajnos a 12 hetes uh. más orvos fogja csinálni!!

Tündi!
Nagyon sajnálom, pedig teljesen olyan érzésem volt mintha sikerült volna neked!

Zsófi
zsófi76

Vanda!
Biztosan nagy élmény lehetett az UH.Kép
Már Én is nagyon várom a nov.29-et, mert akkor megyünk legközelebb a doki bácsihoz.Kép
Nekem hányingerem nincs, csak néha reggel és este émelyeg a gyomrom.
Ja meg már nem nagyon jók a ruháim, mert a felsőim már szűkek mellben, a nadrágok pedig szorítanak.Szerinted ez normális ilyen korán?

Judyt
KépKép
judyt

Itt van a mai táblázat:

Kép

Judyt
KépKép
judyt

JudytKép
Teljesen normális, hogy így növekedsz.

Képzeld az egyik kolléganőm olyan gyorsan nött, hogy az újasszony ruháját két héten belül ki kellett engedni!
Ő alapból is nagyon vékony, mondhatnám sovány volt és nagyon korán látszott a pocakja!
Már én is nagyon várom a november végét!!!

BabusKép
Na mit mondott a védőnéni?

Lányok!
Azt hittem ebben a hónapban megúszom a cicifájást, mert egyszerüen nem jelentkezett, de sajna tévedtem a 27. napon előjött, de úgy, hogy szinte minden mozdulat fáj! Olyan borzasztó! Most már még jobban várom, hogy megjöjjön, akkor legalább ez is elmúlik!
Stella

Kép
stella9

Hogy én hogy utálok a tábla alján lenni...

Vanda, Mea Kép
Igen, a Maldív-szigeteken voltunk. Kép

Kép
zsuzsci

Judyt
Engem is szorítanak a ruhák! A nadrágokat már nem tudom begombolni. Én is azon gondolkodtam, hogy ez normális-e?
Jura
jura

Vanda Kép

Orulok, hogy minden rendben! Irtam emil penteken, megkaptad?

Judy Kép

A felsoim nekem is nagyon szukek, cicifixet mindenkepp be kell szereznem mert mar majd kiugranak a cickoim a regiekbol. A nadragok szerencsere meg jok...

Nalam egyebkent nincs hanyinger, viszont tegnap delutan a brutalis szorulasom megoldotta magat... A vasarnap delutant szinte teljes egeszeben a furdoben toltottem... Kép Remelem a babo jol van meg mindig...

Kepzeljetek, december 17-en megyek elszor UH-ra. Kép Akkor leszek 13 hetes... Kép Biztos huvelyi lesz, mert azt mondtak igyek 1 liter vizet 10 perccel a vizsgalat elott... Kép Kép Kép

Babus Kép

Remelem jobban vagy, es mar kiheverted teljesen (testileg, lelkileg) a hetvegi esest! Azert pihenj sokat!

Kóbor Kép

Orulok, hogy jol vegzodott a dolog. Mostamar csak pozitiv gondolat ebben a honapban! Kép

Gyöngyi

bgy

Stella!
Aranyos vagy, hogy erdeklodtel felolem, de hetvegen nagyon mehzuhantam.

Elmult a hasfajas, gorcs, helyette jott a hanyas. Tegnap reggeltol delutanig otszor hanytam. Minden kijon belolem, meg az alma is. Lanyok ez borzaszto erzes. Mikor csak vartuk a picurt, azt mondtam, hogy johet barmi nem szamit, mert itt a gyerek. Erre nem gondoltam. most is ugy erzem, hogy mennem kell. Nincs erre valami? a babapiskota sem jo, kijott Kép

Babus!
Ugy sajnalom, hogy nem jottem szombaton, pedig legtobbszor hetvegen is itt vagyok. Sajnalom, hogy nem tudtalak megvigasztalni. Orulok, hogy mostmar minden rendben!!! Kuldesz nekem is pocis kepet? Koszonom elore!

Zsuzsci!
Sajnalom, hogy vegul megjott, pedig en nagyon drukkoltam. Nagyon szepek a kepek. Szeretnek kerdezni valamit a 16, 17, 29 is Te vagy? Olyan mas a 17. Hol voltatok? Maldiv szigeteken? Csodaszep lehetett.

Tundi!
Sajnalom, hogy neked is megjott. Tenyleg szoritottam nektek csajok. Biztos valamit rosszul csinaltam Kép Majd most jobban fogok

Zsuzsci, Judyt!
Nekem is tetszik a Lili nev, de a ferjemnek a Dori. Ugy is az lesz, amit en akarok.

Kobor!
Este remelem tudunk beszelni. Remelem nem leszek rosszul, mert azota nincs kedvem semmihez. Orulok, hogy minden rendben!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit Kép
Mindegyik képen én vagyok. Hol jobban, hol rosszabbul sikeredett... Kép

Sajnálom ezt a hányós mókát amin keresztül mész.
Bár én már nagyon szeretném tapasztalni!
Gondolj arra, hogy ezt is a babuciért bírod ki, és nem sokára elmúlik ez az időszak.

Kép
zsuzsci

JuditKép
Sajnálom, hogy így kifogtad ezt a hányos időszakot!
ilyenkor azt javasolják, hogy egyél sokszor keveset, felkelés elött pár szem mogyoró, de nem tudom neked mi jön be.
Reméljük nem tart sokáig, vagy legalább kicsit elviselhetőbb lesz!
Stella

Kép
stella9

Zsuzsci!
Tudod en is ezt mondtam, mielott osszejott a baba, ez csak is jo jel. Megis most nehezen viselem. Azt hittem, mivel eddig elkerul, mar nem is fogok hanyni. Allando tompa fejfajasom van, es ehes vagyok, faj a hasam, viszont, ahogy kajat latok, vagy csak gondolok, mar rohanok is. Neha mar varom is, hogy megszabaduljak a hanyingertol. De rajovok, hogy ez nem kajatol van, es a hanyassal nem er veget a hanyinger, sot.
Bocsanat, hogy igy kifakadtam, de egyszeruen megorulok, hogy nem mondhatom el senkinek. Ugyanis anyam tegnap jol megszidott, hogy mi ez a rossz kedv, mert nem orvendezek. Mondta ezt, amikor negyedszer jottem ki a slozirol, es otodszor mentem vissza. Szoval ugy felhuzott.
En borzasztoan orulok a babanak, mindennek. Nagyon is boldog vagyok, egyszeruen csak rosszul vagyok, es legszivesebben csak sirnek.

Bocsanat, hogy ennyit irtam. Nem akartalak untatni Titeket!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit
Jobbulást kívánok!!!!!!
És nem te csináltál valamit rosszul, hanem én vagy mi Kép

Zsuzsci
Ne keseredj el! Most én is hasonlóan élem meg a dolgokat mint te, tudom, hoyg nem kellemes. Mit mondhatnék? Sürgessük meg ezt a november végét, mert többeknek jó orvosi vizsgálatok miatt, mi meg akkor leszünk fogamzóképesek Kép

Stella
Neked azért drukkolok, hogy mielőbb megjöjjön a menzid, és elmúljon a cicifájásod Kép Szegénykém... nagyon rossz lehet Kép

Vali, Henci, Kinga
Nektek meg azért drukkolok, hogy jövő héten ti hozzátok a jóhíreket! Kép

Zsófi
Aranyos vagy, köszi!!!!
Hamar mennek a napok, igaz? Tényleg már csak 5-öt kell aludni, de az utolsó már úgysem lesz alvás Kép

Mea
Köszi Kép Jó, hoyg egy kicsit tudunk lazítani, nem? De azért ne hagyj itt minket egy picit se, mert mennek a drukkok! Kép Apát pedig nem elengedni most már sehova! Kép

Judyt Kép
Köszi a táblát, még alulról nézve is szép Kép És ti, babások vagytok a legszebbek benne Kép Ti adtok erőt, hoyg folytassuk, hogy mi is kapjunk zebrát és babát Kép

Vanda
neked is jobbulást kívánok, remélem, hamarosan tényleg elmúlnak ezek a rosszullétek, és sokkal jobb közérzetről számolsz majd be Kép UH miatt rettentően irigykedem! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok! Az mi életünkben most jött el az ideje egy babának. Már régóta szeretnénk, de igazán lehetőségünk most nyílt rá, úgyhogy el is kezdjük a felkészülést. Már évek óta nem dohányzunk, alkoholt is csak alkalmakkor fogyasztunk, viszont a munkánk miatt sajnos összevissza eszünk és nem tudunk eleget mozogni, de alapvetően egészségesen élünk.
Szívesen venném ha ellátnátok jótanáccsokkal, tapasztalatokkal. Nemsokára megyek az orvosomhoz is, tehát még tőle nem hallottam okosságokat hogy pl. kell e szedni vitaminokat. Örülök hogy van egy ilyen topik és mamák/leendő mamák között lehetek Kép
Előre is mindent köszönök.
Eszter
eszterg

Judit
Kell, hogy legyen valami, ami benned marad. Különben baj lesz. Folyadék sem jó? Az is mind kijön? Vagy csak a kaja?
Anyukád sem akart rosszat biztos, de persze nem lehet elvárni egy kismamától, aki egész nap hány, hogy körberöhögje a fejét a boldogságtól. Próbálj meg friss levegőre menni többször, hátha az is segít.

Tündi
Vendég

Szia Eszter!

Üdv itt, jó eséllyel indulsz a "még idén babásodók" pályázaton Kép
Honnét írsz és hány éves vagy? Hol tartasz most a ciklusodban? Mikor mész dokihoz?
Örülök, hogy cigi pia semmi (az alkalmankénti nem baj, de én csak menzi első felében teszem ha teszem). Kávé? Igazból arról is lebeszélnénk.

Tündi
Vendég

Zsuzsci
Sajna, hogy megjöttKép
De ezek a képek valami elképesztőekKép És nagyon jól nézel ki rajtukKép
De én a teknőst biztos nem mertem volna megfogniKép
Hogy én mennyit álmodoztam a Maldív-szigetekről?! Azt terveztük, hogy majd oda megyünk nászútra, de "csak" Egyiptom lett belőleKép
De egyszer úgyis eljutok odaKép Felpakoljuk a fiúkat, lányokatKép és meg sem állunk egy ilyen paradicsomi szigetigKép
Olyan jó volt nektekKép Irigy kutya vagyok én isKép

Judyt, Jura
Szerintem normális az ilyen korai pocaknövekedés. Nálam is így voltKép Biztos majd nektek is ilyen szép nagy pocitok lesz majdKép

Zsófi
Tök jó, hogy minden rendbenKép De azért továbbra is pihizzél sokatKép

Kóbor
Nagyon örülök, hogy nem volt semmi gondKép Gondolom így még nem örültél soha annak, hogy nem volt babaKép

Judit
Részvétem a hányás miattKép Sajna ötletem nincs, hogy mit lehetne tenni ellene, mert szerencsére soha nem volt benne részemKépJobbulást!Kép
Dehát egy babáért mindent ki kell bírni, nem?!Kép

Gyöngyi
Az UH és a sok folyadék közötti összefüggés inkább orvosfüggőKép
Hasi UH előtt tuti telt hólyag kell, de pl. a hüvelyi UH előtt itt Gyöngyösön inni kell jó sokat, a pesti kórházban viszont még elküldött WC-re is a doki az UH előtt, hogy üres hólyagra kell a hüvelyi UH. Ezekután már ki érti?!Kép

Most volt itt a védőnő és a tanuló védőnő csajsziKép
Tök jól sikeredettKép
Kíváncsiak voltak az eddigi 4D UH képekre is, úgyhogy itt nézegettük őket a számítógépen, meg a Gyermek születik könyvet is. Az egyébként nem túl barátságos kiskutyám kifeküdt itt nekik, itt simogattákKépén is csodálkoztam, ilyet nem szokott ám idegeneknekKép
A védőnő megigérte, hogy segít szerezni légzésfigyelőt, mert mondtam, hogy én nagyon szeretnék. Igaz, nem fordult elő a családban bölcsőhalál, de fő a biztonság. Munkahelyi ártalomKép
Szóval jól sült elKép

Judyt, Jura, Judit, Kóbor
Képeket elküldtemKép

Babus

Kép
babus2005

JuditKép
Sokféle módszert hallottam erre a hányós időszakra. Ki kéne próbálnod, hogy Neked melyik jön be. A gyömbéres dolgok állítólag jók. Próbálj meg canada dry-t inni. Vagy a fagyi...
Esetleg próbáld ki, hogy ropit,piritóst stb. rágcsálsz.
Vagy utána kéne nézned, hányinger elleni homeopátiás bogyónak, az tudtommal nem árt...
Annyira szeretnék segíteni Neked.... Kép

Kép
zsuzsci

Meg a tea is kijott. Ma meg szerencsere nem voltam kint, viszont nem is ettem, csak reggel pici gyumolcsot. Beveszem az elevitet, hogy azert a babonak menjen valami. Csak felek, hogy majd az is kimegy.
Buszon volt mar hanyingeretek? Na ahhoz tudnam hasonlitani, csak meg rosszabb, es intenzivebb. Olyan mintha bandzsitanek. Felek a setatol, mert tegnap is teljesen elgyengultem, ugy ereztem elajulok, igy szegeny ferjem egyedul nagytakaritott. Hat nagy mazlim van Vele az biztos. Szombaton meg tudtam segiteni, estere lettem rosszul, de tegnap szinte semmit. Jartam egy picit, de a terdeim ugy remegtek, hogy majd osszeestem. Nem merek semmit enni. Sot fozni sem akarok, mert mar a szagoktol is rosszul vagyok. Lehet rendelek egy pizzat Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit,
tudom, hogy iszonyu erzes az allando keszenlet. Sajnos nincs mit tenni, remenykedjunk, hogy a 12. het kornyeken ez veget er. Ha ledolsz kicsit es mindent eltavolitasz a hasad es gyomrod kornyekerol, ami nyomhat, az sem segit? Nekem ez szokott. Es az is, ha kinyitom az ablakot es melyeket lelegzem, es meg a nyakamrol is mindent leszedek, meg egy triko nyak vagy garbo sem erhet hozza, annyira irrital!

Judyt,
orulok, hogy jol vagy. Szerintem teljesen normalis dolog, hogy most mar nem kenyelmesek a nadragok, csak olyan bugyuta erzes, hogy terhes ruciban meg nem rohangalhat az ember a nemletezo hasaval. Nekem egy bo farmerem es egy gumis dereku farmerszoknya jelenti a mindennapi ruhatarat. Eleg ciki, de ez van... Hamarosan erkeznek a terhesruhaim es akkor talan valtozatosabban tudok majd mutatkozni.

Gyongyi,
megkaptam a penteki levelet, hamarosan valaszolok is ra! Orulok, hogy megoldodott a "szetrepedesed", az sem valami kellemes erzes ilyenkor, amikor eleve van valaki plusz az ember pocakjaban...

Zsuzsci,
remek ez a hely. Iden mi is el szerettunk volna menni ide, jol bele is astam magam a temaba, de aztan "szerencsere" egy mano megvaltoztatta a teli utazasi terveinket...

Vanda
vanda72

Babus Kép

Huu, ezekre nem is gondoltam. Valahogy egyertelmu volt nekem - nem tudom miert -, hogy ha sokat kell inni, akkor huvelyi lesz... Kép Na mindegy, majd meglatjuk!
Hogy vagy? Es a kutyusod jobban van mar?
En is kaphatnek kepet?

Gyöngyi

bgy

Judit
Szerintem senkit se untatszKép Legalábbis engem biztos nemKép Azért vagyunk, hogy lelket öntsünk a másikba, kibe ezért, kibe azértKép
Azért inni tényleg igyál sokat, mert aztán kiszáradsz és az baj leszKép

Eszter
Üdv ittKép
Én vitaminpárti, vagyokKép Én az Elevitet szedem és neked is csak javasolni tudomKép

Babus

Kép
babus2005

Szia EszterKép
Üdv a topikban!
Szerintem ha babát akartok mindent meg kell tenni, hogy picit rendszerezzétek az életeteket, mert késöbb, ha már ott a Pici, aokkal nehezebb lesz!
Tudom, hogy ez munka mellett egyáltalán nem könnyű!
Amit első körben tanácsolni lehet, az a sok zöldség, gyümölcs, joghurt v. kefír és ásványvíz.
Ha nem tudsz rendszeresen enni napközben, akkor próbáld meg este összekészíteni magadnak az ebédet és magaddal vinni, mpersze csak ha megoldható.
A mozgásra ha nem tudtok időt szakítani, akkor máshogy kell megoldani. Tudom, hogy mikor este alig várod, hogy hazaérj, nehéz még arra gondolni, hogy tornázni kéne, vagy futni.
Egy-eyg séta hétvégén tökéletes. Lehet, hogy butaság, de én egy csomószor azt csináltam, hogy hazafelé menet egy buszmegállóval elöbb szálltam le és sétáltam egy picit. Persze ez csak akkor megoldható, ha nem egy nagy forgalmú út mellett vezet az utad.
Konkrétan a babaprojectre: kezdd el mérni a hődet.
Minden reggel, kb azonos időben, azonos ideig, ugyanazona helyen (hüvelyben, esetlen popsiban) még az ágyból való kikelés előtt megméred az ébredési hőmérsékletedet és felirogatod.
Amikor leesik a hőd, (majd másnap vagy pár napra rá 37 körülire emelkedik), akkor van a tüszőrepid. Akkor aztán mindent bele. Akciózás közben párna a popsi alá, vagy gyertyázás utána. És semmi felkelés reggelig!
Akció a ciklus és a tüszőrepi függvényében 10-20. nap között kétnaponta.
A hőgörbéid alapján pár hónap múlva meg tudod majd előre is becsülni a tüszőrepi idejét!
Remélem azért ennyit nem kell várnod!
Ja és a legfontosabb: 2 csíkos tesztet pródukálni és elmesélni nekünk Kép!!!

Üdv a csapatban és mielöbbi babásodást nektek!
Stella

Kép
stella9

Vanda!
sajnos nem segitenek, amiket irtal. Probalkoztam vele, de nem ment.

Megkivantam a pizzat, de felek, ,ire kihoznak, ki is adnam rogton. Jo, mi?

Tudja valaki a Pizza Hat szamat?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Babus!
A vizet nem birom, marmint, ami a csapbol jon. Eddig szerettem, de most egy pohar utan futas van. Sok uditot nem akarok inni, mert hizlal a sok cukor, meg nem is egeszseges.
Gyumolcs teat szabad. Tegnap egyedul az nem jott ki belolem. Valahol olvastam, hogy teat nem szabad. Ez vonatkozik szerinted a gyumolcsre is?

Na hozzank johetne a vedoneni. Megnezhetne milyen szep rendet csinalt a ferjem Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit
Azért ha ez sokáig így marad, akkor szólj a dokidnak mindenképpKép
Mert ez így hosszútávon nem lesz jó. Ha még a tea is kijön, akkor kiszáradsz, ha pedig nem is eszel semmit, sőt már remegsz is a gyengeségtől, akkor meg lehet, hogy már a vércukrod is leesett, ami kifejezetten nem jó a babának.
Nem ijesztgetlek, de ha sokáig így megy, akkor lehet, hogy egy kis infúzióra fogsz szorulni. Mert kis ideig kompenzál a szervezeted, de akármeddig nem tud, pláne kettőtöket nem.

Babus

Kép
babus2005

Judit
Én csapvizet egyébként sem iszom mióta babát várok, nem bízom benne, kizárólag ásványvizet iszom.
Szerintem most neked tök mindegy, hogy mit iszol, csak igyál. Az meg pláne jó most, ha cukros, legalább emeli a vércukrodat, hisz más nincs ami emelné, hisz nem eszel szinte semmit. A hízásra ilyenkor ne is gondoljKép
Én a gyümölcsteát is csak heti 1-2 alkalommal iszom, merthát végülis tea, de most neked ez sem számít. Igyál, egyél, amit bírsz. Majd ha jobban leszel, akkor ügyelsz az egészséges táplálkozásraKép

Gyöngyi
Küldöm a képeketKép

Babus

Kép
babus2005

De drágák vagytok Kép
Bár ez a gyertya utána vagy párna a popsi alá viccesen hangzik, talán ezzel még ráérünk, nem álltunk még neki, gyógyszert szedtem és szerenénk még egy fél év felkészülési időt hagyni magunknak... Úgyhogy egyenlőre az egészséges életmódra hajtunk inkább. Minden délben eszem meleg ételt, inkább a férjemmel lesz gond aki elég rossz evő, de szerintem hajlandó bármit megenni/nem megenni a leendő gyermekéért Kép A hőmérőzést is korai lenne még elkezdenem, úgy számoljuk április-májusban adunk esélyt a dolognak, vagy kezdjem el már most?? Korainak tűnne. És az Elevitet mikor érdemes szedni, mennyivel előtte? Kávét nem szeretem, zöld teát iszom, férjem is leszokott már a kávéról nincs a szexen kívül semmi szenvedélyünk, az meg azt hiszem nem káros Kép Sőt baba szempontból nem elhanyagolható Kép
Egyébként 25 múltam, Budapesten lakunk/dolgozunk átmenetileg albérletbe, lakásvásárlás előtt (remélem), 9 éves kapcsolat, ebből az utóbbi 2 már házasság. És amióta rájöttünk hogy baba kell, olyan bújósak lettünk... Kép Kép Kép
eszterg

Babus!
Na most jol ram ijesztettel!
Mennyit kene naponta meginni? Jo a gyumolcs tea?
Megkivantam a pizzat, hat rendeltem egyet. Ehes is vagyok. Remelem nem adom majd ki. Csak az a baj, hogy 90 percen belul szallitjak hazhoz. En meg ilyet nem hallottam. Addig ehen halok Kép
Szoritsatok, hogy ne jojjon ki belolem. Mondjuk megneznem mi haszna lesz a babonak egy pizzatol Kép
Nagyon ritkan eszem ilyet, de most ugy erzem csak azt tudnam megenni, es ugye nem terjengnek a lakasban szagok.
Kepzeljetek, szegeny unokatesom 5 honapos koraig hanyt, de ugy mint en tegnap, szoval naponta tobbszor. En azt hittem, hogy akinek nem kezdodik el a 8hetig, annak mar nem is lesz. Ezek szerint naiv voltam

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit,
Egyet ertek Babussal! Szerintem most egyaltalan ne foglalkozz azzal, hogy mi hizlal es mi nem. Sot, talan pont valami multivitamin lottyot kellene magadba eroltetni, aminek van rosttartalma is egy kicsit es folyadek is! 1-2 napnal tovabb ezzel nem szabad jatszani!

Babus,
en is kernek szepen kepet!

Tundi,
koszi a biztatast! Remelem hamarosan en vigasztalhatlak majd hasonlokeppen!!

Vanda
vanda72

Vanda!
Honnan érkeznek a terhesruhák?
Barátnő, ismerős?

Judit!
Sajnálom, hogy így megvisel a hányinger.Kép
Egy pár tipp:
- Készíts az ágyad mellé egy kis kekszet, lehetőleg háztartásit, és reggel még mielőtt kikelnél az ágyból rágcsálj el pár darabot.
- Kortyolgass kideg tejet.
Remélem beválik majd valamelyik.Kép

Judyt
KépKép
judyt

EszterKép
Az nagyon derék, hogy fél évet kihagytok a fogyigátló után!
Én a három hónapot is alig bírtam, annyira szerettem volna már babót!
Ha csak tavasszal kezdtek el próbálkozni, akkor elég elötte egy-két hónappal elkezdened az Elevitet és a méricskélést!
A férjeddel etess sok húsit és halat, hogy jó sok kiskatonája legyen!
A gyertyázáson és a párnán először szerintem mindenki mulat, de "végső elkeseredésében" mindent megpróbál az ember, csak legyen végre eredménye!
Drukkolok nektek!
Jó is az az összebújás!!!
Stella

Kép
stella9

Judit
Nem ijesztgetni akartalakKép
Kismamáknak normál esetben kb. 2 litert folyadékot mindenképp. Neked mindegy, minél többet, annál jobb. Hogy mit, az is mindegy. Ha gyümölcsteát, akkor azt. És a pizza is tökéletes, csak bírd megenniKép Szénhidrát van benne, az most jól jön neked.

Vanda
Küldöm neked is a képetKép

Babus

Kép
babus2005

Judyt!
Koszi a tippet. A baj az, hogy most mar nem csak hanyingerem van. De holnap reggel megrpobalom. Nekem a babapiskota nem jott be. Mahoz egy hetre megyek dokihoz, majd akkor rakerdezek. Addig remelem valtozik ez az allapot.

A ferjem nagyon utalja, ha a gyereknel olyat hall, hogy durcas korszak, tini korszak. Szerinte ezek a korszakok hulyesegek. Hat telefonalt ma haza, hogy vagyok. Mire mondtam, hogy a gyereke a hanyos korszakban van. Olyan rohoges tort ki belolunk. Megigertem neki, hogy csinalok rakott karfiolt (nem tud a pizzarol Kép) Muszaj foznom. Mar most rosszul vagyok

Eszterg!
Nehogy azt hidd, hogy hulyeseg a gyertyazas. Lehet, sot biztos nekunk ez is segitett. Egy ev utan jott ossze a babo. En is szedtem fogyigatlot elotte, es fel ev utan kimaradt a mensim, megszunt a peteeres. Biztos nalad nem lesz ilyen. Arra kell rajonnod, mikor van peteeresed. En vegul napra pontosan tudom, hogy oktober 7.en jott ossze. Meg is irtam itt a lanyoknak. Drukkolok Neked!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Babus!
Nekem is elkuldted a kepet? En is szeretnelek latni, mennyit valtoztal. Elore is koszi!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Babus!
Még nem kaptam meg az emailt.Kép
Elküldenéd mégegyszer?
Köszike.Kép

Eszter!
Csatlakozom az előttem szólokhoz.Kép
Eleinte nem foglalkoztam semmi praktikával, úgy voltam vele majd összejön amikor akar.De nem így lett, mert már 8 hónap próbálkozás után nem bírtam tovább, és elkezdtem orvoshoz járni.Rákszűrés, Hormonvizsgálat, stb.
Nekünk is egy év után jött össze a babuci, és Én is szedtem az Elevitet, mértem a hőmet a tüszőrepi miatt, és gyertyáztam is.Kép
Úgyhogy elég komplex feladat ez a babaprojekt.Kép
Sok sikert nektek.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt és JuditKép
Elküldtem még egyszer a képeketKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!
Köszike, megkaptam.Kép
Húúú, ez nem semmi.Kép
Jó sokat nőtt kristófka a pocidban, sőt a hajad is már szépen nő.Kép
Nagyon csinos vagy.KépGratulálok!!!Kép
Remélem Én is ilyen csini kismama leszek, mint Te.Kép
Hány kiló a különbség a 23. hét és a 28. hét között?

Judyt
KépKép
judyt

Babus!
Megkaptam a kepeket!
Hat hallod hatalmas nagy hasad van, mar ha mondhatom ezt. Gyonyoru vagy ezzel a pocival. Nekem is ekkora lesz? Hat en el sem tudom kepzelni. Jol gondolom, hogy most mar csak 12 heted van a szulesig? Buszke lehet Kristof anyukajara

Visszaterve a szuloszobara, en tobbet sosem fogom nezni. Nagyon rossz hatassal volt ram. Szinte rettegek a szulestol. Szegeny lanyt annyira sajnaltam, akinel elszakad a koldokzsinor.
Nem akarok meg egy ilyet latni. Nem magamat feltem, hanem a gyereket.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Babus Kép
Én is kérhetek képet? bblondy@freemail.hu

Nagyon köszönöm

Kép
zsuzsci

Babus,
en sem kaptam meg a kepet. Kuld legyszives a v.budai@hu.mexx.com cimre, azt hiszem a profilomban mas van, azt innen nem tudom megnyitni.

Judyt,
nekem terhesruha ugyben nagyon nagy a szerencsem. A www.motherhood.com oldalrol rendelt nekem a noverem ruhakat, amiket nem viccelek, 3 napon belul meg is kaptak Nemetorszagba az USA-bol. Egyebkent ha ez a verzio nem mukodne, valoszinuleg a 2in1 nevu kismamaboltban vennek ezt-azt, hogy sznob mondra kimennek Becsbe es ott bevasarolnek, mert elkeseritonek tartom a hazai kinalatot. De ez valosznuleg csak az en sznoberiamnak koszonheto...

Vanda
vanda72

Vanda Kép

Megnéztem ezt az oldalt. A farmernacik lenyűgözőek. Kép Tetszik Kép

Kép
zsuzsci

Zsuzsci,
es nagyon jo minoseguek is a holmik, mert az egyik kolleganomnek vannak onnan rucijai (o mar januarban szul), es innen loptam az otletet. Van benne 1-2 nagyon amerikai ruci, de szerintem azert lehet belole csemegeszni orommel...

Vanda
vanda72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?