hellobello
hú nem volt sok hsz a hétvégén! hol vagytok?
nálunk eddig tartottak a jó napok sajna, megint visszatért a nyűglődés, miután jött a fosi is, asszem újabb fog(ak) vannak kilátásban...
mikorra jön ki átlag mind??? még van 14 db, hát én belehalok...
szóval megint ott tartottunk ma, hogy ha a földön van, az a baj, mert bármi kis frusztráció éri már sír, ha felveszem, mert beüti magát / dörzsöli a szemét hogy álmos, akkor lemenne és közben sír.
mondjuk most hétvégén én bírtam jobban, a férjem viszont tök kivolt, hogy nem hiszi már el, hogy egy 9 hós gyereknek mindig valami baja kell, hogy legyen...
hát igen, P. tényleg elég elégedetlenke, gyakorlatilag az élete 50%-ban eddig semmi sem volt jó neki, ami azért rossz arány...
no mindegy.
OFF de nem is ezért volt fos a hétvége, hanem mert a kib... szemét ku... szomszédok megint buliztak. péntek este 10kor letettük P.-t, felkelt éjfélkor, fél 1-re visszaringattuk, 1re kb elaludtunk, erre 3/4 4kor arra ébredtünk, hogy ku... hangosan megy vmi gagyi Ace of Base szám felettünk... fél 5ig küszködtünk, aztán felpattantam, hogy ezeket én most megölöm, felszaladtunk pizsiben, berontottunk a lakásba és elkezdtem kiabálni az ott lévőkkel, hogy mit képzelnek még is stb stb jó sok fuck-al díszítve, majd a férjem is beszállt, hogy azonnal kapcsolják ki ezt a zenét, hajnali fél 5 van. köpni-nyelni nem tudtak, szó nélkül kikapcsolták. ilyenkor kicsit sajnálom, hogy külföldön élünk, olyan szívesen cifráztam volna, mit csináljanak a mijükkel, így csak a fuck-ot tudtam minél többször beilleszteni...
iszonyat felhúztam magam. aztán lefeküdtünk, P. 5kor ébredt persze, 6ra tudtuk visszatenni aludni, mikoris aludt fél órát és végképp felébredt, szóval fél 7kor kezdtük a napot, úgy, hogy kb 1-3/4 4ig aludtunk már baromsága miatt...
bocs, hogy így részleteztem, de annnnnnnyira utálom ezt a sok kis pöcs fiatalt, akinek minden rohadt hétvégén bulizni KELL. pontosabban bulizzon, leszarom, de ne a lakásunk felett!
mindegy, állítólag 16-án kiköltöznek... és ugye itt mindenképp kell referencia az előző főbérlőtől ha új helyre mész, remélem lesz egy kis gondjuk, mire valamit kiadnak nekik úgy, hogy az előző helyről kiköltöztették őket...
na szóval hogy kidurrogtam magam, mire emlékszem:
gratula a mászásokhoz!!!!
barba, nálunk is mászás előtt volt a háromszögezés...
maci, nem akarlak ijesztgetni, nálunk a mászás óta ilyen rosszak az éjjelek, előtte 10-7/8ig aludtunk...
aztán december eleje óta, mióta mászik, azóta megy ez az őrület...
csöpplány, köszi a szopis dicséretet...
jól esik...
most éjjel / reggel 6kor szopik csak, akkor mást nem is kap; reggel 9-10 körül gyümi + tápszer; 12-1 körül zöldség + tápszer; 4-5 körül gabona + szopi; 9kor szopi + tápszer. szóval napi 3 szopi. este már csak jelképes mennyiség van, 60-70 mg max.
hogy vagytok amúgy?
a rózsaszín azért az, mert összemostam egy új, piros pólómmal...
jaj kaja. ma voltunk ikeában, ott etettem és basszus kis zacsis kaját vittem, befalta és tátogott mint az őrült, hogy még kér... gyorsan odaadtam az emergency tápszert is, 120-at beivott...
tök zabás lett megint, most este 280 ml ment le...
ha vmi allergizálja, akkor hol lesz foltos??? mert képzeljétek, ma fürcinél láttam, hogy a hátán két piros folt van...
ha kajától lenne, több lenne, nem?? nem csak kettő...
zsu, jó, hogy jöttél! már én is aggódtam...
hogy vagytok, mesélj bővebben!!!
orsi, gratu az összetört kajához! ügyesek vagytok!!!
nálunk a kuki továbbra is nyerő...
ja és monde, köszi életmentő a sírós sétákon...
(nyerek akár 1-2 csendes percet is...
)
cyntia gratu a bevásárláshoz! mit főztök be?
no megyek, fáááááj a fejem...
hülye hétvége...