Sziasztok!
Mirci, Lenocs
Köszi az ötleteket, kantáros naci elvetve, mert az olyan, mintha kiírnám a homlokomra, hogy babócát várok. Auchant meg fogom nézni, igazából csak valami lazább derekú fazon kellene, na dehát az ma nem divat. Ezért is gondoltam bársonyra, mert az jobban idomul.
Család még nem tud semmit, de anyósom megjegyezte, hogy olyan soványka vagyok. Eddig azt hittem, hogy rendben van a látása
, de legalább bizti nem buktunk le.
Jó hír, hogy már nincs vér, és remélem nem is lesz, úgyhogy mindenkinek drukolok egytől egyig, és senki ne ijedjen meg nagyon, tudom, hogy nehéz, de ismét csak azt tudom mondani, hogy pozitív gondolatok, barátosnék, meg egy jó fagylalt nagyon jó, és egy nyugodt szervezet hamarabb túl van a hupákon is. Szóval mindenkinek fel a fejjel!
Kedves Krimo!
Mindenki tudja, hogy az ultrahangvizsgálatból nem szabad sportot űzni, de mint látod néhányunknál, azért van egy két rosszabb jel, amit csak akkor lehet jóra fordítani, ha látják (és lehet, hogy hüvelyen keresztül), hogy babóval minden rendben. Ezt most nem felhánytorgatásként írom, csak megfigyeltem, hogy ez a téma is előkerült. A makk egészséges kismamáknak továbbra is nagyon sok egészséget kívánok, és a kevesebb mozi alatt, még nagyobb meghatódottságot
Gondolom lesz még idő nézegetni csöppségeinket, mihelyt kibújtak a jó meleg pocakból
Mindenkinek üdv: Juca
Ja és sajna táblából ki kell húzni az ikreket. Köszi.