Új privát üzeneted érkezett!

gyomorgörcsöm van és hányingerem az idegtől...bocsi...töröljem a kommenteket?nem mindenki szereti az ilyet olvasni
szívesen törlöm ha gondoljátok
csak kétségbe vagyok esve

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag!......SAjnálom, biztos rendben lesz.....tudom, ilyenkor csiga lassan telik az idő!

Mares!.....Kakin látszik a cékla (mint ahogy minden más) de azért nem lesz piros! :D

Klári!.....Kérdezted a K-vitamint? A Berci jó evő gyerek, de a sinlac egyáltalán nem kell neki. Próbáld ki a sütőtököt is, azt állítólag azért szeretik a gyerekek, mert édes. Pfúúúú!...azt úúúútálom!
limo73

Ja Mares,kaki:Tomi már aznap este pirosasat kakilt...

K vitamin:kell még adni??? Vagy mivel eszik már mást,nem kell?

Csillag,nyugi nyugi nyugi!!!! mindjárt hívni fognak!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

összevarrták...kemény volt a gyerekem...pénteken kötözés...
nem ért eret,ínszalagot se...de sziszegett rendesen :(
kicsit megnyugodtam...de gyomrom remeg még...holnap jelentkezek! jó éjt mindenkinek...és ne haragudjatok hogy ilyennel terheltem a fórumot! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

K-vitamint nem tudom, nekünk a tápszer miatt csak egy kellett.

Csillag!.....Nyugi és jó éjt!
limo73

Csillag,jó éjt,pihenj most már,nyugi,

megyek én is,álometetek,aztán alszok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Jön a hétvége :wink: meg a sz@r idő :(nem baj,mi Tomit költöztetünk :)

evilany

Babák gyönyörűségesek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Claire
Nagyon jó, hogy Joni rendben van! :lol: :lol: :lol:
Fülecskének gyógyulást!

Szilvás
Pénzügyek :cry: :evil:

Babakeksz
Azt nem tudom, hogy olyan márkájú kocsi van-e, de több babaoltban is ki lehet próbálni a kocsikat :wink:

Mares
Tejpépet mi 6 hónapos kor után adtunk Chloenak.

Clarika
Hozzám nem akarsz eljönni frizurázkodni? :oops: :lol: :wink:

Bévi
Jobbulást nektek!

Csillag
Jobbulást Lacának!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mi megint majmosat játszunk :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok.Lenyugodtam ahogy hazaértek :(
5 öltést kapott az ujja :(Nagyon fáj neki...jövő hét pénteken varratszedés.

Ircsi-majmosat? :)

Pécsiek...érdekel valakit?:
http://www.mueller.co.hu/pdf/prospekt/d ... 211-hu.pdf
asszem 6.oldal...

el is felezhetjük valakivel...nekem kell egy 6 db-os Nüby tálka készletet fedővel. Mikrozható, mosogatógépben mosható , BPA mentes, 300 ml-es. 1490,-....ha nem akkor megmarad nekem mind a 6 :) :P

van bébiétel is 195-ért (desszert)állítólag nagyon jó!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

...és nem kapott Laca tetanuszt :(
már nem adnak???
a lázát kell nézni sűrűn....-ennyi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,passz,hogy miért nem adtak... :roll:
Müllerest már néztem én is,bébiételt biztosan veszek.Talán hétvégén eljutunk.

evilany

Sziasztok

Ma enyém gyerek is anyánlógó. :(

Csillag jobbulást a fiadnak. Nem kapott mostanában tetanuszt? Lehet azért nem kapott.

Jövő héten mennünk kell az audiológiára. 6 hós kontroll. Ez az amelyiket alvás közben nézik? 1 hósan úgy nézték.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

nekem nem jön be a mülleres lap.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok,

bocsánat, hogy ilyen ritkán, most is életjelet jöttem adni.

Tegnap visszavittem Olivért csipő UH kontroll-ra, szerencsére a csípőjével minden oké, viszont nagyon kötött az izomzata, ezért elküldtek minket Dévény tornára. :( :( Emiatt nem forog, mert nagyon kötött izomzata van, meg nagy baba is. A dokinéni szerint semmi pánik, de mindenképpen foglalkozni kell vele. Szereztem is gyorsan konduktort, jövő csütörtökön már megyünk.... remélem semmi komoly nem lesz, azért aggódom..

Bocs, hogy nem reagálok, de ez egy kicsit lenyomott.

Mindenkinek szép napot, betegeknek jobbulást!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Jo(bb) reggelt!

Most az en fiam romlott el. :( Ejfel utan aludt el,ejszaka vagy 5x felebredt es 6 ota kukorekol... Zombi vagyok. :cry: :cry: Lehet hogy telihold van?!
Csillag,sajnalom a balesetet. Szegenykem, mindig tortenik valami rossz.
Cekla utam Botinak is mas szinu volt a kaki. Nem piros, de latszott.

Jaj,mit is akartam meg. :( :( Inni megegy kavet. :P

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

tetanuszt még az életben nem kapott :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="sucer"]S írta:sucerziasztok,

bocsánat, hogy ilyen ritkán, most is életjelet jöttem adni.

Tegnap visszavittem Olivért csipő UH kontroll-ra, szerencsére a csípőjével minden oké, viszont nagyon kötött az izomzata, ezért elküldtek minket Dévény tornára. :( :( Emiatt nem forog, mert nagyon kötött izomzata van, meg nagy baba is. A dokinéni szerint semmi pánik, de mindenképpen foglalkozni kell vele. Szereztem is gyorsan konduktort, jövő csütörtökön már megyünk.... remélem semmi komoly nem lesz, azért aggódom..

Bocs, hogy nem reagálok, de ez egy kicsit lenyomott.

Mindenkinek szép napot, betegeknek jobbulást!

Gergőnek is kötött az izomzata... :( mi is járunk tornára...bár így hogy törött a lábujjam...nem tudunk menni :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Féléveseknek BOLDOG bébikort továbbra is! Olyan gyorsan nőnek, nem?

Csillag! fiadnak gyógyulást, figyeljetek rá nagyon! Tetanuszt talán azért nem adtak, mert elég volt a helyi fertőtlenítés, nem lehet? Ha fáj neki, adjál nyugodtan fájdalom csillapítót neki, h tudjon pihenni!
Bioptron lámpát nem tudsz kölcsönkérni vkitől? Gyorsítaná a gyógyulást!

Nálunk Joni tegnap oltást kapott. Egész jól viselte!
Na, nőnek az enyémek is: elkezdtek almalevet kapni. Ahogy elnézem mi vagyunk a legjobban "elmaradva", hogy csak most kezdjük a hozzátápit. Az almalevet én facsartam, viszonylag lelkesen cuppogták.

Claire
claire

Csillag,
akkor nem egyedi a problémánk, ez is vmi. Bár nem ilyenben közösködnénk... :( :( . szegénykém, lábad! Sajnálom Lacát, gyors javulást nektek, családilag!!

Claire,
mi sem tartunk sehol, csak szopizik Olivér. 1x kóstolta az almát, a banánt, 0 lelkesedés, csak kiköpte, hányta a cuccot. Tejpép próba is volt, az is a partedlin végezte. Most egyelőre várok még.

Na mennem kell, Apa várja a gépet.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer mi is tornázunk,bár nálunk nem kötött hanem gyenge és laza az izomzat :? evvan,beér mindenki mindenkit majd..!

Claire,cuppogik :)

Nklari,nincs telihold,1 hét múlva lesz :roll: előrébb linkeltem a tábláinkat,írd meg az adataid majd.

Pécsiek,jövő heti tali mikor? Nekem a hétfő jó vagy a csütörtök...

evilany

sziasztok!

Évi táblába: négykézláb február 2, felült február 10.
tali :arrow: akkor csütörtök, ha mindenkinek megfelel...

Csillag sajnálom a történteket!

mennem kell, lámpázzuk a hátam, hátha jobb lesz...

Kép
gtunde75

Tünde...jobbulást a hátadnak!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Tomi babának utólag is boldogságos hófordulót. :wink:

Lilim ma lett fél éves. Egyem meg, de szeretem. És újra leírom: Hogy repül az idő... :lol:

Csillag, jobbulást Lacának. Vazzeg, Ti tényleg el vagytok átkozva. :roll:

Évi! Küldöm privátba az adatokat.
Vendég

Tündi,felült :wink: :wink: :wink: :wink: ügyi!!
Jobbulást a hátadnak!!
Akkor a szokásos csütörtök!

Csillag,Laca otthon?

evilany

Sziasztok!

Verném agyon azt, aki kitalálta a mobil internet és az a hülyét is ( ez lennék én meg az uram), aki belement, hogy ilyen internet legyen----áááááá na mindegy talán ezt elküldi!

CSilla: na , örülök, h Laca jobban van!

Clárika: hipp-hipp hurrrá :) ez nagyon tetszett. Ennyire bejön Rékának az eper?

Nklari: elromlott gyerekeket az ügyfélszolgálaton lehet kicserélni ! :) jó ez csak vicc volt :) talán a meleg-hideg front az oka, nem lehet?

Suver: Olivérrel akkor most már minden okés lesz nem?Éviének is sokat segített Tomikánál a torna! :)

Szamoca, Ircsi: kismajmokkal milyen játék lehet ilyenkor? Tegnap már együtt tornáztam a gyerekkel .) 6,5 kg súly volt így rajtam :)

Limo: na majd ha nem tetszik Gergőnek a cékla én megeszem :) sütőtököt te nem szereted?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Pécsi Csajok: nem lehetne nálam a tali csütörtökön? Mert elviszik szerda este autót, és csak csütörtökön este kapjuk vissza ( műszaki meg ilyenek) és busszal necces lenne bemennem. Nem szeretnék lemaradni! :oops:

Tündi: az igen! Kislányka milyen ügyes!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jatszott egy kicsit a szonyegen, majd reggelizett a dragam es most alszik. :shock: :shock: En meg megittam ket kavet, esely sincs ra hogy most visszaaludjak.

De igy legalabb leirom, hogy mi tortent velunk, nem mostani a tortenet, csak meg sose volt ra idom leirni. November elejen, ugye otthon voltunk Magyaro-on, egyik este hasmenese volt Botinak, nem csinaltam belole nagy ugyet, maskor is volt, de aztan megint es megint, egy oran belul 4x. A vegen mar volt benne egy kis ver es nyak is, ugyhogy bementunk az ugyeletre, nezzek meg. (Esztergomba nincs gyerekosztaly a korhazban csak vmi kihelyezett ugyelet, ahol rengetegen voltak, nagyon sokat kellett volna varni,igy felhivtunk egy gyerekorvost es elmentunk a maganrendelojebe. Vittuk a pelust is, megmutatni. Megvizsgalta, kikerdezett mindent, de nem tudta pontosan meghatarozni hogy mi lehet, de mivel latott egy kis malnazselet, belcsavarodasra gyanakodott,igy elkuldott minket Bp-re ultrahangra, ekkor mar ejjel 11 volt. 2 napig voltunk bent, megfigyelesen, de szerencsere nem volt semmi gond. :)
De ami a lenyeg, kiderult, hogy itt kint csak szuleteskor kapnak K vitamint a babak! Pedig az anyatejben nincs elegendo es ez verzekenyseget is okozhat! Felhivtam az itteni vedonot es rakerdeztem, azt mondta h az a mennyiseg amit szuleteskor adnak eleg addig, amig a hozzataplalas megkezdodik. :evil: :evil: :evil:
Ezutan kapott Boti 2 hetente K vitamint, addig,amig el nem kezdtuk a hozzataplalast.

Azt mar asszem irtam, hogy itt D vitamint se adnak a babaknak! Nem veletlenul az a neve a D vit hianyos betegsegnek hogy angolkor. :roll: :roll:

Mares, nem nem dagi a kisfiad! Nagyon cuki, szerintem minden baba ilyen "hurkas". Majd elmulik mikor elkezdenek maszni, jarni. Keress egy csecsemokori fenykepet magadrol es mutasd meg Anyudnak. :lol: :lol:

Klári
nklari80

[quote="evilany"]
írta:
evilanyNklari,nincs telihold,1 hét múlva lesz :roll: előrébb linkeltem a tábláinkat,írd meg az adataid majd.

Elkuldtem pu-be.
Akkor mi lesz teliholdkor??? :shock: :shock: mert azt mar megfigyeltem, hogy akkor nem alszik jol a Babocam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nklari80 2011.02.11 10:23-kor.

Klári
nklari80

Torna ezerrel! Joni is azt kapott a fejlődésneurológián az izomtónus eltérésre, elég durva adagban, napi 5xfél óra, amiből egy ideig 3-4x fél óra meg is valósult, aztán most az utóbbi időben már ellanyhultunk, mindezzel együtt végülis 3 hónapja kapta a tornát, és már leállították most! Akinek gyanús vmi vigye szakemberhez, egy kis irányított torna sokat lendít!

Claire
claire

Meg azt akartam kerdezni hogy Ti mar elkezdtetek adni olyan kajakat amibe van gluten??

Klári
nklari80

[quote="nklari80"]M írta:nklari80eg azt akartam kerdezni hogy Ti mar elkezdtetek adni olyan kajakat amibe van gluten??

van aki igen,babakekszet,darálva.Én tejpépet fogok.

Mares,Tündivel egyeztesd :wink:

Tábláink:

születési táblánk

fejlődési táblázat

evilany

Nem olvastam vissza csak részben ... nem lehet.

Clárika!Veletek álmodtam. Réka nagyon aranyos. Pisilt és megrázkódott utána :)
Szükségem lenne fodrászra :D

Glutént???? Tivadar semmit sem eszik ismét, csak tejcsit :-(
szilvi35

Csillag!.....Remélem jobban vagytok!!! Gyors gyógyulást Lacának!

Talira jó a csütörtök, bár előtte tanácsadás, de majd sietünk! :wink:

Nklari!.....Berci már kapott kekszet, kb. 5 hónapos kora körül kezdtem adni neki. Először csak az almába reszeltem egy felet, most az esti tápszerébe teszek 1-2 darabot.
limo73

Csajok milyen jó lesz nyáron,tali a városban,fagyi,kópék :)

evilany

MAres!......Sütőtök :evil: :evil: :evil: Győzök hozzá jó képet vágni, amikor megkóstolom, mert persze a Bercinek sűrűn bizonygatom, hogy finom!

Évi!....Városi séta.....hmmmmm :D :D
limo73

Megvettem

Kép
jó lesz járókának is,míg gyorsan a dolgom végzem,belerakom...meg anyámnál,aludni.

evilany

[quote="evilany"]C írta:evilanysajok milyen jó lesz nyáron,tali a városban,fagyi,kópék :)

Na erre most nagyon irigykedem. De hátha a Balcsison mi is ott tudunk lenni. Mondjuk akkor mi szerintem ott alszunk.

Szuper lett a tábla. Súly táblázatot nem akarsz vezetni? Az is tök érdekes. Persze a babák súlyáról, nem a miénkről. :lol:

Én ma jól beebédelek, toroskáposztát, és holnaptól komoly fogyiba kezdek. A párom hoz ilyen fehérje port, az lesz a kajám 2 hétig. egy barátnőm 8,5 kg-t fogyott tőle. Én ha ötöt, már az is jó.
Vendég

[quote="evilany"]M írta:evilanyegvettem

Kép
jó lesz járókának is,míg gyorsan a dolgom végzem,belerakom...meg anyámnál,aludni.

Óóóó ez csudiszép! Hol szerezted? Nekünk is kéne ilyen anyámhoz...
Vendég

Babakeksz,az én súlyom is elég ÉRDEKES :lol: :lol: :evil: evvan...majd szopi után...

Súlytáblázat:34 babára elég nehéz lenne követni :?

Ágy:teszveszen :) szerintem is csudiszép..ha már vettem,ezt választottam,szép szines.

evilany

[quote="evilany"]B írta:evilanyabakeksz,az én súlyom is elég ÉRDEKES :lol: :lol: :evil: evvan...majd szopi után...

Súlytáblázat:34 babára elég nehéz lenne követni :?

Ágy:teszveszen :) szerintem is csudiszép..ha már vettem,ezt választottam,szép szines.

Tényleg olyan jó, hogy színes. Mennyibe fájt? Már ha nem titok...
Vendég

7800 volt,plusz posta :roll: :oops: (de a simák is 5 körül..)

evilany

Babakeksz!
Boldog fél évet Lilinek!!

evilany

[quote="evilany"]B írta:evilanyabakeksz!
Boldog fél évet Lilinek!!

Köszönjük!

Az nem is volt drága. Ügyes csaje vagy!:)
Vendég

Évi!.....Tök jóóóóó az ágyikó!!!

Most volt itt a védőnénink, Berci produkálta magát rendesen, meg is dicsérte!

Babakeksz!....A fogyókúra ideális kezdőnapja: holnap :wink: én is pont tegnap gondoltam rá, hogy kéne fogyni....éppen csokit ettem :oops: közben.
limo73

[quote="limo73"]A írta:limo73 fogyókúra ideális kezdőnapja: holnap :wink: én is pont tegnap gondoltam rá, hogy kéne fogyni....éppen csokit ettem :oops: közben.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi
Ha pucéran pisil fürcsi után a pelenkázón, akkor megrázkódik :)
Ma sikerült felvennem ahogy bekakilt játék közben :)
Már van bizonyíték arra, hogy lehet ülve kakilni :)
Megpróbálom vmikor feltölteni.
Ma sokan jönnek szépülni, lehet csak holnap....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Dévényes torna is nagyon jó!!!!

Évi! Ágyikó tényleg nagyon csinos!

Sucer! Sebaj, szopizzanak csak szépen, más cuccot még annyit ehetnek életükben :D .

Glutén: most néztem és kérdeztem utána több forrásból is (orvos, védőnő több, hozzáértő internetes honlapok, cikkek), eredmény: 4 (6) és 7 hós kor között ajánlott bevezetni. Fontos, h kis mennyiségben!
Nekünk teljeskiőrlésű lisztből készült kissé megszárított kifli rágcsálását ajánlotta a védőnő. Azért szárítva, h ne tudjon egybe nagy darabkákat leszedni az aprólék. A nagyobbaknak elég sokáig gluténmentest javasoltak anno. akkor viszont egyből gyümipéppel kezdtünk, nem volt ez a gyümilézés. mindig kitalálnak valamit!
szerintem elég sokféle táplálással felnőttek már emberek, én azért igyekszem nagyon figyelni, mert nálunk apai irányból van sok szép allergia :( .

claire
claire

ja, és még azt olvastam, h az a jó, ha a bébi még szopizik, amikor a glutént bevezetik, akkor ritkább a lisztérzékenyésg kialakulása.
claire

Enyém sikongat a játszóív alatt :) bepuszilt egy tál céklát,kicsit szopizott rá. csak ezt nem tudom,hogy csináljam,fél adag kaja,szopi?(de mennyi a fél...?) mert így alig szopizik nyilván,a tej bent marad,ha meg sokat szív,hány :roll: :roll:

Sok gondom van a macskákkal :evil: :evil: :evil:

Limo,az jóóó(csokievés közben :) )

Clarika,ülve kakilás :)
Csütörtök jó nektek is?

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?