Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsan átfutottam, így nem reagálok mindenkinek.

Dia!
Jobbulást kívánok Áronnak!

Limó
Nem, nem mentünk végül, Évi óvaintett, hisz influenzajárvány van, sose lehet tudni ki az aki betegen is közösségbe viszi a gyereket.
( http://www.koponyeg.hu/hireso/16-orszag ... zajarvany- )

Hír
Rékus az almás és almás-epres cuccosból képes benyomni 1/3 üvegnyi mennyiséget! :)
Hipp-hipp hurrá.... :D
Ma főztem neki krumplit, de azt nem díjazta, most azt kell
megszerettetnem vele :)

Nagyon nehezem aludt ma el.
Reggel 8kor kelt, s csak fél1kor tudott elaludni, s csak 1,5 órát aludt, azóta ébren van.
Most a rugós hintában kiabál :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="clárika"]
írta:
clárika
Hír
Rékus az almás és almás-epres cuccosból képes benyomni 1/3 üvegnyi mennyiséget! :)
Hipp-hipp hurrá.... :D
Ma főztem neki krumplit, de azt nem díjazta, most azt kell
megszerettetnem vele :)

próbáld ki neki almával vagy banánnal...Gergő is csak úgy eszi meg :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Örültem Évi vendéglátogatásának...jól éreztem magam-remélem ő is...illetve ők is (Tomival)...szegénykémnek még azokni kell az új környezetet...de ahoyg apája megjelent-...egy kisangyal lett :D
Na nem volt ördög...csak kicsit nyügike...de hát új hely-új emberek-új hangok...és más hangsúlyok :(
Imádnivaló kissárc!!!

Képeket rakunk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:lol: Anyós telefonált....
" Szia, azért hívlak, mert kéne egy kis fodrászkodás, meg akkor megnéznénk a kislányt"
Semmi hogy vagy, vagy mi a fene.....
Legközelebb így veszem majd fel a telefont :
- Hosszú a hajatok?
(mert havonta egyszer hív, és mindig ez a szöveg)
vicc.....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!!

ÉLETJEL!

Dia jobbulást nektek olvasni is rossz ha egy baba beteg!!!

Mares már milyen nagyok vagytok hogy telik az idő,nekem Lili tejézékeny és ez a péppel derült ki adtam neki 3 pici kanálal és másodpercek alatt felömlött tőle!!!

Limo telefont sajnálom!!!

Nklari cukik a képek!

Clarika Réka ügyes remélem több ízt is megkedvel Lilinek sem men tegy könnyen de amit én főzök azt megeszi szivesen.

Szilvás nagyon sajnállak olyan nehéz lehet neked is sajnálom sok-sok erőt.Mi nov óta ne kapunk fizut párom:(

Csillag remélem jobban vagy!!

Évi Tomi szobája biztos jó lesz,Tomi cuki köszi az smst,nagyon nehéz Lili beteg még nem voltunk dokinál vérügyben majd szerdán kell menni!Most nyügös folyton sírdogál alig kap levegőt nem jönn az orrából ki a trutyi!

Ircsi Katus igazi nagy lány nagyon cuki képei vannak!!!

Maccs neked óriási drukkkkkk meg gratula,nagyon sok minden van most rajtam de nem felejtetem ám el a levelet.

Tina neked gratulálok nagyon,majd ha nem veszed tolakodásnak és priviben írsz egy címet pár ruhát szednék össze ami még jó,nekünk nem lesz másik,így nem tudom hova tenni,már sokat oda ajándékoztam.

Valamit akartam szita vagyok Lili sír nyügös megyek beteg szegény piszi mindenkinek újaknak is,nekik is írok majd!!!

Kép
bévi

Talán összehaverkodnak :)

Kép

Próbáltak "játszani" de külön-külön :)

Kép

Tomi nagyon vizuálta Gergőt,hogy mit is csinál :)

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi!.....De jó....örülök neked! Írjál többször!

Klári!....Anyós :twisted: legalább nem jár a nyakatokra! :) Az üres krumplit Berci sem ette meg, szerintem most sem kellene neki. Én is azt akartam írni, hogy próbáld meg almával vagy legalább almalével....amúgy meg legalább a diszkóba már almát fog enni :)
Babaklub...igaz, én sem szívesen viszem nagy, idegen közösségbe.

Csillag!....Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Fiúk jól néznek ki!!! :)
limo73

Na kész, anyukámtól megkaptam h ne etessem a gyereket ennyire, met elhízik.... :evil:

Kép dagi?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Itthon..
Csillag köszi még egyszer a vendéglátást...meg mindent!
Nehéz nap,hazafelé is balhé volt,itthon is már,áááá,most idegi tartalékaim végére értem,(estére,sok volt a nyűg)kis nyugi kéne...
FÉLÉVES a Tökim
:wink: :wink:

Bévi,de jó hogy írtál!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

És még vár a vasalás :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi nagyon jók a képek...örülök hogy itt voltatok...kis felüdülés az unalmas mindennapokban :D

Céklás dolog...nagyon bejön...papáááááááám...több mint egy egész üveggel bevágott!!! Ivott egy üveg teát...Most húzza a lóbőrt :)

Kép Kép Kép

Marha jó találmány a cékla :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]I írta:evilanytthon..
Csillag köszi még egyszer a vendéglátást...meg mindent!
Nehéz nap,hazafelé is balhé volt,itthon is már,áááá,most idegi tartalékaim végére értem,(estére,sok volt a nyűg)kis nyugi kéne...
FÉLÉVES a Tökim
:wink: :wink:

Bévi,de jó hogy írtál!!!!!!

szívből kívánom,hogy az éjszakátok nyugis legyen!!!
csókolom a kis angyalkát :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

és még egyszer boldog Fél évet!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na most mosok még én is egyet...aztán teregetés...ismét etetés...és remélem aluszka reggelig...esküszöm hullának érzem maga...

befásliztam a bokám!!!nagyon durva volt :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag!.....Cékla :) mondtam, hogy finom.....én imádom, mégis furcsa volt elképzelnem, hogy lehet ezt pürében megenni....de nem is rossz :D

Évi!.....Boldog félévet!!!!

Megvan az újabb kiadás :wink: de ez picit örömtelibb.......20 éves osztálytalálkozónk :oops: lesz áprilisban.....irány Pest!!!! :D
limo73

Limo-ez zsííííííííír :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,cékla :wink:

evilany

Boldog feledik szülinapot Tomikának :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
xtina75

Köszönjük a köszöntéseket..alszik már a betyár,én meg megyek vasalni...

evilany

Bévi-köszönöm már jobban...mai napom nagyon jól telt...boldog voltam :oops:
Lilinek gyógypuszik-jobbulást!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]C írta:evilanysillag,cékla :wink:

ez egy csúcs találmány...és hogy nyelte...mint kacsa a nokedlit :P iszonyat habzsolta...ki is vettem a fagyiból egy üveggel...holnap is kap :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hétvégén én is megfőzöm amit adtál,teszem a "jégre"
Főzz neki brokkolit is,az is hasonló fini édes!! (nem olyan mint az üveges :P )

http://www.nlcafe.hu/csalad/20101101/anyakatona/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.02.10 20:56-kor.

evilany

Melisch Petrájának és Barbcsi Bencéjének is boldog fél évet :wink: :wink:

evilany

Sziasztok!

Jajd, de édesek ezek a gyermetegek! !!:)

Évi: Tominak boldog félévet!!!

Csillag: jaj, ittenem , hogy tolta be a céklát! :)

Limo: pff.. mármint a pénz miatt...

Clárika: faxa anyos! :evil:

Mindenkinek köszönöm a tejpépes hozzászólásokat!

bakker, egész nap be voltam jelentkezve, de csak most volt időm írni.. persze félig alszok... hát irány is az ágy!!!!!!!!!!4

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bévi: Lili remélem hamar jobban lesz!

Cékla: csak simán megfőztétek, összeturmix és be a hűtőbe?

Tényleg, a hűtőbe az ilyen kajákat mibe teszitek? Már elhasznált bébiételesbe lehet? Vagy inkább valami műanyag legyen, mondjuk mint AVENT-nak van ilyen tej tároló?

Cékla után másnap milyen a kaki??? :shock: :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ELEGEM VAN!!!KÍSÉRT A BALSZERENCSE esküszöm meg vagyunk átkozva...ennyi rohadt szerencsétlenség után amin átmentünk Lacámat most vitte a Tibi a sebészeti ügyeletre...össze kell varrni az ujját!!!!
Nem bííííííííííííííírom!!!
Elegem van...miért?miért az a szaros asztalos szakma..az éles eszközök meg minden...itt bőgök és adom ki magamból a fájdalmamat.Nem lehetek a gyerekemmel mert a másik kettővel itthon kell legyek....Hiába nagy gyerek...sírt...és fél!!!
Istenem miért???????????
Szedje le valaki rólunk az átkot!!!!
kész-befordultam :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="bévi"]T írta:béviina neked gratulálok nagyon,majd ha nem veszed tolakodásnak és priviben írsz egy címet pár ruhát szednék össze ami még jó,nekünk nem lesz másik,így nem tudom hova tenni,már sokat oda ajándékoztam.

De aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Írok privit

Kép
xtina75

[quote="kfmares"]B írta:kfmaresévi: Lili remélem hamar jobban lesz!

Cékla: csak simán megfőztétek, összeturmix és be a hűtőbe?

Tényleg, a hűtőbe az ilyen kajákat mibe teszitek? Már elhasznált bébiételesbe lehet? Vagy inkább valami műanyag legyen, mondjuk mint AVENT-nak van ilyen tej tároló?

Cékla után másnap milyen a kaki??? :shock: :D

én megfőztem 4-5 darab apróra vágott céklát...a vége felé beletettem 2 közepes burgit...botmixer-kihült és bébiételes übvegben fagyasztóba...ennyi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Boldog feledik szülinapot az ünneplőknek! ;)

Mares
Én azt az aventes kupakos cuccot használom, ha már tejet nem tettem el, majd teszek el benne kaját ;)
Jó, mert ugye van az oldalán mérce, így én mindent abban készítek neki (amivel próbálkozok ugye : sinlac-nem kell, tejberizspép-nem kell, krumpli- nem kell, meg a fincsa alma :) ) , abból adom, így tudom, hogy 50 ml-t eszik meg az almásból és egy falattal se többet :)
Összezárja a száját :)

Na holnap bekeverem valamivel a krumplit :)
(ma tettem bele kis sinlacot is mikor nem igen ízlett neki simán, de nem is tudom mit vártam, a sinlacot se szereti .... )

Clárika
Kép
clárika

Bévi!
Jó kicsit olvasni rólatok!

Maccs
Örülök, hogy sikerült nektek is a baba! :)

Szakaszosan fogok kommentelni, mert iszonyat tompa vagyok a napokban, memóriám nem valami jó....
:?

Clárika
Kép
clárika

nem hívnak...mi van már?odaértek vajon
Tibi semmit nem pihent 12 órázás után...fát fágott stb...és most vezetnie is kell...kontaklencse is régi-sötét is van
jajjj nekem

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi,tutira nem lesz másik...? :(

Csillag...Lacát sajnálom!!!!Nagy a seb?

Mares,én vizeletgyűjtős pohárba teszem el,(tiszta 8) ) műanyag. Ha majd elfogy,akkor üvegbe fogom.Én nem tettem a céklához semmit,majd Sinlacot fogok.

evilany

marha nagy...mély...ömlött nem akart elállni...rengeteg géz ázott át...úgy mentek be...már nem volt gézem sem :S

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

és még mindig nem hívnak
jajj ez a streszsz
nem igaz...miért pont megint velünk?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
csajok kivagyok-de most tényleg-nagyon!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

felhívom őket...........

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hogy vágta el?? Edzésen..? És hol?(melyik rész?)

evilany

bal kéz mutató újj...itthon éles késsel-beleszaladt jó mélyen...

nem vette fel-kinymott :(

remélem már kezelik

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

NKlari,Santacsilla,Babakeksz,ha jöttök,írjátok meg az adataitokat a tábláinkhoz:

születési

fejlődési

lehet priviben is,akkor tutira olvasom :)[/img]

evilany

Sziasztok!

Babák gyönyörűek :lol:

Csillag, sajnálom :( , biztosan hamarosan fognak telefonálni

Dia, Áronnak jobbulást...

Mares, én vettem a Auch..-ban kis mini ételeseket, azokba rakok el kaját

Fél éveseknek boldog hófordulót :)

Ma voltunk gasztroenterológián, egy viszonylag fiatal dokinál voltunk, szimpatikus volt. Sokkal szimpibb, mint a magán. :? Szerinte reflux, keverjek a tápszerbe is Sinlac-ot, meg kevesebb egyéb folyadékbevitel :? Hát majd meglátjuk, mi lesz. Egy hónap múlva kontroll, ha nem javul, gyógyszer. :(
Woody, ha jól emlékszem, te hoztad fel egy pesti tali lehetőségét, én benne lennék. Valamint a Balatoni nagy közös taliban is, ha lehet. :D

Kép
santacsilla

és elváltozott a keze színe...lilás kékes volt az egész keze

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ugye nem lesz semmi baja?ez az idő...óráknak tűnik pedig csak 21 20kor mentek el...rögtön írtam nektek

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Boldog feledik szülinapot Évi Tomijának és Melisch Petrájának!!! :wink:

Ma féléves az én kisfiam is!!! :wink: :roll:

Köszönjük a köszöntéseket, holnap reagálok ígérem, csak felületesen olvastam vissza, nagyon álmos vagyok. :( Be is dőlök a Törpém mellé. :roll:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
barbcsi

Hű befut mindenki :)

Ircsi merre van?..

Csillag,nem lesz semmi baja,"csak"az ujja!!Ellátják,meggyógyul nyom nélkül!!

evilany

antacsilla-reméljük nem lesz gond!sinlac jóóóóóóóóó...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mér kékült el az egész keze-vérveszteség?szédült,émelygett,hányingere volt

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

A vér látványától szédült. A mutatóujjban azért nincs akkora ér hogy elvérezne belőle!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.02.10 22:10-kor.

evilany

de nagyon ömlött nem akart elállni...minden tiszta vér volt..

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

antacsilla-bocsi nem vagyok magamnál...helyesbítek
santacsilla :( ne hari

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Elhiszem..ijesztő látvány lehetett..de nyugi,ellátják,összevarrják!

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?