Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük szépen az együttérzést! Sajnos nem vagyunk sokkal jobban. Kép Napközben mondjuk nem volt láza MÁténak, de estére megint belázasodott. Adtam neki kúpot, az most levitte. Az előző éjszaka is nyugiban telt, aludt végig. Remélem ez ma sem lesz másként, csak hát azért én elég ideges vagyok, hogy mi a fene lehet ez. Nem náthás, nem köhög, nem veszem észre,hogy a torka fájna, nemtom... olyan rossz ez. Kíváncsi vagyok, hogy a doki néni mit fog mondani hétfőn. Feltéve, hogy nem lesz tartósan magas a láza, mert akkor ügyeletre kell menni. Azért érdekes dolog ez: eddig az ekcéma miatt izgultam, most az egész eltörpül a láz mellett.

Zsu,
nálatok mi a helyzet? olvastam, hogy Petya is belázasodott. Mit mondtak nektek?

Nem lehet tudni, hogy hol szedte össze Máté ezt, de lehet, hogy a bőrgyógyászaton. Kép De hát ezt annyira nem lehet kivédeni!

Kriszta,
sztem is próbáld meg jó sokáig öblítőben áztatni a ruhákat. mondjuk én nem szoktam hipózni, de hátha az bejön. Vagy tényleg mosd át még gépben, ha az öblítés magában nem segít.

Na, megyek, megpróbálok pihenni, bár most nincsenek túl nyugodt éjszakáink.

jó éjt!

Kata
katca

Sziasztok!

Barbi, ok a kedd. Kendővel mennénk, nem gond a séta. Kijöttök elénk? Megbeszéljük, hogy esetleg hogy tudnánk együtt menni Mariannékhoz. Végülis csak néhány lépésnyire vagyunk egymástól.Kép

Ja, szavadon fogunk, Mariann után hozzátok megyünk. Ugye lányok?

Móki, én először öblítőfunkcióra állítom a gépet és öblítő helyett cloroxot teszek a gépbe. Majd rendesen kimosom a cuccokat, ált 40 fokon. Mivel én lustaháziasszony vagyok, nem vasalok, de semminek nincs hipószaga.

Moncsi, nem tudom, milyen az eredeti, de a házi az tuti! Szerintem. Lehet, hogy benevezek 1 üveggel a Mariannféle talira. Jó?

A Szilviáknak gratulálni kell? Akkor gratulálunk! Legalább ti tudjátok, mikor vannak a névnapok. Én nem.

Muffinbajt kaptam én is. Már mondtam Apának, hogy menjünk az ikeába formát venni, mert sütni akarok. Kinevetett... Viszont ma megdícsértek, mert finom ebédet főztem.

Apa bulizik a haverjaival, egy kocsmában szülinapoznak. Legalább valaki kimozdul itthonról ebben a randa időben.
Most érzem ebben a szélben, hogy mennyire nincs szigetelés a lakásban. Fúj a szél, huzat van. Brrr...

Ági, de jó, hogy újra otthon vagytok!

Eldugulok, megyek fürdeni. Jó éjt,

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Ja, Sly, Te is Szilvia?!
Akkor Neked is sok boldogságot és az előbbi kis versikében foglaltakat kivánjuk sok szeretettel!

Kata!
Remélem, nem lesz semmi komoly baj Mátéval! Jobbulást!

És itt egy kép a leendő kosarasról(bár apa inkább vízilabdásnak szeretné):
Kép

Még egyszer bocs, hogy ennyit írtam, de végre utolértem magamat. Igyekszem sűrűbben jönni.

Mindenkinek szép vasárnapot kivánunk!
Tünde+Tomika
ptünde

Sziasztok!

Tünde, de jó, hogy előkerültetek! Nagyon helyes a kép a kis kosaraspalántárólKép Andris is élvezi a kül. szoptatási helyzeteket - bevallom, én isKép

Mely, kitartás a sulihoz! Nagyon ügyi a lánykád. Vörös haja van? Jól látom?

Kata, nagyon szorítok, hogy mielőbb lemenjen Máté láza. lehet, hogy a talin nyalt be valamit? de tényleg furi, hogy se láz, se köhögés....

Sylvia, nagyon lány Zsófi! Le se tagadhatná. Ügyesen áll! FogakKép

Barbi, én is a Norbi csodán gondolkodom, nem tudom, lesz-e erőm hozzá - imádom az édesetKép Este a legjobbKép Igazából nem sokat szeretnék fogyni, 3-4 kio a cél, de agyon azért nem aggódom magam. Ha sikerül jó, de ha mégsem, akkor sincs nagy bajKép
(Na, ilyen nekiveselkedéssel tuti a sikerKép)

Szilvus, merre vagytok? Apa egy hosszú hétvégével lepett meg messze a nettől? RemélemKép

Mariann, nagyon jó lehet, hogy ennyi program van Piliscsabán. Olyan összetartó emberkékkel teli településnek tűnik, hogy ennyi mindent szerveznek.

Monyó, gratula a fogacskához - lányok, sajnos egy tagot vesztettünk a fogatlanok klubjábólKép

Apával megbeszéltük, hogy karácsonyig kemények leszünk, és az éj közepi ébredésekre fittyet hányunk - ma éjjel volt is műsor. De nem sokáig tartott, és legközelebb negyed 7kor keltünk. Ez mán teccikKép Nem lesz könnyű, de neki is, nekünk is jobb lesz. (azért most kezdtük a projektet, mert karácsonykor szülőknél megvalósíthatatlan a síráshagyásKép)

Andris pár napja kisvonathoz hasonlít, ahogy ezerrel teker, és fújtat - nem kevés nyállat terítve be a környezetét - kevesebb víz kell majd felmosáshozKép Ja, és ugyanennyi nyállal börrög helyben isKép

Végül pár kép:

Pudingláb Sheriff az ágyban - azóta nem ismételte ott, csak rajtunk felmászva művészkedik
Kép

Újabban a kedvenc játék(szinte egyetlen a telefonzsinór mellett) Megmássza a karton vizet, ott álldogál derékszögben, majd felmászik és repked, s tovakúszik.
Kép

Enyveskezű barátunk menekül a szárítóról lecsent pulcsival:

Kép

Sziasztok, megyek reggelizni (apa készítiKép)

Móki
móki

Sziasztok!
Sajnos én nem vagyok ilyen ügyes mint Tünde, nem tudtam még visszaolvasni.Kép
A képek viszont írtó aranyosak, megnéztem a talis képeket is és vérzett is a szívem rendesen. Még jó hogy a kórházban nem tudtam hogy taliztok...

Szilviák!
Utólag is Boldog Névnapot!!!
Kép

Matyus már egészen megszokta újra az otthont! Tegnap csak úgy lehetett elmenni mondjuk wc-re hogy egyikünk ott maradt vele a másik meg kiosont. Ma már egyedül lehet hagyni egy klotyó erejéig. Éjjel alszik este 8-tól reggel 7-igKép
Szal kezdünk visszarázódni. Olyan jó! Ja és az ÉTVÁGY ÚJRA VAN!!! Hihetetlen nem kell tömni+könyörögni hogy egyen! öröm végre etetni. Már hetek óta nem volt ilyen hogy 10 perc alatt benyeljen 1 adag kaját. Happy!!
HumI! Igen még nem tudjuk hogy mi baja van Matyusnak. Holnap kijön a házi doki, majd őt is faggatom mire gondol az eredmények bírtokában.

Azt nem meséltem, hogy a hasi ct-t altatásban kell végezni ilyen aprócska manócskánál, hogy ne mozogjon. Hát Matyuskám annyi altatót kapott, hogy egy felnőtt már régen kidőlt volna tőle, erre apraja hangosan gurgulázva nevetett. Tiszta kóma volt a lelkem, de el nem aludt volna, csak nézegette a kezeit, és röhögött.Kép Tündéri volt. A vége az lett, hogy le kellett kötni (finoman), de sajna még így is fentartással értékelhető az eredmény, mert hát azért belemozgott mindig. (remélem is hogy azért nem nézték el a dolgot!!!)

Most megyek mert kezd gazázdálkodni a zsinórok között.

Ági

Ui: Lassan visszatérek ám úgy is hogy válaszolgatok, csak kitartás. Van mit bepótolnom, nagyon termékenyek voltatok!

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Ági, nagyon örülök, hogy Matyus ismét a régi! Nagyon büszke lehetsz a kis hősre!

Még pár képet teszek fel, a vidám hétvégét illusztrálandóKép:

Nincs jobb, mint egy karton vízzel a pocim alatt olvasni
Kép

Stan vagy Pan? Avagy Vaskalapos Mazsi hihetetlen érdeklődéssel az arcán pózol anyának

Kép
(nem tévedés, balról egy nagy csomag wöcögepapír látható - kiválóan meg lehet mászni ugyanisKép

Pusza, jó pihit Mindenkinek!

Móki
móki

Szisztok!

Móki,édes a mindent megmászó AndrisKép

Mariann, lehet,hogy le vagyok maradva, de mi, nemautósrésztvevők, hogy tudjuk megostromolni a házatokat?

Pusz, megyek diót törni, segíííííííííítségKépKép

LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Megint énKépMég diózás előtt gyorsan szívrohamot kaptam.Ez a kép fogadott porszívózás után:Kép

És még egy, a popsitörlő kitűnő eledel:
Kép

Most már tényleg megyek, pusz,LÉna

nuska

Sziasztok!
Látom, ma nincs nagy forgalom.
Na, jól beköszöntött az ősz. Most néztem a neten, a jövő hétre sem írnak sokkal jobbat. Kár, mert Tomikának nagyon hiányzik a séta,de se tegnap se ma nem voltunk. Az esővédőt már nem tűri, a vízhatlannak reklámozott lábzsák pedig beázik.
De ahhoz képest egész jól bírta magát.
Éjszaka megint szenvedett, sűrűn fölébredt, mindkét ökle a szájában volt. Végül már adtam neki Panadolt, ezután pár órát aludt nyugodtan.
Utána megint mindig fölébredt, alig tudott visszaaludni.
Így aztán reggel fél 10-kor keltünk föl. Ez a fránya 7.fog még mindig nem bújt ki. Remélem, nemsokára, mert nagyon sajnálom szegényt. Még jó, hogy napközben jó kedve van.
Ja, a legújabb mutatvány: oroszlánüvöltés, és fogcsikorgatás: összeszorítja a fogát, még a kezét is ökölbe. Nagyon aranyos. Kész bohóc!
És rengeteget röhög. Végre most már sokkal könnyebb vele is. Nem kell mindig hordozni. Jól eljátszogat. Oyan jó!!!

Móki!
Nagyon jó a képsorozat Andrisról. Nagyon ügyes. Már ő is áll? Tomika még csak próbálkozik. Bár ha radiátort lát, fölkapaszkodik, hogy rángassa a tetejét.
Látom, a divat is érdekli...
Nem szedi szét a puzzle szőnyeget? Tomika mostanában jött rá, hogyan kell.Ma épp a G betű helyére dugta be a lábát. Alig bírtam kibogozni belőle.

Ági!
de jó, hpgy vére otthon vagytok! És hogy Matyinak megjött az étvágya! Biztos hamarosan teljesen rendbejön!

Léna!
Nem csodálom, hogy megijedtél. Most állt fel Sára először? Jó kis rumlit csinált.

Kellemes hetet kivánunk:
Tünde+Tomika
ptünde

Sziasztok!

De nagy a csend itt maKép Ma szenvedtem egy apró háztartási balesetet. Ráesett egy féltégla a nagylábújjamra. Cipő és zokni is volt rajtam, de persze sikerült pont a körömágyam alsó részén eltalálnia. Bővebben nem részletezem, de fáj KépKép

Tegnap bővítettük a repertoárt a sütőtökkel. Nádja kétszerre benyomott egy kis üveg sütötök-alma Hippet.

SzilvusKép, SylviaKép, SlyKép
Boldog névnapot Nektek!!! Kép

LénaKép
Porszívózás után jött a rendrakásKépKépKép
Nem autósok kétféle képpen tudnak támadniKép
1. Árpád-híd pesti hídfőjénél lévő Volán pu-ról indul távolsági busz.
2. Nyugati-ból vonattal.
Szerintem a babakocsi miatt jobb a vonat. No meg ezen a vonalon 80%-ban az új Siemens vonatok járnak. Bővebben majd a hét folyamán megy az email.

MókiKép
Nálatok tényleg vidám volt a hétvége. Kedvencem az enyveskezűKép Édeset én is imádom. Veled ellentétben, rajtam meg is látszikKép
Hát, az összetartó település csak egy álom. Ahhoz talán már túl nagy, és túl kölömböző eberek laknak itt. Összességében szeretek itt lakni. Persze mondjuk 15 évvel ezelőtt egészen más hangulata volt a falunak. Azóta rengetegen költöztek ide, meg felgyorsult minden, bár utóbbi nem csak ide jellemző.

ÁgiKép
Örülök, hogy újra otthon vagytok! Jó, hogy visszatért Matyus étvágya.

BarbicKép
A Nyugatiből induló vonatra Újpesten is fel lehet szállni.

EdKép
Miért nevetett ki apa a muffin miatt?

KataKép
Remélem mostanra Máté már jobban van. Lehet, hogy fogacska van a dologban?

Mariann
tmarianna

Szilvi! Boldog névnapot! Claire
claire

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat!!!Kép Nagyon aranyosak vagytok!Kép Kép

Nem tüntem ám el, csak hétvégén tatárjárás volt nálunk. Jöttek a vendégek és mindent elpusztítottak. Nem győztem sütni a muflinokat, kábé 6 adag elfogyott, plusz sós rudacskákat, na elegem is lett a névnapozásbólKép És ha belegondolok, nyakamon a Karácsony, akkor is biztosan nagy rohamra számithatunk, csendben megjegyzem, NEM miattunk. Most is inkább Peti volt az érdeklődés középpontja, nekem gyorsan a kezembe nyomta mindenki a csokit, virágot, stb, ezzel mint főszereplő balra el... És főzhettem a kávékat, teákat Kép
Móki az ötleted mint szép hosszú hétvége nagyon tetszikKép Majd elbúgom Apának egy alkalmas pillanatban. A netmentest eltaláltad, ma csak este tudtunk netet csiholni...

Visszaolvastam ám, elkezdek válaszolgatni. Ha elfáradok, holnap folytatomKép

Legeslegelőször:

Ági
SZUPER, hogy Matyusunk már újra az otthonlétet élvezi és jókedélye a körülmények ellenére sem hagyta el. A szeretet a legjobb orvosság mindenre, és ugyebár Őkelme ebben dúskál jócskánKép Drukkolunk tovább, hogy az eredmények megnyugtóak legyenek. Majd referálj lécci hétfőn, ha beszéltél a kórházi dokival.

Nuska
Kép itt rötyögök Sára produkciójánKép nemsemmi a leányKép A falvédőt még nem cincálta le? Lehet fogadni, hogy az lesz a következő kedvenc?Kép Peti is imád PONT ugyanigy pakolni, az apró krémesdobozokat már el is tettem máshová.
Mi készült a pucolt dióból?

Móki
Andris úgy gurul a palackokon, mint amikor a farönköket gurítják egymáson. Rutinos! És nagyon okos a pasi!Kép
Ezexerint éjjel már nem kinálod Őt meg cicivel? Seperc alatt megszokja és alszik majd reggelig, meglásd. Csak következetesség kell. Nálunk nagyon bejött, pedig sokan megköveztek érte (nem Ti, hanem más ismerősök). Hajrá hajrá éjszakai szunya, megérdemlitek és Ő is kipihentebb lesz nappal.
Hypóztál igazi hipóval vagy clorox-szal? Szag elég makacs, én is pont úgy szoktam, mint Humi. A venisokszieksön ssz@r, tudom, ez nem az antireklám helye, de a legszebb plüssrugiban bennemaradt a folt, pedig frissen áztattam be.

Tündi
Mentettem a kis drakulát, kösziKép A kosaras is nagyon jó. Apa talán vizipólós volt?
7. fooogacskaaa?Kép AZTA! Asszem Tomika az ügyeletes Krokink, igaz?Kép Kis drágaKép
Búgócsiga olyan, mint a mi gyermekkorunk békebeli búgócsigája? (Nekem kék volt anno...). Hol lehet olyat lőni, vennék Petinek isKép

Ed
Majd nem nevet ki Apa, ha megkóstolja a muffint!Kép Házibélizt köszi, azért elmentettem. Ha esetleg nem kapnék Karácsonyra, elkészitem.

Kata
Lázzal hogy álltok? ugye azóta jobban lett Máté? Lehet, a talin kapott el valamit? Bár nem hiszem, mert Petyán és Mátén kivül ugye más baba nem lett lázas? Ekcéma javul az arcocskáján?

Karmen
Amig szoptattam, nálunk is Apa hipózott. Ugyanis Peti tényleg nem volt hajlandó szopni, mikor mosás után kináltam Neki a büfét. Le kellett tusolnom és addig sikálni a kezemet, mig nem érződött a clorox.
Megint kitolt Veled a kristály? Kép Ajjajj, remélem gyógyul és nem fáj már.

Sylvi
Zsófi valóban nagyonnnagyon lányKép Mégpedig nagyonnagyon szépKép Nem is irtad, a szobácskája milyen szinű az új lakásban?Kép

Moncsi
Dehogy van Levi lemaradva, ne mondj ilyet! Tökjófej vagány kiskrapek!!!Kép Peti egy izgága sajtkukac. De csak, hogy legyen miért aggódnom. Most épp a hiperaktivitásról kerestem számomra értelmezhető tudományos irományokat. Találtam és megnyugodtam.

Zsu
Petya hogy van? Ugye már Neki sincs láza? A hig kaksi lehet a fogzás velejárója, főleg, ha nagyon piros a pópó. Petinél tapasztaltam hasonlót, de Ő 4x is meglepett folyékony végtermékkel. Amióta kinnt vannak a fogacskák se piros popsi, se hig kaka. Viszed dokihoz? majd ird meg mit mondott. Jobbulást a kis druszánknakKép

Barbi
Ti sem vagytok lemaradvaKép Megint megnéztem Bence vigyori arcocskáját a csikos pólóban, annyira édes. Petinek is volt egy ugyanilyenje (Kengurú Goldos, ugye?) Úgy imádtam rajta.
Birod ezt az Update-es diétát? Elolvastam a neten, mert érdekelt, - és most ismét lőjetek agyonKép - nagyra értékelem azt amit ez a Norbi gyerek csinál ( a hogyanját már nem annyira), hiszen Ő maga is 100 kilósból küzdötte le magát a jelenlegi súlyára, azaz tudja milyen túlsúlyosnak lenni. Vagyis hiteles számomra, amit csinál. De a délelőtti somlói galuska és az éjfélig ehető paprikáscsirke gondolata is elborzasztottKép De biztosan sokaknak használ, szerintem gyomor és megszokás kérdése, én személy szerint más elvet vallokKép

Humi
Kép Kópénk hogy van? Mél megy (holnap). Drukk-drukk, hogy a szuri keddre ne okozzon semmit KrizsónálKép

No, még egy szösszenetnyi gondolat az italozásról oszt dugulok elfeléKép

Alaposan felcsigáztam a kedélyeket ezzel a Bailey's-zel. Mók, szerintem 1 icipici gyűszűnyitől semmi baj nem lesz, Andris meg sem érezné.Kép Sly, a pohárka vörösbor pedig mint tudjuk, orvosság!Kép Amit mi megiszunk egy-egy alkalommal az nem mennyiség. Én pl. a vörösbort ittam terhesség alatt is egy-egy izletes vacsinál, mikor megcsapoltunk egy üveg jó villányit.

Ajjajj, télleg mentemKép

Puszi Mindenkinek!

Szilvusék
szilvus

Természetesen a jó kívánság minden Szilvit illet, csak lemaradt egy "K" betű, bocs! Claire
claire

Sziasztok!

Szilvus, semmi, eladásra puceráljuk, nagyimnak van egy vidéki háza, onnan ömlik hozzánk ez a sok dió.

Mariann,köszi, lehet, hogy tényleg jobb a vonat.
Gondolom a nemauutósokkal úgyis talizunk előtte.

Tünde, nem most állt fel először, már kb. 2 hete gyakorolja, csak az egész délelőtti takarítás után nem esett jól még egy kis ráadásKép

Puszi, Léna

nuska

Sziasztok LÁnyok,

mindenekelőtt nagyon sok boldogságot így utólag minden Szilvinek, sajnos a hétvégi tatárjárás nekem teljesen betett. Gépnek közelébe sem jutottam, de tegnap este már azon a ponton voltam hogy pokolba kívántam minden vendéget. A derekam annyira fáj, hogy alig tudok mozogni, ráadásként utolért a rég nem látott mensi (olyan jó volt tavaly júliustól idáig, mért nem tudott így maradni ?Kép ) Ráadásul olyan görcsökkel ami nekem azéletbe nem volt soha. Vajjon a szüléstől lett ijjen fájdalmas a dolog ? De utálom, fuj.

Szal vendégsereg el, a ház romokban, rólam nem is beszélve.

Ági, nagyon örülök nektek, Matyus stramm kislegény, remélem hamar el is felejtitek ezt az egészet.

Léna, gratula Sárához, remélem nálunk ez még várat egy kicsit magára. Hozzánk is jöhetsz diót törni, van két zsákkal, hehe Kép Kép Apa mindig ezzel csesztet, hogy mért nincs megtörve.

Bence egy-két lépést elindult elöre, szerintem jó hatással volt rá a tali.

Viszont egyre kevesebbet akar szopizni, szinte már csak reggel és éjszaka fogadja el. Este lefekvés elött is csak teát akar inni. Szerintem egy-két hét és vége a szopinak.

Szilvus, Az Árkádban a Játékszigetben kb egy hónapja láttam miidőnkbeli búgócsigát. Szép színes csíkos volt.

Móki, Andris tökjófej ! Nem is kell neki drága játékokat venni, elég egy-két ásványvíz, stb, ezt lehet lekoppintom engedelmeddel, hátha nálunk is bejön.

Humi, hengert nem kaptam az Auchanban, vennél nekem egyet lécci ? Ha hamarabb nem is a köv talin ideadod, vagy ha elküldöd postán utánvéttel az is jó, mert akkor meg hamarabb lenne.

Tünde, de jó hogy vagytok újra, Tomika mekkora kópé lett !

Lányok, lehet hogy én vagyok a kakukktojás, de engem nem zavar a hypo szaga, apát annál inkább. Mindig morog hogy ha hypoztam, mossam le a kezem sósavval (az ugyanis semlegesíti a hyposzagot)
Persze eszemben sincs.

Na megyek gyorsan Bencehamit gyártani, mert felket a fiatalúr.

Puszi mindenkinek,

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Vasárnap csak egy kis hőemelkedése volt Petyának, de mára megint belázasodott és ráadásul be is rekedt Kép Doki meg csak du 4től...
Szóval a mai éjszakánk se volt vmi túl jó...

Kicsit megkésve, de minden Szilvinek boldog névnapot Kép

A Nyugatiból induló vonatra csak Újpesten lehet felszállni? Mondjuk azt se tudom, hogy fogok akármelyik helyre eljutni... Lehet, bebumlizok a Nyugatihoz...

Egy pár kép: Petya nyomtatót szerel Kép
Beragadt a fránya papír...

Kép

No, szedjük csak ki:

Kép
Kép

Aztán megeszem a papírt...

Kép

Zsuzska
bzsuzska

Sziasztok!

Lüttek a mai sétánknak, itt ülök felöltözve, az eső zuhog, peti a járókában eszi a telefon zsinórját. Ebéd után viszont muszáj elindulnunk, az autóban a fagyálló csak -1 C-ig jó, tegnap megmérettük, igy vinnem kell feltöltetni a szerelőhöz.

Zsuzska
Nagyon jófej Petya, segitett Nektek a beakadt papir kibányászásában.

Mariann
SzegénykeKép A köröm le is jött a lábujjadról? Nagyon tud fájni gondolom, amint cipellőt veszel rá.
Jövő hét nekünk tökéletes, ami a többségnek jó, nekünk egyéb programunk nincs. Most szerdán megyek be a munkahelyre megbeszélni a visszatérésemet (reszkessenek!Kép ) Remélem Petike birja majd a rohamot.

Timi
Nemmondod, hogy a Hozzátok betérő tatárok etetése és szórakoztatása csakis a Te feladatod volt? Szörnyű.
Játékszigetet megnézem, kell olyan búgócsiga, az annyira jópofa! Meg csattogós szárnyú lepke, nekem olyanom is volt, azt majd a Vörösmarty téren veszek a karácsonyi vásárban.
Mit szóltok, ha majd ott is összefutnánk egy kis forraltborozásra? Olyan jó kis műsorok szoktak lenni, szerintem csemetéink már éveznék a nagy jövés-menést, szines forgatagot.

Timi, a mensi nálam sajna azonnal jelentkezett, ahogy az utolsó csepp tejem is elapadt. Pénteken már nem tudtam fejni, szombat du. megérkezett az áldás. Tartottam tőle, hogy fájdalmas és bővebb lesz, mint szülés előtt ("közvéleménykutatásom" azt igazolta), de nem. Szerencsére pontosan olyan fájdalommentes és olyan intenzitású mint régen. Néha aggódom is, hogy kevés ideig tart, mert másoknál sokkal tovább jelentkezik.

Puszi,
Szilvus
szilvus

Humi! Köszi Kengurut én is szeretem, csak pont oda nem lehet most babakocsival felmenni, majd ott meg megkérek valakit egy üzletben (már igy szoktam csinálni ha lépcsö van bárhol) hogy a kocsit hadd hagyjam lent. Bodyt vettem ilyen végig patentosat, kicsit mérges vagyok mert 1200 ft és a cici kivan, szétnyilik rajta. Vagyis kell rá egy polo v. valami. Itthon Orsi meg csak bodyban szokott lenni. Tipegönk volt Babybell, de megszünt a bolt, azzal nem volt gond de kinötte.

Barbi! Jaj nem!! "Csak" 3x eszik éjjel, összesen naponta van 6-8 szopi. Éjjel akkor meg sem állnánk ha akkor lenne ennyiKép

Tündi! Tomika fotója alapján mi is kiprobáltuk a hintát 7végén, kb. 5 percig tetszett neki, aztán már ki akart jönni. Majd gondolom késöbb jobban élvezi. Ügyes hogy pápázik. Tavasszal feljössz velem vonattal talira? Segitek majd.
Cicim mára jobb lett, már nem szisszenek fel. Neked is remélem meggyógyul már!
Nagyon aranyos a vámpiros Tomi is, milyen tálkábol eteted? Hol vetted, mennyiért? Mikrozható?

Kapcsolat. Mi 5 éves házasok vagyunk.

Én sem iszom alkoholt, amugy sem. Hogy is mondjam régen igencsak kiéltem ebben magamat, azóta még csak nem is kivánom, söt ha rágondolok inni kell akkor brrr. Koktél na az más az lecsuszna.

Katca! Remélem gyorsan meggyógyultok!

Ed! én is ritkán vasalok, de Orsi ruháit most már mindig szoktam, ugyanis sokkal puhábbak ha átvasalom.

Engem nagyon érdekelne (nem aggodok, csak nevetek rajta) hogy van-e valaki még aki 9 hósra 7 kg körül lesz. A legtöbben már hamarabb, de van aki még nem érte el és akkorra talán várható hogy nem is nagyon lépi túl? Arra vagyok kiváncsi Orsi a legkarcsubb?KépKép

Móki! Ágyat sürgösen tegyétek lejjebb, Orsi is egyik pillanatról a másikra állt fel benne, majd hirtelen folyamatos produkció lett! Tetszik a pulcsicsempész, tudják ezek az ördögök hogy csibészek!!Kép

Ági! de jo hogy Matyus jol van!!

7végén néztünk habtapit, nem volt olyan betüs.Kép

Léna! Sára jol meglepett!!

Mariann! Én 2 éve belerugtam az ajtóba (nekiszaladtam a kinyitott ajtó szélének) el is tört. Remélem gyorsan meggyógyulsz!

Zsuzska! Jót nevettem ezen a fotósorozaton!!Kép Remélem ti is gyorsan meggyógyultok!!

Szilvus! a cicin ott fájt (tegnapig) ahol megszurtam lehet eleve a hólyag miatt, nincs köze a szuráshoz. De kevésbé fájt mint amig el volt tömödve, ez pokoli volt.

Farkas Bogiékkal mi van??

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen
Mi ugyan 8 kilók vagyunk 7,5 hósan, de szerintem karcsúságban ott vagyunk Orsi mellettKépPeti is olyan kis vékonycsontú hosszú babaKép Persze igy is harapdáljuk azt az 1-2 hurkakezdeményt a combján...Kép
Már megint ittvan ez a "hurkás"KépÍ

íASYEFVNHGH
F

eZT qzt Ő irta NektekKép Biztos azt jeleNTI: sZIASZTOK!

Na megyünk enniKép

Sziasztok (azaz: hdgdsfhgvhHH)

SzilvusKép
szilvus

sziasztok!

Tegnap vettem szilikonos muffinsütőt. csináltam almás-fahéjas muffint. Sikerült! Bár szerintem a közepe egy kicsit nyers maradt. az ócska sütőt nem lehet szabályozni, de azért ehető lett a muffin. Apa vacsi után evett 1t, azt mondta: "jó". Papa csak ennyit: "Nagyon finom".
Apa azért nevetett ki, mert mostanában nem sikerültek a sütijeim. Ma megyek Anyuékhoz, viszek nekik is.

Alkohol: mostanában szoktam iszogatni egy keveset - no nem egyedül, ne gondoljatok rosszra!. Szombaton de Após azzal jött, hogy rossz kedve van, igyunk valamit. Jó! Jöhet a beherovka! Persze én csak 1 kortyot ittam. Ebéd után meg tokaji hárslevelű. Nemrég a sógorom szülinapján háziBailey's-szel koccintottunk, nem is egyszer.

Timi, nekem sajna jobban fáj a pocim, mint szülés előtt. Fujjj!

Tünde, mi már több hete szenvedünk a 4. fogacskával. Éjszaka már azt mondtam, nem lesz kistesó egyke lesz. És akkor elaludt, negyed10kor ébredt.

Zsuzska, ügyes a gyerek! Mi a közelébe sem engedjük a gépnek, ha átkússza a határt, már visszük is vissza a szőnyegre.

Mariann, ügyi Nádja, hogyígy eszik. Neked meg jobbulást!

Léna, szerintem együtt fogunk menni, mert még mindig nem mertem beülni a kocsiba. Sára rendet rakott?

Szilvus, mi megyünk sétálni, de csak anyuékig. Menni kell, mert du megyek matekot tanítani egy kislánynak. Talán jobb lesz az idő délután.

Ági, Matyus jól van? Eszik iszik rendesen?

Móki, jobbnál jobb játékokat találtok ki. Ügyes a kis lurkó!

Kata, Máténak jobbulást!

Húha, fő a gyerek kajája, jól ottfelejtettem a gázon. Megyek, + mosogatni is kellene.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Barbi, a holnap nem jó, mert nagyanyám telefonált, hogy jobban van, átmehetnénk hozzá. Most ő az első, mert nem lehet tudni, hogy meddig él még. Egyre rosszabbul van, a múlt csütörtöki látogatást is lemondta. Talán csütörtökön. Remélem az eső sem fog esni akkor.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Lassan megállás nélkül lógok a gépenKép

Andris hatalmasakat alszik, ha ébren van, elmolyol a játszón, üvegmászás, miegyebekKép

Képzeljétek, apa meglepett egy gofrisütővel - na nem teljesen önzetlenülKép Így vasárnap délután óta szinte csak gofrit eszünk - gofri lájtKép mogyorókrémmel, dzsemmel,+ extra adag tejszínhabbal. Nesze neked Norbi UpdateKép

Andris azóta sem állt fel a kiságybanKép, csak rajtunk mászik a magosba. Ma 8 hónapos! (és a hétfő is egyezik, márc. 15 is hétfő volt). Tegnap nézegettük, ahogy mókázott, nevetgélt, eszembe jutott a kórház, születés, és elkezdtem bőgni, apa meg nevetve vígasztalt! Nincs mégegy ilyen érzelgős liba, szerintem.

Mariann, gyógyítgasd a lábujjkádat!

Tegnap du. egy kicsit nyűgi volt Andris, felkerekedtünk, s elmentünk az Auchanba, állítólag játékvásár van - hát valóban. bevásároltunk a rokonság összes gyerkőcének!

Kata, Máténak lement a láza?

Karmen, Farkas Bogiról a Pöttömöknél olvastam, szerintem ide már nem nagyon jön vissza, úgy tűnik. Lilinek tesója leszKép

Zsuzska, szuperek a képek!!!!! Informatikus lesz ez a gyerök!!!

Mi apával most voltunk 4 évesek, májusban 2éves házasok - nem vártunk sokatKép

Timi, szólíthatlak Hamupipőkének?Kép Engem még elkerül a nagylányság - remélem még 1-2 évigKép legalább.

Edina, ügyes muffinsütő vagy! Nincs is annál egyszerűbb és finomabb! Nyammmmm! Öltözzetek fel jól ebben a száraz, napos időbenKép

Megyek, íme egy újabb kép a nagylegényről (kb a 1324562345-dik Kép):

Kép

Pusza,

Móki
móki

Sziasztok!

Látom volt téma hogy ki mióta van együtt a párjával!? Hát mi 8 éve, jövő tavasszal betöltjük a 9.-et. Ja és nem házasodtunk össze, Matyus is még pogány (de ez csak a lustaságom miatt)!Kép

Kata!
Máténak jobbulást! Várjuk a híreket mit mondott a doki!? Matyushoz is 4 után jön a háziorvos, a zárójelentésért + már írom a listát hogy mit akarok tőle megkérdezni Kép (szivacs az agyam)

Ed!
Köszi! Matyus jól eszik. Most is bevágott egy adag céklát fehér+sárgarépával+krumplival. Pedig ilyenkor nem szokott enni, csak 2-3 körül. Nagymamádnak jobbulást, és próbáljatok tényleg minél többet vele lenni.

Úgy, de úgy örülök neki, hogy eszik apraja. Nem is hiszitek el. Olyan kudarc volt minden etetés, de ennek is vége. Már biztosan régóta lappangott benne a kórság.

Móki!
Andris igazás klassz srác! Csuda jó játékai vannak. Nálunk is hegyekben áll a játék, de az üres falkont dobálni a legjobb. No meg a kórházi bohóc dokitól kapott lufi a kincs. Ha meglátja felderül és egy jó ideig nincs gond.

Léna!
Sára biztosan "csak" segíteni akart. Kép

Zsuzsa!
Mi sem engedjük a gép közelébe apraját mióta kihúzgálta a zsinórokat. Apa nagyon mérges volt, mert összekeverte a dolgokat. Hát gyerekből van, és ez a dolga (szerintem). No de a határt mi is meghúztuk.

Mariann!
Jobbulást a lábadnak! Máskor bakancsot vegyél fel!

Szilvus!
Petinek üzeni Matyus: lkuulkalllllllaaaKép
Húrka kezdemények nálunk is vannak. Bár mostmár nem olyan beesett a hasija mint volt. A súlya a kórházból kijöve: 7800gr jó indulattal, pedig 11 nap és 9 hónapos lesz ez a kistörpe. Kép Ez van, már nem érdekel csak egyen.

Hát ennyi tellett tőlem egyenlőre.

Ja még 1: Matyusnak szájpenésze volt. Ezt is sikerült összeszednie a kórházban. Ampullás C vitaminnal kezelem minden kaja után, klasszul bevállt, jobb mint a borax. Csak ez is egy info.

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Először is minden Szilvinknek boldog-boldog névnapot kívánunk Levivel! Nem akartam elfelejteni és mégis. De a 7 napban még benne vagyunk!

Levi ma 15 óra 25 perckor lesz 7 hónapos. A kis drágám megünnepelte a szülinapját reggel. Amíg a királyi helyen tartózkodtam, egy nagy tompa puffanást hallottam. A szívbaj jött rám, de mivel sírás nem volt egy picit megnyugodtam. Rohanok be a szobába és nem látom a gyereket sehol. Mire észrevettem, hogy az elbarikádozott sarokban van, tiszta föld a háta. Hát az asztal meg a székek alatt bemászott a sarokba és feldöntötte a nagy cserepet úgy, hogy addig húzta a dracénát, míg fel nem dőlt cserepestül. Úgyhogy takarítás után áttelepítettem a másik szobába a virágot, visszadugtam a földbe, remélem megmarad. Nem gondoltam volna, hogy bemászik a gyerkőc a sarokba. Az én fantáziám csekély.

Szilvus,
szerintem Peticica messze van a hiperaktivitástól. Csak eleven, de ez így jó. Olyan édes manó. Az Auchanban is volt búgócsiga, csak pontosan nem emlékszem, hogy milyen.

Karmen,
mint írtam levi 7300 gr. körül van. Hát ez sem sok 7 hónaposan. Nincsenek hurkák, csak egy icipici hájacska. Amíg csak szoptattam azon stresszeltem magam, hogy nem elég a tejcsi, meg a rokonok is ezt mondogatták, meg hogy nem elég zsíros, ezért nem hízik eleget a gyerek. Most már, hogy mást is eszik, meg lényegében annyit amennyit akar, mégsem hízik többet. Úgyhogy azt hiszem nem a tejcsivel volt a gond. Már túltettem magam a dolgon, ez van, végülis a gyerek nem néz ki rosszul, meg elég mozgékony is.

Mariann,
hú, a körömágy gyalázatosan tud fájni!

Móki,
Andris annyira édes a képeken! Milyen arcot vág a "kalappal! a fején!! Nálunk még nem jön be a nagy doboz, mert Levi még nem tud felmászni rá. De lejjebb tettük a kiságyat, mert szombaton délután már kapaszkodott a fölső szélébe, mire bementem hozzá.

Zsuzska,
Remélem Petyát hamar megunja a kórság. De a papírevős képekből ítélve a jó hangulata nem hagyta el.

Timi,
hát most aztán irány pihenni egy kicsit! Rád fér ennyi vendég után. A mensi mindig rosszkor jön. Levi négy hónapos volt, mikor "megörvendeztetett", pedig javában szopizott, mint ahogy most is. Nekem szülés előtt iszonyatos görcseim voltak, ez szerencsére elmúlt. Most csak egy picit fáj a hasam, viszont az első két napban úgy járok, mint általános sulis korom óta soha, állandóan átázok. Na erről ennyit.

Léna,
Sára igazi pakolós kislány lesz! Jók a képek és tündéri a lány!

Tünde,
Tomika tényleg nagyot nőtt és sokat fejlődött. 7. fogacska! Másfél éves korára az összes kint lesz! Én azt hiszem nem jól éreztem a felső fogacskát. Nincs. Csak alul kettő.

Sylvi,
Zsófi édes, és a sérója is tök vagány!

Ági,
nem hangzik túl jól, amit a kórházról írtál. Az viszont sokkal inkább, hogy Mátyus visszanyerte az étvágyát és a jó kedvét is otthon. Olyan jó!!

Úgy látom, elállt az eső, de Levi bealudt, úgyhogy azt hiszem fuccs a mai sétának is.

Mentem ebédelni: Moncsi
monyó

Sziasztok! Kép

Most alszik Minimanóm, szegénykém jól elfárad mindig a gyógytornán. Ilyenkor 2-3 órát alszik egyhuzamban.
Itt most is szemerkél az eső, mi sem tudunk kimenni. De valahogy én nem is kívánkozom, grrr olyan hideg van, persze tudom, hogy Nándinak jó lenne egy kis friss levegő.

Moncsi Kép
Gratula Levinek a 7 hónapos szülinaphoz! Kép Jót alkotott Kép Hétvégén Nándinak a műanyag kalapács nyele szorult be a szájába Kép Volt nagy sírás...

Ági Kép
Örvendek, hogy végre otthon lehettek, és hogy Matyikának megjött az étvágya! Kép

Móki Kép
Andris olyan édi a képeken Kép, ennivaló! KépNekem speciel a Pudingláb Sheriff tetszik legjobban Kép Nándi is nyűgi volt tegnap este, szerintem a szeles frontos időjárás....

Zsuzska Kép
Jobbulást Petyának! Egészen hozzáértő módon szereli a nyomtatót Kép

Szilvus Kép
Sok-sok boldog névnapot kívánok Neked utólag Kép
Mátraszentlászlón van egy üdülő, oda szoktunk menni. Én is nagyon szeretem, Nándi is élvezte Kép De a túrázást kihagytam, lustaságból Kép

Léna Kép
Sára besegített a takarításba?! Kép Aranyos Kép A barátnőm kislánya is ízletesnek találta a popsitörlőt Kép

Tünde Kép
Jópofa a kis büszke kosaras Kép

Kata Kép
Remélem, hogy eddigre már sokkal jobban van Máté. Jobbulást!

Mariann Kép
A talin még én is gondolkodom.....nincs túl messze, cirka 110km, de mindenképpen át kell vergődni a pesti forgalmon....

Mely Kép
Milyen ügyes Edina Kép ül-áll Kép

Karmen Kép
Aranyos Vámpír-Orsika Kép

Megyek, mert közben felébredt Nándi, megmelegítem a kajcsiját (cukkini-cékla-marhahúsi)

Üdv Mindenkinek
Pumukliék
pumukli

Sziasztok újra!

Jó sokáig időztünk a szervizben, mert otthon volt az autószerelőnk nagymamája, tökjófej néni, és persze nem lehetett kihagyni a kávécskát, Petidögönyözést, stb. Peticica alakított, akkorákat röhögött, kurjantgatott, szétpakolt mindent a szobában. Most meg tojik aludni - gondoltam én, leteszem az uzsonnáig. már romokban a pelenkázóasztal, ül és játszik a kiságyban.

Ági
SzájpenészKép Nesze nekem kórház, már Nőklapját sem olvasom többet, pont egy szomorú kórházas-kisbabás történet volt a múlthetiben (vagy az azelőttiben?) végigbőgtem a cikket.
Matykó visszanyeri a súlyát 2-3 nap alatt, ha szépen eszik és persze sok folyadékot iszik. Lényeg, hogy a baktériumok (?) távozzanak végleg a szervezetéből. Persze jó lenne tdnotok, mi okozhatta a fertőzést. Remélem kideritik mihamarabb.

Móki
Neeem, nem vagy egyedül, én vagyok akkor az érzelgősliba-2, még mindig képes vagyok megkönnyezni azt amikor a gyermek este elalszik a karjaimban, én csak nézem és potyognak a könnyeim mert olyan szép. A születésére is sokat gondolok, de papirra kell vetnem apró részletességgel, mert oly hirtelen gyorsan és simán zajlott mint pl. egy bevásárlás, szóval el ne felejtsem mire felnő!Kép
Édes az ásványvizes kép, Andris olyan nagyfiús rajta, mint egy egyéves legényke! Megnéztem, Peti 8 hónapossága is pont keddre esik, mint születése.

Moncsi
Levi kertész lesz. A földet nem kóstolta meg?
Amit a szoptatásról irtál - mosllygok, de nem azon, hanem azon, hogy milyenek az emberek. Engem pontosan ezzel sokkoltak, pedig Peti amig szopott igazán csodálatosan gyarapodott (7-800 gr/hó). Mindenkitől azt hallottam: "elég zsiros a tejed?", "biztosan nincs tejed! A vékony nőknek nincs tejük!", stb. Peti gyarapodása akkor lassult le, amikor elkezdtük a hozzátáplálást. Na ennyit a nemjó tejrőlKép Szóval igenis JÓ a tejed, csak minél tovább tartsonKép

Nem is reagáltam még a "mennyi ideje vagyunk együtt a párunkkal" témáraKép Asszem akkor mi vagyunk az egyik "legfiatalabbak", most volt 3 éve, hogy egymásra leltünk, és még mi sem léptünk a házasság szent kötelékébe. Majd eccer. Kép

Najó, megyek, nem kinzom tovább a bébit, ebből már nem lesz alvás. Inkább meguzsiztatom és aludjon utána. Ma összesen aludt félórát délelőtt, 15 percet a kocsiban oszt kész. Olyan "petis" mintanap.

Puszi!

Szilvus és indián testvérünk Éber Bika....Kép
szilvus

Szilvus Kép
Fagyállóval való feltöltés nálunk is befigyel Kép Már ott van a csomagtartóban, de még nem ért rá a párom.

Én is olvastam a múltheti Nők Lapjában a történetet, engem is nagyon megrendített. Én is megkönnyeztem. Meghatódom én is szinte mindenen, de nem mindig könnyezem meg. Imádom én is amikor este a karjaimban alszik el Nándi (mostanában egre ritkábban).

Szájpenészt mi is hoztunk haza a kórházból Kép Sajna kiderült (egy ismerős doki mondta), hogy egy cumisüvegből etetik a babákat az újjszülött részlegen Kép Az anyukákat meg jól "megnyugtatják" hogy pohárból itatják a babákat....

Kapcsolat kérdéshez: áprilisban múlt 4 éve, hogy találkoztunk, és nyáron múlt 2 éve hogy összeházasodtunk.

Petikének jó étvágyat az úzsihoz! Kép

Lépek, megyünk vásárolni.

Puszi
Pumukliék
pumukli

Sziasztok!

Pumi
Dehogy pohárból! Láttam az intenziven, egy sima klasszikus gumis cumit húznak egy üvegből készlt üvegre (Kép ), szerintem akkora lyukkal a végén, hogy ihajj és abból táplálják azt a babát, amelyik nem szopizik. Szerencsére Peti evett rendesen és kértem, hogy éjjel NE etessék semmivel, küldtem fel tejet. Igy elkerültük a szájpenészt. Csak a tűzpirosra csipett popsit nem....
Peti is ritkán szunnyad el vacsi közben, kizárólag akkor, amikor a napközbeni alvása a nullával egyenlő. Tehát a mai este számithatok ráKép Különben a TV-t kuksizza, s éberen tesszük be a kiságyba. Olyankor ujjacskák belendülnek a szájába és 5 perc múlva már alszik is.

Peti elképesztő módon tud nyűglődni, asszem az uzsi utáni alvásnak is búcsút inthetek a mai napraKép

Délután megtalálta az ágyon felejtett kábelTV csekket. Megette.

Kép

És egy bágyadt Peti a ketrecében. Móki, az ásv.vizes palack nálunk is befigyel, de kiürített állapotbanKép
Kép

Puszi,
Szilvusék
szilvus

Monyó! Igen, emlékszek mesélted nemrég, én megvallom nem hiszem Orsi 10 hósan lesz 7300gKép De tényleg nem idegesit már, söt nagyokat nevetek rajta hogy lemaradtunk.Kép Azért is kérdeztem jol sejtem-e hogy mi hozzuk a neg. rekordotKép

Bogiéknak gratula, nem lesz könnyü 2 picivel. Mi még nem merjük bevállalni pedig a korom szalad. Nem tudom miért nem jön Bogi sem ide, sokan eltüntek, remélem nem megharagudtak.

Nálunk tényleg pohárbol itattak a korházban, akármikor beléptem mindig láttam hogy éppen abbol ittak a picik. Viszont Orsit is tömték cukrosvizzel, pedig ott volt a hütöben a tejcsi. Én ezért veszekedtem velük.

Ezek a sárock nagyon szépek, jol jár Orsi van miböl válogatnia!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Próbálok újra írni, ugyanis délután már írtam egy hosszút, de az elszállt. Kép olyankor mindig nagyon mérges vagyok.

Helyzet nálunk a következő: láz már elmúlt, helyette jött sok-sok piros pötty. Kép Szerencsére MÁté kedélye jó, most is itt visongat. ÉN rózsahimlőre gyanakodtam, de a doki szerint elvileg az nem lehet, mert oltva vannak ellene a nagyobb babák, így nincs kitől elkapják. Ez azért nekem nem teljesen kerek, de lehet. Mindenesetre a könyven leírtak alapján én ezt a diagnózist állítottam fel. Kép Viszket is neki, arra kapott fenistil cseppet. Remélhetőleg most már hamar túl leszünk a dolgon.

Mellette még a fogacskák is beindultak. Azt hiszem, hogy lassan kiléphetünk a Fogatlan Manók KLubjából. Kép ALul az egyiken már érzem a recéket.

Mariann,

jaj, az nagyon kellemetlen lehetett. Nekem anno a mosógép ugrott rá a körömágyra és elég hosszan tartott még javult. Remélem, te szerencsésebb leszel!

Kriszta,
Andris hatalmas ezeken a képeken! Azt hiszem, hogy nem fogsz unatkozni mellette!! elég huncut a srác!

Léna,
Sára milyen ügyesen pakolászik! Örülhetsz, nem sokára lesz a háztartásban segítséged!! Kép

Ed, Szilvus,
most már én is ki fogom próbálni ezt a muffin sütést! Teljesen ráizgultam a témára! Csak vennem kell nekem is formát!

Ági,
örülök, hogy Matyusnál már minden ok. MOst már én is látom, hogy mennyire szörnyű, ha a picur beteg. ANnyira tud értük az ember aggódni és a legrosszabb, hogy te nem tudsz segíteni. De szerencsére ezen most már túl vagytok!

Humi,
te merre? Krizsó? Mesélj, miket művel?? Kép

Kapcsolat: látom nem csak mi vagyunk ilyen frissek: 4 éve volt nyár végén, hogy összejöttünk és 2 éve volt nyáron, hogy összeházasodtunk. ELég gyorsan peregtek az események. Kép minden évben volt valami: eljegyzés, esküvő, lakás, gyerek. Nemtom jövőre mi lesz. Kistestvér? Kép

Mensi: engem már a nyolcadik héten megörvendeztetett. Kép még javában szoptattam. Viszont nem fáj annyira.

Szilviáknak én is nagyon sok boldogságot kívánok!! Elnézést a késésért, de hát most el voltam foglalva.

Zsuzska,
nálatok mi a helyzet? Petya jobban van már? vagy a közérzete neki sem volt rossz, csak láza volt?

na, most megyek,mert MÁté megunta az egyedül játszást.

Pusza, Kata
katca

Kata,

nem ez az ominozus 3 napos láz ? Az is pont ilyen, láz, aztán piros pöttyök és 3 napig tart.

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket, továbbítottamKép

Jönnek a következő fogacskák.Popi piros, hőemelkedés jelentkezett, éjjel megint nem alszunk, és mindent megkóstolunk.Délután pl. dióhéjjat szedtem ki a szájából.Nézem, mit rágcsál ez a gyerek, tisztára, mintha rágózott volna.Elkezdtem túrni a szájába, és lám-lám egy dió héj darab...

Szilvus, régen a kutya ette meg a leckétKépCsak vajon beveszik a tv-sek, hogy a gyerek a csekkel táplálkozik??Kép

Puszka, Léna

nuska

Sziasztok!

Bogikának én is gratulálok, hátha azért olvassa a topicot. Nagyon jó ez a kicsi korkülönbség, hamar túl lesz a nehezén, kb. az első fél év ami nem könnyű, utána pedig egyenesen fantasztikus, hogy a csöppek szinte ikertesóként nőnek fel. Barátnőm is jól elvan a kicsivel és a picivel, persze csak az anyukája mindennapos segitségével. A pici egy angyal, eszik-alszik, semmi sirás, semmi nyekergés. A "nagy", azaz a 1,5 éves most kezdte a féltékenységet és sutyiban mindig megharapja a 2 hónapos picit. Barátném is nagyon jól van, sajnos a második császár miatt voltak komplikációk (hasfal és méhplasztika), de már nem fáj Neki, emelgetni is tud, nagyon vagány anyukaKép Harmadik babát nem javasoltak Nekik, de nem is tervezték. Szóval aki bátor csapjon bele a lecsóba, én annyira drukkolok, ki lesz a mi topicunk első Újrakismamája, akit kényeztethetünkKép Kép

Katca
A rubeolánál a lágy részeken és a hajlatokban is vannak pettyek. Amúgy tünetmentes, néha úgy lezajlik, hogy észre sem veszik. Lehet, pontos a diagnózisod és Máté épp most esett át rajtaKép
Nálatok legalább sorban jöttek az eseményekKép Nálunk fordítva, azaz először gyerek, aztán majd lesz eljegyzés meg eskembeskem, de gyanitom az sem jövőreKép De ha szép menyasszonyt látok, mindig kedvet kapok a menyegzőhöz.

Köszönöm, köszönöm ismét Mindenkinek a jókívánságokatKép

Karmen, a fiúk szerencsések igazán, mert a topic Lánykái gyönyörűekKép És az udvarlást időben el kell kezdeni, mint azt az alábbi kép is illusztrálja, ahol Peti éppen Kincsinek csapja a szelet (vagy a nyulat?Kép )

Kép

Puszi,
Szilvus

Ui.: Apa ma bemászott Petihez a járókába. Csóri gyerek csak lesett értetlenül, hogy "miafenétkeresezitt??!!" Kép, majd elvonult a járóka ellenkező sarkába TV-t nézniKép Én meg csapkodtam a térgyemkalácsát a nevetéstől.
szilvus

Nuska
Kép Kép A kutya az ellenőrzőkönyvet ette meg, mindig olyankor, amikor az intőt kellett volna aláiratniKép Kép csekk befizethetetlen állapotba került, ígyhát saaaaajnos..Kép Kép

PusziKép

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Látom sokakat értek már hasonló aprócska, de annál kellemetlenebb balesetek. Hát, körömügyileg úgy néz ki a dolog, hogy a bal szélén kiugrott a köröm a körömágyból, és a csücsökben meg is repedt. Elég bizarr. Bár jelenleg nem nagyon fáj, meg cipőbe is tudtam bújni délután, azért holnap átmegyek Vörösvárra a sebészetre. Aki odatette a fél téglát azóta csuklik szerintem.

BzsuzskaKép
Hát, a vonatok megállnak még általában Rákosrendezőn, Angyalföldön, Aquincumban, Óbudán. A www.elvira.hu –n meg lehet sasolni a menetrendet.
Látom Petya nem csak megszereli a nyomtatót, de a bűnös papírlapot fel is faljaKépKépO

TimiKép
Mensi nekem még nem tért vissza. Egyenlőre örülök neki, ráér még. Nekem eddig nem fájt soha, meg sem éreztem. Remélem azért ez nem változik. Én már szeretnék ismét fogamzásgátlót szedni, mert az nagyon szépen rendbe teszi a bőrömet. De arra még azt hiszem várhatok. Nádja egyelőre nem úgy néz ki, mint aki felhagyna a szopival. Tehát a bőröm marad olyan, amilyen.
Remélem azért már jobban vagy, és a tatárjárás fáradalmait sikerült kipihenni.
Párodnak hogy ment az interjú?

No tehát a párkapcsolatok. Mi ugyebár kicsit több, mint 9 évig voltunk együtt, ebből 7 év házasság. Bár, tulajdon képpen még mindig házasok vagyunk, de már csak papíron. Immáron 15 hónapja „független” vagyok.

Hurka nekünk sincs sok, Nádja inkább vaskos. Bár apja (tegnap jött haza Londonból) kinevette ma fürdésnél, mondván a hóna alatt is hájasKép Szóval nem egy modell alkatKép

EdKép
Gonosz apa ne nevessen ki, szerezzen be neked szép, új sütőtKép Szereti az édességet? Ha igen, könnyebb dolgod lesz.

ÁgiKép
Autószerelő srác is mondta, mikor ráesett a lábamra a tégla, hogy ő acélbetétes bakancsot hord. Rajtam tök puha, bőr cipő volt.
SzájpenészKép

MoncsiKép
Hát igen, gyerkőcök félelmetes, hogy mi mindenre képesek. Pláne, ha csibészkedésről van szó. Nádja is egy pillanat alatt képes kigurulni a látószögemből. Azért Levi mutatványára kíváncsi lettem volna.

PumukliKép
Nem kell ám Pestre bejönni. A M0-áson kell az M1 felé menni, aztán M1-en Győr felé, Zsámbéknál lehajtani az autópályáról, és onnan már csak jó 20 perc. Az útvonaltervező is ezt ajánlotta, összesen 124 km. Szóval a pesti forgalom ne tartson vissza!

SzilvusKép
Látom, ti is kisebb műhelybe hordjátok az autót. Én is, így legalább nem vernek át, mint a márkaszervizek. Ráadásul házhoz jön, elviszi a kocsit és ha kész visszahozza.
MókiKép
Én is viszonylag ritkán pityeredek el, de mikor éjjel, lefekvés előtt odamegyek Nádja ágyához, hogy megpusziljam, mielőtt elmegyek aludni, mindig összeszorul a szivem. Olyan édesen, békésen alszik. No, apukája ezt mind kihagyja, na meg a reggeli dumapartikat. Ma is 9-kor ébredtünk, jobban mondva Nádja, én még kómáztam. És ilyenkor simán eldumálgat, elberreg még ½ órát mellettem az ágyban.

KataKép
Erről a 3 napos bigyóról én is hallottam. Akkor már nincs sok hátra, és Máté rendbe jön.

Kis korkülönbségre visszatérve az egyik legjobb barátnőmnél kereken 1 évvel fiatalabb a húga. Most 21-én lesz a szülinapjuk.

Mariann

Szombaton Nádja kapott fejtartó kutyát, mert össze-vissza nyeklett-nyaklott a buksija, ha elaludt az autósülésben.
Kép
tmarianna

Sziasztok!
Megint itt.DE: most nem panaszkodom ám!!!!Képzeljétek: 5 szinte teljesen átvirrasztott éjszaka után anyósom közölte: mától nála alszik a Benyus, amíg ki nem pihenem magam! Ennek 3 napja, Bence este 8-tól,reggel fél 7-ig alszik,és csak egyszer kel fel,1 körül,akkor pedig tápszert kap.A KIS PISZOK!Nem merem itthon tartani, nehogy megint jöjjenek a rossz éjszakák! De vajon meddig bírja anyósom? És a lelkiismeretem?Azóta Réka is nyugottabb, biztos érzi rajtam a kipihentséget.Azért még egy-két éjszakát kisajtolok valahogy!:-)
Bence 13-án volt fél éves,több, mint 7 kiló,de foga nincs egy szál se, és még nem nagyon sietteti a mozgásfejlődést! ( jellemző, hogy egy gyógytornász babája a leglustább a topikban!Kép )
Ja, a "félszülinapján" megkóstoltattam vele az almát,ennek két napja.Tegnap már kisüvegesnek megfelelő adagott nyomtt be, ma egy egész banánt!Csak nem egy Fekete Laci kettőt szültem????Én optimista vagyok és ha választani lehet,inkább Kásás 2,nem,lányok? Kép
Utólag is minden Szilvinek Boldog Névnapot!
Ági!Matyusnak csupa jót, stramm kisgyerek,hamar összeszedi majd magát!!!Na leállok,megyek kicsit olvasgatni! Micsoda luxus!!!
Sziasztok!
Barack
barack

Sziasztok!

SZóval többeknek is volt ez a 3 nap láz, aztán kiütések? ÉN még nem hallottam. Szerintem ez van Máténak. Remélem, hogy most már hamar jól lesz ismét!!

Jó éjt!

Kata

Mariann, ez a kutya nagyon tetszik! Természetesen Nádja jobban Kép, csak ilyen fejtartós kutyát még nem láttam.

PUszi, Kata
katca

Sziasztok!

Nálunk veszélybe került a szerdai tali... Remélem addigra sikerül kikúrálni Petyát. Doki diagnózisa: torokgyuszi Kép
Kaptunk antibio-t. . . mi a fenével fogom rendbeszedni a bélflóráját??? Joghurt, kefír kilőve a tejfehérje allergia miatt, bifiduszos kaját nem adok neki. . .
Tud vki vmi tippet adni?
Így most a séták is kilőve, majd szellőztetek, az lesz a séta is Kép
A kedvével-mozgásával nincs sok gond. Néha nyűgös, szinte állandóan alszik, de amikor ébren van mászik, feláll mindenhol... Mi lesz, ha felépül??? Kép

Kapcsolat, le se merem írni Kép Vagyis jó részletesen:
Mi 2002 oktoberében kezdtünk el beszélgetni neten, nov utsó péntekén találkoztunk. Minden másnap itt aludtam, dec közepén ideköltöztem... 2003 júl-ban foggant Petya Kép Házasság, ammeg mi? Kép
Na, ki csinálta nálunk gyorsabban? KépKép Szilvus, bocsi, de beelőztem... Kép

A nyomtató kuriózum neki, a gépből a billentyűzeten kívül ezt piszkálhatja Kép a többinél erélyes "nem szabad kábelezni"-t hall, amit úgy tűnik, meg is ért Kép

Kaja, végre megette a főztömet!!! KépKép úgy örülök neki, mert eddig nem tisztelt meg... Répa, sütőtök, pipihusi... viszont kicsikét darabos volt, a turmix nem tudta jobban aprítani, de nem volt vele gondja Kép

Ági
Ne is aggódj Petya is még pogány, sőt valszínű az is marad mert az ősei is azok Kép

Monyó
Velünk is uez volt (kevés gyarapodás, idegeskedés...) csak Petya kapott tápit Kép

Móki, Szilvus
Beállok én is az érzelgős anyucik sorába. Néha nekem is elkezdenek potyogni a könnyeim, ahogy elalszik a kezemben!!

Petya nem kapott semmit a kórházban, még akkor se amikor a 2. nap este kértem őket, hogy adjanak neki tápit... Ők cukros vizet se adtak, ezt abból gondolom, hogy rendszeresen mérték a vércukorját... Kép Szájpenész, sárgaság elkerült minket, mondjuk volt szájpenésze, de olyan 2 hós volt... az nem lehetett a kórházból...

Próbáltátok már az ásványvizes palackot kb 3 deci vízzel Petya imádja ide-oda gurigatni, tetszik neki a víz hullámzása... Kép

Katca
Ez nem az ún 3 napos láz volt? Annak vannak a végén viszkető kiütések...

Minden lurkó aranyos! Ezért fölösleges külön-külön felsorolni őket Kép

Most jól kiírtam magam
Jó éjt
Holnap este jövök újra, mert Apa éjszakás...

Zsu
bzsuzska

NamámeginténKép

Zsu
Igen-igen, Te nyertél, Ti vagytok a legifjabb párKép Én nem vagyok egy elkapkodós tipus, még most is találtam ám kifogást, hogy még miért nem kell baba, de szerencsére párom érettebb gondolkodású nálam, igy aztán kopogtatott a gólyamadár. És a kifogásom is orvosolva lettKép Igy utólag jól tettem, hogy legalább ebben az egyben hagytam magam rábeszélniKép Kép

Mariann
Térképet majd szerkessz, eltévedős fajta vagyokKép Bár a Pilis egyenesen lenyűgőző, de kétlem a lakosok örülnének egy bolygó hollandinak. Nekünk okés a szerda.
A szerviz ráadásul egy kedves ismerősömé, mindig hozzá vittük a kocsikat, amint a gyári garancia lejárt. A márkaszervizekkel kapcs. valóban az átverés a jellemző. Egy-egy kötelező éves szerviz = gatyaKép oszt szerintem csak ránéznek az autóra.
A hordozóhoz nem volt fejtámasztó? Én most szedtem ki a miénkből, kisfiam nagy tökfeje már kitöltötteKép A kutyus kétségtelenül jól áll NádjánakKép és persze a rózsaszin ruha megintcsakKép

BarackKép
Jófej az anyós, öröm ilyet hallani. És nagyon rádfér az alvásKép Meglátod, ha kiphent és kiegyensúlyozott vagy a kis zsivány megérzi majd rajtad és alszik éjszakaKép

Mint most énKép

Puszi,
Sz.
szilvus

Sziasztok!

BarackKép
Hát, tényleg kis piszok a fiadKépKépKép Drukkolok, hogy meg is tartsa a jó alvókáját, ha ismét a megszokott helyén alszik majd.

KataKép
Nyaktartó kutya hirtelen elhatározás eredménye. Szombaton mentünk Nádja keresztanyjához, ők a XI. ker-ben laknak, és hát Nádja indulás után már 2 perccel aludt, feje meg lógott, dőlt ide-oda. Eszembe jutott, hogy a Stop Shop-ban van Kenguru Gold, biztos van ilyen bigyójuk. Szombat dél, parkolóhely egy szál se (közeleg a karácsony). Leállok 3 autó mögé keresztbe, gyerek és anyukám kocsiban vár, én berongyolok. Mondom mi kell, eladó nézi, amjd mondja, hogy nincs. Én meg úgy emlékeztem láttam már ott ilyet. Meg is találtam, 4 ropi ugrott. Dehát kellett, meg szaladgálni sincs kedvem napokat másfajtáért. És a gyereknek meg kényelmesebb így.

ZsuKép
Ti aztán tényleg gyorsak voltatokKép Akkor most lesz 2 éves évfordulótok.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Visszaolvasni nem volt még időm, épphogy csak átfutottam amit írtatok, de azért igyekszem válaszolni.

Karmen,
Az ilyen elől végigparentos plüss rugik olyan ezerhatszázvalamennyik voltak.

Timi,
Valószínűleg szerdán megyek Auchanbe, veszek nektek hengert, ha kapok. Szerintem mire odaérne postán addigra talizunk.

Mariann,
Szegény te.Kép Tényleg nagyon tud fájni ha a körömágyra esik valami. Remélem azért viszonylag gyorsan és gond nélkül helyrejön. Nagyon édi Nádja a nyakkutyival.Kép

Kata,
Köszi, hogy hiányoltál. Megvagyunk csak de. rohantam ügyet intézni, aztán meg a fél napot a kórházban ültük végig Krizsóval (pisikontroll). Ahogy hazaértünk megleptek minket a vendégek és egymásnak adták a kilincset. Mátéról remélem minél előbb elmúlnak a pötyik. Van még láza?

Moncsi,
Gratula a 7 hónapos Levinek. Nem felejtettem el a címet amit igértem csak nem volt még időm megkérdezni. Bocsi! Majd megírom.

Szilvus, Móki, Zsuzska,
Igazán nagyon édik a srácok a képeken!!! Kép

Szilvus,
Gratula Peticicának az utánzáshoz! Ma kezdte el Krizsó a pofivágásokat. Igazi kis mimikaművész lett belőle. Olyan arcokat tud vágni, hogy a vendégek döltek a röhögéstől.Kép

Nálunk az a helyzet, hogy ismét elmaradt Krizsó oltása. Azt írtam, hogy még mindig hőemelkedése van a kis Kópénak. Nos ez szombaton popsiban mért 38,2-ig ment föl, vasárnap pedig már semmi nem volt. Amúgy jókedvű és nem látszik, hogy bármi baja is lenne. Pisivizit megvolt, üledék szerencsére semmi nincs, bakterológiai eredményre pedig szerdáig várnunk kell. Ha negatív ekkor néznek nála garatváladékot. Valószínűleg még mindig lappang benne a pocakban összeszedett fertőzés, csak meg kellene találni, hogy hol. Úgyhogy most jön a keresgélés, oltás pedig jövő hónapra elnapolva. Ez van velünk. Azért én sokkal nyugodtabb vagyok így, hogy nem oltották be a hőemelkedéses gyereket. Még annyit, hogy mindkét dokinéni egybehangzó állítása az, hogy ezt a típusú fertőzést csak az Anyukától, pocakban lehet elkapni, így mehet Kópé babák közé. Úgyhogy a talin nem ússzátok meg a kis mimikaművész produkcióját.Kép Most néztem a naptárt és az egyetlen nap amikor nem tudunk elmenni az a hétfő, mert akkor kell visszamennünk neurológiára. A többi napunk szabad.

Még annyit, hogy rokonok és ismerősök folyamatos és jogos unszolására tegnap végre alkottam egy frissebb albumot Kópéról.
Itt van: http://babanet.hu/album/main.php?album=3937

Puszi nektek:
Humi
humi

Majdnem elfelejtettem:
Mariann,
Most szedtük ki a hordozóból a fejvédő szűkítőt. Univerzális, minden hordozóhoz jó (egyszínű szürke). Anno, külön vettük. Elvigyem a talira, kérítek kölcsön?

És a mi adataink: épp 10 évvel ezelőtt ismertük meg egymást, (akkor lettünk kollégák) 6 és fél éve élünk együtt és a napokban leszünk 5 éves házasok. (A nagyfiam az előző házasságomban született.)

Mégegyszer pusz:
Humi
humi

Sziasztok!

Szilvus, ettől a képtől is megjön az esküvőhöz a kedved?
Kép
És ha látnád Apa túracipőjét, amiben volt. Alig tudtam lebeszélni a bakancsról. És a szervezés? No és a buli? Azóta is mindenki a mi esküvőnkről mesél. Kabaré volt.
Nálunk Apa volt az, aki esküvő előtt nem volt hajlandó még beszélni sem a gyerekről. Esküvő után még 2 hónap telt el, mire rászánta magát és azt mondta, hogy jó, indulhat a projekt.

Szerda tali? Ok, átteszem másnapra a matekozást.

Mariann, Apa nem nagyon szereti az édességet, de Após annál jobban.

Móki, rossz sütővel sütni már művészet. De idén már kicsi az esély, hogy lesz új sütőm, mert épp ma vettünk hűtőt.

Kivánszorgott a fürdőszobából, megígértem neki, hogy visszaadom a gépet.

Jó éjt!

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Ed, nagyon sajnálom már úgy vártam a holnapot! Kép Remélem nagyanyáddal minden rendben lesz!
E-mail megy!

Sly, bocsi kicsit későn esett le, neked is nagyon boldog névnapot!

Tünde, nagyon kis okos Tomika, ahogy válogatja zaj szerint a játékait!KépÉs micsoda kis vasgyúró!KépNagyon aranyos lehet ennyi foggal, mennyi idő alatt jöttek ki?

Móki, előszőr is András tündériKép Nekem is Pudingláb Sheriff tetszett a legjobban.Kép Nagyon vidám kisfiúnak látszikKép Nekem is az édesség a gyengém. Kép Délig lehet enni, így legtöbbször kakaóscsigával kezdek( ma pl. fél tasak Manner nápolyivalKép), szóval én is így szeretnék még többet fogyni. Vszínű azért jött be a fogyás mert kenyeret alig eszem, helyette puffasztott rizst. Szilvus, este pörköltféle nekem se hangzik túl jól, csak gondolom ezzel azokat célozta meg, akik nehéz kajákhoz szoktak.Kép

Szilvus, mekkkora PetibabaKép Kész férfi, nagyon helyes a csekkelKép A billentyűzethez nem merem odaengedni, mert eddig 4 alkalomból 4szer mikor engedtem kiszedte a billentyűket és apa nagyon mérges volt. rám. A Norbit próbálgatom csinálniKép Nekem mindenképpen bejött mert azokat a kajákat amikről eddig azt gondoltam milyen jó kiderült, hogy nem isKép
A rucikhoz: bodyból én is nagyon szeretem a Kengurut, olyan fiúsak.Kép

Ági, nagyon jó, hogy Matyus ilyen hamar visszaszokott és éjjel is ilyen jól alszik! Mit mondott a dr. néni?

Karmen, Orsika nem tűnik vékonynakKép Olyan szép babás.Kép Nálunk is volt ilyen sok felkelés, pár napja viszont nagyon jól alszik. (lekopogom)

Barack, nagyon kemény lehet ilyen huzamos nem-alvás!Honnan veszik az energiát ehhez a kis drágák?Kép

Mariann, nagyon helyes Nádja a kis kutyás fejvédővel!Kép A sérülést minnél előbb heverd kiKép

Léna, képzelem a meglepetést, hogy Sára áll és pakol! Bence is mindig azt szeretné amit nem kaphat meg.Kép

Zsu, Ti tényleg jó gyorsak voltatok! Kép És még azt mondják, hogy a számítógáp árt a kapcsolatoknak!KépPetya nagyon tetszett a nyomtatóval!KépA torokgyusziból pedig minnél előbbi gyógyulást!

Kata, Nektek is gyógyulást!!!

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!
Lányok, én lehet, hogy hülye vagyok, de megbeszéltük már a tali napját?Mert a szerda sajna nekünk sem jó.Szóval remélem csak félre olvastam és nem szerda.

Zsuzska, ti is netesek vagytok?de jóóóóóó.Mink is, csak mi már 2000 óta nyúzzuk egymástKép

Barbi, én még nem is mondtam, hogy de jó,. hogy itt vagyKép

Pusz, Léna

nuska

Dejóóó hallani, hogy netes kapcsolatnak ilyen szuper vége lesz, hogy család, gyerekKép Kép Jónagyonrégesrégen én is kiváncsi voltam, s próbálkoztam, de én nem voltam szerencsés, aztán alig győztem lelépni a kávézóbólKép Kép Majd szóban mesélek, tanulmánynak tutijó történetek. Én valahogy mindig a hazugokba "nyúltam" bele, azaz az általuk leirt jellemzés fordítottan volt arányos a valóságképpel. Kábé úgy, mint egy lakáshirdetés, azaz:

sportos/1. = cuki kis pocak
sportos/2. = cuki kis pocakos sportautóban
magas = nálam kisebb
fiatalos = kopaszodó bácsi
jóképű = na ezt nem részletezem
jólszituált = aktatáska, kordnaci és 7-es busz
szórakoztató = max. a kinézete, amúgy én beszéltem végig

Ed
Igenis kedvet kapok, mert hasonlóképpen fogunk mi is egybekelni, azaz nem klasszikus módon, azt nem szeretném. Vagy otthon, vagy egy parkban vagy külföldön és nem habosbabos csipkeruhában, ami ugyan nagyonnagyon tetszik, de az nem én vagyok. Szóval valami polgárpukkasztót szeretnékKép Kép Najó, a templomban normálisat, de amúgy nemKép Cuki lehetett Apa túrabakancsaKép

Naszóval hasonlókKép Léptem, ménk bévásárolniKép

Puszi,
Szilvusék
szilvus

Sziasztok!

Esélyem sincs,hogy ma visszaolvassak mindent, azért néha olvasgattam,ha írni nem is volt időm.
Nem is tudom hol kezdjem,olyan régen írtam:

Legelősször is örülök,hogy Matyus már otthon van. Ági! Nagyon sokat gondoltam Rátok, többnyire azért néztem be,hogy vannak-e hírek Matyusról. Klassz,hogy megjött az étvágya is.

Először is őszi szünet volt, minden lány itthon. Mi is kreatívkodtunk, tele van a lányszobák üvege üvegfestékkel. Azóta meg próbálom magam behozni itthon.

Rékáról: Tegnap óta félfogú(lehet,hogy mára már kétfélfogú,) nem engedi,hogy megnézzem, csak érzem,hogy kocog a kanál. Szerencsére úgy fogzott eddig,hogy meg sem éreztük. A múlt héten egyszer felsírt éjjel,és csak 2 óra múlva aludt el.Ahogy letettem az ágyba már sírt is.(Persze,ha bekapcsoltam a TV-t,abbahagyta) Ki is voltam,mert igencsak aludni akartam. A férjem szerint el vagyok kényeztetve,hogy 9 hónap alatt egyszer 2 órát fent voltam éjjel,és már sírok. Végül is igaza van. Ezen kívül eszik,aluszik játszik,semmi nyügi.
Ja, és elkezdett Rékus énekelni. A múltkor fürcsi közben vettük észre,hogy énekli a süti-süti pogácsát, a dallama és az üteme határozottan kivehető volt, (a szövege még nem)
Ja, és még mindig nem mászik a kisassszony, tolat, tengelye körül forog, kutyázik. Ill. a lábával már lépked, de aztán orra bukik, nem jön rá,hogy a kezeket is vinni kéne. Még nem is áll, nem is ül magától. Lusti az bizti.
Az evéssel sincs gondunk. Már 3 dl főzelék az adagja. Ha bébiételt adok, belapátol egy üveggel, és sír ha elfogyott. Ilyenkor én gonosz anya,nem bontok másikat,hanem szopi jön. Amúgy olyan tisztán eszik Rékus, hogy van,hogy 3 napig uazt az előkét használjuk, mert egy csöpp sem megy rá. Vigyáz,nehogy kárba vesszen a kajából.

Láttam a talis képeket, nagyon irigykedek. Ha lesz össznépi egyéves szülinap arra mindenképp eljutok.

A hét végém és a jövő hetem nagyon húzós lesz. Izgulok is,mi lesz. Szóval jelentkeztem és bejutottam egy EU-s pályázatíró 6 napos tanfolyira. Utána januárban vizsga, és bekerülök a GM hivatalos pályázatíró listájába. Szóval hátha még jó lesz valamire. Csak az a bökkenő,hogy 6 teljes nap Fehérváron. Reggel szopi és utána csak este,ha hazaértem. Hogy napközben hogy lesz el Rékus Anyuval,nem tudom. 2 szopi kimarad. Remélem cumiból megeszi majd a tejcsit, egyszer kipróbáltam, tőlem nem de Dórikától elfogadta. Ja, és hogy az én cickóim hogy bírják majd... Fejni mégsem akarok az iskolában. Remélem Réka sem szokik le a szopiról.
Nem gondoltam,hogy rögtön bejutok, nagy volt a túljelentkezés, átrakatni viszont nem lehet a következő, januári időpontra. Akkor meg lehet,hogy már nem kerülnék be. Hát majd meglátjuk(ahogy a vak is mondta)

Hát egyenlőre ennyi,majd még eszembe jutnak a dolgok, de indulunk vásárolni. Nem tudom,Ti hogy vagytok vele,de Réka úúúúútálja,hogy be van öltöztetve, utána meg bele az irhazsákjába. Alig tud mozdulni. De muszálj a levegő neki, meg néha boltba is el kell menni.

Pussz

Kitty

Kép
Kép
kitty123

Pera!
Lassacskán haladok a visszaolvasással, és mit olvasok, hogy nagylányod 2002. szept. 11.-én született. Ez boszorkányság: A sógórnőm is ezen a napon szülte meg tüneményes lányát!!! Meg hát Marcika is Ápr. 25.-én született! Hihetetlen! Egyébként jól vannak. Most Marcval semmi gond, leszámítva hogy éjjel töbször is szopizik. Viszont nagylány eléggé benne van a dackorszakban. Csüt-ön megyek hozzájuk. Kép

Itt egy kép, igaz ez már 3 hónapja készült, de rajta van a 3 unokatestvér. Kép A jobb oldali Matyus, a bal oldali Marci, középen+Irénke trónol.Kép

Kép

A házidoki tegnap átnézte Matyust, és hát ő is várja még az eredményeket. A torka már nem piros, viszont szájpenész azthittem elmúlt, de ma reggel megint láttam a szája sarkában. Kép Állítólag amíg az antibiotikumot szedi nem is nagyon fog elmúlni, hát akkor már csak 1 nap.

Ed!
nagyon tetszik az esküvős kép! Csoda szépek voltatok!

Most megyek mert felébredt!

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

***TALI***
Akkor legyen november 25., csütörtök. Hétvégén megírom az útvonalat mindenkinek.

HumiKép
Remélem hamar megtalálják azt a lappangó fertőzést. Még jó, hogy Kristóg jól viseli a megpróbáltatásokat. Stramm Kopéka! Mimikaművész kíváncsian várjuk.
Nekünk is volt szűkítő az autósüléshez, de az meg annyira szűkített, hogy a gyerek nem fért be mellé. Azért ha nektek már nem kell, elhozhatnád, és kipróbáljuk jó-e.
Új album nagyon jó. Nekem is kéne már csinálni egyet, már 1000 éve nem frissítettem.

EdKép
Hűtőben is lehet remek édességeket készíteni. Pl. kókusztekercs nyamm… Esküvői kép szerintem nagyon jó. Igen is csinik vagytok rajta! Túracipő meg nem látszik a képen Kép

Mi esküvőnk sváb lagzi klasszik volt kiegészítve egy hintóval (após ötlete és ő is fizette, azt hiszem mindezidáig azt kaptam tőle. Volt sok koszorúslány, fúvószenekar, 150 vendég, fehér ruha, házi süti (nyamm). Én nem bántam a nagy esküvőt, és ugye illik visszahívni a rokonokat, ahol már voltunk. Mint egyetlen gyermek ez csak az én esküvőm lehetett. Azóta szinte minden évben volt a családban ilyen esküvő. Jövőre nincs kilátásbaKép

SzilvusKép
Kíváncsian várom majd a netes társkereséses sztorikat. Bevallom gondoltam rá, de én is attól tartok rengeteg a kamu, és nincs energiám, időm és kedvem fantomokra pazarolni. Bár Léna és Zsu példáját tekintve lehet a dolog rendkívül sikeres is. De mégis azt gondolom, ez a ritkább.

KittyKép
Biztos jó lesz ez a pályázatíró tanfolyam. Réka úgy látszik fontosabbnak tartja a szellemi fejlődést, ezért inkább arra koncentrál. Jó nagyot nőtt az utolsó képek óta!

Mariann
tmarianna

Most kaptam az egyik ismerősömtől, hátha érdekel Titeket is:

2004. november 11-én nyit a Premier Outlets Center!

Az outlet központ, mint Európa szerte ismert üzletforma egyedülálló vásárlási lehetõséget kínál a különbözõ márkák gyártói - illetve ezek képviselõi - által üzemeltetett, koncentráltan egy helyen található üzleteiben. A márkák saját fennmaradó árukészletüket - divatárukat, lábbeliket, sportruházati cikkeket, kiegészítõket és szabadidõs termékeket - forgalmazzák tartósan alacsony árakon.

Nyilvánvaló, hogy az outlet centerekben kínált árukészlet különbözik a városközpontok üzleteinek irányvonalától és stílusától, ugyanakkor maga a márka ugyanaz, csak éppen a gyártó a saját maga által bérelt és vezetett üzletben értékesíti áruját. A fõ cél az, hogy eladják a megmaradt árukészletüket, ezért tartják alacsonyan áraikat.

Ez azt jelenti, hogy az outlet árak 30%-70%-kal alacsonyabbak, mint az eredeti, belvárosi üzletek ajánlott kereskedelmi árai - ráadásul ezek az árak nem csak az "árleszállítások" idején kínált árak! Egész évben folyamatosak az akciók, érdemes rendszeresen látogatni ezeket a központokat. A vásárlók mindent megtalálnak, ami a pénztárcájuknak való, akár saját maguk, családjuk, vagy gyermekeik számára vásárolnak.

A Raiffeisen Ingatlan Rt. által fejlesztett Premier Outlets Center Biatorbágyon az elsõ ilyen jellegû bevásárlóközpont Magyarországon!

Márkák:

Csak néhányat említve azon világszerte ismert márkák közül, amelyek már a nyitáskor is megtalálhatók lesznek:

Adidas, Salomon, Taylor Made , Camel Active, Seidensticker , Columbia, Quiksilver, Fundango, Blend of America, Atomic, Dockyard Islands, Calvin Klein, Trussardi, Guess Jeans, Pinko, Lju Jo, Iceberg, Cerrutti, Fila, Mission, Wilson, Geox, Ecco, Gabor, Lloyd, Pikolinos, Marc, Gallus, Legero, Firetti, Ara, Everybody, Levi’s, Dockers, Dr. Martens, Mexx, XX by Mexx, Mustang, Chevignon, NafNaf, Nike, Pepe Jeans, Pimkie, Xanaka, Quelle, Neckermann, Wenz, Klingel, Baur, Sarar, Twins, Romano Mantelani, Tommy Hilfiger
2005-tõl, Roland, Max Mara, Tom Tailor, Vans, ,Etnies, ES, Emerica, DC (vans), Russell Athletic , Rucanor, Mizuno, Olimpikus, Rider, Iguana, budmil, Jackpot, Cottonfield, In Wear, Matinique

Nyitvatartási idõ:

A Premier Outlets Center a hét valamennyi napján 10 órától este 8-ig tart nyitva.

A központban nemcsak üzlethelyiségek lesznek megtalálhatóak, hanem étkezési lehetõséget is biztosítunk az odalátogatók részére, az étkezõudvarban. (Foodcourt)

Helyszín:

A központot megtalálni rendkívül egyszerû: az M1-es autópályán, a 16-os kijáratnál (Budapark, Biatorbágy lehajtó, az MO csatlakozásánál rögtön Budaörs után) kell letérni, ahol jobb kéz felõl már látni lehet a domboldalból kiemelkedõ Premier Outlets Centert. A parkolókhoz kövessétek a jelzéseket!

2004. november 1-tõl indul a kampányunk, így különbözõ csatornákon folyamatosan híreket kaphattok majd a Premier Outlets-rõl.

További információkért látogassátok meg a www.budapestoutletcenter.hu weboldalunkat!

2004. november 11-tõl várunk Benneteket!
goczane

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?