Sziasztok4
Orsi,Monde:jók a vonalzók!Monde én azt hittem hogy Ábi már idősebb
Honnan vettem?
Barba:Ti is már sportbabakocsit használtok?Vagy csak simán előrefelé néz már Samu?Jó lehetett hogy így elaludt
Bár elhiszem hogy elsőre megijedtél
Én negyedre hajtott papírzsepin fotóztam
De elküldöm akkor ,ha az is jó. (nincs itthon gyufásdoboz
) Ilyen a babakocsi:http://www.goldnerbaba.hu/502-ketfunkcios-ernyore-csukhato-/1457-baby-design-travel-sport-babakocsi/ Ilyen zöld színűt rendeltünk
Nekem a vilgoskék tetszett apának meg a tűrkíz,így a zöldnél maradtunk
Az még mind a kettőnknek tetszett
Nem tudom hogy kell magozni a cukkinit,én mindent magozok szinte
A padlizsánt is magoztam.Nekem is az az egyik kedvenc képem róla
Igen,láttam a hiradóban azt a repülős gizit
Hogy mik vannak?
Én is adok már régen borsót Balunak és nagyon szereti.Elvileg a héjától meg kell fosztani.Na most vagy főzés után átpasszírozom,de volt hogy "unatkoztam" és még nyersen egyesével kinyomkodtam a héjából (2 adag kajára valót 2 óra alatt héjaztam le
) Karfiolt is evett már Balu azt is szereti,meg a kelkáposztát is
Jajj ilyen "hendergőzést" mi is csinálunk Baluval,imádja,olyanokat kacag rajta
Én a toll takarónkba szoktam így görgetni
Vagy amikor még nem volt kész a szobája,és egy nagy felfújható matrac volt bent akkor azon gurgattuk le,apa állt a végén,elkapta,és jól megrágta a hasát
Na meg szabadesésezni szoktunk,azt is imádja
Samunak tényleg jó nagy keze van.Na megpróbálok gyufásdobozt szerezni és azt is lefotózom,és elküldöm egybe a kettőt
Hajmosás:hetente egyszer,plusz ha valamit a hajába ken,de van hogy csak popsitörlővel kiszedem a hajából,annyira rühelli a jhajmosást,nem akarom plusz kínozni.Sampont mi a babe koszmó ellenit használjuk még mindig,míg el nem fogy.Aztánmajd váltok,mert ez iszonyat drága,bár sokáig elég,és már teljesen nincs koszmónk bő 3 hónapja.Fürdetőből még mindig a gyógyszertárit használjuk,olcsó és jó.Érdekelne ki milyet használ,és pl van-e értelme lecserélni a gyógyszertárit? Próbáltam úgy hajat mosni neki hogy locsoltam a hajára,de amikor a sampont mosom le akkor valahogy emgijed,pedig próbálom úgy hogy ne menjen a szemébe.Én sem hagyom magára Balut a kádban,de imádja a lefolyót piszkálni,és be akarja kapni és sokszor lemerül hogy megkóstólhassa
De ezt már sokszor eljátszotta és még mindig nem tanulta meg hogy ez nem jó
Na meg ugye van szivacsjátéka is,és azt csócsálja,gondolom ki is szívja belőle a vizet,ilyenekre gondoltam beleivásnál
Szinti:áfonyát már lehet adni nekik?Nem is tudtam.Huuu a olognai nálunk is csúszik neki!
Amit még megeszik üvegesbe az a brokkoli.Érdekes hogy üvegesbe nagyon válogatós lett.Már nem is szívesen veszek,mert a múltkor legalább 6 félét öntöttem ki a kukába.Szóval már csak abból veszekamit tudom hogy szeret.Nekünk is van hinta,Balu is szereti,van hogy majd bealszik benne
Ilyenkor bánom,hogy nem csinálnak olyan hintát aminek dönthető a hátámlája,mert akkor simán aludhatna benne ha bekötöm
Balu is imád fürdeni,néha még sír is mikor kiveszem
Egyedül a hajmosást utálja.
Hibernia:néztem a Pepke képeket is.Hát az a fej ahogy a fényképezőre vetődik
Na meg ezek a kisingek!Annynnnyira jól állnak neki
Na arról a huncut mosolyról nem is beszélve
Zabálnivaló
Baluval tegnap megint kóstoltattam a céklát,krumplival kapta,és bevágott belőle 160 gr-ot.És evett volna még de csak ennyit csináltam neki,kapott még hozzá egy kis rizses húst,abból is bevágott még 40-50 grammot.Fura mert eddig amiben cékla volt azt kiköpte.Tényleg érdemes többször próbálkozni
Végül 22:20kor aludt és ma reggel 8:20ig nem ébredt
Most reggelizett.Hozzánk jön az alsó szomzéd a kisfiával,összeengedjük a gyerkőcöket
Kriszta:örülök hogy jól telt a szülinap!