Üdvözlök mindenkit!
Látom elég régen nem írt ide senki,de mivel pont egy hét múlva császároznak,gondoltam írok ide pár sort.
Igazából itt olvastam egy császártörténetet,és az kisértetiesen hasonlít az én előző császáromra.
Nekem sem hatott a spinális érzéstelenítő,mikor elkezték a műtétet még a lábamat is tudtam mozgatni.Kérdezte is az anesztes tanulója,hogy ez normális,azt monta rá a doki,hát ritka de előfordul.
Milyen aranyos,ugye?
Olyan fájdalmam volt,azt hottem megbolondulok.Kérdezték mi a baj,mintha nem látták volna!
Erre közölték,hogy már csak 10 perc anyuka bírja ki,és az infúziómba tettek algópirint!Még a fejfájásomra sem hat.
Műtét után is ugyan olyan fájdalmam volt,kaptam a nővérkétől nagyon erős gyógyszert,ettől lettem egy kicsit jobban.Meg is szédűltem tőle.
Mivel borzalmas fájdalmam volt természetesen a fejem is végig feszítettem,ezért hetekig fejfájás is gyötört+ajándékként!
Persze a fiamat csak másnak kaptam meg,addig is csak a férjek mutatta meg a folyosón ő volt vele.
Nagyon sok ilyen és hasonló történetet hallok,és nem tudom hpgy fordúlhat elő az,hogy hagyják az anyákat ilyen dolgokon keresztül menni.Miért nem altatják el az embert egyből,vagy nem árulkodik az anesztesnek az a sok jel?Rohadt sintérek!
A leg szebb dolognak kéne lenni egy nő életeében a szülés,még ha császár akkor is.E helyett meg kap egy életre szóló lelki sebet!!!
Amúgy az első szülésem sima volt és tudok külömbséget tenni.Hát gondolom ezt mindenki tudja.Vagy sejti.
Most nagyon félek tőle hogy sikerül a következő császárom!
Azért osztottam én is meg a töténetem,hogy mindenkinek tanulságos legyen,és ha valami olyan dolgot tapasztal műtét előtt és közben,egyből szóljon,és ne hagyja magát!
Minden kismamának nagyon boldog babavárást kívánok!
És a megszült kismamáknak,csodás és nagyon szép babázást!