Zsebi,
nálunk sajnos reggelente van cirkusz,ált.az öltözésnél.Elkezdenek játszani és nem értik meg,hogy készülődni kell,utána meg a kedvenc pólókat akarják felvenni,nem értik meg,hogy ki kell mosni.
Szerdán kezdtem 6 órában.Végre nem kell 5-kor kelni,kipihentebbek vagyunk és reggel is több időnk jut egymásra!
Túlvagyunk a kukifelhúzáson!
Az orvos óvatosan csinálta,bár amennyire lehetett,fiúk ordítottak,én remegtem még utána 2 órával is,férjem oda sem nézett.Utána még 3 napig kamillázni és krémezni kellett,ezt nagyon utálták.Most már egyátalán nem fáj nekik,mégis nehezen engedik,hogy fürdésnél hátrahúzzam nekik a bőrt.
1 hete megtartottuk itthon a szülinapjukat.Én sütöttem a tortákat:diósat és rákóci túrósat,fincsik lettek.Ajándékoknak nagyon örültek,jól eljátszanak az új játékokkal.
Szerdán az oviba is vittünk tortákat.Megkértem az óvónőt,hogy csináljon már pár képet a fiúkról.,mert olyan rossz,hogy nem láthatom őket,ahogy örülnem a tüzijátéknak és hogy az a pár perc csak róluk szól.Rendes volt,megtette,pedig eddig még senki sem kért tőlük ilyet.
Lili,
örülök,hogy írtál!Milyen szépek a gyerekek és hogy megnőttek!
Nálatok év közben nem lehet ovit kezdeni?
Sajnos én is kiabálok velük.Sokszor veszekednek,verekednek,játszák a süketet.Utána meg szépen játszanak,mintha mi sem történt volna.
Emma,
szerintem ne vedd ki a magánoviból Zalánt,az állami még várhat.Gondolom,kevesebben vannak,így többet tudnak velük foglalkozni.
Remélem,hogy találsz részmunkaidős állást.
Képet tennél fel a fiúkról?
És Zsebi,Te is lécci!
Hajni?