2009.07.28 12:10
Szerző: Anonymous
Sziasztok!
Aki rosszat ír róla,az nem tudom,hogyan viselkedhetett vele,mert én nem tapasztaltam semmi negatívat!SŐT!Még nem találkoztam nála alaposabb,figyelmesebb nőgyógyásszal,pedig egy párat elfogyasztottam.
Ígértem,hogy a szülés után is nyilatkozom.Most ezért írok.A 37. héten magas vérnyomás,vizesedés,és rossz vérvételi eredmények miatt,biztonságból beküldött 3 napra a kórházba,hogy ott alaposan ki tudnak vizsgálni.Tehát,nem legyintett,óvatos volt.Kiderült,semmi baj,3 nap után hazamehettem.A 3 napban is meglátogatott,hívott telefonon,ha tudott eredményt.Aztán elment 2 hét szabadságra,de úgy,hogy átadott egy kollégájának,bemutatott neki,beszéltünk hármasban is,tájékoztatta a helyettes orvost az állapotomról,az előző problémás szülésemről,mindenről.Nem csak simán lepasszolt!Végül a 40. héten tartottam,mikor visszajött a szabiról,és már a szülőszobán talált.Örültem neki,hogy odaért,így a császárt ő végezte el.1,5 órás műtét volt,az előző műtét nyomait eltűntette,a műtét után feljött az őrzőbe megnézni,elmesélte mit csinált,miért,érdeklődött,hogy vagyok,úgy ment haza.A bent töltött 3 napon látogatott,érdeklődött rólam is,a babáról is.4 nap után gondolta,hogy hazaenged,de én 3 után szerettem volna,és rábólintott,mivel a baba nem sárgult be.A varratszedés fájdalommentes volt,1 perc.
Pénzről soha nem kérdeztem,igaz,hogy Budaörsre jártam,de mindig adtam,amennyit gondoltam.És a szülésre is annyit adtam,amennyit gondoltam.Velem mindig kedves volt,mosolygós.Ezért is nem értem,akivel nem így viselkedett.Ismerek olyat is,aki nem adott neki pénzt,mégis kedves volt vele is.
Ha van kérdésetek szívesen válaszolok,akár priviben is.
Gabi